![]() |
Re: Reexaminare pt recuperare permis: Sfaturi, intrebari, teste
doar 10 intrebari sunt in testul asta?....... ca trebe sa il dau si eu din pacate
si daca iei testul in cat timp iti dau permisu inapoi? daca nu il iei poti da in fiecare zi,,,, trebe sa te programezi iara si iara? scuze de intrebari idioate da chiar nu stiu cum se procedeaza |
imi cer scuze dar nu am fost atent la posturile anterioare........deci inttrebarile de mai sus nu isi au rostu....
si daca nu am convocatorul ala ma duc si ma programeaza ei asta la 2 zile dupa ce imi espira dovada? |
Daca nu ma insel, te duci exact in aceasi zi cand iti expira.
|
Quote:
Ideea e ca, in timpul suspendarii, sa iei examenul, pt ca nenii de la politie sa ti-l dea inapoi la timp. Daca nu treci examenul, ti se prelungeste suspendarea pana il iei. A, si nu trebuie sa te programezi. Te duci cu convocatorul, dovada si bolentinul. Oricum nu te stresa, intrebarile sunt relativ simple. Bafta. EDIT: scuze, nici eu nu am vazut postul al doilea. Oricum, cel mai sanatos e sa dai si tu un telefon la politie, sa intrebi ce si cum. |
ms frate sa fie da nu am convocator dinala da am auzit ca se poate si fara dinala doar cu buletinu
|
Quote:
bhai vere ... asta cred ca mi-a picat si mie draq ... era Chestionarul cu Nr 4 ??? ... oricum am luat ... !!! Am scapat draq !!! Acuma sa vedem cat tzine ... :)) |
app ... cei care nu avetzi convocator ... va ducetzi si va programatzi ... nu e nici o belea daca nu va da convocator !!! ...
|
Quote:
la el mai adaug: 11.peste ce nivel al alcolemiei in aerul expirat se recolteaza probe biologice (peste 0,4) |
Ce tare!
Era chestionarul 4, si mi-a picat si faza cu alcoolul in aerul expirat. Inseamna ca sunt chestionare comune in toata tara. PS: 15 din 15, hehe 8) |
si a 12 intrebare de la chestionarul 4 este:
12. cand inceteaza o restrictie de genul stationare interzisa sau oprirea interzisa (la prima intersectie) |
are careva vreo informatie oficiala daca s-a renuntat la reexaminare ? nu am fost prin oras de ceva timp dar am inteles ca s-ar fi scos.
|
nu cred ca o sa se renunte.....prea curand:sad:
se castiga bine din examinarea asta... sistemul merge foarte bine pentru ei :evil: totusi, bine ar fi sa se scoata :D |
Am si eu o intrebare : mi-au suspendat permisul si nu mi-au spus pentru ce perioada. Am avut un accident si m-au gasit vinovat. Mi-au dat o dovada pentru 15 zile si o hartie cum ca trebuie sa ma prezint la nu stiu ce sectie sa dau examen...in a 16 zi de la suspendare.
Chiar nu stiu pentru cat timp mi l-au suspendat. Sa inteleg ca daca ma prezint la examinare in a 16 zi si o trec imi recapat permisul IMEDIAT ? Multumesc anticipat pentru ajutor. MM |
Daca iti iei examenul in a 16-a zi mai ai 30,60,90 zile suspendare din mom ala!!!
|
mpeta trebuie sa fi clar, adica sa precizezi cum a fost accidentul (cu daune sau nu), neacordare de prioritate (da sau nu) ca astfel se poate realiza incadarrea ta in noul regulament (sau alte imprejurari cum ar fi incalecarea marcajului longitudinal continuu...etc).
oricum pe procesul verbal trebuie sa scrie in baza carui articol din noul regulament ti-au suspendat permisul... si ultima varianta (si cea mai sigura) o s aiti vina acasa dupa circa o saptamana o recomandata care te informeaza ca esti in perioada de suspendare a permisului si tot aici iti precizeaza si durata de suspendare. vezi dupa ce iti expira dovada te duci si incepi sa dai la legislatie.....tre sa faci 13 din 15....bafta |
Quote:
|
bhai ... pentru cei carora le-a fost suspendat permisul ... perioada de suspendare incepe dupe ce expira dovada ... dupa ce v-a expirat dovada va puteti duce sa va programati pentru examen ... daca ati luat si nu v-au trecut zilele de suspendare asteptatzi pana terminatzi cu ele (resp: 30/60/90 zile) ... daca au trecut zilele astea si atzi promovat examenul ... va putetzi ridica permisul fix in ziua in care atzi promovat examenul !!!
Daca vretzi sa avetzi mai putine zile de stat pe bara ... cand vi se suspenda permisul (Doamne fereste!) ... ceretzi sa vi se dea dovada numai pe o zi ... !!! Asa veti avea mai putin cu 15 zile !!! |
am ramas fara permis DIN NOU :( . De data asta pt depasirea vitezei legale. Am vb cu o ruda de a mea din politie si mi-a zis ca daca iau examenul fac o cerere si sunt OBLIGATI sa reduca perioada de suspendare de la 90 la 30 de zile .
|
mdeah ... sunt bine pus la adapost ... ca cererea de reducere a perioadei de suspendare sa fie aprobata trebuie sa nu mai ai carnetu suspendat in ultimii doi ani :(
|
daca e pe 30 de zile trece repede....chestionarul 4 e pe net pus....asa ca nu iti fa probleme.....
|
Quote:
cum adica ? tot o luna (doua, trei) stai pe bara indiferent de perioada pe care ai dovada... ce conteaza ca incepe cu 15 zile mai tarziu ? |
tocmai am venit de la test pe care l-am luat cu 13 puncte :D ideea e ca sunt la bunul simt. eu unu nu am citit si nu am facut nici macar o intrebare pentru testul asta si l-am luat din prima. a fost un fenomen de a luat 2 puncte... cred ca a pus totul la bulan.
Chestionarul 14: 1. cine are prioritate cand intra intr-o intersectie (cel care intalneste semnul "intersectie cu un drum fara prioritate") 2. vitezele (130 pe autostrada, 100 expres, 90 drumuri, 50 localitati) 3. ce trebuie sa faci cand un autobuz semnalizeaza sa iasa din statie (sa ii acorzi prioritate) 4. cu cat se prelungeste perioada daca pici examenul de redobandire (pana il treci) 5. ce trebuie sa faci cand vine o coloana oficiala sau masini cu regim prioritar (sa OPRESTI langa acostament) 6. de la cat reprezinta infractiune alcoolul in sange (aici nu sunt sigur dar am zis 0.8g/l, mai era 0.3 si 0.5) 7. cand expira un semn daca nu se reglemeteaza prin alte semne (la prima intersectie) 8. cand trebuie sa circuli cu viteza de 30 km/h (am raspuns ca in intersectiile nedirijate. mai era ca raspuns cand intalnesti indicatorul STOP sau cand intrii intr-o intersectie in care ai prioritate) si cam atat imi aduc aminte. |
9. la ce distanta sunt amplasate panourile ce anunta o cale ferata (150-100-50m)
|
monk tu faci misto cu intrebarile alea?doamne pai dupa ce citesti asemenea intrebari te relaxezi in loc sa stai sa citesti cod rutier :)...
|
nu fac misto cu intrebarile... astea mi-au picat.
mai era una care mi-am adus-o aminte acum: 10. cand trebuie sa mergi cu farurile aprinse. variante de raspuns : cand schimbi directia de mers, cand mergi cu spatele si varianta corecta: cand tractezi pe cineva. sunt chestii la bunul simt si cel mai important O SINGURA VARIANTA DE RASPUNS ... nu ca la sala de la inceput unde ai 1 2 3 sau nici una din variante corecte. |
sa-i dau draq de magari ce sunt care au inventat toata porcaria asta cu testele!!!!cine e de acord cu mine???nu este normal o data ce ai in vatat si ai permis inseamna ca stii regulile de circulatie,si asta nu inseamna ca daca gresesti tre sa inveti legile care le mai baga ei si ce amenzi iei.asta e cea mai mare porcarie.
|
stiu ca nu e normal ... da na ... du-te si cearta-te cu ei daca potzi ... nu vezi ca fiecare face ce vrea in tara asta ?
|
am si eu examen astazi la 14:00 .. sa vedem ce-o sa fac..
|
Bafta.Eu am maine la 14 :d
|
stie cineva la bucuresti de cate ori se poate da si la ce interval? o data pe saptamana, de doua ori...
si chiar se da acelasi chestionar de fiecare data? (faimosul chestionar 4) se plateste ceva? merci |
te poti reprograma din 2 in doua zile (luni, miercuri, vineri), daca ai noroc, iti cade acelasi chestionar. nu se plateste nimic
|
rulz ce ai facut? cum a fost? cati din cei din sala nu l-au luat? impresii?
|
Am dat testul ieri.
Am luat cu 14. Intrebarile sunt simplificate, putin incurcate, ca nuantza , dar per total ok. 15 intrebari un singur raspuns corect. Mi-a picat chestionarul numarul 13, intr-o marti :)) dar a fost ok. 2-3 intrebari mai problematice, restul decente de genul celor postate (celebrul chestionar nr.4). Sfatul meu pentru cei care vor da examen : cititi legislatia.erau foarte multi care venisera la reprogramare din oficiu, deci parerea mea e sa cititi sa tratati serios subiectul. O zi buna. |
Quote:
Am auzim zvonuri de sus ca s-ar fi dat deja legea pentru renuntare la reexaminare din motive lesne de inteles si ca se asteapta publicarea ei in Monitorul Oficial. Bafta. |
am luat si eu
|
Azi am dat pt prima oara, am luat 12 din 15 :(
Culmea e ca nu stiu ce am gresit, sper sa nu imi pice acelasi chestionar nr.2. Cum e in Bucuresti: - esti reprogramat automat pt testare a doua zi. Daca nu vrei te duci si te programezi in alta zi. - il dai pana il iei :( - nu costa nimic - fiecare intrebare are un singur rspuns valabil. Maine o iau de la capat, pana il iau :rolleyes2 Quote:
|
[QUOTE=swatsledverbspunpaysdyer;922178]Azi am dat pt prima oara, am luat 12 din 15 :(
Culmea e ca nu stiu ce am gresit, sper sa nu imi pice acelasi chestionar nr.2. Man, nu-i bai, succes in continuare.Bafta si sanatos sa fi , ca asta e cel mai important crede-ma ;) Vedeti ca toate chestionarele sunt de bun simt...sunt strict pe subiect. O zi faina tuturor. |
Mai eu am inteles cum e treaba cu permisul suspendat, dar daca am pierdut permisul , ce fac ???s-a mai intamplat cuiva ??? ce trebuie facut pentru a-l recupera cat mai repede ? raspundeti urgent daca aveti vrei idee .
|
am dat si eu alaltaieri, ma duc maine din nou...
chestionarul 13 (intr-o zi de vineri:-) ). intrebari (in ordinea in care imi vin in minte): 1.ce semnifica un gabor cu mana ridicata in intersectie 2.unde nu ai voie sa mergi cu spatele 3.ce faci cand vezi un chior cu bastonul sculat. 4.ce inseamna oprire (aia cu cel mult 5 minute) 5.unde nu ai voie sa intorci 6.care e ordinea respectarii semnalelor (aici nu stiu daca am gresit; eu am pus varianta cu prioritar e ce semn iti face sticletele... prin legislatie am citit ca semnalele luminoase si acustice sunt primele) 7.viteze maxim admise in localitati si in afara 8.unde trebuie sa reduci viteza la 30 km/h 9.cand se depaseste tramvaiul pe stanga 10.ai voie sa muti trabantul daca ai fost implicat in accident cu victime (aici iar cred ca am gresit ca am zis ca nu, iar raspunsul cred ca era doar cu acordul robotzelului) 11.ce faci cand vezi culoarea verde intermitent cu desen negru restul nu mai stiu, dar banale oricum... am luat 12... faza e ca a fost unu care a luat 3:lol: :lol: pentru cine e obisnuit cu examenele, testul asta e chiar distractiv. te pisi pe tine de ras cand ii vezi pe aia cum se plimba printre randuri, de parca ai putea sa copiezi ceva :lol: iar la sfarsit ala face un anunt care cred ca l-a memorat si il citeste la toate seriile la fel. fix ca un robot il spune. o sa ma conving maine daca e asa sau nu. plus fetele celor care dau examenul :lol: :lol: :lol: din aia cu figuri de interlopi care nu au mai pus mana pe un pix de ani de zile cred... intr-un cuvant, este o experienta care merita. singurul minus e ca trebuie sa te scoli dimineata si ca unii dintre aia din sala sunt certati rau cu sapunul... |
am avut dreptate: anuntul de la sfarsit e memorat cuvant cu cuvant. pana si dezacordul gramatical e memorat (vi se aduce dovezile). sunt penali...
iar tipul care a luat 3 puncte a fost depunctat ca nu le-a marcat cum trebuie (cu X). tot 3 a luat si azi.:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning