Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Flow 16-08-05 16:16

ne putem vedea duminica pe seara daca toata lumea e de acord
banuiesc ca atunci nu lucreaza nimeni shi nici nu prea au alta treaba de facut
pe la orele 20 in livada la mashina de poiana ?

Horatiu 16-08-05 16:21

dap eu zic ca-i ok...:D
duminica ora 20.00 in livada
cine mai vrea sa vina , sa vina sa ne cunoastem ...oricum eu o sa trimit mesaje pe telefoanele mobile d la cei la care am numerele sa ne vedem cat mai multi.. :wink:

Flow 16-08-05 16:24

pai o sa postez shi pe intalniri
poate asa o sa vada mai multa lume shi nu vom fi doar noi doi
:)

Horatiu 16-08-05 16:28

pai numai noi doi nu o sa fim...ca si yackone zicea ca vrea sa ne intalnim...dak nu ma bag acolo la date despre utilizatori si le dau la toti cate un mesaj..:)

Flow 16-08-05 16:36

ai putea sa faci asta ca mai concret de atat nu cred ca se poate
avem motivatie ora shi locatie
cam tot ce ne trebuie nu ?

Yackone 16-08-05 22:43

puteti conta pe mine ca vin :D :D

Flow 17-08-05 07:55

horatiu ai trimis mesajele alea ?
daca da ai primit vreo confirmare ceva ?
:roll:

Horatiu 17-08-05 08:44

astazi trimit ...:D

bure 17-08-05 09:32

Bure,vine si el,duminica la 20.00
Uite-asa ne-am facut 4 oameni,eu zic sa mai insistam,imposibil sa nu mai vina si altii...

Flow 17-08-05 09:50

o sa mai insiste horatiu cu niste mesaje
sa vedem ce iese
in rest noi nu stiu cu ce am mai putea insista
am postat peste tot mai ramane ca sa citeasca shi colegii nostri shi sa ia atitudine :?

Horatiu 17-08-05 11:06

am trimis 3 mesaje inca nu am primit nimik..dar astept.. :wink:

Flow 17-08-05 11:26

din cati sunt acolo doar 3 mesaje ai reusit ?
restu nu au tel sau c ?
eu am numarat circa 20 de utilizatori.
nu mai intra nimeni pe forum?

Horatiu 18-08-05 11:44

am luat numerele de telefon de la cei care au postat la date despre utilizatori..si din cate mesaje am trimis am primit un singur raspuns..prin care mi se spunea ca persoana respectiva este plecata in italia si vine numai miercuri despre BMW-M-Power este vorba mai astept raspunsuri.. :wink:

Flow 18-08-05 11:49

mai sunt doua trei zile
da nu i problema
ne intalnim care suntem shi asta e
sa vedem ce iese

Flow 18-08-05 12:38

e mort forumu asta brasovean
nu misca nimeni nimic :(
nu posteaza nu raspunde nimeni
nici da nici ba
vai de noi :x

Catalyn 18-08-05 20:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Flow\"
nici da nici ba

e de bine vad si eu o constatare de la cineva de la noi....flow uita-te te rog si la evenimente bv sa vezi tata ca i-am chemat la vantage, la baneasa, la craiova, la constanta si inca sper sa reusim sa crestem si noi cum au crescut altii ia-o mai cu rabdare ca de bine de rau s-a marit cercul nostru sper si la evenimente sa reusim sa mergem mai multi si mai uniti

corrado-vr6 18-08-05 20:32

Ma fratilor, eu as veni dar sunt cu masina pe butuci si parca n-as vrea sa fiu pieton la o intalnire a pasionatilor de masini :ashamed:

Yackone 18-08-05 23:19

iesi mai ieftin daca vi pe jos...fiindca nu consumi benzina pana in livada :D :D :D :D :D

Flow 19-08-05 07:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalyn\"
Quote:

nici da nici ba

e de bine vad si eu o constatare de la cineva de la noi....flow uita-te te rog si la evenimente bv sa vezi tata ca i-am chemat la vantage, la baneasa, la craiova, la constanta si inca sper sa reusim sa crestem si noi cum au crescut altii ia-o mai cu rabdare ca de bine de rau s-a marit cercul nostru sper si la evenimente sa reusim sa mergem mai multi si mai uniti

nu ma intelege gresit catalyne nu am vrut sa supar sau sa deranjez pe nimeni ,nu m am adresat nici unui utilizator direct
imi varsam shi eu ofu cand am vazut ca intru de 5 - 6 ori pe zi shi nik nici un raspuns nici negativ nici pozitiv, dezinteres total ,rabdare am ca sunt abia la inceput

Flow 19-08-05 08:02

apropo tu vii catalyne?
poate asa o sa avem ocazia sa vb despre intrarea noastra a celor care vin la intalnire in MR
bineinteles daca vor shi cei care vin sau daca nu sunt inscrisi in MR sau in alt club

Flow 19-08-05 08:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"corrado-vr6\"
Ma fratilor, eu as veni dar sunt cu masina pe butuci si parca n-as vrea sa fiu pieton la o intalnire a pasionatilor de masini :ashamed:

la intalnirea asta nu vor fi decat discutii
masina nu este la acest punct necesara
shi daca mergem la sfantu la VTM nu tre sa mergem 10 persoane cu 10 masini :lol:
3 sunt suficiente 8)

Catalyn 19-08-05 16:58

Re:

Quote:

apropo tu vii catalyne?
poate asa o sa avem ocazia sa vb despre intrarea noastra a celor care vin la intalnire in MR
bineinteles daca vor shi cei care vin sau daca nu sunt inscrisi in MR sau in alt club

vin :wink:

Flow 23-08-05 11:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bure\"
Uite-asa ne-am facut 4 oameni,eu zic sa mai insistam,imposibil sa nu mai vina si altii...

bure frate n ai mai gasit livada ?
oricum am vazut ca ai trimis reprezentant
da nu ne a comunicat nimic despre starea ta de sanatate :mrhappy:

bure 23-08-05 15:38

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"bure\"

bure frate n ai mai gasit livada ?
oricum am vazut ca ai trimis reprezentant
da nu ne a comunicat nimic despre starea ta de sanatate :mrhappy:

Flow,mii de scuze tie si baietilor care au fost acolo, a intervenit ceva si a trebuit sa plec din localitate duminica dimineata,nu am mai putut ajunge..
A fost Roby,BV06TFA,pe acolo?Sa stii ca eu i-am zis sa merem din pacate eu n-am mai ajuns.Ma bucur ca el a fost om de cuvant fata de mine.......
Inca o data scuze,promit solemn ca urmatoarea n-o mai ratez!!!!
Apropos,ati stabilit o noua intalnire?

NEbunu 23-08-05 16:08

nu dar ...o sa o stabilim...cam asa peste o sapt 2 sa vedem ce o sa mai fie pana atunci.............

Flow 23-08-05 18:02

incerc sa propun intalniri regulate
astept shi parerea voastra sau :idea:

NEbunu 23-08-05 18:05

eu am zis ca sunt de acord....ar fi bine sa hotaram urmatoatea intalnire asa cam cu o sapt inainte ...ca toti cei de pe forum care intra mai rat sa vada....

Flow 23-08-05 18:34

pt bure sau pentru oricine altcineva este interesat o alta intalnire ar putea avea loc pt plecarea la sfantu la etapa de vtm
cine vrea sa vina sa posteze pe forumu cu subiectu
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...e1ccff073dfc2a

Psycho 24-08-05 21:24

saltare .. am si eu o intrebare ... pe unde va facetzi veacu in brashov ... ??? .... intreb ptr k ... pe 6 .. 7 septembrie ajung si eu pe la brashov ... si ma intereseaza pe unde si cum si ce se intampla prin brashov ... mersii :P

Flow 24-08-05 22:56

nu prea ne facem veacu
dar daca vii tu s ar putea sa ne intalnim mai multi ca de fel cam greu(macar de rusine :oops: )
vi in concediu?

Psycho 24-08-05 23:00

Re:

Quote:

nu prea ne facem veacu
dar daca vii tu s ar putea sa ne intalnim mai multi ca de fel cam greu(macar de rusine :oops: )
vi in concediu?

luni sunt de noapte .. apoi ... martzi dimineatza ... plec spre brashov .. voi sta in poiana brashov k acolo are tov. mea apartament .. dar seara voi cobora in brashov .. si ziua si eram curios ce si pe unde se strange lumea ... si eram curios daca si la voi se strang la fel k la noi ... dar daca zici k nu va strangetzi ... poate macar ne vedem prin orash ... .. nu ezitatzi sa ma abordatzi .... o sa ies la o plimbare prin orashul cerbului cu dintzi de aur .. .in gura cum zic cei d la parazitzii :)) ... RespekT pentru voi ..

ce ma interesa .. este .. si mashinile voastre sunt stick`uite ?!?!?

Flow 24-08-05 23:06

nu stiu cat de des va intalniti voi dar la noi e un pic mai greu ca suntem mai la inceput
daca scri shi nr de inmatriculare te vom aborda cu siguranta(cromatic cum tot cei de la paraziti spun :mrhappy: )
pe mashini nu cred ca o sa vezi nik lipit ca n au venit inca
bafta :hug:
shi mai vb cand ajungi la fata locului :peace:

Flow 24-08-05 23:16

scrie macar yahoo id
mai vb acolo
:wink:

Flow 30-08-05 14:22

de tudor stie cineva ,ceva ?
:?:

Horatiu 30-08-05 15:43

cu tudor m-am intalnit ultima data cand l-am cunoscut si pe Yackone si asta a fost cam de mult..nu mai stiu mai nimik de el...intr-un timp am vazut masina la bazar pe 4tuning de vanzare..osa incerc sa dau de el..

Flow 01-09-05 13:08

cata te ai suparat pe toata lumea ? :lol:
vad ca inchizi tot :lol:
ti ai luat rolul de moderator in serios :lol: :lol:
glumeam shi eu :roll:

Catalyn 01-09-05 13:17

Re:

Quote:

cata te ai suparat pe toata lumea ? :lol:
vad ca inchizi tot :lol:
ti ai luat rolul de moderator in serios :lol: :lol:
glumeam shi eu :roll:

lasa mai ca stiu de gluma :lol: ..parca te plangeai ca nu e activitate pe topicul brasov :lol:

Flow 01-09-05 13:24

e parca totushi s a mai amplificat 1 pic activitatea
dar inca nu e asa cum ar trebui sa fie
trebuie sa ne gandim la 1 topic sa tina atentia captata mai la toata lumea
eu inca ma gandesc :confused2

Psycho 12-09-05 17:47

putina activitate la voi serios ... noaptea e plictiseala .. ce e mai nebunie cu aia cu motoarele .. si am vazut o celica frumoasa foc .. in rest nici politzia nu pune sirena in orashu` vostru linishtit .. frumos ... linishte .. mi`a placut :) ... pe de`oparte .. pe alta .. nuh .. avetzi serpentinele alea periculoase in care era sa`mi rup planetarele .. avetzi serpentilene in care intram cu a 5`a cu scartzait de rotzi .... folositi`le :)

Flow 12-09-05 20:56

poate ai nimerit shi tu o noapte mai linistita ca de fel..........
:mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy:
glumeam mai la anu poate daca mai vi o sa fi placut surprins ca s inca in tunare mashinile noastre :mrhappy: :mrhappy: :peace:

All times are GMT +2. The time now is 00:51.

- Copyright 2026 4Tuning