Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   TuningDAYS 2007 (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007.html)
-   -   CRITERII Best Autohtona?!?! (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007/34543-criterii-best-autohtona.html)

Lucian 22-03-07 12:52

Re: CRITERII Best Autohtona?!?!

Quote:

Originally Posted by AzzKikR (Post 811625)
E clara,posesorilor de Dacii le e frica de Tico si Matiz...mor de ras fratilor...de Cielo si Nubira nu mai are rost sa discutam.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Al3xius 22-03-07 13:32

Quote:

Originally Posted by AzzKikR (Post 811625)
E clara,posesorilor de Dacii le e frica de Tico si Matiz...mor de ras fratilor...de Cielo si Nubira nu mai are rost sa discutam.

Sa nu mai zicem de Espero care e un fel de Monalisa tuningului autohton ... :))

SEBASTIAN 22-03-07 14:30

leganza :shock:

Lucian 22-03-07 17:33

Oricum , am senzatia ca se stie castigatorul la aceasta categorie . Daca ce cred eu e adevarat .... jur ca nu mai vedeti o litera de la mine pe forumul asta. Nu-mi cereti detalii . Stie o singura persoana ce cred eu si asa vreau s aramana. Deja sunt frapat de niste lucruri .... si daca se adevereste ce cred .... MA TAI ! ;)

wolfgang_69 22-03-07 21:37

impartaseste si cu noi,poate ne taiem impreuna :)) nu de alta,da sa nu te plictisesti

Lucian 22-03-07 22:03

Quote:

Originally Posted by wolfgang_69 (Post 812740)
impartaseste si cu noi,poate ne taiem impreuna :)) nu de alta,da sa nu te plictisesti

Nu ma plictisesc . Tu ca sa nu te plictisesti ai putea sa faci un WIDE BODY KIT la tico dar vezi sa nu iasa Dacie .

Hondarul 24-03-07 19:07

La BEST AUTOHTON, cred ca este vorba de Dacia, Oltcit, Aro, Roman.

1. In Ungaria este si fabrica Renault, Honda, Jeep, Volvo, Daihatsu, Opel, GMC, Toyota, etc. (e un exemplu). La un salon de tuning in Ungaria, la sectiunea Best Autohton e corect sa participe toate astea?

2. Cineva are un Jeep. Este intrebat ce masina are. NU raspunda ca este ungureasca. Cineva are un Cielo. Spune ca este romaneasca, sau koreeana?

3. Eu cred ca best autohton, ca sa se particularizeze de alta grupa, trebuie sa contina DOAR masinile care poarta o marca autohtona, nascuta in Romania.

Am auzit pe multi cu Cielo, Leganza sau Matiz spunand ca nu vor masina romaneasca, ca e de cacat, ca orice e mai buna ca Dacia. BEST AUTOHTON, ar trebui sa ramana la masinile marca romaneasca, sa aratam ca se poate tuning si MADE IN ROMANIA, pe masini nascute si crescute in Ro.

SEBASTIAN 24-03-07 20:12

Unguri nu fabrica atatea.

bodyspeed 25-03-07 09:03

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 815971)
Unguri nu fabrica atatea.

dar fabrica oricum mai multe.....:D
.... frumos zis.... hondaru...;)
marca autohtona... nu o marca.......din alta tara.. care au facut fabrici pe la noi....si gata .. made in romania..
spunei koreeanului ca cielo e pur 100 la 100 romanesc.. cum e oltcitul, dacia, aro,..........

SEBASTIAN 25-03-07 09:49

De ce sa limitam ca atunci si dacia e renault.
Hai sa lasam sa fie lupata apriga.
Eu cand mi-am luat subaru ce fac ma dau cioar cu sti si evo ca sunt japoneze?

S-a fabricat in Romania e scutit de taxe e clar ca oficial e produs Romanesc.

Lucian 25-03-07 12:16

Taxe momentan nu sunt pt ce e produs in CE . AUTOHTÓN, -Ă, autohtoni, -e, adj. (Adesea substantivat) Care s-a format şi s-a dezvoltat pe teritorul unde trăieşte (şi în prezent), care este originar de aici; băştinaş, aborigen. [Pr: a-u-] – Din fr. autochtone

P.S. - Sebi ... m-ai vazut pe mine la A1 ?

Hondarul 25-03-07 18:30

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 816687)
Taxe momentan nu sunt pt ce e produs in CE . AUTOHTÓN, -Ă, autohtoni, -e, adj. (Adesea substantivat) Care s-a format şi s-a dezvoltat pe teritorul unde trăieşte (şi în prezent), care este originar de aici; băştinaş, aborigen. [Pr: a-u-] – Din fr. autochtone

P.S. - Sebi ... m-ai vazut pe mine la A1 ?

Si cu asta e totul clar. Cine s-a format si dezvoltat in Romania? Dacia si Oltcit. Da, ele poate sunt inspirate din Renault si Citroen, dar MARCA este Made in Romania, creata si nascocita de Romani. Daca Cielo a fost desenata, gandita si lansata in Romania, mai ziceam. Dar este doar o masina coreana, cu fabrica in Romania.

bodyspeed 25-03-07 21:42

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 817168)
Si cu asta e totul clar. Cine s-a format si dezvoltat in Romania? Dacia si Oltcit. Da, ele poate sunt inspirate din Renault si Citroen, dar MARCA este Made in Romania, creata si nascocita de Romani. Daca Cielo a fost desenata, gandita si lansata in Romania, mai ziceam. Dar este doar o masina coreana, cu fabrica in Romania.

si aici vom pune punct la toate cele 7 pagini.care s-au creat .. si s-a ajuns tot aici.. OLTCIT vs DACIA vs ARO vs ROMAN.......

SEBASTIAN 26-03-07 00:00

Cel mai bun Mercedes tot BMW-ul ramane!

Lucian 26-03-07 00:15

Sau Dacia cu spoiler de BMW. Stiu eu una ! I-am vazut pozele la o firma de tuning din Vitan si ... in revista 4Tuning ! :)))))))))))))

Gratzian 26-03-07 01:54

s-a lamurit?
se pare ca da...
mersi, hondaru.

SEBASTIAN 26-03-07 08:34

Daewoo trebuie sa intre in concurs cu modelele autohtone.

Lucian 26-03-07 09:39

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 818038)

.... la un tuning show care se tine in Korea .

bodyspeed 26-03-07 10:06

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 818082)

da.. la korea de sud sau de nord :idea:

B-69-TAU 26-03-07 17:23

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 818038)

daewoo sa stea afara...:lol::lol::lol:

NSL_Doru 26-03-07 20:12

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 818808)
daewoo sa stea afara...:lol::lol::lol:

Tintesti sus dl. TAU :) Bafta multa ! Aveti si competitori pe masura ! mult noroc la toata lumea ... sper sa se mai revina catusi de putin la ideea pe care am lansat-o pe prima pagina si sa lasati deoparte discutia despre "Daewoo masina autohtona" !

bodyspeed 26-03-07 21:22

Quote:

Originally Posted by NSL_Doru (Post 819028)
Tintesti sus dl. TAU :) Bafta multa ! Aveti si competitori pe masura ! mult noroc la toata lumea ... sper sa se mai revina catusi de putin la ideea pe care am lansat-o pe prima pagina si sa lasati deoparte discutia despre "Daewoo masina autohtona" !

sti tu,,,pe cineva :rolleyes2
bafta tuturor..

B-69-TAU 26-03-07 22:54

Quote:

Originally Posted by NSL_Doru (Post 819028)

in viata daca nu vrei mai cat mai mult degeaba traiesti, nu? conteaza cel mai mult sa incerci, eu zic ca am facut totul in privinta asta!
urez multa bafta colegilor "autohtoni"!
see you there!

SEBASTIAN 26-03-07 23:57

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 818082)

e si asta un pdv, dar totusi e MADE IN ROMANIA

wolfgang_69 27-03-07 00:01

frate..concurenta e binevenita,nu?parca te simti mai bn knd invingi mai multi.poate pana la urma o sa intre si baietii cu tico ca tot sunt ei "ridiculizati" de fericitii posesori ai daciilor :P

SEBASTIAN 27-03-07 01:17

Asa este..../////////

NSL_Doru 27-03-07 02:08

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 819419)
in viata daca nu vrei mai cat mai mult degeaba traiesti, nu? conteaza cel mai mult sa incerci, eu zic ca am facut totul in privinta asta!
urez multa bafta colegilor "autohtoni"!
see you there!

Lupti pana la capat si daca iti doresti cu adevarat cu siguranta intr-o zi invingi ! Ti-am urat bafta de la inceput si mult succes ! Sigur ne vedem acolo ... vreau sa vad si masinuta ;)
Bafta si celolalti concurenti !

TopArt 27-03-07 21:50

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 819419)
conteaza cel mai mult sa incerci, eu zic ca am facut totul in privinta asta!

zicea cheloo: "incearca in continuu, incearca in continuu, daca nu esti cel dintai incearca sa fii primul" :lol:

sunt tare curios ce-o sa iasa la autohtoneala asta... de-abia astept !

in ceea ce priveste disputarea "autohtonicitatii", ca de obicei, unii fac caterinca, altii se agata de argumente, altii umplu mesajele cu ineptii. ce pot zice... sa vedem ce varianta aleg organizatorii. sa vedem daca ticozaurii sau altii au ce cauta la autohtona.

eu un singur lucru nu vreau sa vad pe podium. VITAN STYLE. daca e prezent, inseamna ca e un pas in spate. sa... tunati bine ! ;)

B 89 WRC 28-03-07 23:37

Lucian tu vii cu nova ?

B 89 WRC 28-03-07 23:38

daca vii cu nova aduc si eu cazanul (dacia 1300)in parcare vin sigur dar poate intru si inauntru daca vii si tu cu masina ta

Lucian 29-03-07 11:26

Dar le parcam una langa alta ?

Lucian 02-04-07 13:30

Incontestabil (sper) - Dacia RS (berlina rosie Anonymous) .

Slim29 02-04-07 13:39

din cate stiu Sasha-Nsl oltcitul alb JJS

Lucian 02-04-07 14:58

Quote:

Originally Posted by slim4r5 (Post 829229)
din cate stiu Sasha-Nsl oltcitul alb JJS

Sigur nu. JJS a fost al 3-lea . Toate astea neoficial. Oficial au fost cele mai bune 3 . Exact asa s-a numit si categoria - BEST 3 AUTOHTONA . Ce am spus la capitolul neoficial se poate numi si parerea unanima .

B 89 WRC 02-04-07 17:33

eu zic ca la catagoria best autohtona sa nu castige nimeni (ce masina romaneasca e buna ?)

Lucian 02-04-07 20:29

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 829609)
eu zic ca la catagoria best autohtona sa nu castige nimeni (ce masina romaneasca e buna ?)

Dacia cu motor frantuzesc ! ;)

CT-07-APV 03-04-07 02:57

Felicitari Lucian si olcitu alb dar cine a fost al treilea castigator?

Lucian 03-04-07 10:14

10x . Al 3-lea sau mai bine zis (cel putin din punctul meu de vedere) marele castigator - Dacia RS (rosie - Anonymous).

giubau_v8 04-04-07 11:20

dacia rs merita din plin....felicitari propietarului

All times are GMT +2. The time now is 08:28.

- Copyright 2026 4Tuning