Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   The Rocket Ono41 (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/34300-the-rocket-ono41.html)

ono41 12-03-07 14:56

Re: The Rocket Ono41

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 793254)
Cine e in comisia de acordare a gradelor ?

Se stiu cei ce merg tare, asta ti-o spun eu!! Spre exemplu, motocilistii se cunosc intre ei, ala e tare iar ala e slab si nu are rost etc.....
Cam asa e si cu masinile asa ca se stiu cei ce merg cat de cat tare pt ca FOARTE TARE nu merge nici un POSESOR de masina in Romania asta.

P.S. Nu observi ca cel ce m-a provocat e o ....... lesinata? daca chiar vroia sa faca intrecere se interesa de nr mau de tel sau imi dadea PM aici pe site si ma cauta pana dadea de mine dar asa cum a tacut de la primul post altceva in afara de bagator in seama nu pot sa-l numesc.

Zilele urmatoare am sa va pun un filmulet sa vedeti ce inseamna mersul TARE pe macadam si parerea unui CAMPION din CNR.......

Numai bine!!!

ono41 12-03-07 15:11

Quote:

Originally Posted by aiurel (Post 793417)
se pare ca la tine conteaza mai mult banii decat faima....in conditiile in care ai destui...chiar nu te inteleg..oare nu e vb de o negatie...mai eleganta????daca spune o suma...apoi zici ca e prea putin.accepta...si gata
omu a acceptat provocarea ta!

Nu banii conteaza man, stai linistit ca am multi iar intrecerile pe care vreau sa le fac le fac DOAR pe bani pt ca altceva nu am ce sa iau, e normal sa fac intrecere cu oricine si oricand fara sa castig nimic? Eu cu ce ma multumesc daca GRADE nu are?

Fa putin socoteala si ai sa vezi cam cat costa ceea ce eu detin acum asa ca te rog sa nu mai pui banii inaintea gradelor pt ca nu are rost din moment ce eu numai in masinile urmatoare am investita o suma considerabila (PT TOATA LUMEA)

MASINI:

Evo5 (rally)
Evo6 (strada)
Wrx (tunat la maxim)
996 turbo (tunat la maxim)
CL600 (stock) asta e ceva mai ieftin (nu e modelul nou)
ML 350 (stock)
Citroen Jumper (masina de asistenta pt CNR/VTM)

MOTOCICLETE:

Suzuki gsx-R (cea mai tare (preparata) motocicleta din Romania de departe)
Harley Davidson (stock)
doua scutere
Kart de 125cc

P.S. Nu va mai bagati in seama aiurea si PROVOCATI-MA cand aveti banisorii in buzunar pt ca va sterg mesajele astea pe care eu le consider BAGATOARE IN SEAMA.

aiurel 12-03-07 15:40

Quote:

Originally Posted by ono (Post 793939)
Nu banii conteaza man, stai linistit ca am multi iar intrecerile pe care vreau sa le fac le fac DOAR pe bani pt ca altceva nu am ce sa iau, e normal sa fac intrecere cu oricine si oricand fara sa castig nimic? Eu cu ce ma multumesc daca GRADE nu are?

Fa putin socoteala si ai sa vezi cam cat costa ceea ce eu detin acum asa ca te rog sa nu mai pui banii inaintea gradelor pt ca nu are rost din moment ce eu numai in masinile urmatoare am investita o suma considerabila (PT TOATA LUMEA)

MASINI:

Evo5 (rally)
Evo6 (strada)
Wrx (tunat la maxim)
996 turbo (tunat la maxim)
CL600 (stock) asta e ceva mai ieftin (nu e modelul nou)
ML 350 (stock)
Citroen Jumper (masina de asistenta pt CNR/VTM)

MOTOCICLETE:

Suzuki gsx-R (cea mai tare (preparata) motocicleta din Romania de departe)
Harley Davidson (stock)
doua scutere
Kart de 125cc

P.S. Nu va mai bagati in seama aiurea si PROVOCATI-MA cand aveti banisorii in buzunar pt ca va sterg mesajele astea pe care eu le consider BAGATOARE IN SEAMA.

cu respect iti spun ca te contrazici,nu conteaza banii dar altceva nu am ce sa iau! ce spui de respect si de onoare...dupa mine conteaza mult mai mult

iar pt evlsantos....nu te inteleg....obositule!

Lucian 12-03-07 16:07

Ono .... dar o provocare in conditiile altuia accepti ? Sa zicem .... se dau 5.000 euro pt a se cumpara si modifica (tuna) masina . Cu rezultatul investitiei de 5000 de euro iesi pe strada si vezi ce se intampla. Cat de tare mai alergi ... cat de tare alearga masina (rezultata din cei 5000) ... Ce nu intelegi este ca atunci cand afisezi un evo 5.5 .. 9 sau un 996 deja te adresezi unui segment exclusivist . Eu te asigur ca partea financiara are un rol extrem de important. Cunosc o gramada de baieti care merg f tare cu CE AU , in limitele la CE AU . Daca masina pe care o ai tu e facuta sa ste pe drum ... se considera ca te ajuta masina. Ai incercat cu una care mai mult te incurca decat sa te ajute ? Incearca sa te gandesti si la aceasta "provocare" Fa o masina tare cu un buget de 5.000 euro ! Te asigur ca vei fi mult mai laudat de eventualele performante decat esti acum cu 996 sau evo . Pana si la CNR .... sar in ochi masinile slabe cu performante bune poate chiar mai mult decat masinile tari de locul 1-2-3 .

EvLSant0S 12-03-07 17:10

Quote:

Originally Posted by aiurel (Post 794003)
cu respect iti spun ca te contrazici,nu conteaza banii dar altceva nu am ce sa iau! ce spui de respect si de onoare...dupa mine conteaza mult mai mult

iar pt evlsantos....nu te inteleg....obositule!

offff ... intelege un obosit ( eu ) de 18 ani , si o clona smechera de "30" nu intelege ? mi-e greu sa cred.. respectul si onoarea o castigi atunci cand il bati pe UNU mai tare ca tine , ca daca pui un gallardo sa se bata c-o dacie .. ce castiga ala cu gallardo cand bate dacia ? ti-am dat cel mai simplu exemplu in speranta ca poate intelegi ce a vrut sa zica .. si ai inteles tu din prima .. da iti place sa faci pe .. " desteptu " doar de dragul unor pagini scrise .. plus .. aberatii pline de certuri si injuri , esti inscris in ian. 2007 , te rog frumos sa te uiti la topicurile pe care ai postat .. de cand ai intrat .. si o sa-mi dai dreptate cand spun ca ca esti o clona odihnita ..

si hai s-o incheiem ca iar se duce totu naibii .. fa provocare sau taci plz ms@pa

ady_gti 12-03-07 17:58

Quote:

Originally Posted by ono (Post 792601)
Cand?
Unde?
Suma?

Vreau sa facem intrecere pe niste bani (MULTI) pt ca GRADE nu ai iar intrecere cu orice .......... :D nu fac, eu vin cu ce pot si cu ce detin iar tu la fel.

Astept!!

BAI FRATE DAR TU PLACERI NU AI MA ???.... NUMAI BANI VISEZI ... EU AM ZIS DACA AI PLACEREA SA FACEM UN MACADAM .. PRIETENII MEI STIU DC.. DAR VAD CA TU MA IEI CU BANI CU SUME EXTORBITANTE SI ALTELE ... RAMAI FRATE IN PROSTIA TA ACOLO CU BANII TAI SI GATA .. .. FRATE EU NU AM BANI DAR TE ZAPACESC LA RALLY ... SI CU MASINUTZA ASTA DE 130 DE CAI A MEA . SI U CU EVOUL SI-L LIMITEZI LA 280 SAU CAT ARE DE FABRICA ,, .. SI NE DAM PE ,MASINI DACA VREI MA ASTA

scorpio GL 12-03-07 20:53

trebuie sa recunoasteti ca omul are cojones :)

bogdan_kwx 12-03-07 20:59

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 794280)
BAI FRATE DAR TU PLACERI NU AI MA ???.... NUMAI BANI VISEZI ... EU AM ZIS DACA AI PLACEREA SA FACEM UN MACADAM .. PRIETENII MEI STIU DC.. DAR VAD CA TU MA IEI CU BANI CU SUME EXTORBITANTE SI ALTELE ... RAMAI FRATE IN PROSTIA TA ACOLO CU BANII TAI SI GATA .. .. FRATE EU NU AM BANI DAR TE ZAPACESC LA RALLY ... SI CU MASINUTZA ASTA DE 130 DE CAI A MEA . SI U CU EVOUL SI-L LIMITEZI LA 280 SAU CAT ARE DE FABRICA ,, .. SI NE DAM PE ,MASINI DACA VREI MA ASTA

foarte tare frate asta.sa vedem acum daca onoriu e jucator sau ....nu e .omul iti ofera masina asa ca nu vad nici o problema....vino si ia masina cu a ta limitata ca sa aiba sens cursa.

ady_gti 13-03-07 15:14

am asteptat 3 zile nu am nici un raspuns ..... am vazut ce fel de pers este si ONO .. felicitari pt curaj ...... PT MINE ACEST THREAD ESTE INCHIS ..... MULTA SANATATE TUTUROR

ESPinoza 13-03-07 15:17

tare :))))

mikafly 13-03-07 16:14

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 795847)
tare :))))

Fuarte tare!!!...

EvLSant0S 13-03-07 20:53

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 795836)
am asteptat 3 zile nu am nici un raspuns ..... am vazut ce fel de pers este si ONO .. felicitari pt curaj ...... PT MINE ACEST THREAD ESTE INCHIS ..... MULTA SANATATE TUTUROR

cate ore are o zi pentru tine ? 10 ?
unii chiar au treaba, spre deosebire de altii , n-au timp sa citeasca forumul asta la fiecare ora/zi ;)
asteapta ...
si elegant ar fi s-o datzi in pm`uri de acum incolo ..
adica detalii si etc..
bafta

lascarica 13-03-07 22:35

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 796508)
unii chiar au treaba, spre deosebire de altii , n-au timp sa citeasca forumul asta la fiecare ora/zi ;)
asteapta ...
adica detalii si etc..
bafta

Cred c-ar fi de bun-simt sa-i lasi pe cei ce au de raspus la provocare si pe Daniel sa raspunda...tu raspunzi pe post de...ce? ...chiar daca vad ca esti foarte la curent cu toate despre toti...stii cand si cata treaba are fiecare si daca are sau nu browser pe telefon....:???:

ono41 13-03-07 23:14

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 795836)

Tu cine esti si ce vrei? Inchis pt ce? M-ai provocat sau cum? Eu nu am auzit in viata mea de tine iar asta inseamna ca nu meriti atentia mea asa ca dute fa ceva in buzunar si cauta-ma pt ca m-am saturat sa fac intreceri cu oameni care sunt vai de ei.

Lucian 13-03-07 23:19

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 796508)
asteapta ...
adica detalii si etc..
bafta

Tu in ce fel esti implicat in discutia celor doi ??!! ca eu tot nu pricep

Lucian 13-03-07 23:24

Ono ... e fix problema ta pe cine consideri tu "forjator" sau ca alearga tare. Dar din ce spui reiese ca te dai doar cu cei care alearga tare si tu ii cunosti. Pai daca ii cunosti de ce nu ii suni sa te dai cu ei ? Pt ce mai e acest topic ? Este singurul care te-am provocat pana acum la o cursa PE MACADAM . Ar trebui sa-ti dea de gandit .... e primul si SINGURUL care te-a provocat pe macadam. A acceptat ca in cazul in care esti mai bun sa-ti lase masina. Daca refuzul tau e motivat doar financiar .... ma faci sa cred ca te intereseaza banii nu cursa si atunci nu stiu ce sa mai cred.

ono41 14-03-07 00:44

Topic Inchis

Atunci cand o sa aveti banutii necesari , sa ma contactati pe pm , pana atunci tot ce s-a scris pe aici e vrajeala de tastaturisti.

All times are GMT +2. The time now is 20:33.

- Copyright 2026 4Tuning