![]() |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
salutare.Faza e ca si noi avem dreptate ,au si ei.Dar pana una alta, cutitu si painea e la ei.Asa ca, trebuie sa ne conformam. Daca esti OK la toate capitolele n-au ce sa-ti faca. Intr-adevar, se pricep ei sa-ti caute o bubitza sau doar ca sa te sperie, dar cine-i sigur pe el n-are de ce se teme.
|
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
Quote:
|
hai sa va spun k unui tovarash i-a luat talonu ptr ce .. ptr cauciucuri .. avea 185 in loc de 165 .. asta dupa ce juma de ora i-a cautat nod in papura .. si am mai auzit un caz .. dar nu shtiu cat de adevarat e asta .. mi se pare cam fabula .. k i-ar fii luat lu unu talonu k nu avea lichid de frana in vas .. ( intrebarea mea e .. cine draq l-a pus sa ridice capota .. ?! )
|
Quote:
si o legitimat toata lumea care o fost acolo si spectatorii si pe cei cu masinile toate intrarile si iesirile au fost blocate si a incepu sa legitimeze , acolo se strang de mult din vara dar acuma sau pus rau pe treaba si asta a fost , dar acolo la sala nu se prea strang masini cu adevarta rele, am si eu doi veri cu masini rele dintrun club care nu se complica ei cu sala sporturilor aia au cele mai tari masini din cj si merg la linii si la ditrale unde inca nu a aflat politiua si sifonarii , si merg doar cei din club , ma dus si pe mine o data si acolo chiar poti numii alea ilegale nu ce se face la sala sporturilor, tiam zis si tie cateva lucruri saiti poti da seama |
politaii din cluj is niste cacanari ,,o reusit shio ei o razie shi gata,shis mandri tare
|
mustang mach one, una ii sa stai 8-10 masini, asta ii sa fie 100 de masini cu muzica la maxim , cerculete linii si urlete.
solo24 sustin ideea ta cu protestu, sincer imi place treaba cu luni in haine de oaie :P |
Quote:
|
nu numai in cluj sau giurgu este asa ci si in buzau....au pus din alea de cauciuc sau metal pe la treceri ca sa nu mai se desfasoare curse pe bulevard.....intelegeti???dar tot se gasesc locuri pt curse.pe mine nu m-au prins niciodata.:-)))
|
Quote:
|
stati calmi in cluj acum ...militieni au facut razia ca sa isi fac norma pe vreo 3 luni si au plecat toti in concediu de acum aplicati legea junglei cel mai tare ramane in picioare ....so go go go :))
|
Quote:
|
Quote:
in puii mei ... pt 8-10 masini te kci asa pe tine ??? daca eram 20-30 de masini acolo care faceam si tam-tam ... mai itnelegeam sa ne ia repede la poze si sa ne pandeasca precum ... hotii de babe :) 3 masini dupa curu' nostru ... ps: in the end: ca stiu ca se uita pe 4tuning capatanile de creta ... pipi pe voi ;) |
[QUOTE=
ps: in the end: ca stiu ca se uita pe 4tuning capatanile de creta ... pipi pe voi ;)[/QUOTE] tare fara faza :lol: ;) |
ma tot uit aici si ma minunez ,toti va plangeti ca militieni fac abuzuri dar dovada unde-i ? in loc sa mai puneti un stiker pe masina mai bine mereti si luativa cate un reportofon sa-l aveti in masina pregatit si dupa aia postati aici si trimiteti la radiouri la tv la cine vreti dar sa nu uitati sa-l intrebati pe militian cine e de la ce sectie pentru ca are obligatia sa va spuna si asa cu nume adresa sectiei si daca se poate si CNPU incepeti sa postati aici si sa trimiteti inregistrarile , voi ce credeti caa militieni nu se uita pe aici si nu citesc (care stiu sa citeasca) si cand se vor prinde de manevra ca pot fi inregistrati oricand no sa mai incerce sa faca pe desteptii si sa se bata cu pumnu in pept ca iei e legea , ce avocatii nu ar manca si iei o pita :)) datii in judecata pe jegosii aia pentru ca dupa cum vad eu mai e putin si va amendeaza pentru ca mergeti cu masina si poluati atmosfera
|
asta e dovada k suntem o tzara conform standardelor UE,buhaha, :evil: , nush cum la voi se fac razii de genu asta k la noi in tg-jiu nu prea vezi politzie in strada decat in mijlocul intersectiilor si atunci dirijeaza dupa semafor dar in rest se fac liniutze la greu si nu vezi picior de politzai pe zona pt k nu sunt pregatitzi sa intervina si dak e sa intervina si ei nu apare degat un logan , max 2 inrest nimik si potzi fugii linistit :D :D :evil: :evil: oricum sunt multzi militzieni care fac pe ai draq si se cred zmei dar dak cunosti legea si te dai la ei o dau la pace (unii sunt chiar incapatzanatzi ) ...... respect !
|
DECI ALTE TREBURI MAI IMPORTANTE NU AU AVUT !!! :x ii urez mare succes celor care au ramas fara carnet sa si l recupereze cat mai repede prin orice metoda... : ( nasol fara carnet
|
eu ashtept sa vina la mine k am telefonu pregatit .. d inregistrat ;) ... si dupa aia direkt la shtiri ;)
|
in cat timp ar iesi niste "harti" pt un protest.....si cam cat ar costa?
ca poate facem unu:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
|
ar fi o idee si asta.. numai k toata treaba treb f bine organizata sa nu ne facem de ras :P sa fim macar 500 de insi :) aqm k vom fi mai multzi cu atat mai bine ;)
|
Quote:
ca ar putea sa vb si cu pers cu motociclete sa dea zvon ca si ei ar veni daca e sa fim ff mult pers,masini motoare de toate sa fim vreo cateva sute de masini si cateva sute de motoare sa fie ceva mare,de amploare |
asa da solo24:lol: .. dar nu cred k va avea lok prea curand un asemenea eveniment... nustiu treb multa " publicitate " facuta pt asa ceva si in acelasi timp si un raspuns din partea cat mai multor pers care vor fi de fatza k sa avem o baza, sa stim macar orientativ un numar de participantzi si in functzie de el sa luam decizia finala de a incepe sau nu protestu :D
|
zicetzi unde.. cand.. shi noi venim!! :D
|
:lol: Comoz@ .. mom era doar o discutzie, o propunere, nimik stabilit si sigur :oops: uff deja vad k a aparut si primu voluntar 8)
|
voi stabilitzi ca voi suntetzi la centru la Bucarest... shi dup-aia noi venim! :P
|
:lol: hm.. pey in cazu` asta ar treb sa ne gandim mai serios la idee asta si dk am ajutor din partea voastra, impreuna cu catziva insi putem incepe o campanie pt a da zvon in tara :)
cu aceasta ocazie vreau sa vad si sa intreb cine m`ar ajuta in dezvoltarea acestei ideei :?: :?: :!: :!: |
Quote:
|
okay .. astept cu mare placere
|
ce ma nu le mai ajunge strada? am si eu o intrebare pt cei kre au mai avut pb cu curknii!!! ma oprit unu k ma dadeam cu masina pe gheatza si nu era de la rutiera dar mia luat datele!!! oare o sa imi trimita vreo amenda aks? ms anticipat! :twisted:
|
deci amenda nu are cum sa iti dea
amenda ti-o da doar la proces verbal sau cum vine aia cu poza,sau cand ceri iti dai poza deci nu prea are cum sa iti dea amenda aia nush pt c e,sa aiba ei o evidente habar nu am sau doar sa arate ca au completat si ei ceva p acolo,niste formulare |
Mda....hai sa va zic si eu...ceva recent de aseara....;)
Aseara am urcat in Poiana Brasov cu niste prieteni sa ne dam pe zapada...hop in parcare un dulap de politie statea si fila...eu ca nu aveam stare mam dus si ma plimbam in parcare cu masina...dar nu faceam nimic...si se gaseste prostu sa ma opreasca...vb cu el frumos si etc...!Ma intreaba ce fac...si ii zic "ca vreau sa vad daca ma tin cauciurile pe zapada...", si el imi zice sa ma car din parcare ca nu am voie sa stau acolo...neam oprit toti si stateam de vb...dupa vreo 20 de min de filat au plecat prostii...;).Ne ducem in alta parcare...ne dam acolo cat ne dam...si ne linistim.Ma sui in masina ca vroiam sa plec si vin idiotii(ca altfel nu pot sa le zic...).Nu au facut nimic au stat si au filat....Pana la urma ne vazand ca nu scapam de ei, ne hotaram sa plecam...dar eu mam dus pana la un prieten la o pensiune, hop si ei dupa mine.opresc masina, opresc motoru si mai stau in masina vreo 15 minute, ei in spatele meu... Partea interesanta: Aprinde bou girofaru, si vine langa masina mea...se da jos imi cere actele..ATENTIE: motoru oprit, parcat regulamentar... Ii dau buletinu si imi zice prostu: PENTRU CA NEATI PLIMBAT ATATA IN POIANA SI CA NU NEATI LASAT SA DORMIM IN LINISTE, AVETI 2 PUNCTE PENTRU DVS. SI 2 PUNCTE PENTRU PASAGER CA NU AVETI CENTURA!!!!!!AUZI LA EL!!!!!si inca o chestie...eu ii zic...aratatimi un martor ca nu aveam centura...el:"nu e pb dvs. gasim noi unu"..auzi ma la el!!! Am sunat la politie si am chemat rutiera!!Vine rutiera si tot asa...iam comentat lu ala de la rutiera si mai mai sa ma lege..... DECI ASTA SE NUMESTE ABUZ IN SERVICIU!!!Si asa mam ales eu cu 4 puncte... Stie cineva unde se depun contestatiile la amenzi si unde se pot face plangeri pentru abuz in serviciu???? |
pai nu el nu a scris nimik nici o foaie doar si-a notat el acolo intr-un carnetel datele mele si a plecat! nu cred k imi face nimik! si mai zicea k imi ia si 60 zile permisu :)) ce idiot:twisted:
|
Quote:
|
freak nus ce sa zic dar din cate stiu tre sa te duci la un superior de-al lui adik la cam cel mai mare din oras de acolo si sa spui ce ai pe suflet la el in birou! dar tu te gandesti cum te simti cand oi intra acolo!!! miroase a prostie si oricat ai incerca sa te afirmi tot k el iese!!! .... nus ce sa zic sa faci!:cry:
|
Quote:
|
Quote:
respect! |
da ma dar stii dc ma lua pe mine haplea ala, k cik deranjez linistea publik!! ce idiot acolo sunt vile si sunt departe de unde e piatra cubik!
|
Quote:
|
aoleu da asa e mai mia spus cineva :(( dak imi vine o amenda deasta am puso rau:((
|
oricum sa speram k doar a incerkt sa ma sperie!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning