![]() |
Re: Cielo-ul meu...
Da-mi un pm cu mail`u tau si iti pun oferta acolo.
|
da-mi si mie linku cu oferta k m-ar interesa si p mine...pare destul d eftin, sper sa fie si bun...vb lu caragiale ;)
|
Sal'
Me tooooo!!! Bafta multa! :) ") ') |
ma nu puteti sa ii spuneti omului pe privat ca vreti si voi linkul ? stricati frumusete de topic:rolleyes2
|
asa-i....recunosc..my bad
|
Quote:
ce toba vrei ce vrei sa faci cu ea pe a mea ai vazut-o apropo nu am pus nici acum bara de la tine am avut probleme cu bucsile ca am vrut sa pun noi dar am gasit intrun final. |
Pai crezi ca bucsile noi sunt mai bune decat alea vechi? Pune-o, nu mai sta.
|
n-am timp frate sunt plecat tot timpul sper sa ajung vineri sa o pun
|
Quote:
Trimite-mi shi mie oferta te rog pe PM Multzumesc Bafta Multa:!: |
Poze noi, cu arcurile luate de la serban_pc. În sfârşit, am şi eu o suspensie care lucrează şi arată şi bine maşina.
https://img464.imageshack.us/img464/7...2795jg6.th.jpghttps://img464.imageshack.us/img464/9...2802au6.th.jpg Din păcate, la nici 5 zile de la montarea proiectoarelor cu sticlă clară, cel din partea dreaptă a cedat. S-a crăpat geamul după un drum Craiova-Bucureşti. :( |
s-a crapat de la sine sau ai luat vreo pietricica ??? arata ft bine masina asa, felicitari
|
Sal'
Lao Frumos mai arata proiectoarele alea! Cam cat te-au ajuns? Am vazut ca ai oglinzile altfel decat cele clasice de cielo, par a fi de opel, asa e? Sau sunt de la modelul nou, fabricat la noi? |
sunt de cielo modelel facute in romania parca(ma insel? )
sunt si de kadett, vectra astra |
Quote:
|
Oglinzile astea se puneau pe GL-urile koreene şi ulterior pe Standardul românesc, cum e şi a mea.
Cu proiectorul, cred că mi-a sărit o pietricică din drumurile noastre impecabile. Au costat 110 ron. |
Dap, arata bine cu suspensia noua :)
Capota aia nu o mai reglezi si tu sa vina un pic mai jos? ca parca e cam mare luftul intre capota si faruri... |
Eu o tin asa, din tampoanele alea de cauciuc reglabile. Daca o las mai jos, ma enerveaza ca trepideaza in mers. O vad cum se misca.
|
Eu nu le am din fabrica (o sa le pun), dar stiu ca sunt 2 tampoane, unu pe fiecare aripa, care tin capota pe la jumatate fixa...poate fiindc aiti lipsesc astea doua face asa. Si la mine se mai vede cum trepideaza :(
|
Quote:
apropo bara e TARE FRATE. |
Chiar se simte bara aia? banuiesc ca se monteaza fara nici un fel de problema, nu?
|
Tampoanele reglabile de care zic eu sunt înşurubate in capotă, nu pe calandrul faţă.
Msiu, ştiam că te tare bara, numai cine nu ştie despre ce e vorba nu crede. Mă bucur că-ţi place. Dacă mai auzi şi pe altcineva... Se montează relativ uşor, trebuie multă indemânare in ocolirea diverselor "obstacole", cand o introduci in locul celeilalte. |
Stiu de care tampoane zici tu, eu ma refer la alte doua tampoane. Nu sunt reglabile, vin intre aripa si capota, nu stiu cum sa-ti explic....prinse pe aripa, cam in dreptul cutiei de la filtrul de aer si baterie, cam pe acolo...
Asi schimba si eu bara Lao, dar nu chiar acum. Nu e nevoie de rampa? Stiu ca am schimbat si la Dacie bara asta si m-am chinuit f mult sa o pun la locul ei... |
Sal'
Lao Ziceai ca bara e 70 ron? Cum ii zice la bara? Bra de torsiune sau bara anti ruliu? |
Bara este anti-ruliu. Ruliul este înclinarea maşinii in curbe.
Geo, ştiu şi tampoanele alea, le am şi pe alea, dar după cum ţi-am spus, dacă nu le ţin pe cele reglabile cum le ţin acum, trepidează capota. |
se monteaza relativ usor dar greu in acelasi timp da trebuie rampa.
lao nu zici nimic de arcuri ma intereseaza si pe mine. am si eu ceva pentru voi daca va intereseaza off topic anvelope vredestein la preturi bune da bune si cu montaj si echilibrat moca. |
Pai ce sa zic de ele? Eu am luat de pe eBay niste H&R, care cica erau - 35mm, dar surpriza... erau spre -60mm si nu-mi lucra suspensia pe fata. Asa ca le-am schimbat cu FK-urile lui serban_pc, de care sunt multumit acum.
|
Sal'
Dar faptul ca-mi balanseaza mashina stanga dreapta shi spatele diferit de la ce sa fie? Nu are parca sigurantza! Mai ales la hopuri! Se clatina shi nu shtiu de la ce! Am luat cateva damburi, nu gropi , la viteza mare shi din balans mi-am spart toba mica! Ashtept un sfat! Bafta multa! |
Ori amortizoare duse, ori arc(uri) rupt(e). Verifică şi tu arcurile să nu fie rupte şi vezi dacă ai urme de ulei pe amortizoare. Dacă ai, inseamnă că sunt duse de tot.
|
Sal'
Cum imi dau seama daca sunt rupte arcurile? Se vede cu ochiu' liber sau tre sa dau roata jos? Shi pe amortizoare tre sa fie ulei? Sau unde? Ashtept un sfat!!! Bafta multa! |
Sal'
E nishte pahmant un pic vascos! Asta sa fie , amortizoarele? Arcurile par sa fie ok! Pe amortizoarele fatza tzi-am zis ce e! Deci sa fie amortizoarele? Bafta multa! |
pamantul vascos de care zici cred k e praf depus pe uleiul hidraulic de la pistonul amortizorului.
|
Iexact. Adică sunt duse, ţi-a ieşit uleiul din ele şi s-a depus pământ pe ele. Schimbă-le.
Ca să te uiti la arcuri nu trebuie să dai jos roţile, doar să te uiţi un pic sub maşină şi să vezi dacă e vreo spiră ruptă. ;) |
Lao zi-mi si mie te rog de la ce kadett se potriveste bara stabilizatoare ? D sau E ? (pt 16v).
|
lao...km cat m-ar ajunge o bara anti-rului k a ta? m-ar interesa sa imi cumpar si yo una.
|
Felicitari pentru masina, arata f. bine, se vede ca tii la ea. Imi plac modificarile aduse..In legatura cu bordul, am vazut la turometru o diagrama a turatiei cu amplitudinea maxima la 5500 de ture..sa inteleg ca pentru GSI acolo e punctul optim de schimbare a vitezelor sau ce? Si daca da, pt Cielo care ar fi acel punct? In fine, dupa cum vezi sunt din Craiova..As vrea sa ne cunoastem sa putem sta la un pahar de vorba despre masini si nu numai.Spune-mi si mie de unde sa-mi procur (sau ajuta-ma) o bara anti-rul de Nexia?
PS: Daca nu te deranjaza, lasa-mi nr de telefon |
Axel, să fim înţeleşi: intrebi de bara stabilizatoare montată între amortizoare, da? Aia se potriveşte de Kadett E.
Snapy: 70 ron, îţi trimit când vrei tu, dar numai după plata in avans, pe cardul meu. Nu eşti primul cu care procedez aşa, deci nu ai de ce să te temi. Bara vine cu bucşile de montare. Eisman: îţi fac rost de bară când vrei, acelaşi preţ ca mai sus. Nr de telefon: 0744.552.750 Problema e că stau mai mult in Bucureşti, nu in Craiova. Când te hotărăşti imi spui. ;) Sucul tre să mai aştepte din păcate. :D |
sal baietzii...care ar putea sa ma ajunga cu o schema de evacuare la cielo??stiu ca sunt of topic dar...pls
|
2 Attachment(s)
Ce inseamna schema de evacuare??? Dimensiuni ale tobelor???
Ai atasat mai jos 2 poze pt tobe Borla. p.s: diametrul tevii din poza este de 45, dar se poate face si pe 50mm, pt varianta "sportiva". |
Dilemă: să le fac sau nu mijlocul negru?!
Maşina este acum la vopsitor pentru repararea aripilor spate, aşa că m-am gândit la această modificare. Păreri? https://img130.imageshack.us/img130/7...1833cx8.th.jpg SAU: https://img130.imageshack.us/img130/4...4033iv8.th.jpg |
DA ! categoric ! arata grav de tot !
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning