![]() |
Re: Cubteen
2 Attachment(s)
Evazare pana jos! si evazare decupata!:D :D
|
decupata arata mai bine...linia rosi de la geamuri arata cam rau...se vede cromul original
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Va multumesc tare mult baieti. Cu toate astea mai postez si eu 2 sketch-uri! Un bmw M5E60tourin care nu sa acceptat la deadline si un concept:D
|
1 Attachment(s)
Lamborghini Murcielago....
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sper sa imi iau un pic de revansa fata de cel de data trecuta.
|
daca ai pune si tu niste jante mai high quality , rezolutia un pic mai mica ar fii ok ,cam astea ar fii greselile , si mai ai de umplat pe la selectii (putin) incearca sa faci si unele cu reflectii mai grele
imi place culoarea aleasa , si vezi si tu la reflectiile alea albe sa fie culoarea cat de cat uniforma adica intro parte ai mai mult intro parte mai putin ,crd ca intelegi la ce ma refer , sper sa iei comentariul meu ca pe ceva pozitiv , nu cum fac altii de pe aici ,te astept si pe la mine . |
12 Attachment(s)
Hmm... lucrari vechi, nu am mai prezentat proiecte pe aici.. :D
lamborghini-murcielago spatele este full brush fata este pe o masina din grand turismo. Nissan gt-r full brush Nissan 200sx s13 full brush Bmw e90 Lamborghini Huracan W.I.P Ferrari california cabrio.. bara fata si pragul! nu mai am imaginea stock Si cateva concepte vw!:D |
Quote:
|
Quote:
|
Buna si ce mai faceti dragi mei? Este ceva timp, chiar o gramada de timp de cand nu am mai postat, dar asta nu inseamnaca nu am lucrat la evolutia mea, adica am lucrat mai mult decat lucram inainte, am si noi proiecte, si noi ideei, si noi perspective. Totul este nou la ceea ce am sa va arat. Anumite lucrari le veti vedea direct de pe portofoliul me online, care cred ca ar fi o risipa de timp sa mai urc aici lucrarile, si cateva lucrari care inca nu le-am urcat pe portofoliu. Aici este adresa portofoliului :
"http://negrumariusdesign.blogspot.ro/" |
5 Attachment(s)
E mort 4tuning de cand a aparut FB! Mai postez si eu ceva asa ca de amintire!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:26. |
- Copyright 2026 4Tuning