![]() |
Re: E21 - un nou inceput...
E gata toba ma?:lol: ca azi cand am vb la tel ziceai ca faci pop corn nu ca sudezi:lol:
|
totul e pe masina :), nu ma mai injura vecinii, imi rasufla pe la mijloc unde se imbina saxofonul cu toba de mijloc, dar aia e cea mai mica chestie....e remediabil, nici nu zici ca am teava in loc de finala, doar in turatii se aude ceva ceva, in orice caz sunt foarte multumit de rezultat:), cu esapamentul s-a terminat. Mai urmeaza podeaua si pragul stanga:)...inca o mana de vopsea alba pe toata tabla din interior, evident dupa ce sunt scoase fetele de usi si taiat tabla nefolositoare de pe acolo...usor usor cat ne permite timpul si vremea:)
|
sper sa fiti multumit domnule adi de lucrarea facuta...va mai asteptam pe la noi:D
|
mai vin mai vin..ce crezi ninge....ce crezi? inseamna intersectie + bmw....fuck yeahhh :twisted::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
:lol: eu ti-am zis, nu faci un metru cu gumele alea basinte:lol: potolestete... pune si pe fata daca ai de unde... si dute la ikea\brico... ai ronduri parcari ai unde sa te dai...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
super toba :lol:
|
un mic video cu sunetul evacuarii care nu e cine stie ce, face poc poc poc uneori. iar sunetul de la motor de tacanit este de la scutul galeriei de evacuare..care este slab...ma termina psihic si ala..
si video-ul -->https://www.facebook.com/video/video....04514180&saved |
am o foarte mare nelamurire...adica defapt sunt doar indecis, vreau sa sudez diferentialul, pareri pro-contra?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mai era un tip pe forum care vroia e21 pentru distractie.treaba e ca o sa faci masina de boala cu gargaunii care ii ai in cap,de distractie... sa alunece bine... masina totusi este o baza buna pentru restaurat,ar fi pacat sa iti bati joc de ea ,mai bine las-o cuiva care sa o aduca la forma initiala daca nu ai buget pentru masina asta pentru ca o sa te apuci de ea,ii faci cine stie ce ii faci,mergi cu ea pana pica si intr-un final o sa ajunga de piese sau la fier cum au ajuns masinile altor useri care au avut vise desarte cu masini.modelul asta e si-asa destul de rar la noi,sau a devenit rar din cauza celor care le duc la fier ca sa isi cumpere logan, vrei alunecus? i-ati un e36 neinmatriculat si faci pe ala ce vrei,piese sunt cacalau.nu trebuie sa te superi referitor la ce ti-am zis si nici la ce a punctat colegul de mai sus,are dreptate.ai cerut pareri,iata pareri ;)
|
da prietene asa e, am gargauni in cap:)...este o baza buna, chiar foarte buna, imi permit sa ridic masina pe cric fara sa imi treaca prin podea, oalele sunt chiar intacte toate, am si precizat unde au fos probleme la caroserie as putea sa zic ca stau destul de bine in coparatie cu alte tomberoane de e21..chiar si e30. Daca eu sunt cocalar incercand sa fac din masina asta ceva mai deosebit ( chiar in mode positiv sau negativ, depinde de viziunea fiecaruia ) asta nu insemna ca am gargauni, nu vad ce e rau in a elimina elemente nefolositoare din interior ( care si la masina mea buna sunt scoase unele si vor mai fi scoase ), tu ce preferi sa ti un jeg de fata de usa care te-ar face de ras sau sa il elimini? atat timp cat tabla de sub elemente este curata si vopsita frumos, chiar nu vad care e problema cu gargaunii, si da nu pot sa bag bani in 2 masini, pt mine bmw-ul asta e un rahat de masina, caruia i-am facut strictul necesar din punct de vedere mecanic. Din punct de vedere estetic masina este vopsita si are luciu, are tot, DAR pt pretentiosi ca mine nu este destul, am si bandouri de schimb nu e problema, dar pt astia cu gargauni in cap care cer de la o masina DETALII( adica eu) bmw-ul asta nu e bun. Tu ce preferi sa dai 600 de dolari pe un diferential autoblocant? Sau sa il sudezi, iti zic eu ca ai face la fel. Ma rog am facut ditamai comentariul, nu stiu daca ati inteles ceva, azi nu prea sunt EU, mai bine tac si o sa pun poze doar cu modificarile pe care le fac nu mai comentez nimic. Sau cel mai bine cine o vrea? O scot la vanzare.
|
daca o sa ajunga la piese norocul vostru o sa aveti de unde sa luati piese dar ceea ce nu o sa se intample...de distractie ne facem ce masini vrem noi nu ne comanda nimeni;)...cerem pareri dar nu cu luat la misto...pareri decente...asa ca mai abtinetiva din comentarii inutile...o seara buna
|
"Pt.mine bmw-ul asta e un rahat de masina":sad: tu habar nu ai prietene sa apreciezi o astfel de masina nu mai zic ca de meritat nici atat,chiar nu inteleg de ce iti bati joc de masina asta,ai fi putut daca tot zici ca bugetul nu iti permite sa bagi bani in ea sa o pastrezi asa cum e cu mici retusuri nu sa ii pui toba aia care nu are nici o treaba cu masina,repet chiar nu inteleg cum unii oameni isi pot bate joc de astfel de masini:sad:>Pacat de ea.
|
Quote:
|
nu trebuia sa iei foc asa.daca crezi ca esti bun ,nu ai nevoie de sfaturi si nu iti convine ce iti zic baietii nu mai scrie ca vrei pareri si sfaturi ;)
|
cand ai zis-o pe asta cu luat foc deja aveam in cap melodia aia '' ard in flacaaariii!'' nu am nimic cu tine, nu te-am vazut in viata mea..imi pari un baiat de treaba , nu ma intereseaza cine esti ce faci....ce masina faci..nu ma intereseaza nimicdefapt stiu ceva si despre tine, daca sunt nou pe sectiunea asta, nu inseamna ca nu stiu nimic, doar ca nu imi place sa vorbesc, tu mai dezmembrezi masina..sau?.
Tot ce pot sa iti zic ca tu ai inceput sa comentezi aiurea inca din primul post de pe pagina asta, daca ai CITI cu ATENTIE fix postul 91, am cerut parere doar despre treaba cu sudatul diferentialului, si am primit o parere cu tot cu ARGUMENTATIE de la riddletheriddle, caruia ii multumesc inca o data ca m-a lamurit, si mi-a dat de gandit daca o sa il sudez sau nu. Daca ma cred bun?....sunt un om normal care stie ce vrea de la masina lui,pana acum am facut aproape tot ce am vrut la r5-ul meu, ti-am zis altii numesc modificari cand dau cu silicon pe bord sau pun huse pe scaune:))...dar asa e cand se creeaza efectul de turma daca unu da cu batu' dati toti....deja am inceput sa ma plictisesc sa scriu posturi dastea, dar o sa le scriu atat timp cat este nevoie. |
vad ca este lumea incinsa pe aici...eu gasisem un site unde iti spune exact unde sa sudezi...dar nu il mai am ca am reinstalat win....iti spunea exact punctele unde sa sudezi...aku nush daca o fi vreo diferenta...adik...daca sudezi cum zic aia sau daca sudezi cum vrea fiecare :D
ce carb ai pe a ta ? |
Quote:
, iar carburatorul este unul carfil dublucorp, licentiat solex. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
consumul nu il faci cand ai pe post de rezervor sticla, nu ai retur deci automat iti consuma mai multa benzina decat trebuie, da, il lasi in decarburol, dar inainte sa il pui sa ii scoti toate garniturile de cauciuc, ca asta le ataca. Eu l-am lasat in decarburol si niste benzina de elicopter, si la cat avea el mizerie in el si pe, el a iesit ok, si vezi sa ai grija ce desfaci cum desfaci, la prima vedere jicloarele alea seamana intre ele, dar daca le studiezi mai bine o sa observi ca difera. Sper ca ti-am fost de ajutor. Succes!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
astazi i-am pus o baterie, i-am pus ceva benzina si am mai dat cateva ture cu el sa se mai dezmorteasca dupa atata stat, era super hiper extra mega jegos....avea noroi sarit de pe drum pe el...caca....am gasit chiar si paine pe el....ce sa mai:), astept sa vina caldura ca sa pot continua treaba la el.
|
Quote:
|
Quote:
" cam ce in stadiu vrei sa ajunga"...:rolleyes2, e grele romana:lol:, in ce stadiu sa ajunga, interiorul consta doar in doua scaune si bord...restul a fost scos, si astept sa vina temperaturile alea de 20 de grade, sa ii dau uleiul jos din diferential, sa il sudez, mai am sa sudez peticele la podea, la pragul de pe stanga si cam atat cu sudura..., interiorul o sa mai vina vopsit inca o data in alb, o sa mai tai de pe acolo ceva tabla sa o mai usurez sa o fac racing:lol: , si sper sa o pot inmatricula...vreau sa am niste acte pe numele meu pt o viitoare recarosare:) |
Inseamna ca mai ai ceva de munca la ea...
|
sudeaza man, asa o sa fac si eu, pt cei care inca nu si au dat seama e rechin, nu urs , nu pisica, si rezista sa fie si masina de zi cu zi cu sudatu. spor la treaba.
|
ieri noapte am lasat naibii peticele la podea si am sudat diferentialul, este periculos intr-un fel sau altul peste o viteza de 100-110km/h depinde si de cauciucuri banuiesc ale mele nu sunt in stare foarte buna..unul fiind tocit si unul fiind bun, la curbe se aud cauciucurile ca si cum ai merge cu frana de mana trasa, in rest pt distractie este chiar foarte bun, deci pentru cine nu foloseste masina la plimbari de croaziera si mers cu viteze astronomice recomand. si cu motorasul asta de 1.5 se misca decent, dar ..este nevoie de un motor ..2.0 -2.5 sa vedem ce ne rezerva viitorul:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning