Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 Variant (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/268197-golf-4-variant.html)

daryiyus 14-11-11 21:32

Re: Golf 4 Variant

ii deasupra....da nu cu foarte mult, am condus e46 si nu m-o impresionat in mod special.

vladdd 14-11-11 21:48

Quote:

Originally Posted by GallDann (Post 4714065)
Chiar asa ..in ce ii mai bun E-u` decat golfu`?..:lol:

pai atata doar ca are cu 46 de cai mai mult ca golfu' si niste dotari acolo...

flaviupodina 14-11-11 22:48

Pai sa va explic de ce e mai bun e46 decat golfu', chiar daca deviem putin offtopic...:
1. dotari (am pe el piele, mahon, geamuri electrice, navi, sirocol, etc, etc)
2. confort
3. putere (am mers pe autostrada, am iesit pe banda 2 sa intru in depasire si nici nu mi-am dat seama ca am ajuns la 170 :| )
4. build quality (feelingul e total diferit, adica te simti altfel in masina, tot pe ce pui mana simti ca e solit si e facut bine, sa reziste.
5. design (parerea mea e ca e46-le e una putinele masini care arata foarte bine stock.)

daryiyus 14-11-11 22:52

Quote:

Originally Posted by flaviupodina (Post 4715036)
Pai sa va explic de ce e mai bun e46 decat golfu', chiar daca deviem putin offtopic...:
1. dotari (am pe el piele, mahon, geamuri electrice, navi, sirocol, etc, etc)
2. confort
3. putere (am mers pe autostrada, am iesit pe banda 2 sa intru in depasire si nici nu mi-am dat seama ca am ajuns la 170 :| )
4. build quality (feelingul e total diferit, adica te simti altfel in masina, tot pe ce pui mana simti ca e solit si e facut bine, sa reziste.
5. design (parerea mea e ca e46-le e una putinele masini care arata foarte bine stock.)

golfu nu ii facut sa reziste? si referito la putere: cei 134 de cp nu is asa fenomenali...

flaviupodina 14-11-11 22:55

Quote:

Originally Posted by daryiyus (Post 4715045)
golfu nu ii facut sa reziste? si referito la putere: cei 134 de cp nu is asa fenomenali...

Ba da, stiu ca golfu e o masina foarte buna, dar bmw e in alta clasa. Fata de 90, 136 se simt. crede-ma ca se simt.

GallDann 15-11-11 17:06

Sa-l folosesti sanatos!.. asa ca,costuri o sa te arda mai tare zic eu decat golfu.. in rest nu is de partea niciunuia..+ vine iarna... saci de nisip in porbagaj..:P Bafta! ..si hai la modificat cu el :D

flaviupodina 15-11-11 18:53

Quote:

Originally Posted by GallDann (Post 4716382)
Sa-l folosesti sanatos!.. asa ca,costuri o sa te arda mai tare zic eu decat golfu.. in rest nu is de partea niciunuia..+ vine iarna... saci de nisip in porbagaj..:P Bafta! ..si hai la modificat cu el :D

Deja i-am pus xenon si leduri in locul tuturor becurilor din interior. Saptamana viitoare ii pun angel eyes, iar la primavara jante pe 17/18 si o reglabila. La asta imi permit sa-i pun suspensie, ca nu are baia de ulei mai jos ca rotile, ca la golf :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 22:51.

- Copyright 2026 4Tuning