Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   e36 1.8is coupe Estoril Blue !!! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/277420-e36-1-8is-coupe-estoril-blue.html)

rover_cabrio 07-03-12 21:13

Re: e36 1.8is coupe Estoril Blue !!!

Quote:

Originally Posted by jhonycvz (Post 4918432)
..in ce hal...sa-mi bag ...ceva.......fa-oooo...pune-o la punct ca e pacat de masinuta asta...
chiar ma interesa masina...

masina se face ....2 senzori , toate consumabilele , fetele usi custom schimbate , oglinzi leam cumparat ...astept sa le stantez ..numar de telefon SAU nr masini de Bulgaria pt ca o sa o inmatriculez in urmatoarele 3 luni ...

rover_cabrio 07-03-12 21:17

6 Attachment(s)
azi sa cumparat Material pentru fetele custom usi , pistoale capsat + capse

fetele cusotm date jos , reparate si schimbat Material ...diferenta se vede la ultima poza Fata mai inchisa un pic la culoare fata de celelalte ...

ajutorii fideli : Sotia (ca si la retapitarea plafon E36 coupe fara trapa )

dupe ce am 2 pisici :))) una afara si una in casa , una e mai puturoasa ca alta :))

rover_cabrio 08-03-12 18:57

6 Attachment(s)
azi dupe ce sau montat fetele cusom , sau dat jos farurile , curatat + sticlele interioare foarte murdare ...... 2 nu aveam ce sa le fac si a trebuit sa le vopsesc mai ales ca unu era gaurit de la BEC .....

GOGU_VL 08-03-12 22:14

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4921533)
azi dupe ce sau montat fetele cusom , sau dat jos farurile , curatat + sticlele interioare foarte murdare ...... 2 nu aveam ce sa le fac si a trebuit sa le vopsesc mai ales ca unu era gaurit de la BEC .....

Iti fac cadou 2x sticle intermediare de sticla, numai sa da-i tiganiile alea jos :lol:

Imi poti da un PM cu datele de contact unde sa ti le trimit ;)

jhonycvz 08-03-12 22:57

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4921533)

offtopic -poza 3 cea cu sticlele de la faruri-fumezi cam mult
"TUTUNUL DAUNEAZA GRAV SANATATII"

Wilgax 08-03-12 23:37

Pacat pt asa o masina sa ai sticle faruri pe albastru.Cum zic si baietii mai sus...tiganeala de prima clasa.Pune OEM pe ea si fa o treaba ca la carte ca nu da bine deloc asa.Numai bine!

rover_cabrio 09-03-12 08:42

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4921953)
Iti fac cadou 2x sticle intermediare de sticla, numai sa da-i tiganiile alea jos :lol:

Imi poti da un PM cu datele de contact unde sa ti le trimit ;)

Multumesc frumos ti-am dat pm !!!

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4922075)
Pacat pt asa o masina sa ai sticle faruri pe albastru.Cum zic si baietii mai sus...tiganeala de prima clasa.Pune OEM pe ea si fa o treaba ca la carte ca nu da bine deloc asa.Numai bine!

i-am explicat si colegului de mai sus , a trebuit sa le dau jos deoarece numai mergeau salvate ..erau gaurite pe misloc numi dau seama de ce ....si a trebuit sa le vopsesc ..

era un baiat pe forum la vanzari piese bmw intrun timp si avea sticle (plastic interior) Galben , Clar si Fumuriu ..dar nu lam gasit si nici nu cred ca mai are asa ceva !!!

Daniel_Toa 09-03-12 08:49

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4922293)
Multumesc frumos ti-am dat pm !!!

i-am explicat si colegului de mai sus , a trebuit sa le dau jos deoarece numai mergeau salvate ..erau gaurite pe misloc numi dau seama de ce ....si a trebuit sa le vopsesc ..

era un baiat pe forum la vanzari piese bmw intrun timp si avea sticle (plastic interior) Galben , Clar si Fumuriu ..dar nu lam gasit si nici nu cred ca mai are asa ceva !!!

Banuiesc ca zici ca userul TEO_VL . Da i un PM , nu strica sa intrebi .

rover_cabrio 09-03-12 13:50

7 Attachment(s)
si cateva poze cu masina facute azi dupe ce am terminat de pus farurile ...
iam pus si un cd player momentan ...statea pe sub pat ....
2 sms pe pozitii
schimbat un bec proiector ....mici retusuri

banuiesc ca se vede diferenta de PRIMA poza cum aratau farurile !

Sparkle_81 09-03-12 15:06

Scuza-mi interventia, dar de ce nu ai luat material negru pentru fetele de usi ?
Pe la interior ai dominant culori inchise/negru , apoi ai venit cu :censored: de material acolo !
La plafon ai facut treaba excelenta, dar aici , nu-mi place culoarea aleasa !
Nu poti sa dai undo ?

Voie buna !

rover_cabrio 09-03-12 15:39

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4922795)
Scuza-mi interventia, dar de ce nu ai luat material negru pentru fetele de usi ?
Pe la interior ai dominant culori inchise/negru , apoi ai venit cu :censored: de material acolo !
La plafon ai facut treaba excelenta, dar aici , nu-mi place culoarea aleasa !
Nu poti sa dai undo ?

Voie buna !

plafonul lam facut la masina de Romania ....asta cand am cumparato prima oara avea la fel fetele custom si leam facut tot albastre ...prea mult negru si peste ramele NEGRE unde vin fetele astea date jos de mine ........cred ca sar vedea prea incarcat de negru ..nu e batut in cuie ..oricum vreau sa clonez chestia asta sa vb cu un baiat care lucreaza in fibra sa copieze masca dupe usa si niste placaj sa decupez fetele acelea !

RIcKO 09-03-12 15:41

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4922841)
plafonul lam facut la masina de Romania ....asta cand am cumparato prima oara avea la fel fetele custom si leam facut tot albastre ...prea mult negru si peste ramele NEGRE unde vin fetele astea date jos de mine ........cred ca sar vedea prea incarcat de negru ..nu e batut in cuie ..oricum vreau sa clonez chestia asta sa vb cu un baiat care lucreaza in fibra sa copieze masca dupe usa si niste placaj sa decupez fetele acelea !

Nu mai bine pui tu frumos 2 panouri stock ? Mi se pare ca investeti unde nu trebuie cu panourile alea custom

rover_cabrio 09-03-12 15:53

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4922844)
Nu mai bine pui tu frumos 2 panouri stock ? Mi se pare ca investeti unde nu trebuie cu panourile alea custom

asa au venit pe masina ..mie sincer imi place cum vin ..e ceca diferit...

rover_cabrio 09-03-12 16:25

6 Attachment(s)
si cateva poze facute acum cateva minute

jhonycvz 09-03-12 20:18

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4922899)
si cateva poze facute acum cateva minute

ai sa o tii sau o vei vinde?

rover_cabrio 13-03-12 13:56

3 Attachment(s)
azi am primit si sticlele de la "jm3k3rd3mik" , le-am si montat !!!

Wilgax 13-03-12 13:59

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4929672)

Asa mai merge...alta viata!:-)

rover_cabrio 13-03-12 14:14

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4929680)
Asa mai merge...alta viata!:-)

Corect 2012 :D:D:D , apropo ieri sa facut curatenie Generala in INTERIOR .....imi pare rau ca nu am facut poze sa se vada ce J E G am scos din ea ...urmeaza pe la 4 sa ma vad cu un baiat dupe forum sa imi dea o scrumuiera , masina e de nefumatori Nu scrumiere Nu bricheta !

GOGU_VL 13-03-12 16:30

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4929672)

ALTFEL SE VEDE DOMNE :lol:

rover_cabrio 13-03-12 17:53

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4929884)
ALTFEL SE VEDE DOMNE :lol:

ms frumos .... mia luat putin cu ele sa le montez , dar nu inteleg de ce eu am farurile Bosch...si avea plastice .... ??

alex.p7m 15-03-12 16:14

am vazut masina ieri la lumina soarelui am strans mana cu domnu rover asta :))) si i-am zis doar atat , mai tre muncit :P

o parere , masina e frumoasa mai trebuiesc bagati cativa banuti sa iasa bine dar nu e graba. tine`o ba sa ai si tu o masina a ta personala :))

rover_cabrio 15-03-12 19:05

Quote:

Originally Posted by alex.p7m (Post 4933321)
am vazut masina ieri la lumina soarelui am strans mana cu domnu rover asta :))) si i-am zis doar atat , mai tre muncit :P

o parere , masina e frumoasa mai trebuiesc bagati cativa banuti sa iasa bine dar nu e graba. tine`o ba sa ai si tu o masina a ta personala :))

stiu man daia nu ma grabesc cu ea :D , am fost cu 2.0i azi in BG sa ii fac ITP si Asigurarea mam trezit tarziu ca azi expirau actele si am tras o fuga grava :)) la 180 la ora plutea masinutza :)) avea o pedala in 5 de am ramas .........

la 3 si 10 min cam asa am iesit din Bucuresti , la 4 si 3 MINUTE dupe ceas eram in GIURGIU la si 20 eram in BG vama trecuta + masina pe treaba la ITP :)) ce mi-a placut ca a iesit din PRIMA la noxe nici o problema :D:D:D

AA ..si de bine ce am facut ITP si Asigurarea , cum am intrat in Giurgiu , la un semafor vroiam sa fac dreapta am dat prioritate la oameni s-a oprit un SOFER de GIURGIU fix in CURU meu la masina o BUBUITURA de ziceai ca aveam vreo 60-70 ora :)) faza in scurt cred ca mai mult de 20 la ora nu avea ala ...plm a infundat Putin spoilerul la BMW ...toba a miscato un pic ..bandoul zgarial ..omu Renault Megane 2 ...bot mutilat : spoiler infundat , far spart , grile sarite ...Lemne si Pietre dupe el ....ce facem FRATE : ma frate ..ai asigurare la Carpatica ....dami 1 COLA :)) ca lovituri in cur si asigurari la Carpatica am mai trecut prin dastea :)))

rover_cabrio 16-03-12 12:09

3 Attachment(s)
masina a primit si un mic cadou din partea unui baiat suuper de treaba !!!

o sa il montez , sper sa fie si functional :lol::lol::lol:

Sparkle_81 16-03-12 12:42

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4934807)
masina a primit si un mic cadou din partea unui baiat suuper de treaba !!!

o sa il montez , sper sa fie si functional :lol::lol::lol:

Nu vrei sa-l donezi ?? :D:D:D

rover_cabrio 16-03-12 13:19

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4934855)
Nu vrei sa-l donezi ?? :D:D:D

:))) asta nu :))) ca si eu mam rugat de unu sa imi doneze cu bani si nu a vrut :))) il tin eu pe masina ca am mai avut un SONY superb care dadea bine si la aruncat colegutu ....:D

Sparkle_81 16-03-12 13:22

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4934909)
:))) asta nu :))) ca si eu mam rugat de unu sa imi doneze cu bani si nu a vrut :))) il tin eu pe masina ca am mai avut un SONY superb care dadea bine si la aruncat colegutu ....:D

Daca ai ganduri de maritis cu el ...... sunt amator ! :D

TaZzY E30 16-03-12 13:32

doamne,e superba.Tine baaa de ea!

rover_cabrio 16-03-12 13:41

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 4934930)
doamne,e superba.Tine baaa de ea!

tineo BA ca fuge :)) dar de asta ce zici ?:)) prima oara mam speriat am zis ca mia furat culoarea dupe masina , dar era Mauritis blau de aproape se vedea diferenta ...

TaZzY E30 16-03-12 13:43

clar,ne vedem la AFI diseara,ai multe sa imi zici:))!

rover_cabrio 16-03-12 13:47

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 4934952)
clar,ne vedem la AFI diseara,ai multe sa imi zici:))!

si 2.0i ala negru :)) si inca ceva frumos tinut la secret :)) cred ca ala o sa il termin inaintea lui asta albastra :)) my amor 2.5 :))))

asa , si fi atent ce Frumusete de vw Bora o sa apara pe strazile de RO cu nr de Bulgaria dar nu stiu in ce Oras ca avea nr rosii de Sibiu (nu va SPERIATI toate masinile de acolo din CURTE sunt de Romania si asteapta la inm la Bulgari :)) )

si daca observam in botul de la Chrisler se vede botul unei pisici un baiat din Aviatorilor :D un 2.0 vanos din 1996 astepta si el la INM

rover_cabrio 16-03-12 16:21

2 Attachment(s)
si cadoul pus pe masina , perfect Functional !!! codul activ nici o problema !!!

trebuie sa il aranjez putin ...ca l-am pus mai mult sa vad daca functioneaza !

rover_cabrio 16-03-12 18:34

2 Attachment(s)
si o poza de seara :))

rover_cabrio 17-03-12 10:58

1 Attachment(s)
o intrebare colegii am si eu , credeti ca magazia asta de CD ar fi compatibila cu cass de BMW ???

rover_cabrio 18-03-12 14:18

6 Attachment(s)
o zi cu soare , numai buna de montat balamaua deschidere la usa care era rupta !!!

si o intrebare , in ultimile 2 poze am gasit cele 2 mufe subtiri langa cea de oglinzi , are cineva idee de la ce vin acele 2 mufe ???

zku76 18-03-12 18:09

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4937915)
o zi cu soare , numai buna de montat balamaua deschidere la usa care era rupta !!!

si o intrebare , in ultimile 2 poze am gasit cele 2 mufe subtiri langa cea de oglinzi , are cineva idee de la ce vin acele 2 mufe ???

mufele sunt de la boxe.modelul cu 2 boxe pe fata de usa

rover_cabrio 18-03-12 18:36

Quote:

Originally Posted by zku76 (Post 4938204)
mufele sunt de la boxe.modelul cu 2 boxe pe fata de usa

ma miram eu ..ca am dat fata de usa jos sa mai lipesc plasticele alea interioare cu cleme care se prind de tabla ..si am vazut ca avea inca 1 gaura daia mica ..

ce vreau sa te intreb ..e POSIBIL sa am statia in portbagaj ???? aia de fabrica ???

zku76 18-03-12 19:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4938239)
ma miram eu ..ca am dat fata de usa jos sa mai lipesc plasticele alea interioare cu cleme care se prind de tabla ..si am vazut ca avea inca 1 gaura daia mica ..

ce vreau sa te intreb ..e POSIBIL sa am statia in portbagaj ???? aia de fabrica ???

din ce stiu eu statie este sus in stanga aia de fabrica.am atasat si o poza dar acuma daca a fost umblat la muzica cine stie unde a pozitionat-o vechiul proprietar. de exemplu am avut un bmw care a avut statia in torpedou :-P

rover_cabrio 18-03-12 19:13

Quote:

Originally Posted by zku76 (Post 4938306)
din ce stiu eu statie este sus in dreapta aia de fabrica.am atasat si o poza dar acuma daca a fost umblat la muzica cine stie unde a pozitionat-o vechiul proprietar. de exemplu am avut un bmw care a avut statia in torpedou :-P

foarte tare ...pisica 2.0 vanos pe RO care am vanduto acum 1 luna cam asa ..avea statia in Stanga spate portbagaj pe partea cu aripa ....o sa desfac maine mocheta aia sa ma uit dupe ea..... am cautat azi magazia de CD philips pt BMW prin targ si mi-a cerut unu un pret de mai bine imi ascult la radio :))))

rover_cabrio 21-03-12 17:42

2 Attachment(s)
masinutza a ramas desculta , s-au vandut jantele dupe ea :lol: am trecut la table Momentan ..pana gasim ceva frumos pe placul ei !!!

si ...cum masina trage cu casa face treaba ..cara cara cara !!!

rover_cabrio 24-03-12 15:10

2 Attachment(s)
...pisica a primit un set de capace Momentan , ....un nou CD player auto cu lumina Portocalie identica in culorile bordului ...este luat dupe o Dacia Duster echiparea standard si se vede foarte bine + sunet destul de clar ...

CAss Business BMW ...original momentan este PROMIS unui baiat dupe FORUM a fost primul care ma intrebat de el ..daca e cineva INTERESAT in viitorul apropiat o sa fie de vanzare !!

tot astazi masina a fost prin service Tobe ...era desprins traseu , s-a skimbat o prindere + sudura , urmeaza o alta toba finala (prezinta 2 fisuri la toba finala ) si pe la Selector ...ulei scur probabil o garnitura ceva in REST pe sub ea .....nu ai ce problema sa ii gasesti !

Luni va intra si ea in service pentru remedierea problemei de ce nu trage in mintile ei ...deci totul e pe drumul cel bun cu ea !

Ma intereseaza sa CUMPAR daca are careva : 2 amortizoare Capota

All times are GMT +2. The time now is 04:09.

- Copyright 2026 4Tuning