![]() |
Re: Te deranjează sau te atrage vorbăria de pe secţiune?
Quote:
La BMW chiar mai e nevoie de moderatori !! dar de cineva care sta mai des pe forum nu unu care intra odata la X zile !! Quote:
|
pai daca aveti dispute personale purtati-le pe mes...tel.....fata in fata...:lol: iar la treaba cu "nou" asa-i .... si am gasit lucruri interesante pe aici, dar cand m-am apucat sa ma bag si eu in seama imi dau seama ca e altceva numai o "famile" bmw...nu :sad:
dar las'ca-i bine si-asa rau :lol::lol::lol: |
Quote:
Quote:
https://www.trilulilu.ro/SAB26/0b824c3c6e7536 |
[QUOTE=DEVIL's Style;4443384]Daca o sa am vreodata ocazia sa ne gasim personal , te voi cinsti cu o naveta de bere. Primul pas in realizarea unui proiect , oricare ar fi el , e sa fie masina pusa la punct, din punct de vedere tehnic. Sunt rari oamenii care au aceasta conceptie.
cine stie...??? niciodata nu pica rau o bere....;) |
Quote:
|
GREAT LINE!!!
Quote:
WOW!!! :|:bong::weirdface Am ramas fara cuvinte! Nu stiu daca au citit toti ... dar cine nu a facut`o are de pierdut! SCUZE DE OFF-TOPIC! Numai bine! :paper: L.E.: Nu cred ca o sa fie pe intelesul tuturor! |
Uneori iti vine sa iti bagi **** in el de forum ..
|
Da, ma deranjeaza, eu sunt genul de om ce nu prea posteaza, ci doar citeste :) cel putin de cateva luni, am luat-o mai usor cu postatul :) imi place sa urmaresc unele topicuri si sa vad ce si-a mai facut lumea la masini si etc, dar unele topicuri, pe care sunt masini frumoase si la care se lucreaza, nu prea le poti urmarii din cauza unor "papagali" ce posteaza peste tot, in orice topic lucruri de genu "blanaaaaaaa" "las-o jos" "cat a costat?" "cat consuma?" etc si multi dintre ei au sub 18 ani :) e naspa sa cauti in 2-3 pagini un post al proprietarului masinii, in care sa vezi ce a facut el la masina.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma deranjeaza prostia de pe forum
|
Quote:
|
Eu nu suport cand face cineva un topic cu un e36 si imediat sare cineva si spune sa puna pachet M , ok mai trec cateva pagini si iarasi vezi unul ce spune sa isi puna pachet M chiar daca initiatorul topicului spune ca isi va pune.Ce vreau eu sa spun e ca lumea nu citeste toate posturile si da direct la sfarsit si isi spune parerea fara sa vada daca s-a mai discutat pe acel subiect si asa se fac multe posturi fara nici un rost.
De ex daca cineva isi cumpara o masina gata facuta iarasi sariti pe el ca nu e munca lui chiar daca nu se lauda ca e munca lui voi tot ii bagati in aceasi oala spunand ca sunt "copii de bani gata" de la cumpara gata facute si ca nu au pasiune. In viitorul apropiat imi voi cumpara un bmw si atunci voi vedea cum sta treaba,pana atunci doar din ce citest pe sectiunea bmw oricine e nou e luat la misto. Care aveti sa imi spuneti ceva spuneti-mi direct,ca direct va voi raspunde si eu ca nu ma feresc de nimeni. |
Quote:
|
Quote:
Nici un topic nu-i scapa !! |
multi vorbesc aiurea...
|
se vorbeste foarte mult si aiurea, cei drept nu prea am postat la sectiunea BMW la masina mea, mai mult am urmarit anumite topicuri, de unde chiar ai ce invata...
moderatorii nu ar trebui sa mai tolereze discutii gen messenger/chat...pentru ca asta este unul din motivele pentru care multi oameni care au ceva de zis si chiar au facut ceva nu mai intra pe forum... si acest topic nu trebuie transformat in discutii contradictorii legate de modificarea unei masini sau de ce masina cuiva este modificata asa si nu a facut altfel....gusturile nu se discuta si de aceea fiecare face ce vrea la masina personala si daca posteaza aici e ca sa primeasca idei...nu sa fie luat peste picior ca de ce nu faci asa... sper ca nu va supara postul meu si ca nu am jignit pe nimeni... |
Parerea mea e ca pe multi ii ajuta aceasta sectiune iti poti gasi repede prieteni si multe alte raspunsuri la unele nedumeriri.Stima toturor !!!
|
Parerea mea este ca si acum cand postam aici este o vorbarie fara nici un fel de succes !
Administratorii ar trebuii sa se puna pe treaba , sa interzica si sa deleteze toate posturile care sunt pe langa subiect , INDIFERENT DE CINE ESTE PERSOANA RESPECTIVA ! |
Quote:
|
Iat te bagi in seama aiurea ?:lol:
Ar trebui sa se sesizeze careva si sa-ti suspende contul ca nu faci altceva decat sa poluezi :shock: |
Posibil sa fi-u incompetent ca admin tinand cont ca n-am ce administra pe sectiunea foto, INSA ca fapt divers posibil sa fii tu incompetent cand vine vorba de gramatica de scoala generala "da-i" :lol::lol:
Ca sa poti spune ca sufar de puterea de admin ar insemna sa iti dau inca un cartonas, ca sa fim chit nu ? oops :oops: |
Quote:
Crbl nu iti bate capul ca nu ai cu cine...;) |
Nu imi bat, si iti garantez ca nici restul nu o fac. E doar un fel de comentache la orice topic. Np, de cand exista acest forum, in fiecare an apareau cate unii care urmau acelasi tipar. Intre timp au luat ban, s-au calmat, sau in cel mai fericit caz si-au dat seama ca exista viata in afara forumului si anturaju' cu forta nu e halit de multa lume.
Si revenind la problema generala legata de vorbarie, da, e adevarat, fiind probabil cea mai stufoasa sectiune, la BMW se vorbeste mult pe langa. Multi o fac pentru caterinca, altii pentru atentie. Insa de la caterica/atentie la spam inutil e un pas micut. Cum sa creasca o comunitate care stie doar carcota ? |
Vorbaria de pe sectiuni era atractiva acum ceva timp in urma, mai bine zis ani, cand nu chiar toti aveau acces la BMW si intr-adevar cei care isi luau stiau ce doresc de la aceasta marca de renume.In momentul de fata in special la sectiunea seria 3, mai sunt doar cativa oameni de valoare, care sunt mai ceva decat un dictionar enciclopedic cand vine vorba de BMW-uri si care vorbesc scurt si la subiect.In general sectiunea BMW seria 3 a devenit un chat, unde messenger-ul si skype-ul sunt de pe planeta a zecea si nu a auzit nimeni de asa ceva.In afara de cei care se cunosc intre ei si schimba discutii la subiect, restul se incadreaza la categoria turma(scz pt limbaj), si indiferent de thread, fie pun intrebari pe langa subiect, fie dau raspunsuri proaste, sau se iau la cearta etalandu-si cunostintele infime si proaste despre aceasta marca.Momentan personal, ca si posesor de BMW, am incetat sa ma mai uit la proiecte, si am incetat in a mai posta deoarece, fie romanul uita de thread, fie vinde masina si se apuca de alta ceea ce mi se pare o aberatie totala si asta este stric parerea mea personala.In concluzie, in afara de cativa oameni cu care ai intr-adevar ce discuta, sectiunea seria 3 a devenit un serial TV, in care userii poarta aceleasi discutii.Deci DA, ma deranjeaza ca vorbaria nu e pe subiect.
|
Revin cu problemele de aceasta natura:
Dragi MODERATORI, suntem intr-o situatie mult mai grava decat pana acum:!: Topicurile au luat-o razna rau de tot:!: Sunt useri care au zeci de anunturi, (se va ajunge ca fiecare sa faca topic pentru fiecare surubel in parte), altii care au acelasi topic de mai multe ori:!: Mai nou si topicurile de prezentare aproape iti este scarba sa le mai citesti In loc sa vezi o fotografie cu masina/starea masinii, piesa/piesele schimbate ori proaspat achizitionate, sa citesti problemele/cauzele/remedierile/ponturile pe care le-a intampinat posesorul respectivei masini etc., ce gasim:!::?: O masina care in 3/4 pagini s-a plimbat pe la nu stiu cati indivizi ajungand o epava sau care a devenit sursa donatoare. Adica pozele frumoase de la inceputul topicului au ajuns lista de preturi pentru piese:!: Asta pe topicul de prezentare:!: Unul care nu si-a vazut masina de cateva luni si nici macar nu stie unde se afla exact pentru ca nu poate vorbi direct cu cel care o face, ambii creand o adevarata fanfaronada:!: Ca deh, e scump tare un telefon sau 2/3 ore sunt imposibil de smuls din pretiosul lor timp:oops: pentru a se intalni. Altii care sunt mandri proaspat proprietari, ce in primele 2/3 pagini primesc numai omagii si sunt venerati mai ceva decat zeii, (esti cel mai mare/esti cel mai tare, o s-o faci racheta, bomba nucleara chiar...) iar apoi biata masina ajunge doar o caroserie goala care in urmatoarele cateva posturi incearca cu disperare sa-si gaseasca un proprietar, sfarsind prin a ajunge un simplu voucher:!:, asta cu putin noroc. Sunt o gramada de "neica nimeni":oops: ce apar peste noapte abia scotand capul in lume care dau sfaturi/flit oamenilor care si-au rupt de la gura pentru pasiunea lor de a avea si intretine o anume masina, oamenilor care au petrecut sute/mii de ore documentandu-se ori mesterind la masinile lor singuri, ori celor care stiu sa le repare aproape cu ochii inchisi:idea: Sigur ca as putea continua aceasta lista, sigur ca si voi stimati MODERATORI stiti toate acestea. Va intreb insa, chiar acesta sa fie rolul acestui forum? Chiar acesta este target-ul acestui site? Chiar nu se poate face nimic? Chiar numai eu vad lucrurile altfel decat ceea ce se intampla? Recunosc faptul ca sunt "dependent" de acest forum, insa daca nu se face nimic in acest sens, daca aceasta este situatia dorita, daca asta se vrea, atunci va rog ajutati-ma sa scap de aceasta dependenta: DATI-MI BAN! O seara buna tuturor! SPER sa ne vedem cu bine! Sau nu.................. Din partea mea numai respect, tuturor celor care il merita! |
Quote:
Sub aceleasi motive mai sus mentionate,sunt perfect de acord! Si eu vreau BAN PERMANENT daca nu se face nimic in privinta regurilor tot de voi facute dar mai putin puse in aplicare(sau nu corespunzator)! Ok , toata lumea este de acord ca "e prea multe rebuturi" si nu puteti face fata,dar cel putin la niste lucruri evidente ar trebui luate masuri! O seara buna! :paper: |
Probabil ca majoritatea problemelor sunt pe Seria3, nu?
Acolo e o problema care-mi sta pe retina mereu, astept propuneri concrete pentru deblocarea situatiei. Pe zona comerciala sunt probleme constant? |
Eu as incepe prin banarea / blocarea dreptului de a posta [ pentru un numar mai mare de zile ] persoanelor de genul [ sunt foarte multi pe forum, nu doar la sectiunea bmw ] : https://forum.4tuning.ro/290-zona-teh...-motorina.html ...daca verifici topicurile omului ai sa intelegi de ce !
- urmatorii pe lista ar fi cei care posteaza in topicuri in care nu s au mai postat de luni de zile, chiar ani si vin cu intrebari de genul : nimic ? [ daca omul mai e activ pe forum, a mai facut modificari sau pur simplu vrea sa zica ceva, cred ca va posta si singur, nu e musai sa l ia cineva la rost ] sau posteaza doar de dragul de a mai face un post : Frumoasa masina !...etc ! Asta ar fi un prim pas ! Eu zic ca daca dispar posturile aiurea [ ca cele mentionate de mine mai sus ], s-ar face posturi numai la subiect, sectiunea ar arata altfel ! Parerea mea ! https://forum.4tuning.ro/291-discutii...ml#post4724134 -> de acord cu el ! |
Sustin ideea lui Skillzu si aici! +++1 de la mine!:paper:
|
Quote:
|
Quote:
Presupun ca nu deranjeaza asa tare daca urez omului numai de bine in ce priveste proiectul lui.;)Si consider ca asta nu inseamna ca e inutil ce zic daca da....nu o voi mai zice! |
Mie NU mi se pare ok sa se vorbeasca strict pe subiect. E o comunitate de pasionati auto nu forumul Politehnicii sau al Academiei Romane...
O comunitate e vie si cu bune si cu rele. Exista si prietenii si antipatii si e normal sa fie asa. Fara un bla-bla e fara sare si piper. Daca unul e atat de bou incat sa intrebe cum poate sa dea din stergatoare sau daca ii consuma mai mult masina pt ca flatuleaza la semafor mi se pare normal sa-i spui ca e prea prostovan sa aiba mashina... Cui nu-i convin discutiile sa se duca direct la service sau sa se auto-excluda... Iar cand se duce la service sa taca ( din gura ) in P.M ca s-a dus acolo sa-si repare masina nu sa dea din melitza... Si ce prietene daca e un topic pt un surubel ? Iti intra surubelul in ochi sau in poponetz ? Nu poti sa traiesti de surubelul omului ? Cand ai nevoie e bun cand n-ai nevoie strambi din nas "a intelectual " ... Si ce ? Trebuie sa am dezmembrari sa dau o clantza ? |
Calm, calm.... ca nu e pe bani :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning