![]() |
Re: cotetul meu pardon masina mea AEW
era linie continua ...pe care tu o calcasei ;)
|
asa era trasa perfecta, trebuie sa calc linia!
Sa corecteze cineva mai sus, si sa scrie SPEEDSTER. |
ce sa mai AWE-ule esti jmeker!:)) daca iti mai aduci u aminte erea sa iti rup podeaua in curba la ciurel cand te-ai luat cu ala cu C4 parca......si ai avut glumitza aia in program de a intra cu 170 in curba ...de mi-am vazut toata viatza in o secunda.....oricum maxim respekt ptr voi si astept batranul AWE-u pe strazi cu forte noi..:D si nu te mai lua de berbec ca e baiat cuminte!:)) bafta si vb .....ca nu te-am mai vazut la culoare de o galagie de timp.......
|
Quote:
|
km/h, si era o gluma.
|
Quote:
|
era culmea sa zici ca era si adevarat :)
|
Quote:
nu te simtzi ofensata e vb d o masina! |
aha... k... !
|
AEW , frumoasa dacia ta, bafta in continuare
|
Foarte imteresanta lucrarea, slab calitativ, tipic amator.
De unde ai barele din Vitan? |
bai ... te rog nu ma face sa vorbesc urat...DE LA PRIMUL TAU POST PE FORUM TOT CE AI FACUT A FOST SA TE CERTI CU LUMEA SI SA TE DAI MARE...daca esti ''jmeker'' inchide putin manelele si iesi pe strazi...unde toti baietii astia au facut ceva pentru masinile lor si impresioneaza prin performanta...bagatorule de seama....acu ai scos semnatura aia...m-as fi luat un pic si de ea...schimba-ti atitudinea asta si fii mai receptiv ca altfel vei fi luat la p*%a de multi de pe forum si nu iti va trebui ban ca o sa pleci singur...si ultimul lucru...nu te lua de varsta mea ca pustii din ziua de azi sunt foarte ''imprevizibili''
|
Quote:
vezi ca a inceput sezonul la camp ............ ia vezi poate iti faci de lucru pe acolo........ceva reising pe camp .......... vezi tu........ |
scuzati de off.Deluka nici io nu te halesc.ESTI PREA PE DINAFARA.Dupa ce ca esti prost mai faci si pe cunoscatoru'.Nu vreau sa dau exemple de cate prostii ai scos de nu imi venea sa cred.Lasa-te de chestia aia cu 4 roti ca nu e pentru tine.Colectioneaza si tu timbre sau fa campionat de solitaire daca nu ai cu ce sa iti ocupi timpul.Nu mai posta aici tampenii.
|
beh voi sunteti de-a dreptul pasionati!!!episodul 2 pe cand?si io am dacie si sunt interesat dar is praf frate !!nu ma pricep la motoare si chestii deastea dar sunt curios si f.interesat !!!si chiar as vrea sa invat!!!bafta !!!aa si P.S-u de rigoare"masina acum cum mai e?
" |
Quote:
|
asta a fost la sentiment :lol:
|
fi rau SGM-ule!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce se mai aude de masina asta ? Se mai lucreaza la ea?
|
Eu inca mai astept episodul 2!...:D
|
masina e pe strazi,cel putin eu am vazut`o..si mergea :D
|
Sal :P si eu sunt curios de ep 2 ... ca prima parte a fost bestiala .. masina pe masura ... bafta in continuare ...
|
..... episodul doi? :rolleyes2 .........................:rolleyes:
|
pai cred ca e in coma masina si de asta nu mai e episodu 2:D ne asteptam la un tanar si nelinistit al tuningului :)) ...glumeam sgm poate ma ajuti si pe mine la niste probleme intra pe topicu ala un ajutor ms anticipat
|
de aici stiam masina,k am vazut-o mai acum o saptamana si mi-a sarit in ochi k era mai lasata decat alte dacii,si nr parea cunoscut.Felicitari pt masina si asteptam episodul 2
|
AEW-ULE hai editeaza mai rapid cu domnul NICOLAESCU...ep.2 ca se lasa cu injurii vehemente...publicul te vrea nu ai ce-i face!!! :))
|
hai omule cu partea a 2 a ca ne holbam ca dracii pe thread si nimic! :D
A E W si S G M - suntetzi tari frate!!! |
Ep 1 a fost marfa :D ... acum asteptam Ep2 8) ... bafta in continuare
|
motorul e super tare dar consumul.......:))
|
Exact asta era problema.... consumu.... bai chiar nu inteleg, oamenii sunt in goana dupa cai, si pe aceasta cale felicitari pt o masina exceptionala.
Si se mai trezeste unu, doi, care sa intrebe de consum. Bai tata daca vrei consum mic ia-ti un tico, ceva, un scuter. Ori performanta... ori consum mic... Iti dai seama ca in stadiul asta nu-l mai intereseaza consumu. inca o data AEW, felicitari pt masina, si asteptam cu nerabdare ep 2. :D |
Felicitari pentru masina AEW, e prea tare.
Partidu vrea ep. 2 ! :lol: c`mon.. :shock: stiu ca se poate..:D |
Up Up Ep 2 :D
|
Quote:
|
masina a fost vanduta de ceva timp .. deci topic inchis
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning