Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

Mugurel 04-02-07 08:23

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

salutare.Faza e ca si noi avem dreptate ,au si ei.Dar pana una alta, cutitu si painea e la ei.Asa ca, trebuie sa ne conformam. Daca esti OK la toate capitolele n-au ce sa-ti faca. Intr-adevar, se pricep ei sa-ti caute o bubitza sau doar ca sa te sperie, dar cine-i sigur pe el n-are de ce se teme.

Byla 04-02-07 09:51

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Quote:

Originally Posted by Pastiluta (Post 729286)
Mah kterink kterink da yo nu intelg ceva dak baietzii au iesit la o samanta si oamenii stateau linistit cu ce drept au venit is v-au agresat in loku vostru iii bagam in tribunal cum a zis si Psycho puneti toti mana de la mana si ii bagati pe toti in tribunal si le rupeti gura la toti si aia niciodata nu o sa se mai uite la voi...................

sal nui chiar asa ca so strans la o samanta ca si io is din cluj si ma duc in fiecare joi seara la sala sporturilor nui chiar asa ca so strans la o samanta . Da o fost cacati si politisti o venit D.P.I.R , Politia, si Jandarmii si o incercuit tot de nu aveai pe unde sa mergi acasa pe aia ce o fost pe jos (spectatorii ) io legitimat pe toti inclusiv pe mine nu o rams unu nelegitimat si pe aia cu masinile idem

Psycho 04-02-07 10:13

hai sa va spun k unui tovarash i-a luat talonu ptr ce .. ptr cauciucuri .. avea 185 in loc de 165 .. asta dupa ce juma de ora i-a cautat nod in papura .. si am mai auzit un caz .. dar nu shtiu cat de adevarat e asta .. mi se pare cam fabula .. k i-ar fii luat lu unu talonu k nu avea lichid de frana in vas .. ( intrebarea mea e .. cine draq l-a pus sa ridice capota .. ?! )

Byla 04-02-07 10:19

Quote:

Originally Posted by CT-05-UST (Post 729917)
eu ma intreb e cineva mai cu capu pe umeri sa inceteze aceste discutii stupide pline de aberatii?noi vb aici degeaba ..hai sa ne facem de lucru sa dam cu presupusu ....hai sa ne povesteasca cineva din zona exact si pe urma o sa avem ce disputa o luna intreaga ...parerea mea ... pana una alta..racerii se inmultesc dar odata cu ei si militienii si e destul de grav ....pai ctza e impanzita de politie si faza e ca au inceput sa fie informati din timp pt a putea pregatii razii perfecte.....a trecut unu la far cu un a 6 pe rosu a intors golanu de rutiera dupa el si cand am ajuns in 5 loganu se intorcea singurel fara girofar ca a6-le cred ca era deja in eforie :))

sal io is din cluj si ma duc in fiecare seara de joi la sala sporturilor ca acolo se strang baetii dupa 9 30 se mai fac liniutze muzica si burnouturi da acuma de aia o fost asa suparati cu razia asta pt ca la inceput au venit niste jandarmi cu un ARO si astia cu masinile o facut in batjocura si sor intors cu frana de mana or facut burnout langa ei de nu so mai vazut aroul si dupaia a plecat ala cu aro si dupa 20 min aprox a venit grosu loganuri de politie , jandarmii si mascatii de la D.P.I.R si or inconjurat tot de nu am avut unde merge acasa
si o legitimat toata lumea care o fost acolo si spectatorii si pe cei cu masinile toate intrarile si iesirile au fost blocate si a incepu sa legitimeze , acolo se strang de mult din vara dar acuma sau pus rau pe treaba si asta a fost , dar acolo la sala nu se prea strang masini cu adevarta rele, am si eu doi veri cu masini rele dintrun club care nu se complica ei cu sala sporturilor aia au cele mai tari masini din cj si merg la linii si la ditrale unde inca nu a aflat politiua si sifonarii , si merg doar cei din club , ma dus si pe mine o data si acolo chiar poti numii alea ilegale nu ce se face la sala sporturilor, tiam zis si tie cateva lucruri saiti poti da seama

vulpea 04-02-07 10:58

politaii din cluj is niste cacanari ,,o reusit shio ei o razie shi gata,shis mandri tare

DACIA-Wrc 04-02-07 11:11

mustang mach one, una ii sa stai 8-10 masini, asta ii sa fie 100 de masini cu muzica la maxim , cerculete linii si urlete.

solo24 sustin ideea ta cu protestu, sincer imi place treaba cu luni in haine de oaie :P

fr3zatu113 04-02-07 11:39

Quote:

Originally Posted by vulpea (Post 730141)
politaii din cluj is niste cacanari ,,o reusit shio ei o razie shi gata,shis mandri tare

stai linistit k nu numai in cluj sunt jegosi!!! sa-i vezi pe cei din giurgiu... :lol:

pfrazvan2001 04-02-07 12:07

nu numai in cluj sau giurgu este asa ci si in buzau....au pus din alea de cauciuc sau metal pe la treceri ca sa nu mai se desfasoare curse pe bulevard.....intelegeti???dar tot se gasesc locuri pt curse.pe mine nu m-au prins niciodata.:-)))

pfrazvan2001 04-02-07 12:11

Quote:

Originally Posted by fr3zatu113 (Post 730192)
stai linistit k nu numai in cluj sunt jegosi!!! sa-i vezi pe cei din giurgiu... :lol:

scuze dar te intreb si yo ceva!!!!stii cumva daca sunt scoli prin bucuresti de piloti de curse sau moto????da si u un mail pe adr asta [email protected]!!!!please ast rasp...ciao pa

CT-05-UST 04-02-07 12:47

stati calmi in cluj acum ...militieni au facut razia ca sa isi fac norma pe vreo 3 luni si au plecat toti in concediu de acum aplicati legea junglei cel mai tare ramane in picioare ....so go go go :))

Pastiluta 04-02-07 12:51

Quote:

Originally Posted by CT-05-UST (Post 730314)
stati calmi in cluj acum ...militieni au facut razia ca sa isi fac norma pe vreo 3 luni si au plecat toti in concediu de acum aplicati legea junglei cel mai tare ramane in picioare ....so go go go :))

Haha oricum nu are mah ce sa iti fak k adevarati oameni cu masini aia se duk la curse adevarate nu unde se intalnesc 20 ,25 de oameni cu niste masini un pik mai frumoase sa sufere pe adevaratii "maniaci ai soselelor" nu i-a prins is nu o sa ii prinda niciodata k aia sunt tampiti si nu opresc la politie mai ales dak ai masina furioasa rau nu stai la Loganu lor de 2 lei ii dai mai departe. ABIA ASTEPT SA MA BAG SI YO CU EI :lol:

Mustang 04-02-07 12:54

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 730167)
mustang mach one, una ii sa stai 8-10 masini, asta ii sa fie 100 de masini cu muzica la maxim , cerculete linii si urlete.

solo24 sustin ideea ta cu protestu, sincer imi place treaba cu luni in haine de oaie :P

pai gigi ... asta zic si eo ...
in puii mei ... pt 8-10 masini te kci asa pe tine ???
daca eram 20-30 de masini acolo care faceam si tam-tam ... mai itnelegeam sa ne ia repede la poze si sa ne pandeasca precum ... hotii de babe :)

3 masini dupa curu' nostru ...

ps: in the end: ca stiu ca se uita pe 4tuning capatanile de creta ... pipi pe voi ;)

Pastiluta 04-02-07 12:56

[QUOTE=
ps: in the end: ca stiu ca se uita pe 4tuning capatanile de creta ... pipi pe voi ;)[/QUOTE]

tare fara faza :lol: ;)

draculas 04-02-07 13:39

ma tot uit aici si ma minunez ,toti va plangeti ca militieni fac abuzuri dar dovada unde-i ? in loc sa mai puneti un stiker pe masina mai bine mereti si luativa cate un reportofon sa-l aveti in masina pregatit si dupa aia postati aici si trimiteti la radiouri la tv la cine vreti dar sa nu uitati sa-l intrebati pe militian cine e de la ce sectie pentru ca are obligatia sa va spuna si asa cu nume adresa sectiei si daca se poate si CNPU incepeti sa postati aici si sa trimiteti inregistrarile , voi ce credeti caa militieni nu se uita pe aici si nu citesc (care stiu sa citeasca) si cand se vor prinde de manevra ca pot fi inregistrati oricand no sa mai incerce sa faca pe desteptii si sa se bata cu pumnu in pept ca iei e legea , ce avocatii nu ar manca si iei o pita :)) datii in judecata pe jegosii aia pentru ca dupa cum vad eu mai e putin si va amendeaza pentru ca mergeti cu masina si poluati atmosfera

DolusD 04-02-07 13:50

asta e dovada k suntem o tzara conform standardelor UE,buhaha, :evil: , nush cum la voi se fac razii de genu asta k la noi in tg-jiu nu prea vezi politzie in strada decat in mijlocul intersectiilor si atunci dirijeaza dupa semafor dar in rest se fac liniutze la greu si nu vezi picior de politzai pe zona pt k nu sunt pregatitzi sa intervina si dak e sa intervina si ei nu apare degat un logan , max 2 inrest nimik si potzi fugii linistit :D :D :evil: :evil: oricum sunt multzi militzieni care fac pe ai draq si se cred zmei dar dak cunosti legea si te dai la ei o dau la pace (unii sunt chiar incapatzanatzi ) ...... respect !

andreiuuu 04-02-07 14:05

DECI ALTE TREBURI MAI IMPORTANTE NU AU AVUT !!! :x ii urez mare succes celor care au ramas fara carnet sa si l recupereze cat mai repede prin orice metoda... : ( nasol fara carnet

Psycho 04-02-07 14:13

eu ashtept sa vina la mine k am telefonu pregatit .. d inregistrat ;) ... si dupa aia direkt la shtiri ;)

solo24 04-02-07 19:09

in cat timp ar iesi niste "harti" pt un protest.....si cam cat ar costa?
ca poate facem unu:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

2FAST 04-02-07 19:19

Quote:

Originally Posted by Radu.A (Post 727989)
huo !!! nu mai are voie omu sa aiba un sticker, un filtru de aer sport , un eleron ceva ce inseamna asta ? oricum ciptuningu nu-l depisteaza :)
e bataie de joc !!!!!!! nu mai stiu ce sa faca k sa ia permise

ei nu stiu sa citeasca bine chiar crezi ca macar stiu ce e ala ciptuning

Speed Fly 04-02-07 19:20

ar fi o idee si asta.. numai k toata treaba treb f bine organizata sa nu ne facem de ras :P sa fim macar 500 de insi :) aqm k vom fi mai multzi cu atat mai bine ;)

solo24 04-02-07 19:26

Quote:

Originally Posted by Speed Fly (Post 730983)
ar fi o idee si asta.. numai k toata treaba treb f bine organizata sa nu ne facem de ras :P sa fim macar 500 de insi :) aqm k vom fi mai multzi cu atat mai bine ;)

daca e am fi mult mai multi
ca ar putea sa vb si cu pers cu motociclete sa dea zvon ca si ei ar veni daca e
sa fim ff mult pers,masini motoare de toate
sa fim vreo cateva sute de masini si cateva sute de motoare
sa fie ceva mare,de amploare

Speed Fly 04-02-07 19:44

asa da solo24:lol: .. dar nu cred k va avea lok prea curand un asemenea eveniment... nustiu treb multa " publicitate " facuta pt asa ceva si in acelasi timp si un raspuns din partea cat mai multor pers care vor fi de fatza k sa avem o baza, sa stim macar orientativ un numar de participantzi si in functzie de el sa luam decizia finala de a incepe sau nu protestu :D

CosmoZ@ 04-02-07 20:10

zicetzi unde.. cand.. shi noi venim!! :D

Speed Fly 04-02-07 20:22

:lol: Comoz@ .. mom era doar o discutzie, o propunere, nimik stabilit si sigur :oops: uff deja vad k a aparut si primu voluntar 8)

CosmoZ@ 04-02-07 20:24

voi stabilitzi ca voi suntetzi la centru la Bucarest... shi dup-aia noi venim! :P

Speed Fly 04-02-07 20:30

:lol: hm.. pey in cazu` asta ar treb sa ne gandim mai serios la idee asta si dk am ajutor din partea voastra, impreuna cu catziva insi putem incepe o campanie pt a da zvon in tara :)
cu aceasta ocazie vreau sa vad si sa intreb cine m`ar ajuta in dezvoltarea acestei ideei :?: :?: :!: :!:

CosmoZ@ 04-02-07 20:34

Quote:

in cat timp ar iesi niste "harti" pt un protest.....si cam cat ar costa?
ca poate facem unu
asta itzi zic maine dupa-masa, am ceva profi judecatori :twisted:

Speed Fly 04-02-07 20:36

okay .. astept cu mare placere

camatarunutu 04-02-07 22:00

ce ma nu le mai ajunge strada? am si eu o intrebare pt cei kre au mai avut pb cu curknii!!! ma oprit unu k ma dadeam cu masina pe gheatza si nu era de la rutiera dar mia luat datele!!! oare o sa imi trimita vreo amenda aks? ms anticipat! :twisted:

solo24 04-02-07 22:16

deci amenda nu are cum sa iti dea
amenda ti-o da doar la proces verbal sau cum vine aia cu poza,sau cand ceri iti dai poza
deci nu prea are cum sa iti dea amenda
aia nush pt c e,sa aiba ei o evidente habar nu am
sau doar sa arate ca au completat si ei ceva p acolo,niste formulare

FreaK_Bv 04-02-07 22:36

Mda....hai sa va zic si eu...ceva recent de aseara....;)
Aseara am urcat in Poiana Brasov cu niste prieteni sa ne dam pe zapada...hop in parcare un dulap de politie statea si fila...eu ca nu aveam stare mam dus si ma plimbam in parcare cu masina...dar nu faceam nimic...si se gaseste prostu sa ma opreasca...vb cu el frumos si etc...!Ma intreaba ce fac...si ii zic "ca vreau sa vad daca ma tin cauciurile pe zapada...", si el imi zice sa ma car din parcare ca nu am voie sa stau acolo...neam oprit toti si stateam de vb...dupa vreo 20 de min de filat au plecat prostii...;).Ne ducem in alta parcare...ne dam acolo cat ne dam...si ne linistim.Ma sui in masina ca vroiam sa plec si vin idiotii(ca altfel nu pot sa le zic...).Nu au facut nimic au stat si au filat....Pana la urma ne vazand ca nu scapam de ei, ne hotaram sa plecam...dar eu mam dus pana la un prieten la o pensiune, hop si ei dupa mine.opresc masina, opresc motoru si mai stau in masina vreo 15 minute, ei in spatele meu...

Partea interesanta:
Aprinde bou girofaru, si vine langa masina mea...se da jos imi cere actele..ATENTIE: motoru oprit, parcat regulamentar...
Ii dau buletinu si imi zice prostu: PENTRU CA NEATI PLIMBAT ATATA IN POIANA SI CA NU NEATI LASAT SA DORMIM IN LINISTE, AVETI 2 PUNCTE PENTRU DVS. SI 2 PUNCTE PENTRU PASAGER CA NU AVETI CENTURA!!!!!!AUZI LA EL!!!!!si inca o chestie...eu ii zic...aratatimi un martor ca nu aveam centura...el:"nu e pb dvs. gasim noi unu"..auzi ma la el!!!
Am sunat la politie si am chemat rutiera!!Vine rutiera si tot asa...iam comentat lu ala de la rutiera si mai mai sa ma lege.....
DECI ASTA SE NUMESTE ABUZ IN SERVICIU!!!Si asa mam ales eu cu 4 puncte...

Stie cineva unde se depun contestatiile la amenzi si unde se pot face plangeri pentru abuz in serviciu????

camatarunutu 04-02-07 22:42

pai nu el nu a scris nimik nici o foaie doar si-a notat el acolo intr-un carnetel datele mele si a plecat! nu cred k imi face nimik! si mai zicea k imi ia si 60 zile permisu :)) ce idiot:twisted:

FreaK_Bv 04-02-07 22:43

Quote:

Originally Posted by camatarunutu (Post 731367)
pai nu el nu a scris nimik nici o foaie doar si-a notat el acolo intr-un carnetel datele mele si a plecat! nu cred k imi face nimik! si mai zicea k imi ia si 60 zile permisu :)) ce idiot:twisted:

ai grija ca un prieten deal meu tot asa sa jucat...si ia venit de la pol sa se prezinte cu permisu!!!!!!!mare grija...daca stii pe cineva la poll....intereseazate!!!

camatarunutu 04-02-07 22:45

freak nus ce sa zic dar din cate stiu tre sa te duci la un superior de-al lui adik la cam cel mai mare din oras de acolo si sa spui ce ai pe suflet la el in birou! dar tu te gandesti cum te simti cand oi intra acolo!!! miroase a prostie si oricat ai incerca sa te afirmi tot k el iese!!! .... nus ce sa zic sa faci!:cry:

MANTUS 04-02-07 22:47

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 731369)
ai grija ca un prieten deal meu tot asa sa jucat...si ia venit de la pol sa se prezinte cu permisu!!!!!!!mare grija...daca stii pe cineva la poll....intereseazate!!!

bai frate daca nu esti pe drum, ce dreaq are ca te dai pe gheata???Scrie undeva in legislatie ca nu am voie sa imi fac "varza" masina?Doar nu a incalcat nici o regula de circulatie, asa ca.......RELAX

FreaK_Bv 04-02-07 22:49

Quote:

Originally Posted by MANTUS (Post 731378)
bai frate daca nu esti pe drum, ce dreaq are ca te dai pe gheata???Scrie undeva in legislatie ca nu am voie sa imi fac "varza" masina?Doar nu a incalcat nici o regula de circulatie, asa ca.......RELAX

da asa am zis si noi...si in procesu verbal tot ce vrea el scrie...la tovarasu asta al meu scria: "neadaptarea vitezei la conditiile de trafic si pierderea controlului masinii!!!!"..contesta u asta la un superior deal lui....poti??!?!?! nu....
respect!

camatarunutu 04-02-07 22:49

da ma dar stii dc ma lua pe mine haplea ala, k cik deranjez linistea publik!! ce idiot acolo sunt vile si sunt departe de unde e piatra cubik!

FreaK_Bv 04-02-07 22:51

Quote:

Originally Posted by camatarunutu (Post 731386)
da ma dar stii dc ma lua pe mine haplea ala, k cik deranjez linistea publik!! ce idiot acolo sunt vile si sunt departe de unde e piatra cubik!

pai pentru linistea publica...conf art 34-sau ceva de genu...deranjarea linistii publice ...amenda de la 2-20milioane!

camatarunutu 04-02-07 22:54

aoleu da asa e mai mia spus cineva :(( dak imi vine o amenda deasta am puso rau:((

camatarunutu 04-02-07 22:55

oricum sa speram k doar a incerkt sa ma sperie!!!

All times are GMT +2. The time now is 12:08.

- Copyright 2026 4Tuning