Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw Lupo 1.4 16v little TOY (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/305532-vw-lupo-1-4-16v-little-toy.html)

Ruffy RUF 27-04-12 20:01

Re: Vw Lupo 1.4 16v little TOY

Quote:

Originally Posted by kitz` (Post 5000791)
frumoasa masinuta..felicitari

Multumesc mult!!!

Mariusr 27-04-12 20:24

Dintr-o coaja , ai facut masina,bv te felicit pentru asta , arata foarte bine :)

Ruffy RUF 27-04-12 21:20

Quote:

Originally Posted by Mariusr (Post 5000840)
Dintr-o coaja , ai facut masina,bv te felicit pentru asta , arata foarte bine :)

Intradevar masina a fost varza nu pentru a ma lauda ca a iesit masina ci pur si simplu asta ii adevarul... foarte multe lipsuri foarte multe piese defecte, cleme rupte etc... a cerut enorm de multa atentie!

Masina va mai avea schimbari insa deocamdata vreau sa ma bucur de ea sa o plimb ca saraca sta de o bucata de vreme doar in curte ce am mai miscato de ici colo doar.

Multuesc pentru "lauda" ca sa-i zic asa

UNHleaSHD 27-04-12 21:51

Pacat ca n-ai avut bani s-o vopsesti toata.

andi_cimpean 27-04-12 22:55

Quote:

Originally Posted by UNHleaSHD (Post 5000973)
Pacat ca n-ai avut bani s-o vopsesti toata.

Mai uită-te şi pe paginile din urmă. Chiar nu sunt multe!

On:
Īmi place cum a ieşit maşinuţa!
Nu prea sunt de acord cu clemele de pe aripi, īn sensul că, īnţeleg că a fost nevoie de ele pentru a regla masca dar nu īnţeleg de ce ai dorit să le scoţi īn evidenţă cu acel galben...

Īn rest, ai făcut şi faci o treabă bună!

UNHleaSHD 27-04-12 23:03

Uita-te tu inapoi.

Arata bine cu clemele, ii da un aer sportiv.

andi_cimpean 27-04-12 23:08

Quote:

Originally Posted by UNHleaSHD (Post 5001084)
Uita-te tu inapoi.

Arata bine cu clemele, ii da un aer sportiv.

Pe pagina 5, urmăreşte postare #69 şi #74 şi spune-ne ce ai observat pentru că văd că o arzi aiurea şi faci postări seci!

P.S. N-am zis că acele cleme nu ar fi drăguţe dar nu galbene!

UNHleaSHD 27-04-12 23:10

N-o ard aiurea si nu fac postari seci. Fac postari pe care tu nu le intelegi. Dar hai sa-ti explic, totusi.
Capota eu o vad neagra, tu?

Mariusr 27-04-12 23:11

Si eu sunt in acceiasi situatie ca si tine , am o masina care am luat-o varza , si incerc sa o aduc pe drumul cel bun,usor usor sper sa o scot la capat :)

andi_cimpean 27-04-12 23:22

Quote:

Originally Posted by UNHleaSHD (Post 5001093)
N-o ard aiurea si nu fac postari seci. Fac postari pe care tu nu le intelegi. Dar hai sa-ti explic, totusi.
Capota eu o vad neagra, tu?

Nu īnţeleg pentru că tu nu ştii să te exprimi şi nu-ţi scrii ideea aşa cum trebuie!

Puteai să zici că ar fi fost bine dacă o vopsea integral, verde!
Tu ai spus-o sub forma că ar fi vopsit-o pe bucăţi şi nu toată!

Ruffy RUF 27-04-12 23:23

Masina a fost vopsita integral!!!!!!!!!!!!!!! vopseaua este Klar cod A6N + mai multa perla galbena cu lac Sprint... cost 600 ron vopsea+lac+intaritor...

Capota a fost vopsita neagra pentru ca asa am dorit si considerat ca arata bine

Clemele pe langa rolul functionl, acestea in timp daca nu le vopseam sigur prindea rugina de ele si ramaneam cu rugina cursa pe bara nu? am preferat sa le fac galbene sa se asorteze cu jantele si cu steagul de la jamaica ce va urma...

Oricum nu voi putea satisface gusturile tuturor, in principiu sa-mi placa mie si sa nu o dau in kitch ceea ce nu cred ca am facut

Multumesc tuturor pentru parerile bune si rele pentru ca fiecare ajuta !!!

Sper ca s-a lamurit treaba cu vopsitul:)

Deocamdata la capitloul bani stau asa: masina 1300euro+aproape 500 de euro bagati in ea... doar astazi au fost cumparate piese de 300 si ceva de ron...

UNHleaSHD 27-04-12 23:35

Eu eram ironic.

eMH 28-04-12 06:42

Unleashed, vad ca nimeni nu ti-a inteles ironia. Cred ca ar trebui sa fie un semn de intrebare pentru tine...

Ruffy, te-ai intrebat vreodata cum ar arata cu steagul Braziliei? Ma gandesc ca s-ar incadra mai bine in schema (dpdv al culorilor zic).

Ruffy RUF 28-04-12 14:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by UNHleaSHD (Post 5001111)
Eu eram ironic.

Ironic/ne-ironic sa trecem mai departe peste moment , nu au rost discutiile astea:)

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 5001221)
Unleashed, vad ca nimeni nu ti-a inteles ironia. Cred ca ar trebui sa fie un semn de intrebare pentru tine...

Ruffy, te-ai intrebat vreodata cum ar arata cu steagul Braziliei? Ma gandesc ca s-ar incadra mai bine in schema (dpdv al culorilor zic).

Am analizat toate steagurile ce contin verde si galben si am ajuns la concluzia ca steagul de la Jamaica va da cel mai bine ! De ce?
Postez o poza sa va da-ti seama despre ce vreau sa zic, deci partea din fata vine negru unde am pus si parasolar negru si continua pe capota care ii neagra si farurile cu fundal negru. X-ul galben va merge intr-un fel sau altul spre fiecare janta (intr-o gandire mai in spatiu) iar verdele deschis cu restul masini :)... cam asta-i motivul pentru care am ales steagul de la jamaica si pe langa faptul ca nu am auzit, vazut pe nimeni cu asa ceva si imi place sa fiu original :D nu a iesit poza prea bine dar nu am stat sa o editez super mega ca nici poza nu ma ajuta (2mpx)

Ce as mai vrea la micut ar fi o suspensie sport, toba sport+filtru aer sport, si folie galbena pe proiectoare si probabil emblemele vopsite negre sau ma mai gandesc totusi merg cu buza polish de la jante... vedem:)

La usa nu s-a mai dat chederele jos au fost mascate bine si imi pare rau ca nu le-am dat doar astazi ne-am dat seama ca erau ciupite si le schimb cu cele de pe usa veche :| asta este... macar nu se vede rosu pe langa chedere cand is montate

Multumesc de pareri si sfaturi!

Ruffy RUF 28-04-12 20:21

3 Attachment(s)
Si pe ziua de azi gata cu munca... au mai ramas putine de facut insa pot merge cu masina...

Mai trebuie pusa folia pe luneta , autocolantul(steag) pe cupeu si de montat imbracatorile de pe stalpi din spate si plasticul de pe hayon... deci maruntisuri:)

Am si facut vreo 3 ture de strada cu ea si imi place trage bine :D

Teoretic ar mai trebui distributia si bujiile schimbate insa cand o sa mai fie bani:D

Poze acum :D

Mariusr 28-04-12 20:54

Fa si tu poze cu un aparat mai calumea , sa o vedem si noi mai bine :D

Ruffy RUF 28-04-12 21:03

Quote:

Originally Posted by Mariusr (Post 5001935)
Fa si tu poze cu un aparat mai calumea , sa o vedem si noi mai bine :D

Nu am cu ce altceva decat un nokia 6280 nu dau bani pe telefoane etc... o sa fie o sedinta foto cu Lup cand o sa fie 100% gata si cu RUF (Fordul meu)

Daca ii sa fac o lista cu ce mai vreau deja se schimba situatia :D

1. Suspensie sport - nu pot promite nimica
2. Buji NGK - ar fi bine si oricum trebuie schimbate bujiile deci...
3. Filtru Sport - o sa fie dar deocamdata am luat original nou sa vad cum merge masinuta
4. Toba sport - cam sufla toba si atunci o fac si pe unde sufla
5. Folie galbena proiectoare - dupa ce achizitionez proiector stanga care are oglinda praf si din lipsa de altul am pus o folie de aluminiu acolo dinaia adeziva (provizoriu)
6. Mp3-player - deocamdata un Casteofon din vremea dinozaurilor Sony
7. Bara intre telescoape - mi se pare cam instabila masina sau poate nu sunt eu obisnuit cu dinastea mici . Aici va intreb daca pot pune si in spate? teoretic da insa va veni in portbagaj ca pe sub masina nu vad unde...
8. O sambata libera pentru curatire amanuntita la motor ... clapeta acceleratie, egr etc tot

furry_lion 28-04-12 21:13

Frumoasa buburuza, dar cred ca i strici aspectu cu acel steag jamaican arata f bine clean parerea mea(nu o lua in nume de rau ) !

Ruffy RUF 28-04-12 21:21

Quote:

Originally Posted by furry_lion (Post 5001957)
Frumoasa buburuza, dar cred ca i strici aspectu cu acel steag jamaican arata f bine clean parerea mea(nu o lua in nume de rau ) !

Stai linistit accept si critic (sfaturi constructive) , pur si simplu este placerea mea si imi doresc sa il vad pus sus, daca nu imi va placea cum arata il voi da jos desi ma indoiesc sa nu-mi placa!

Ramane de vazut cum va fi. Multumesc pentru aprecieri!

kim99ab 29-04-12 13:49

In realitate masina arata de 10x mai bine,pe langa munca,s-a pus foarte mult suflet in masina asta,te felicit inca o data pentru ce ai realizat,si multa bafta in continuare.

Ruffy RUF 29-04-12 14:15

Quote:

Originally Posted by kim99ab (Post 5002574)
In realitate masina arata de 10x mai bine,pe langa munca,s-a pus foarte mult suflet in masina asta,te felicit inca o data pentru ce ai realizat,si multa bafta in continuare.

Multumesc mult fratica:D intradevar multa munca si pasiune... doar asa stau treburile in familia mea :D si felicitari si tie pentru alegerea facuta si sa-i facem odata jantele:D

Rulez 29-04-12 15:16

Imi place cum ti-a iesit masina , te urmaresc de cand ai inceput proiectul :) .
Ce as mai face eu :
-oglinzile negre - mi se pare ca s-ar pupa mai bine cu restu
-siglele negre
Imi place la nebunie ca ai geamurile pe spate modelu care se deschide :D .

Poti sa detaliezi putin treaba cu clemele acelea ? Adica cum le-ai prins si restu .

In rest ce sa zic , astept sa o vad inmatriculata si terminata !

Bafta !

Auras 26 29-04-12 17:50

Interesante idei, deabi astept sa vad cum o sa arate, mult succes pe viitor

Ruffy RUF 29-04-12 22:13

Quote:

Originally Posted by Rulez (Post 5002648)
Imi place cum ti-a iesit masina , te urmaresc de cand ai inceput proiectul :) .
Ce as mai face eu :
-oglinzile negre - mi se pare ca s-ar pupa mai bine cu restu
-siglele negre
Imi place la nebunie ca ai geamurile pe spate modelu care se deschide :D .

Poti sa detaliezi putin treaba cu clemele acelea ? Adica cum le-ai prins si restu .

In rest ce sa zic , astept sa o vad inmatriculata si terminata !

Bafta !

Pai oglinzile negre nu vreau sincer, imi plac mult asa insa multumesc pentru idee, iar legat de sigle vor fi negre cu siguranta insa toate la vremea lor!

Pai am dat cate 2 gauri in aripi si 2 in masca si au fost prinse in nit-uri... La mine masca nu mai avea acei 2 colti pe fiecare parte care intrau in aripi si am fost nevoit sa improvizez.
Si eu astept sa o vad terminata si multumesc pentru cuvinte si pareri!

Quote:

Originally Posted by Auras 26 (Post 5002772)
Interesante idei, deabi astept sa vad cum o sa arate, mult succes pe viitor

Mersi mult! miercuri va avea colantul pe cupeu , maine pun folia pe luneta deci toate is pe terminate ... restul ideeilor cu timpul deoarece lipsa de bani isi spune cuvantul si omul trebuie sa mai si manance:D (cateodata) :lol:

Rulez 30-04-12 07:00

Quote:

Originally Posted by Ruffy RUF (Post 5003108)
Pai oglinzile negre nu vreau sincer, imi plac mult asa insa multumesc pentru idee, iar legat de sigle vor fi negre cu siguranta insa toate la vremea lor!

Pai am dat cate 2 gauri in aripi si 2 in masca si au fost prinse in nit-uri... La mine masca nu mai avea acei 2 colti pe fiecare parte care intrau in aripi si am fost nevoit sa improvizez.
Si eu astept sa o vad terminata si multumesc pentru cuvinte si pareri!

Cu oglinzile am zis-o ca mi se parea ca pica mai bine , acu nu e chiar neaparat , pentru ca si masina e inchisa la culoare :) .

Faza cu masca , si eu cam la fel , am alea rupte , eu am tot legat-o cu mai multe chestii pe acolo sa nu se vada , dar imi place si ideea ta . De unde ai luat alea de curiozitate ?

andi_cimpean 30-04-12 11:26

Īmi place maxim, maşinuţa!

Poate vei face ceva şi cu clemele alea! :-)

Ruffy RUF 30-04-12 11:46

Quote:

Originally Posted by Rulez (Post 5003319)
Cu oglinzile am zis-o ca mi se parea ca pica mai bine , acu nu e chiar neaparat , pentru ca si masina e inchisa la culoare :) .

Faza cu masca , si eu cam la fel , am alea rupte , eu am tot legat-o cu mai multe chestii pe acolo sa nu se vada , dar imi place si ideea ta . De unde ai luat alea de curiozitate ?

Masina chiar nu-i inchisa la culoare insa pozele lasa de dorit... la lumina soarelui ii foarte deschisa cu perle de galben care se vad superb!
Clemele le-am luat de la un magazin din oras care au dinastea cu fieratanii :))

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5003587)
Īmi place maxim, maşinuţa!

Poate vei face ceva şi cu clemele alea! :-)

Mersi mult! clemele vor ramane! mie imi plac la nebunie, ms insa:D

eMH 30-04-12 16:55

Rulez, vad ca esti din Ploiesti. Daca vrei iti dau eu 2 cleme din alea, la fel ca ale lui. Gratis, no charge.

Ruffy RUF 30-04-12 22:31

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 5003969)
Rulez, vad ca esti din Ploiesti. Daca vrei iti dau eu 2 cleme din alea, la fel ca ale lui. Gratis, no charge.

Frumos gest! mai rar asa oameni!

Ruffy RUF 01-05-12 10:24

3 Attachment(s)
3 poze pentru voi slabe calitativ insa pana nu o gat nu ii fac o sedinta foto :D deci nu are rost de poze frumoase pana nu-i gata, apoi se va vedea frumos nuanta:D

AndradaBlonda 01-05-12 13:13

Quote:

Originally Posted by Ruffy RUF (Post 5004853)
3 poze pentru voi slabe calitativ insa pana nu o gat nu ii fac o sedinta foto :D deci nu are rost de poze frumoase pana nu-i gata, apoi se va vedea frumos nuanta:D

Faina masinuta noastra :D

BlackBC 01-05-12 14:34

Frumoasa, acum au inceput sa imi placa si mie micutele astea.

Ruffy RUF 01-05-12 21:53

Quote:

Originally Posted by AndradaBlonda (Post 5005059)
Faina masinuta noastra :D

Clar ca-i faina tzutzy :*

Quote:

Originally Posted by BlackBC (Post 5005137)
Frumoasa, acum au inceput sa imi placa si mie micutele astea.

Ms, intradevar sunt tare interesante ganganile astea mici:D

goshy 01-05-12 23:34

mai bine faceai pavilionul negru decat capota, dar nici ala ca nu se mai poarta nici pavilionul negru, capota... nici vorba :sad: simpla si curata :-)

Ruffy RUF 02-05-12 09:02

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5005833)
mai bine faceai pavilionul negru decat capota, dar nici ala ca nu se mai poarta nici pavilionul negru, capota... nici vorba :sad: simpla si curata :-)

Da stiu ce zici, insa in primul rand imi fac masina pe placul meu, iar dupa ce masina va fi in totalitate gata va arata altfel...in dupamasa asta merg sa iau masina de la baietii care imi pun steagul pe cupeu...

Legat de purtat nepurtat aici na... ca si cu hainele, defilam fiecare cum putem!

Mersi!

Ruffy RUF 02-05-12 19:53

4 Attachment(s)
Avem steag pe cupeu :D:D:D:D:D eu personal sunt foarte incantat de cum arata, acum probabil multora nu le va place insa asta a fost ideea mea si asa mi-am facut "damblaua"

Folia spate nici astazi nu am reusit sa o pun, sambata vine un prieten care se ocupa si mi-o monteaza :D

Ceva poze :evil:

UNHleaSHD 02-05-12 19:58

Prea multe culori.

Ruffy RUF 02-05-12 20:07

Quote:

Originally Posted by UNHleaSHD (Post 5006951)
Prea multe culori.

Mie imi place enorm!!! am spus si o repet accept orice critici insa te intreb ceva, tu ti-ai face masina dupa cum spune lumea? o faci in primul rand dupa buget, gust etc...

Verdele de la steag nu arata ca si in poze, sunt slab calitativ... Pe duminica sper ca se va vedea mult mai bine si mai frumos in niste poze profi.

Ms oricum!

UNHleaSHD 02-05-12 21:11

Nu te-am criticat. Mi-am exprimat parerea. Masina ta.

furry_lion 02-05-12 21:15

damblaua ta :))))

All times are GMT +2. The time now is 12:34.

- Copyright 2026 4Tuning