![]() |
Re: Jaguar XF vs BMW serie 5; BMW X3 vs Audi Q5 vs Mercedes GLK
Quote:
a. mai mult loc pentru pasagerii din spate b. izolatie fonica mai buna c. absoarbe socurile mai bine d. daca stai in spate in XF te simti la fel ca in serie 3 (ca sofer te simti minunat in serie 3, ca pasager in spate, nu-i prea bine) e. scaunele de la Infiniti M sunt printre cele mai comode, daca nu cele mai comode in care am stat vreodata (si am mers ceva masini de lux: A8, serie 7, S-Klasse etc.). Nu intru in detalii legate de motorizari pentru ca, daca vrei masina sportiva, gasesti si la Infiniti si la Jaguar (cu un plus de sportivitate pentru Jaguar, dar asta depinde de motorul ales; in plus, in Romania nu se vinde Infiniti M56). Design-ul exterior este o chestiune de gust, la fel si interiorul. Cel mai bine este ca prietenul tau sa conduca ambele masini si sa o aleaga pe aceea in care se simte cel mai bine. |
Te felicit pentru alegerea facuta, este o masina extraordinara.Poate cand o sa ia drum in Bucuresti o sa o vad si eu si o punem fata in fata cu XF-ul de care vorbeam si care acum a ajuns la mine! :-P
|
Quote:
Poate ca e mai simplu decat crezi. Parintii mei locuiesc in Ploiesti: de la Campina la Ploiesti ai doar 30 de km. ;) Joi am platit rezervarea masinii, sper ca in maxim o luna sa o conduc. |
Raresh01, miercurea viitoare ajung la ai mei. Lasa-mi un mesaj cu numarul tau si te voi suna ca sa ne intalnim joi sau vineri.
|
Razvan,
luni ridic frumusetea din show-room. Daca vrei, facem o tura (nu foarte lunga pentru ca am de semnat un contract dupa amiaza). |
Salut, din pacate, luni sunt complet prins toata ziua cu serviciul, deci nu ne intersectam luni din pacate :(
Cu alta ocazie. |
Sunt plecat din tara de maine pana dupa anul nou. Vorbim dupa si ne intalnim.
|
Cine stie sa imi spuna,care sunt reprezentantele Jaguar dintre cele de la Timisoara sau Cluj,OK din punct de vedere al profesionalismului angajatiilor?
Am cumparat de putin timp un Jaguar XF la 50000km si urmeaza sa-i fac revizia a 3-a si nu stiu la care sa ma duc,eu fiind din Hunedoara. Va multumesc,astept un raspuns. |
6 Attachment(s)
Dupa un an si trei luni de la achizitie, postez si cateva imagini ale masinii, multumind inca o data celui care mi-a recomandat o vizita la show-room-ul celor de la Infiniti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning