![]() |
ne putem vedea duminica pe seara daca toata lumea e de acord
banuiesc ca atunci nu lucreaza nimeni shi nici nu prea au alta treaba de facut pe la orele 20 in livada la mashina de poiana ? |
dap eu zic ca-i ok...:D
duminica ora 20.00 in livada cine mai vrea sa vina , sa vina sa ne cunoastem ...oricum eu o sa trimit mesaje pe telefoanele mobile d la cei la care am numerele sa ne vedem cat mai multi.. :wink: |
pai o sa postez shi pe intalniri
poate asa o sa vada mai multa lume shi nu vom fi doar noi doi :) |
pai numai noi doi nu o sa fim...ca si yackone zicea ca vrea sa ne intalnim...dak nu ma bag acolo la date despre utilizatori si le dau la toti cate un mesaj..:)
|
ai putea sa faci asta ca mai concret de atat nu cred ca se poate
avem motivatie ora shi locatie cam tot ce ne trebuie nu ? |
puteti conta pe mine ca vin :D :D
|
horatiu ai trimis mesajele alea ?
daca da ai primit vreo confirmare ceva ? :roll: |
astazi trimit ...:D
|
Bure,vine si el,duminica la 20.00
Uite-asa ne-am facut 4 oameni,eu zic sa mai insistam,imposibil sa nu mai vina si altii... |
o sa mai insiste horatiu cu niste mesaje
sa vedem ce iese in rest noi nu stiu cu ce am mai putea insista am postat peste tot mai ramane ca sa citeasca shi colegii nostri shi sa ia atitudine :? |
am trimis 3 mesaje inca nu am primit nimik..dar astept.. :wink:
|
din cati sunt acolo doar 3 mesaje ai reusit ?
restu nu au tel sau c ? eu am numarat circa 20 de utilizatori. nu mai intra nimeni pe forum? |
am luat numerele de telefon de la cei care au postat la date despre utilizatori..si din cate mesaje am trimis am primit un singur raspuns..prin care mi se spunea ca persoana respectiva este plecata in italia si vine numai miercuri despre BMW-M-Power este vorba mai astept raspunsuri.. :wink:
|
mai sunt doua trei zile
da nu i problema ne intalnim care suntem shi asta e sa vedem ce iese |
e mort forumu asta brasovean
nu misca nimeni nimic :( nu posteaza nu raspunde nimeni nici da nici ba vai de noi :x |
Re:
Quote:
|
Ma fratilor, eu as veni dar sunt cu masina pe butuci si parca n-as vrea sa fiu pieton la o intalnire a pasionatilor de masini :ashamed:
|
iesi mai ieftin daca vi pe jos...fiindca nu consumi benzina pana in livada :D :D :D :D :D
|
Re:
Quote:
imi varsam shi eu ofu cand am vazut ca intru de 5 - 6 ori pe zi shi nik nici un raspuns nici negativ nici pozitiv, dezinteres total ,rabdare am ca sunt abia la inceput |
apropo tu vii catalyne?
poate asa o sa avem ocazia sa vb despre intrarea noastra a celor care vin la intalnire in MR bineinteles daca vor shi cei care vin sau daca nu sunt inscrisi in MR sau in alt club |
Re:
Quote:
masina nu este la acest punct necesara shi daca mergem la sfantu la VTM nu tre sa mergem 10 persoane cu 10 masini :lol: 3 sunt suficiente 8) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
oricum am vazut ca ai trimis reprezentant da nu ne a comunicat nimic despre starea ta de sanatate :mrhappy: |
Re:
Quote:
A fost Roby,BV06TFA,pe acolo?Sa stii ca eu i-am zis sa merem din pacate eu n-am mai ajuns.Ma bucur ca el a fost om de cuvant fata de mine....... Inca o data scuze,promit solemn ca urmatoarea n-o mai ratez!!!! Apropos,ati stabilit o noua intalnire? |
nu dar ...o sa o stabilim...cam asa peste o sapt 2 sa vedem ce o sa mai fie pana atunci.............
|
incerc sa propun intalniri regulate
astept shi parerea voastra sau :idea: |
eu am zis ca sunt de acord....ar fi bine sa hotaram urmatoatea intalnire asa cam cu o sapt inainte ...ca toti cei de pe forum care intra mai rat sa vada....
|
pt bure sau pentru oricine altcineva este interesat o alta intalnire ar putea avea loc pt plecarea la sfantu la etapa de vtm
cine vrea sa vina sa posteze pe forumu cu subiectu https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...e1ccff073dfc2a |
saltare .. am si eu o intrebare ... pe unde va facetzi veacu in brashov ... ??? .... intreb ptr k ... pe 6 .. 7 septembrie ajung si eu pe la brashov ... si ma intereseaza pe unde si cum si ce se intampla prin brashov ... mersii :P
|
nu prea ne facem veacu
dar daca vii tu s ar putea sa ne intalnim mai multi ca de fel cam greu(macar de rusine :oops: ) vi in concediu? |
Re:
Quote:
ce ma interesa .. este .. si mashinile voastre sunt stick`uite ?!?!? |
nu stiu cat de des va intalniti voi dar la noi e un pic mai greu ca suntem mai la inceput
daca scri shi nr de inmatriculare te vom aborda cu siguranta(cromatic cum tot cei de la paraziti spun :mrhappy: ) pe mashini nu cred ca o sa vezi nik lipit ca n au venit inca bafta :hug: shi mai vb cand ajungi la fata locului :peace: |
scrie macar yahoo id
mai vb acolo :wink: |
de tudor stie cineva ,ceva ?
:?: |
cu tudor m-am intalnit ultima data cand l-am cunoscut si pe Yackone si asta a fost cam de mult..nu mai stiu mai nimik de el...intr-un timp am vazut masina la bazar pe 4tuning de vanzare..osa incerc sa dau de el..
|
cata te ai suparat pe toata lumea ? :lol:
vad ca inchizi tot :lol: ti ai luat rolul de moderator in serios :lol: :lol: glumeam shi eu :roll: |
Re:
Quote:
|
e parca totushi s a mai amplificat 1 pic activitatea
dar inca nu e asa cum ar trebui sa fie trebuie sa ne gandim la 1 topic sa tina atentia captata mai la toata lumea eu inca ma gandesc :confused2 |
putina activitate la voi serios ... noaptea e plictiseala .. ce e mai nebunie cu aia cu motoarele .. si am vazut o celica frumoasa foc .. in rest nici politzia nu pune sirena in orashu` vostru linishtit .. frumos ... linishte .. mi`a placut :) ... pe de`oparte .. pe alta .. nuh .. avetzi serpentinele alea periculoase in care era sa`mi rup planetarele .. avetzi serpentilene in care intram cu a 5`a cu scartzait de rotzi .... folositi`le :)
|
poate ai nimerit shi tu o noapte mai linistita ca de fel..........
:mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: glumeam mai la anu poate daca mai vi o sa fi placut surprins ca s inca in tunare mashinile noastre :mrhappy: :mrhappy: :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning