![]() |
Re: STREET SOUL CREW
Quote:
nu mi-ai oferit nimic plauzibil pt care sa ma motivezi sa vin la intalnirile voastre. p.s: acum am vz greseala gramaticala, multumesc. Quote:
nu caut un club, pentru ca nu am masina de club. vreau doar sa vad care sunt avantajele de a fi in STREET SOUL CREW. |
Daca iti face placere sa stai cu noi bn...daca nu paaaaaaa k nu te obliga nimeni sa intrii...Nu suntem un club mare si nici f cunoscut asa ca nu am pretentii insa persoanele care le am in club sunt f multumita...asa ca ela decizia ta ;)
|
23 Attachment(s)
Cativa dintre noi
|
Quote:
dezamagitor raspunsul. ce am intrebat eu si ce am primit ca raspuns? intrebarea era "Care sunt avantajele si de ce as venii la intalnirile voastre?" iar tu imi raspunzi "daca iti face placere"! atunci revin cu intrebarea: "De ce sa-mi faca placere sa vin la voi???" ceea ce se numeste "STREET SOUL CREW" nu este un club auto, este o gasca de prieteni cu masini semi-stock, care se strang si sparg seminte. un club auto sau motorsport in primul rand are 4 mari categorii: -Style. -Drift. -Drag (accelerare 402m). -Car-audio(SPL/SQ). masinile care nu se incadreaza in aceste categorii nu au ce cauta in astfel de cluburi. dupa vine si "raspunsul" la intrebarea mea, in orice club ai si avantaje: o reducere la x service, la x spalatorie, la x magazin de piese si tot asa, ca o concluzie raspunsul tau nu m-a motivat si nici nu ma motiveaza sa vin la o astfel de intalnire pentru un astfel de club, care defapt nu este club, este o gasca mare de prieteni. o zi buna! |
goppo are dreptate in felul lui.
Dar toti o luam de la inceput si nu ne grabim nicaieri! daca vrei sa intrii in clubul lor e alegerea ta dar nu ai pretentii sa primesti ceva! Un club nu trebuie sa aibe numai masini tunate, mai conteaza si omul care conduce, nu? SSC tineti-o tot asa! |
Quote:
|
:lol::lol::lol:
daca erai atent...am specificat putin mai sus ca nu am masina de cluburi auto de "reising" |
Quote:
:-P |
hai gata ma k va vad asa periculosi ma apuca rasu :)) fiecare face ce il duce capu si cat il duce ajutat de alte persoane pe care te poti baza sau nu .... conteaza ca sunt o comunitate ,majoritatea prieteni in urma infiintarii acestui club ... avantaje ... 5 lei reducere la o spalare de interior sau 50 bani reducere la o placuta de frana .... se agit fiecare pt a fi vazut bine clubul .... nu sufera nici unul de afirmare samd cum sunt ALTII! asa ca stergeti posturile de mai sus
|
Goppo are in felul lui dreptate dar in mod normal dai raspunsurile si pui intrebarile pe care el le-a pus in momentul in care cineva te invita intr-un club, nu asa degeaba. Parerea mea e ca el a cautat doar carcota si un mod de a-si exprima parerea lui despre acest club fara sa fie intrebat, club care in acceptiunea lui e considerat anti-tuning sau poate neserios. Eu personal ii cunosc pe multi de aici, sunt un grup de prieteni alaturi de care te simti bine, sunt primitori. Nu am acceptat ideea de a fi in club cu parasolar pentru ca masina mea are putin din toate (fuge, arata bine, am muzica destul de ca lumea) dar din niciuna suficient si nu am unde sa reprezint clubul cu succes. Poti fi pe strada, la legale sau ilegale si cu parasolar si fara.
|
Nu pot sa ma abtin ...o sugestie NutLine Crew ...daca trebuie sa iti placa sa spargi seminte !!!
( Banuiesc ca vine cu o reducere la pungile de seminte de 500 g ) |
Quote:
|
Quote:
O mica sugestie daca imi permiti , cand reprezinti un club te adresezi cu ¨ nu sta sa NE umpli topicul bla bla bla ¨ nu topicul tau sau clubul tau ...tu fara ceilalti esti zero , aici ai dat dovada de cocalarism , bafta cu cubul si spart seminte |
Quote:
|
Multumesc celor care au o parere buna despre micutul meu club... avand in vedere ca avem doar cateva luni nu pot avea pretentii de la nimeni... in plus avem cate putin din fiecare si am participat si la un eveniment,sunt mandra de lucrul asta... Sunt constienta ca o sa dau de lume rea tot timpul insa nu le dau importanta. Multumesc celor care sunt alaturi de mine si ma incurajeaza >:D< :*
|
felicitari tocmai v-ati pierdut inutil 5 minute din viata criticand un club care abia a aparut! bravo baieti! sunteti tari! degeaba ai masini de expo/402m/ si oamenii sunt praf la toate capitolele. Roma nu a fost construita intr-o zi.
|
Si prin praf la toate capitolele inteleg ca nu poti vorbi cu ei sau sunt plini de "aere" etc.
PS:Rog un moderator sa imi uneasca posturile. Multumesc! |
Quote:
|
>:D< va multumesc :*:*:*
|
Quote:
Rusine.RU SI NEEEEEEEEEEEE |
ricko are perfecta dreptate, cand reprezinti o comunitate si esti un pseudo purtator de cuvant nu te adresezi la modul "eu". Ca purtator de cuvant al celor pe care ii reprezinti nu ai numai drepturi ai si obligatii iar una dintre ele este sa sti sa te adresezi in mod corect si diplomat, altfel orice atitudine/adresare gresita va fi automat atribuita si celor pe care ii reprezinti, prin urmare nu se va zice " X-sulescu e tantalau" ci "comunitatea X e de cacao" si nu stiu daca toti merita sa fie 'potcoviti' din cauza incapacitatii de comunicare/reprezentare a unui singur membru al grupului indiferent cine este acela (desi e o vorba din batrani care spune ca cine se aseamana se aduna).
FXA - habar nu ai insemnatatea cuvantului 'grandomanie' desi il folosesti. Singurul grandoman in discutia de fata este exact cea careia ii urezi bafta, deoarece ea trateaza atat clubuletul in cauza cat si acest topic ca pe o treaba 'proprietate personala' desi in fapt in jurul ei sunt mai multe persoane fara de care cum bine s-a iterat ea nu ar fi decat o pustoaica cu o masina punct. Sunt convins ca cine are suficienta doxa a inteles corect ce am explicitat mai sus iar cine nu .......va ramane asa cum s-a nascut. |
vera sper sa ramane stabilit pentru vineri ... ca eu am facut alea
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amice , nimeni nu a atacat pe nimeni aici , era o simpla ironie la faza spartului de seminte , + un sfat gratuit despre ¨ cu ce se mananca ¨ un club ....am ales sa nu raspund la nici unu de mai sus care ati sarit de cwur in sus pt ca nu vreau sa intru in polemici cu multi care habar nu au despre ce se vorbeste , NFS , TOKYO D , ce rahaturi se indruga aici? tu crezi ca unul ca gopo isi traieste viata in NFS ? am trecut de mult prin faza ¨ cu clubul¨ unul chiar destul de apreciat in RO si pot sa zic fara nici o retinere ca acest ¨club¨ inca nu e club , lasati semintele la o parte si faceti ceva cu masinile alea + ceva acte aveti nevoie care nu sunt chiar ieftine si la indemana oricui , un sticker si un parasolar nu te fac mai ciumeg , ma repet nu vreau sa intru in alte discutii contradictorii cu voi dar inainte sa mai faceti ceva gen stikere sau o vopsea speciala din spray pe jante , aranjati-va masinile nu dau nume dar unele au vreo 6 tonuri de culoare pe ele , macar sa fie decente , nu mai vorbim de un tuning de calitate , stim cu totii cum e viata la noi , Bafta va doresc cu ¨ clubul ¨ si va rog mult nu raspundeti la postul acesta , O seara placuta in continuare ! |
Quote:
Problema e ca ironia ta nu a ajutat concret pe nimeni, nu e vorba ca are cineva ceva cu tine dar nu poti inlatura sau schimba ceva ce nu-ti place actionand de maniera asta. O seara buna si tie si imi pare rau daca am fost inteles gresit, nu voi mai interveni pe acest topic, oricum discutiile de genul nu se termina niciodata. Gandeste-te doar ca asa cum unii dintre noi, mai trecuti, ne gandim cu nostalgie la anii trecuti cand era "altceva", "mult mai tare", asa si pentru cei de acum e la fel cum era si pentru noi atunci...si cand vor avea varsta noastra si se vor uita la cei care atunci vor avea varsta lor de acum vor avea poate aceleasi indignari ca si noi, doar pe considerente diferite. Asta e evolutia, nu zic ca merge intr-un sens bun dar cert e ca merge. |
Quote:
http://www.exclusiveclub.ro/membri.htm pe o scara de la 1 la 10 masinile din linkul anterior luau nota 5-6 realist vorbind si comparativ cu multe alte masini care circula pe meleagurile patriei si la curse. Comparativ cu altii sigur luau nota 10+ :lol: Conteaza foarte mult sa-ti vezi lungul nasului si sa fi realist.. O zi buna. |
Quote:
Asta e realitatea, ai perfecta dreptate... |
Voi nu intelegeti ca sunt deabia la inceput?
Nici eu nu fac parte din club, dar ma cunosc cu majoritatea membrilor! Incet si sigur faci ceva frumos! Minorule nu mai zici nimic :D? Stiu ca iti place sa nu dai atentie unor lucruri inutile, dar dintr-un topic facut ptr club a devenit un topic cu critici.... |
Quote:
Si daca erau critici trebuie sa le iei intr-un mod constructiv..nu ca o ofensa.. |
vera...sper ca ai banii...cel tarziu vineri
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu vreau sa fiu ironic, dar ideea pe care s-a plecat cu "unde-s multi puterea creste" e total eronata (d'aia am si facut "remarca" in postul anterior)
mai bine putini care sa-si faca treaba bine decat multi si treaba deloc. o zi buna! |
Ai dreptate Minorule!
Eu zic sa incetati cu astea.....sa nu fie topicu inchis aiurea :( |
Quote:
era de ajuns o remarca un sfat dar nu atata tamtam !!! salve |
Am dat din greseala peste topic si mi-am adus aminte de ceva ... baiatul cu renault clio ala gri cu folie pe stopuri, te rog mai da si tu semnale cand treci de pe o banda pe alta. Sa nu se inteleaga ca e misto sau mai stiu eu ce, vorbeam la modul cel mai serios :-)
|
Quote:
|
Ceea ce facem o facem ca sa ne distram si sa ne simtim bine...nu ca sa fim faimosi...asa ca gata cu subiectul asta...Gappo dak stiam ca esti scandalagiu nu-ti raspundeam de la inceput. Va multumesc pt sfaturi..multe sunt f adevarate insa ne place sa facem lucrurile in stilul nostru. Haideti sa fim prieteni cu toooootiiiiii ca doar vin sarbatorile si trebuie sa avem sufletul bun :))) >:D<
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning