Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Performantele Voastre (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/38017-performantele-voastre.html)

zarisk 30-04-07 19:45

Re: Performantele Voastre

eu am avut piciorul stang luxat de vreo 6 ori.....si am cazut de la 2 metri din pom:)))))...cred k atat

DACIA-Wrc 02-05-07 10:30

luxat sau rupt? ca mai cunosc persoane care zic ca`i rupt si defapt au doar o mica entorsa si altele zic luxat si defapt este rupt

PYT 02-05-07 15:33

acum pe bune, tu crezi k daca se rupea de 6 ori, mai era inca atasat la corp? :lol:

CoCaine 02-05-07 16:49

Am facut Liceul Militar si mi-a si placut; :lol:
Am luat locul 1 la handbal in toti cei 4 ani de liceu la concursurile intre liceele militare si cele 2 de politie;
Am luat locul 1 pe tara in 2002 la nelegitimati;
Am luat locul 3 pe tara in 2003 tot la nelegitimati dar trebuia sa luam locul 2.. nici nu vreau sa imi aduc aminte cum ne-au furat aia..; :evil:
Mai sunt ceva handbalisti cu performante notabile pe aici? :lol:

Trickz 03-05-07 21:28

performanta mea? pot sa stau in fata calculatorului pe forumuri aproximativ 15 ore fara sa mananc nimic:D dar cum parasesc pc'ul bag in mine fara numar:D de paste am fost la brunch la un hotel (nu spunem numele:P) si am mancat jumate de pui, 2 farfurii de creveti, una de cartofi prajiti, o salata si 6 clatite:D

andrey2003 03-05-07 21:35

tu nu esti bun ma frate la casa omului.. mai fa si economie.. =))

DaViD TL 08-05-07 00:19

cea mai mare performanta a mea : m-am uitat incontinuu la tom&jerry timp de sase ore (desigur episoade diferite) ,am fumat un pachet mare de tigari in 60 de minute fiind foarte nervos de nota 3 ce am luato in teza la bio ,cam astea sunt cele remarcabile !!!

Magos 09-05-07 09:35

coaste rupte, picioare rupte, ochi ars... hmmm ... si mai zic... :) :D

Trickz 09-05-07 10:10

record personal. in aceeasi zi: spital(eu spitalizatul, pe motiv de can explodat in fata)-restaurant de 5 stele-sectie de politie-acasa-sectie de politie:D

Razvan-CT 09-05-07 12:37

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 892158)
record personal. in aceeasi zi: spital(eu spitalizatul, pe motiv de can explodat in fata)-restaurant de 5 stele-sectie de politie-acasa-sectie de politie:D

da cum a explodat sprayul???

apropo.. cine zicea mai sus ca a fumat un pachet de tigari intr-o ora?? eu am fumat un pachet in jumate de ora:)) in ziua aia am fumat vreo 4 pachete:))))

magic 09-05-07 16:29

sa va zic una tare, pot scrie mai multe, ma rezum la asta ca e cea mai tare

acum 1 luna am fost in bulg/sofia, pe drumu de intoarcere am fost oprit de militzie de 7 ori ( in bulg ), bineinteles ca la fiecare oprire am fost nevoit sa dau 15-20 leva ( 20leva ~ 9 euro ), mizilic, si asta ptr motive crunte ( radare luate in mare plin, depashiri pe linie continua ). La ultima oprire, surpriza, nu mai aveam leva, aveam euro si lei, ma apropiasem cat de cat de granitza cu rom; militzienilor le`am spus ca am doar lei, ei mi`au raspuns intr`o romana stricata ca accepta lei. Bag mana in buzunar, :) surpriza, aveam doar 5 lei in ala, cand i`au vazut nemancatzii mi i`au smuls din mana shi mi`au dat actele, am ras ca un tampit pana la bucuresti...

Concluzia, in bulg potzi sa omori si om pe strada, daca dai niste leva esti nevinovat :)))

( totzi, dupa ce le dadeam spaga, aveau o vorba: "facem un compromis" )

DACIA-Wrc 13-05-07 19:18

=)) parca suntem in romania :P

vlad_Mafiotu 13-05-07 20:31

sunt clan leaderul celui mai puternic clan de counter strike din tulcea :D

Psycho 13-05-07 21:04

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 899234)
sunt clan leaderul celui mai puternic clan de counter strike din tulcea :D

shobolan de calculator .. mai iesi si tu draq din casa k se muta tulcea si nu-ti dai seama ;)

Eugen_TL 13-05-07 23:16

ahahhahaah psycho ! clan clan dar sa mor de am auzit de vreun clan ... buhahah ! eu sutn in clanul Shaormistilor cu obraznick suntem lideri pe centru =)))

SHOGUN-A8 14-05-07 01:09

uitati-va la astia :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=AXnE_tYwg1A

alex_g 14-05-07 01:31

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 899294)
shobolan de calculator .. mai iesi si tu draq din casa k se muta tulcea si nu-ti dai seama ;)

Cea mai tare fraza de pe acest forum.Direct la obiect.

alex_ggk 24-05-07 01:04

stiti aia cu cate tii pe picior cu mingea ? de o faceam inainte de a juca 21 .. cine tine cel mai putin sta in poarta bla bla bla... am facut 276 fara incalzire ... cu tenesii mey preferati kre ii aveam de 3 ani :)

Geko 01-06-07 18:24

Pai ca performante ar fi urmatoarele:
Prima oara cand mi-au cumparat parinti pc... am stat 36 de ore lipit de el :D dekt de 2 ori am mers la toaleta.
Am mancat 4-5 shaorma intr-o zii[medii] :D datorita gabaritului
Mi-am rupt mana dreapta de 2 ori ,dand cu pumnu in perete[din greseala]
:rolleyes2

manolica76 01-06-07 18:32

33 de ore de condus ...cu dacia 1310 pana la bodrum turcia...

Bmw_E30dak 08-06-07 17:57

Quote:

Originally Posted by teddy (Post 847240)
50m in 5,8 secunde @ atletism. imi cam vine greu sa cred ca ai facut tu 50 de metri in 6 fara incalzire si fara a fi sportiv... daca da, atunci esti bun.

in afara de asta am avut performante bune la TIR, inca pastrez din tinte - trageam la 50 de metri 10 focuri absolut concentric.

si eu am scos 6.3 pe 50 m cu unpic de incalzire si fara block start

EaGle 16-06-07 15:28

pey pot sa stau pe o scara in ekilibru fara sa fie sprijinita de ceva (nu in varfu scarii...e imposibil..cred) ..am tras cu o pusca de calibru 22-23 am uitat...am salvat o colega dintr-o piscina pt k a ramas intepenita cu piciorul in tubul de aspiratie a apei...era sa mor in munti bucegi (a cazut o piatra cam cat un volan de mare la vreo cativa cm de mine..) si,..cam asta imi aduc aminte..

Sindrom 16-06-07 22:36

am baut destul alcool pe parcursul la aproximativ 28 de ore...precizez 32 de ore am stat nedormit asta insemnand la mare de 1 MAI

Tboy 19-06-07 21:06

Quote:

Originally Posted by Bmw_E30dak (Post 939352)
si eu am scos 6.3 pe 50 m cu unpic de incalzire si fara block start

acum pt bac fac..scot 6.5 fara incalzire.... nu recomanda am facut intindere 2 sapt am stat pe margine :| oricum la start eu unul pierd mult... am inca unul cu care fac...se vede clar cum primii 5 m sunt ai lui dupa care cum am dat a3a m-am si dus :):twisted:

Florin_Tei 19-06-07 21:32

Eu am mers in continu , timp de 28 , iarna ITALIA (TORINO) => ROMANIA (BT) . Atunci am facut cele mai multe depasiri (aveam si cu ce => GOLF 2.0 GTD 170 cai , trage golfu' ala la greu ) . Cred ca mai multe peripetii cu masina o sa va spun cand imi ajunge "mucutzu" tank ! Cu respect !

VaLeX 20-06-07 12:20

- am reusit sa`mi sterg 20 de Gb de videoclipuri care nu prea le gasesti pe retzea ( asta din greseala ) LoL
- :( mi-am sters toata muzica ( asta voit ..phutut HDD-ul ) 35 Gb de Hip Hop :| ..so saD :(
- pot sa ascult non stop hip hop rap fara a ma plictisi de gen ;)

TR_00_ANN 23-06-07 14:30

:tears: 155 km/h cu o dacie 1310 din 75, acum din pacate este la remat:tears:

Spookie 09-07-07 03:58

Pe la vreo 9 ani cred ca in cls a III-a mam inscris la karate :D si ce sa vezi acolo ne pune instructoru sa ne batem...si pe mine ma punea numa cu unu care nu il suportam de acolo si ala tot ma pocnea nu puteam sa ii fac nimic...eram si cel mai mic din clasa pe vremea aia [acu is inalt ca prajina si ***** ca gaina...da asta conteaza mai putin..] dupa ce ma batut mar odata la curs ...am luat o scandura , iam dat peste picioare a picat jos si lam batut sa nu ma uite :twisted: :D ce sa intamplat apoi nu mai conteaza :-P

Dimitris 09-07-07 17:00

Quote:

Originally Posted by Pustiu_Fanatik (Post 871258)
ca performante ar fi :

2 .Am stat nedormit vreo 2 saptamani si ghici ce am facut dupaia .......o sticla de j&b ,,,,
..........

Se vede ca ai doar 16 ani...

andrei.badea 10-07-07 10:51

In 3 luni de soferie de cand am carnetu, merg fara centura si cu viteza (nu mereu da destul de des) si fara mamaligi (mereu) si pana aku u m-a oprit nici un gabor. Sa vedem cat tine :D :lol:

PYT 10-07-07 11:21

bine k nu stau in pitesti...

Kolegosu' 10-07-07 20:38

La 16 ani am sarit o banca in parc care era umeda si mi-a alunecat piciorul intre spatar si banca am cazut pe partea cealalta am avut noroc ca am scos piciorul la timp dak nu'l scoteam poate k ramaneam fara el. Am fost la doctor si l-am pus la gips am stat 3 sapt cu el(gipsul) in vacanta de vara dar totusi reuseam sa merg cu bicicleta tras de un tovarash cu Dacia :D.

SHOGUN-A8 12-07-07 00:23

ieri am mers pe jos 41 de km si n-am dormit de 2 zile...:rolleyes2

PS: initial trebuia sa fie o excursie de 160 km pe jos (roman-bicaz-roman)...dar am cazut unul cate unul :D

peugeot 206 14-07-07 19:23

am reusit sa calc 2 caini cu masina in jumatate de ora:D!

AdiZeL 14-07-07 19:34

am reusit sa calc 2 caini cu masina in jumatate de ora! =)) ahaha
Eu sunt mic deocamdata nu pot sa dau de permis dar am mers cu o dacia 1310 cu 130 km/h si a doua zi iam rupt directia :> masina era "tunata" era facuta manual ..... :D

Oxide 14-07-07 19:42

Quote:

Originally Posted by AdiZeL (Post 997585)
am reusit sa calc 2 caini cu masina in jumatate de ora! =)) ahaha
Eu sunt mic deocamdata nu pot sa dau de permis dar am mers cu o dacia 1310 cu 130 km/h si a doua zi iam rupt directia :> masina era "tunata" era facuta manual ..... :D

impushca-te 'Schumacherule' ! ;)
din cauza inconshtientzilor ca tine mor zeci de oameni nevinovatzi...:|

AdiZeL 14-07-07 19:53

Quote:

Originally Posted by Oxide (Post 997598)
impushca-te 'Schumacherule' ! ;)
din cauza inconshtientzilor ca tine mor zeci de oameni nevinovatzi...:|

asta a fost undeva pe camp nu pe sosea :) imi place sa fiu foarte atent si sa verific locul prima oara :rolleyes2 si chiar nu as vrea pe viitor sa omor pe cineva :shock: nici caini :D dar prefer sa nu mai vorbesc nu am 18 ani nu stiu sa conduc .
Acum vreau ma invete cineva cateva despre masini ca eu chiar nu stiu
YM -> AdiZeLf astept profesor :twisted: "virtual" ca din giurgiu nu prea e nimeni :( mercy mult :-)

peugeot 206 15-07-07 00:04

pai voi credeti ca am vrut sa-i omor...dar la peste 90km/h nu-mi permit sa trag aiurea de volan, mai bine omor un caine decat sa intru pe contrasens si sa omor un om;)

Spookie 15-07-07 06:36

Quote:

Originally Posted by peugeot 206 (Post 997562)
am reusit sa calc 2 caini cu masina in jumatate de ora:D!

Cum spuneai si tu ...mai bine omori un caine decat sa tragi de volan si sa omori un om...da totusi =)) cum ai reusit sa omori 2 in 30 minute...si ai mai postat si la "performantele voastre" =))

peugeot 206 15-07-07 09:55

pai mereu cand povestesc asta, toti ma intreaba cum am reusit, asa ca am zis sa o cataloghez drept "performanta". s-a intamplat in drum spre craiova, unu pana in slatina si unul dupa:)

All times are GMT +2. The time now is 19:22.

- Copyright 2026 4Tuning