Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Masina second vs masina noua, sau masina mai veche vs masina mai noua(3-4ani maxim) (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/260594-masina-second-vs-masina-masina-veche-vs-masina-3-4ani-maxim.html)

cavaliere 03-06-11 08:00

Re: Masina second vs masina noua, sau masina mai veche vs masina mai noua(3-4ani maxi

Meteahna veche asta "am un prieten care .." sau " are un prieten un prieten care" .. sau " Prietenul unei cunostinte are un prieten al carui prieten ..."
Asa ca fiecare e expert in toate marcile de masini. Daca nu-i Beamve nu-i masina. Daca n-are "tractie" spate nu-i masina. Daca n-are minim 10 ani vechime nu-i masina. :lol:

lord_wader 03-06-11 08:23

Re: Masina second vs masina noua, sau masina mai veche vs masina mai noua(3-4ani maxi

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4370631)
Cum poti numi masina un junghi cu tractie fatza?! :poke:
Tai-o cu tirifliciu tau d-aci, ca numai cand ai spus de fiabilitate mi-am dat seama ca am de-a face cu un habarnist total!
Mai zici si de pret....poti sa-mi dai tu 10 suze d-a tale ca nu-ti dau nici raciu meu de E36 cu numere straine!

Ia pune ma o poza cu BMW-ul ala celebru al tau sa vedem si noi cum arata si cati km are in bord, ca de laudat si jignit pe altii vad ca esti bun :blahblah: Si daca nu ia nimeni masuri pe aici vad ca "ti-o iei in cap" si mai tare.

morghen 03-06-11 08:34

Quote:

Originally Posted by Bong (Post 4362542)
are cineva impresia că e mai bine privit īntr-o antichitate de e39 decāt īn logan? poate la discoteci comunale sau de către oameni cu iq sub medie.

are cineva impresia că o vechitură cu miros de bășină de la īncă 5 inși e mai ieftină la īntreținere decāt o mașină low-end sau medie nouă sau aproape nouă?

asta e boala romāniloc cu mașinile....trebuie să se vadă valoarea...chit că e valoarea altcuiva de acu 15 ani...

și eu mi-aș lua un ursuleț...e boala mea de cānd am văzut primul urs pe stradă. nu īmi iau pentru că știu că nu am bani deocamdată să-l desfac șurub cu șurub și să īl fac să arate și să meargă ca īn ziua īn care a ieșit pe poarta fabricii, că eu unul am destulă minte īncāt să nu iau gunoiul altuia, și destulă demnitate să nu sufăr cu gunoiul altuia.

īnainte să dați replici idioate , ia puneți-vă puțin mintea la contribuție : cānd ai un tricou vechi și jerpelit...de nu-l mai porți...ce faci cu el?
ori īl arunci, ori īl faci cārpă, ori īl dai unui om amărāt. gāndiți-vă că oamenii civilizați exact așa fac și cu mașinile.

bagi aici si oamenii care nu au 7-8 mii sa dea pe un logan dar au nevoie de o masina cu clima. ?
si pe aia care refuza sa dea 7-8 mii pe o dacie care peste 2-3 ani o vinde cu maxim 3-4 ?
si pe aia care au 2-3 mii si au nevoie de o masina ?
ce sa faca omu? sa se bage in rate la logan? sa plateasca 10 mii pe 5 ani si in 3-4 ani masina sa valoreze 2-3 mii ?

Intradevar e deranjant sa stai la stop cu loganu tau...sa te simti civilizat si sa opreasca langa tine fomistu' din garsoniera de peste drum cu un A8 si sa-si dea aere de plin de bani...cand lui ii chioraie matele de foame si are chilotu intarit pe cur.

Dar intreb eu...ce inseamna civilizatia? sa rejectezi pe cei care nu sunt ca tine? e alegerea fiecaruia ce face cu banii pe care ii castiga.

22VIN 03-06-11 08:41

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4370796)
Da ma, bine ca acuma esti si tu destept ca nu te observasem daca nu bagai offtopicul asta :-P

La un asemenea post ce te asteptai? Argumentele de gen "mi-a zis un mecanic ca a reparat el masini x si sunt slabe", "are unu' la firma 10 masini x si sunt proaste" etc. sunt de tot rasul. In 99% din cazuri mecanicul respectiv repara masini care merg cu pacura de locomotiva si care vad doar un schimb de ulei o data la 10 ani iar masinile alea de firma sunt in 90% din cazuri calarite intr-un mod jalnic. Alea nu-s etaloane, alea-s aberatii.

Cica se fabrica in Ungaria... Si? Crezi ca Mercedes se fac numai in DE? Nu cumva au si ei fabrici in HU? Toyota face si ea masini prin Turcia. Marea majoritate a producatorilor auto ce se bucura de o vanzare buna au fabrici peste tot pe continent/glob, ca doar 2 fabrici din tara de origine n-o sa deserveasca in veci cererea. Plus ca piesele la fel se fabrica peste tot. Numai in Pitesti cate fabrici de cablaje si alte piese sunt, si sunt trimise la marile marci auto medium/premium de pe continent.
Apropo de Ungaria... Corsa D se fabrica in Ungaria si ghici ce? In 2009 topul de fiabilitate Dekra a sunat asa: "In topul general, cele mai fiabile masini conform Dekra sunt Opel Corsa D si Audi A6." Top facut pe baza km parcursi.

Vremurile in care iti luai o Cobra W123 si toate piesele din ea erau facute in DE au apus, sanatate si la revedere. Amplasamentul fabricii e irelevant, politica firmei conteaza.

Sindrom 03-06-11 08:54

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4370801)
Prietenul tău paznic e un etalon īn Swifturi?
Prietena mea e la al doilea Swift, aduce piese Suzuki, cunoaşte zeci (sute?) de posesori de Swift,şi ca să vezi, e o maşină a dracului de fiabilă, majoritatea pieselor aduse sunt consumabile comune.
Cāt despre cablaje, să ştii că īn Romānia se fabrică şi se asamblează o mulţime de produse de calitate, de lux şi de elită, care se vānd pe pieţele internaţionale ca atare sau ca subansamble pentru produse de marcă, standardele de calitate sunt aceleaşi ca şi pentru produsele din Germania, Suedia sau de aiurea.
Romānia īnseamnă mai mult decāt Acces Direct, Mamaia şi Valea Prahovei īn week-enduri.

Ca o completare, in romania se fac turbosuflantele pentru VAG(audi si vw); Opel; Mercedes, MAN, SCANIA.
Amortizoarele bilstein din ce stiu, exceptand modelel sport se fac toate in romania la Sibiu.
Dar romanul ce sa stie....bag..., scot...., etc.

ONT: Mi-as lua un logan de maxim 8000e, diesel. Pentru ca spre uimirea mea daca e intretinut ok, masina merge mult si bine fara interventii majore. Asta pentru ca fac destui km pe an si nu am timp sa stau prin service cu masina.
Dar cum am avut mai putini bani, mi-am luat un sh din 2002, si am bagat in el pana acum 1000e. Mai am inca vreo 500-600e si nu o sa-mi mai dea motive s-o vand. Doar ca ma doare sufletu cand merg pe soselele noastre prapadite.

P.S.: Am avut matiz si in afara de consumul urias pentru o masina asa mica, schimbam la 7000filtre si ulei ca tot erau ieftine si m-a dus 11 ani. Am mai schimbat odata discuri, saboti si placute plus amortizoare spate, adica vreo 700-800lei MAXIM.

P.S2: Sunt la a 2-a masina sh intre 110.000km si 120.000km si am ajuns la concluzia ca mai bine iau una la 150.000km. La ambele am schimbat acelasi lucru intre km astia.

asandulescu 03-06-11 08:56

pt cei care au bmw si cred ca stiu multe despre masina lor le amintesc ca ce au ei nu e tractiune, cica se numeste propulsie......si mai am o alergie la "se merita".

eu sunt cu masinile noi sau cat mai noi sau daca nu sunt bani sa fie mai veche dar intretiunuta.cea mai buna afacere e sa iei o masina aproape noua cu 15-30k si de 2-3 ani care inca e o masina foarte buna cu toate piesele originale si e la jumatate de pret.

aleks 03-06-11 09:40

Quote:

Originally Posted by asandulescu (Post 4371149)
pt cei care au bmw si cred ca stiu multe despre masina lor le amintesc ca ce au ei nu e tractiune, cica se numeste propulsie..

Mă rog, să nu fim mai catolici decāt Papa, asta e din capitolul "nu e maşină, e autoturism", de parcă te-ai īntreba unde dracu ţi-ai parcat autoturismul, sau, mi-am vāndut autoturismul, nu maşina...

Gixer 03-06-11 10:17

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 4370893)
Ajungeti sa va jigniti aiurea, fiecare cu ce ii place, cele mai penibile argumentatii sunt intre fanboy, culmea fanboilor sunt aia de BMW sau de japoneze, deci dont go there, there will be blood. :D
Gixer, ai o semnatura de manelist trist, ar trebui sa iei masuri pana nu te ard moderatorii.

Mai sus aveai o opinie pertinenta, ce treaba ai tu acuma ca ma leg de altii?! .....care bineinteles in spiritul forumistului cu mancarimi si frustrari s-au legat ei prima data de mine ca vai am patat onoare la un plastic nou, culmea si de la o marca pe care in general o apreciez!

Quote:

Originally Posted by cavaliere (Post 4371040)
Meteahna veche asta "am un prieten care .." sau " are un prieten un prieten care" .. sau " Prietenul unei cunostinte are un prieten al carui prieten ..."
Asa ca fiecare e expert in toate marcile de masini. Daca nu-i Beamve nu-i masina. Daca n-are "tractie" spate nu-i masina. Daca n-are minim 10 ani vechime nu-i masina. :lol:

Corect, asta e pe sistemul daca nu-ti place o masina mai noua decat una mai veche clar ti-e ciuda ca n-ai bani sa o iei. Tot pe sistemul asta tre obligatoriu sa va placa orice Mercedes si BMW cat mai nou ca altfel sunteti ciudosi ca aveti numai niste raciuri cu tractie fatza motor si cutie puse stramb in caroserie, borhalite peste puntea fatza si in general cu cai mai putini ca o motocicleta!!! ....nu imi respectati opinia mea garantata de constitutie, fac ceva pe a voastra!!!

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 4371074)
Ia pune ma o poza cu BMW-ul ala celebru al tau sa vedem si noi cum arata si cati km are in bord, ca de laudat si jignit pe altii vad ca esti bun :blahblah: Si daca nu ia nimeni masuri pe aici vad ca "ti-o iei in cap" si mai tare.

Da ia ma dute si fa ce am scris eu in semnatura, bine? nu mai imi da tu (un nime in drum care scrie numa sa se afle in treaba ca un guster ratat) indicatii ce sa fac.....esti tare in butoane ca papagalu' la imitat!
Daca nu ai nimic in cap sa scrii ceva legat de topic, atunci LA REVEDERE!

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 4371119)
La un asemenea post ce te asteptai? Argumentele de gen "mi-a zis un mecanic ca a reparat el masini x si sunt slabe", "are unu' la firma 10 masini x si sunt proaste" etc. sunt de tot rasul. In 99% din cazuri mecanicul respectiv repara masini care merg cu pacura de locomotiva si care vad doar un schimb de ulei o data la 10 ani iar masinile alea de firma sunt in 90% din cazuri calarite intr-un mod jalnic. Alea nu-s etaloane, alea-s aberatii.

Cica se fabrica in Ungaria... Si? Crezi ca Mercedes se fac numai in DE? Nu cumva au si ei fabrici in HU? Toyota face si ea masini prin Turcia. Marea majoritate a producatorilor auto ce se bucura de o vanzare buna au fabrici peste tot pe continent/glob, ca doar 2 fabrici din tara de origine n-o sa deserveasca in veci cererea. Plus ca piesele la fel se fabrica peste tot. Numai in Pitesti cate fabrici de cablaje si alte piese sunt, si sunt trimise la marile marci auto medium/premium de pe continent.
Apropo de Ungaria... Corsa D se fabrica in Ungaria si ghici ce? In 2009 topul de fiabilitate Dekra a sunat asa: "In topul general, cele mai fiabile masini conform Dekra sunt Opel Corsa D si Audi A6." Top facut pe baza km parcursi.

Vremurile in care iti luai o Cobra W123 si toate piesele din ea erau facute in DE au apus, sanatate si la revedere. Amplasamentul fabricii e irelevant, politica firmei conteaza.

Tocmai ai demonstrat de ce masinile noi(inclusiv Mercedes si Bmw) sunt de tot raha......bravo si la mai mare!!!

Quote:

Originally Posted by asandulescu (Post 4371149)
pt cei care au bmw si cred ca stiu multe despre masina lor le amintesc ca ce au ei nu e tractiune, cica se numeste propulsie......si mai am o alergie la "se merita".

eu sunt cu masinile noi sau cat mai noi sau daca nu sunt bani sa fie mai veche dar intretiunuta.cea mai buna afacere e sa iei o masina aproape noua cu 15-30k si de 2-3 ani care inca e o masina foarte buna cu toate piesele originale si e la jumatate de pret.

Si eu am auzit ca la galeria de evacuare ii mai spune si colector de evacuare.....deci chestie de forma nu de continut!
E o opinie pertinenta si asta cu masinile de 2-3 ani....atata doar sa iti placa un model anume si nu sa iei masina numai pe considerente ca-i mai ieftina relativ la anul de fabricatie.

cavaliere 03-06-11 11:01

Si totusi tu ai nevoie de pauza de cateva zile.. Poate se sesizeaza un moderator si iti da o vacanta ca o cam meriti :lol:

Gixer 03-06-11 11:16

Quote:

Originally Posted by cavaliere (Post 4371454)
Si totusi tu ai nevoie de pauza de cateva zile.. Poate se sesizeaza un moderator si iti da o vacanta ca o cam meriti :lol:

Alt trist si fara ocupatie......

lord_wader 03-06-11 16:56

Meriti banat definitiv de pe acest forum, asta e parerea mea, pe alte forumuri ai fi zburat demult. Noi nu avem nevoie de oameni ca tine. Romania nu duce lipsa de oameni ca tine, desi incerci sa nu pari, tu, de fel esti cam cocalar asa numai ca nu iti prea dai seama de asta. Adica nu ai puterea sa constientizezi ce esti. Tu nu stii sa vorbesti si sa-i accepti si pe altii, tu iti impui punctul de vedere cu forta, asa cred ca faci si in realitate cu sotia sau prietena.
Desi urasc sa fac altuia caracterizarea, in cazul tau am facut o exceptie.

raduku 03-06-11 19:29

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4370631)
PS: Suzuki face numai motociclete si scootere, in rest, la masini isi bate joc de clienti grupa mare :P
Da, stiu ca Suzuki "stift" nu e o masina buna, si nu pt ca nu are tractie spate sau cestiu ce pretentii as avea eu de la o masina, ci pt simplul fapt ca se strica la ele mai ceva ca si matizurile sau fordurile vechi. Un prieten a lucrat la o firma de paza ce avea un parc de astfel de masinute si imi spunea ca tot mereu au probleme cu ele chit ca aveau sub 100mii km fiind luate de noi din showroom la pachet!......si daca mai ai norocul sa ai si motorul de 1.3jtd de la fiat, ai pus-o de-un turbo la 80 mii km!!! .....asta este, doar se fabrica in Hungary, iar cablajele noi le facem rumanski prost platiti

Parerea mea e ca ar cam trebui sa-ti revizuiesti limbajul,e un forum public si nu toata lumea e obligata sa citeasca aberatiile tale.Din cauza celor ca tine am renuntat sa-mi iau BMW pe ultima suta de metrii.Detin un Suzuki de 5 ani si niciodata nu m-am simtit tras in piept de ei.
La fiabilitate masinile stau foarte bine iar Suzuki,daca nu stiai ,sau poate nu te-ai chinuit sa te informezi ca deh,ai BMW si le stii pe toate,este cel de-al doilea producator mondial de masini de clasa mica.Au o colaborare recent cu grupul VAG unde VAG le livreaza lor motoarele diesel si japonezii le livreaza nemtilor platformele pentru viitoarele masini de clasa mica ale grupului.Nu ai de unde sa stii,ca deh,sigla de pe volanul BMW-ului tau fortos iti da o stare de liniste si de''eu le stiu pe toate'' cum spuneam,nu ai de unde sa stii ca toata electronica masinilor Suzuki este asigurata de Denso,cea mai buna firma in domeniu.Sau ca in Ungaria doar se asambleaza modelele Suzuki,ca majoritatea pieselor ,inclusiv motorul si transmisia vin din Japonia.
Asa ca fa-ne o favoare si canta la alta masa.

Gixer 04-06-11 11:11

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 4372213)
Meriti banat definitiv de pe acest forum, asta e parerea mea, pe alte forumuri ai fi zburat demult. Noi nu avem nevoie de oameni ca tine. Romania nu duce lipsa de oameni ca tine, desi incerci sa nu pari, tu, de fel esti cam cocalar asa numai ca nu iti prea dai seama de asta. Adica nu ai puterea sa constientizezi ce esti. Tu nu stii sa vorbesti si sa-i accepti si pe altii, tu iti impui punctul de vedere cu forta, asa cred ca faci si in realitate cu sotia sau prietena.
Desi urasc sa fac altuia caracterizarea, in cazul tau am facut o exceptie.

Bai tu atata ca esti un retard care te crezi prea destept......daca nu se incepea cu jigniri la adresa mea nici eu nu continuam, pt ca dupa cum vezi ma tine, cred ca la asta nu se astepta nimeni, stai tu linistit ca pe alte forumuri la retarzi ca tine si cei care au inceput prosteala asta cu "ca daca tie nu-ti place e pt ca nu-ti permiti" li se taie macaroana din timp inainte sa faca larve! De ex pe clubmercedes NICI MACAR WARN NU AM si asta pt ca moderatorii carmine si mircea600sel stiu cand sa taie si pe cine inca dinainte sa jigneasca pe cineva daramite sa faca mistouri la greu si alte prostii, dar aici cam a ajuns "lend af ciois"
Valoarea forumului e data fix de continutul ontopic, si tocmai prin ce facem acuma i-o scadem dramatic cu consecinte pt toata lumea....deci daca ai ceva ori imi dai pace ori ma lasi in pace! :P
PS: Nu tot o tzine ca mi-am impus pct de vedere, pt ca nu cred ca am obligat pe nimeni sa-si cumpere nici un fel de masina, eu numai mi-am expus pct de vedere, ATAT! .....cand a inceput unu sa incerce sa imi faca el mie ce ai zis ca defapt am facut eu, pai atunci normal, ce eu is mai prejos?!

Gixer 04-06-11 11:17

Quote:

Originally Posted by raduku (Post 4372463)
toata electronica masinilor Suzuki este asigurata de Denso,cea mai buna firma in domeniu.Sau ca in Ungaria doar se asambleaza modelele Suzuki,ca majoritatea pieselor ,inclusiv motorul si transmisia vin din Japonia.
Asa ca fa-ne o favoare si canta la alta masa.

denso cea mai buna =))))) :)))))) mai da tu chiar ca esti hipnotizat de reclame ieftine....cat despre japonismele astea mai noi made in China, da-i pace!

Cand faci afirmatii ca si cea de mai jos de care si la un benvist cazut de prin Spania i-ar fi rusine sa o faca te invit sa imi urmezi semnatura, pt ca asta e topicul meu, facut de mine si daca nu-ti convine fa tu ce-ai scris mai sus, pt ca e chiar mai usor decat sa jignesti!

GTR 04-06-11 12:16

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4373423)
denso cea mai buna =))))) :)))))) mai da tu chiar ca esti hipnotizat de reclame ieftine....cat despre japonismele astea mai noi made in China, da-i pace!

Cand faci afirmatii ca si cea de mai jos de care si la un benvist cazut de prin Spania i-ar fi rusine sa o faca te invit sa imi urmezi semnatura, pt ca asta e topicul meu, facut de mine si daca nu-ti convine fa tu ce-ai scris mai sus, pt ca e chiar mai usor decat sa jignesti!

Acum ia-o si tu mai moale cu fiabilitatea Suzuki, ei chiar stau bine la capitolul asta, iar afirmatia japoneze= chinezisme este chiar prosteasca. Si BMW si Mercedes au fabrici in China si nu inseamna ca sunt chinezarii.

lord_wader 04-06-11 14:43

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4373410)
Bai tu atata ca esti un retard care te crezi prea destept......daca nu se incepea cu jigniri la adresa mea nici eu nu continuam, pt ca dupa cum vezi ma tine, cred ca la asta nu se astepta nimeni, stai tu linistit ca pe alte forumuri la retarzi ca tine si cei care au inceput prosteala asta cu "ca daca tie nu-ti place e pt ca nu-ti permiti" li se taie macaroana din timp inainte sa faca larve!

Bai taticule uite ce am obiectat eu la adresa ta:

Quote:

Si uite ce replica mi-ai dat tu:
Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4373410)
nu mai imi da tu (un nime in drum care scrie numa sa se afle in treaba ca un guster ratat) indicatii ce sa fac.....esti tare in butoane ca papagalu' la imitat!

Deci initial nu te-am jignit eu. In schimbi pentru tine toti sunt retarzi, papagali, larve. Da' cin' te crezi tu ma tata de iti permiti atatea? Te crezi la tine la tara pe mosia lu' maicata? Ce daca "te tine" si nu se iau masuri in cazul tau ? trebuie sa te suportam cu totii? Daca eu sunt retard si ma cred destept (cum zici tu desi nu e adevarat) atunci tu pe buna dreptate ca iti meriti titulatura de cocalar. Eu sincer ma indoiesc ca pe forumul mercedes tu te comporti asa. Dar aici iti permiti pt. ca "te tine". Ba...ti-am mai zis lumea nu are nevoie de marlanoi ca tine. Daca acum (ipotetic vorbind) ar mai fi trait Ceausescu tu erai maxim tractorist la tine in sat (ca sigur nu locuiesti tu fix in oras, Clujenii sunt prea cu bun simt) sau maxim vanzator de bilete in troleu. Asa cu democratia te-ai vazut si tu cu BMW. Pai tu iti faci marca de ras prin atitudine!

Gixer 04-06-11 15:12

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 4373799)
Bai taticule uite ce am obiectat eu la adresa ta:

Si uite ce replica mi-ai dat tu:

Deci initial nu te-am jignit eu. In schimbi pentru tine toti sunt retarzi, papagali, larve. Da' cin' te crezi tu ma tata de iti permiti atatea? Te crezi la tine la tara pe mosia lu' maicata? Ce daca "te tine" si nu se iau masuri in cazul tau ? trebuie sa te suportam cu totii? Daca eu sunt retard si ma cred destept (cum zici tu desi nu e adevarat) atunci tu pe buna dreptate ca iti meriti titulatura de cocalar. Eu sincer ma indoiesc ca pe forumul mercedes tu te comporti asa. Dar aici iti permiti pt. ca "te tine". Ba...ti-am mai zis lumea nu are nevoie de marlanoi ca tine. Daca acum (ipotetic vorbind) ar mai fi trait Ceausescu tu erai maxim tractorist la tine in sat (ca sigur nu locuiesti tu fix in oras, Clujenii sunt prea cu bun simt) sau maxim vanzator de bilete in troleu. Asa cu democratia te-ai vazut si tu cu BMW. Pai tu iti faci marca de ras prin atitudine!

BA iritatule, nu ai plecat inca la furat pe cineva cum garantat faci in viata ta reala(sigur ceva tragator, guster bisnitzar aducau sau boacter esti) sau ti-i neaparat sa faci ce zice la mine la semnatura.....Cum adica imi permit??!!!!! De tine nu pot avea o opinie personala asupra la o plasticata noua??! Tre sa am neaparat opinie ca si tine? ...ia zi ce interese obscure ai tu aici??!!!!!
Tu nu crezi ca eu is clujan, treaba ta, eu chiar cred ca iesti iesan, ca esti fix pe sistemul moldoveanului tembel si "vedeta" la stirile de la ora 5!
....de mine nu mai poti tu?!(fura ceva bineinteles, ca alt scop nu vad decat patologic eventual) Bai da ce important ma faci sa ma simt..... :lol:

Si ma rog da de cand ai tu de obiectat ceva la parerile mele??!!! Adica ala e fix pe sistemul pe care l-ai spus mai sus: adica tu te crezi pe ogoru lu mata?!
Esti ceva judecator de membrii pe forum sau care e faza, ca nu m-am prins.
Te manca pe tine asa de tare in dos sa imi analizezi parerile?!
Ce is eu Basescu cumva sau Boc pt a te influenta cu ceva parerile mele??!
Sau ai ceva interese ca ai v-un show-room de plasticate si acuma criza te-a adus cu foamea-n glanda?!

Gixer 04-06-11 15:17

Quote:

Asta e primul tau post la adresa mea, si pana aici eu nici nu m-am legat de ale tale, deci cine a inceput?......ce-ti mai place sa mananci rahat

lord_wader 04-06-11 16:22

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4373843)
Asta e primul tau post la adresa mea, si pana aici eu nici nu m-am legat de ale tale, deci cine a inceput?......ce-ti mai place sa mananci rahat

Asa e, eu am inceput, dar nu te-am jignit in nici un fel, ti-am zis sa pui o poza cu BMW-ul tau sa vedem si noi (eu, si restul forumului) ce masina ai tu de iti permiti sa te autonumesti mare pasionat si fan BMW. Sa vedem si noi ce mare pasionat de BMW isi permite sa faca pe restul colegilor gusteri, larve, papagali, retarzi etc. Intelegi? asta era ideea.

Pana aici toate bune, doar ca raspunsul tau, dat mie, a fost unul cu tenta jignitoare (m-ai numit ratat, guster, papagal). De ce? pentru ca ti-am cerut o poza? asta iti da dreptul sa iti bati joc de altii?. De aici a inceput totul.

Si ti-am zis nu imi place sa judec pe altii, dar in cazul tau am facut o exceptie, pentru ca si tu ti-ai permis. Deci suntem chit. Si inca o faza: vezi ca eu nu am jignit-o pe mama care te-a nascut, eu am zis "mosia lu' maicata", e o diferenta fata de de " ogorul lu' mata" care e o exprimare mult prea grosolana din partea ta.

Sa fii sanatos! Nu-ti critic parerile, sunt ale tale, dar exprima-le altfel!

raduku 04-06-11 16:58

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4373423)

Esti jenant ma! Canta la alta masa,''atotstiutorule''.Pariez ca ai un 316,maxim 318 ca deh, de la 320 in sus consuma benzina ''racheta'.

aleks 04-06-11 21:40

Depăşim şi noi subiectul?
Vechi versus nou, doar atāt...
Hai că se poate...
Şi Gixxer, temperează-ţi limbajul, adică foloseşte mai puţine epitete, adjective, ştii tu... sper

raduku 05-06-11 15:10

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4375541)
....gusturile nu se discuta si nu tin de portofel chiar asa de mult cum ne-am inchipui noi.

Tocmai chestia asta nu ai inteles-o tu sau pur si simplu nu te duce capul sa o intelegi.
Fiecare dintre noi are dreptul sa-si ia masina pe care o doreste,care ii satisface anumite nevoi.
''Scooterul'' meu de masina fac pariu cu tine ca a inghitit mai putini bani in cei 5 ani de cand il am decat mirobolantul tau E36 de pe vremea marcilor germane.E o masina excelenta de oras,consuma putin si e foarte ieftina la intretinut.
Vorbind despre ''racheta ta'' ,un BMW adevarat incepe de la 2.5 in sus,pana acolo nu e nimic spectaculos in ele.Astea sunt exact cuvintele celui mai bun prieten al meu,un pasionat BMW in adevaratul sens al cuvantului,nu papagal pe forumuri.Am sa atasez o poza mai jos sa vezi masinutele lui.
Dar pe tine emblema de pe volan te-a facut atotstiutor si foarte mare critic auto.

Gixer 05-06-11 16:03

Quote:

Originally Posted by raduku (Post 4375659)
Tocmai chestia asta nu ai inteles-o tu sau pur si simplu nu te duce capul sa o intelegi.
Fiecare dintre noi are dreptul sa-si ia masina pe care o doreste,care ii satisface anumite nevoi.
''Scooterul'' meu de masina fac pariu cu tine ca a inghitit mai putini bani in cei 5 ani de cand il am decat mirobolantul tau E36 de pe vremea marcilor germane.E o masina excelenta de oras,consuma putin si e foarte ieftina la intretinut.
Vorbind despre ''racheta ta'' ,un BMW adevarat incepe de la 2.5 in sus,pana acolo nu e nimic spectaculos in ele.Astea sunt exact cuvintele celui mai bun prieten al meu,un pasionat BMW in adevaratul sens al cuvantului,nu papagal pe forumuri.Am sa atasez o poza mai jos sa vezi masinutele lui.
Dar pe tine emblema de pe volan te-a facut atotstiutor si foarte mare critic auto.

Iti voi raspunde tot pe tonul tau ca iar vii cu expresii intelijente de cocalar, pana cand o sa ajungi la sentimente mai bune:
Domnu' posesor de scuter auto, fatza de suza ta multe lucruri sunt spectaculoase si la un 316i d-apoi la un 320i de aceea e si normal sa pape un pic mai putin la 100km. Si inca o data iti repet ca vad ca nu pricepi(asta e un simptom al indobitocirii maselor cu reclamele la plasticate noi la super-oferta si astfel cica ieftine la 14miiE), cunoscator cat de cat al domeniului auto m-au facut cele cateva sute de masini pe care le-am reparat si zecile dezmembrate in ultimii 5 ani, si in plus nu vreau sa invat pe nimeni ce si cum, din contra ramaneti la masinile voastre, macar asa n-o sa aiba atata cautare cele pe care le prefer eu in consecinta o sa le pot lua mai ieftin; pt ca eu numai mi-am expus o opinie, care tre sa o respectati daca vreti ca si a voastra sa v-o respect reciproc!

a3ds 05-06-11 16:22

Aprecierile gen "bmw incepe de la 2.5" venind de la un posesor de ascutitoare chinezeasca ma amuza enorm.

ionut_cluj 05-06-11 16:41

China, Japonia... cam tot acolo esti, nu?

OT: presupun ca respectiva propozitie se referea la faptul ca un BMW isi arata calitatile care i-au adus prestigiul abia dupa o anumita putere. Daca ramaneau la 1.4-1.8-2.0 erau un fel de VW si acum.

raduku 05-06-11 16:43

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4375732)
Iti voi raspunde tot pe tonul tau ca iar vii cu expresii intelijente de cocalar, pana cand o sa ajungi la sentimente mai bune:
Domnu' posesor de scuter auto, fatza de suza ta multe lucruri sunt spectaculoase si la un 316i d-apoi la un 320i de aceea e si normal sa pape un pic mai putin la 100km. Si inca o data iti repet ca vad ca nu pricepi(asta e un simptom al indobitocirii maselor cu reclamele la plasticate noi la super-oferta si astfel cica ieftine la 14miiE), cunoscator cat de cat al domeniului auto m-au facut cele cateva sute de masini pe care le-am reparat si zecile dezmembrate in ultimii 5 ani, si in plus nu vreau sa invat pe nimeni ce si cum, din contra ramaneti la masinile voastre, macar asa n-o sa aiba atata cautare cele pe care le prefer eu in consecinta o sa le pot lua mai ieftin; pt ca eu numai mi-am expus o opinie, care tre sa o respectati daca vreti ca si a voastra sa v-o respect reciproc!

Unu la mana,masina nu am luat-o noua atras de reclame, doi la mana,gusturile mele in materie auto sunt total opuse fata de marea masa de cumparatori autohtoni.
Bugetul meu era in momentul respectiv de 3500 de euro,vroiam o masina cu motor mic si usor de intretinut.
@a3ds-nu pricep care e problema ta.Ce legatura are modelul de masina pe care il detin cu aprecierile pe care le fac.Daca aveam Ferrari,aveam voie sa am aprecieri vis-a-vis de Lamborghini sau nu?Daca citeai mai bine,faza cu 2.5 e spusa de un foarte bun amic de-al meu,culmea posesor de BMW(uri).

GTR 05-06-11 17:15

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4375732)

Exagerezi a 15-a oara.

Aproape orice model anterior are mai multe dezavantaje decat avantaje. Ca este foarte placut sa conduci un E39, un E30, un Opel Kadet I, un Renault 5 si in foarte multe masini ale anilor '80-'90, este foarte adevarat, dar orice generatie ulterioara a oferit mai mult spatiu, mai multa performanta, mai multa siguranta, consum mai mic, mai mult confort, mai multe optiuni, etc.

Nu spun ca E39 nu este o masina foarte buna dar clar este net inferioara lui E60, care este net inferior lui F10 la fel cum E30 este inferior lui E36 care la randul lui este mult inferior lui E46 care la randul lui este inferior lui E90, etc.

Cat despre fiabilitate slaba la BMW nu prea se pune problema indiferent de model, cum s-ar putea pune problema la Mercedes de exemplu.

Afirmatia de gen "(asta e un simptom al indobitocirii maselor cu reclamele la plasticate noi la super-oferta si astfel cica ieftine la 14miiE)" iar este ridicola si jignitoare pentru multi.

Pentru firma este mai potrivit un Suzuki sau o KIA in loc de un E39, E60 etc.. Oamenii fara cunostinte auto iar nu au ce cauta intr-un E39 in comparatie cu aproape orice masina noua sau un sh mai nou si bun.

O masina se achizitioneaza in functie de bani, necesitati, scop, cunostinte. Eu nu condamn nici pe cineva care-si cumpara Sandero sau Logan, cu toate ca in viata mea nu mi-as lua, dar nu inseamna ca pentru unii nu este cea mai buna alegere.

aleks 05-06-11 18:19

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 4375756)
Aprecierile gen "bmw incepe de la 2.5" venind de la un posesor de ascutitoare chinezeasca ma amuza enorm.

Nu reuşeşti să diferenţiezi China de Japonia? Am pretenţii de la tine...
Trecānd peste problemele de orientare geografică, revenim la nou vs vechi?

22VIN 05-06-11 19:02

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4375968)
Nu reuşeşti să diferenţiezi China de Japonia?

Pai cum adica, tu vezi vreo diferenta intre un chinezism si o masina japoneza?
Acelasi lucru dom'le:rolleyes2

a3ds 05-06-11 19:18

Iti dai seama aleks ca eram ironic. Sau nu :shock: :D

Gixer 06-06-11 10:40

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 4375756)

+1, dar totusi defapt ungureasca :lol:

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4375968)
Nu reuşeşti să diferenţiezi China de Japonia? Am pretenţii de la tine...
Trecānd peste problemele de orientare geografică, revenim la nou vs vechi?

Cum am zis si eu mai sus: piesele majoritatea sunt facute in China iar masina e asamblata in Ungaria.
Trecem si la problemele de topic dar cu putin drift pe subiect, oricum bine ca nu s-a mai continuat cu jignirile.

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 4375791)
OT: presupun ca respectiva propozitie se referea la faptul ca un BMW isi arata calitatile care i-au adus prestigiul abia dupa o anumita putere. Daca ramaneau la 1.4-1.8-2.0 erau un fel de VW si acum.

Pe sistemul asta Suzuki nici n-ar exista ca masina.

Quote:

Originally Posted by raduku (Post 4375795)
Unu la mana,masina nu am luat-o noua atras de reclame, doi la mana,gusturile mele in materie auto sunt total opuse fata de marea masa de cumparatori autohtoni.
Bugetul meu era in momentul respectiv de 3500 de euro,vroiam o masina cu motor mic si usor de intretinut.
@a3ds-nu pricep care e problema ta.Ce legatura are modelul de masina pe care il detin cu aprecierile pe care le fac.Daca aveam Ferrari,aveam voie sa am aprecieri vis-a-vis de Lamborghini sau nu?Daca citeai mai bine,faza cu 2.5 e spusa de un foarte bun amic de-al meu,culmea posesor de BMW(uri).

Bine, eu chiar nu te judec pe tine si pe nimeni de ce isi ia ceva, bineinteles atata timp cat nu se ia de opinia mea, chiar si masina noua in rate ci doar mi-am spus parerea.
Si daca ar fi sa vorbim despre tinuta de drum si performante race, nu s-ar putea pune suza ta nici cu-n 318is E36 ....pe 316i, 318tds si 518i le-ar face sa zicem si poate si pe 318i, dar cam atat. Treaba cu "benveurile incep de la 2.5" e o vorba spusa sa te dai intelijent, si e ca si faza pe care o zic eu cand ma enerveaza cate unu ca masinile cu tractie fatza sunt toate deageaba. Iar faza pe care ti-a facut-o @a3ds e fix ce mi-ati facut mie mai sus cand am zis ca nu-mi place E60 deloc, deci vezi cum e?

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 4375831)

1.Exagerezi a 15-a oara.

2.Aproape orice model anterior are mai multe dezavantaje decat avantaje. Ca este foarte placut sa conduci un E39, un E30, un Opel Kadet I, un Renault 5 si in foarte multe masini ale anilor '80-'90, este foarte adevarat, dar orice generatie ulterioara a oferit mai mult spatiu, mai multa performanta, mai multa siguranta, consum mai mic, mai mult confort, mai multe optiuni, etc.

3.Nu spun ca E39 nu este o masina foarte buna dar clar este net inferioara lui E60, care este net inferior lui F10 la fel cum E30 este inferior lui E36 care la randul lui este mult inferior lui E46 care la randul lui este inferior lui E90, etc.

4.Cat despre fiabilitate slaba la BMW nu prea se pune problema indiferent de model, cum s-ar putea pune problema la Mercedes de exemplu.

5.Afirmatia de gen "(asta e un simptom al indobitocirii maselor cu reclamele la plasticate noi la super-oferta si astfel cica ieftine la 14miiE)" iar este ridicola si jignitoare pentru multi.

6.Pentru firma este mai potrivit un Suzuki sau o KIA in loc de un E39, E60 etc.. Oamenii fara cunostinte auto iar nu au ce cauta intr-un E39 in comparatie cu aproape orice masina noua sau un sh mai nou si bun.

7.O masina se achizitioneaza in functie de bani, necesitati, scop, cunostinte. Eu nu condamn nici pe cineva care-si cumpara Sandero sau Logan, cu toate ca in viata mea nu mi-as lua, dar nu inseamna ca pentru unii nu este cea mai buna alegere.

1. Eu doar mi-am expus parerea.....pt a 156-a oara ca nu s-a inteles se pare.

2. Ai prea bagat E39 intre masini de peste 20 de ani.....E39 in 2003 inca se vindea de nou prin Show-room-uri

3. Asta e parere de necunoscator.....pana si majoritatea posesorileor de E60 recunosc ca, per general E60 e un downgrade la E39...ca la 2-3 capitole o fii mai stralucit, le si cunosc care, dar la inca 7-8 e sub. Singura serie care a mentinut linia, si ce ai zis tu mai sus a fost seria 3.

4. Aici ai dreptate, cu o mentiune, sa ai grija ca sa lucreze in parametrii, indiferent de forja spre deosebire de alte marci, nu dam nume.

5. Asta e chiar ontopic: Cand iti faci credit pe jde ani sa dai 1/4 dintr-un salar cu care de-abea traiesti sa iei o masina de noua MAI SCUMP DECAT IN ALTE TARI COMUNITARE, si aici un exemplu e Sandero, masina care fiind facuta din componente aduse din tzari de lumea 3-a deci ieftine si la pret si la calitate, si care iese in maxim 2500-3000E fara partea statului cum naiba frate sa nu zici ca-s asa aia de dau peste 10mii pe ea??!!!!!!!!

6. Pt horjit la firma e prea bun si Sandero si Loganu! N-am inteles faza cu oamenii fara cunostinte auto ce nu au ce cauta in E39 ......crezi ca pe vremea lu Ceasca aveau mai multe cunostinte auto oamenii, ca la dacie chiar sunt foarte necesare, sau nu la asta te-ai referit.

7. De-acord cu tine, dar asta nu inseamna ca sa cataloghezi ca ce e nou e automat bun iar ce e vechi e automat rau. Eu mi-as lua logan de nou, da nu la pretul ala......atata timp cat costul de fabricatie la modelul de baza cu motorul de 1.2 e aprox 2700E, as da undeva la 3800-4000 pe acesta maxim, sau max 1500E +3 tichete; iar la un dci cu ceva dotari costul fiind undeva la 4000E, as da maxim un 5500E sau 3000+3tichete.

morghen 06-06-11 12:11

hahahaha, ca la usa cortului, "ba cretinule,ba iritatule,ba nush cum...sa-mi sugi..sa-mi faci"
toate astea pt un cacat de opinie.

DESCHIDETI-VA MINTEA!!! ne confundam cu tiganii !!

pana una alta...continuati...abea astept sa citesc pe forum ca unu din voi a facut infart citind pe forum :lol:

on topic: masinile noi sunt mai performante din toate punctele de vedere relevante pt un om care foloseste masina respectiva pt a circula normal :)

ionut_cluj 06-06-11 12:32

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4377443)
+1, dar totusi defapt ungureasca :lol:

Pe sistemul asta Suzuki nici n-ar exista ca masina.

Doar Swift si Ignis sunt fabricate in Ungaria. Google is your friend!

GTR 06-06-11 13:48

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4377443)
6. Pt horjit la firma e prea bun si Sandero si Loganu! N-am inteles faza cu oamenii fara cunostinte auto ce nu au ce cauta in E39 ......crezi ca pe vremea lu Ceasca aveau mai multe cunostinte auto oamenii, ca la dacie chiar sunt foarte necesare, sau nu la asta te-ai referit.

Adica daca e vorba de mama, tata, sau alti oameni de gen, care nu prea au treaba cu lumea auto si nu prea au criterii de cumparare ale unui autoturism. In cazul in care nu are cine sa-i sfatuiasca este mai buna o masina noua.

_anaconda_ 06-06-11 14:20

2 Attachment(s)
@ Gixer - zici ca e scump Loganu care costa 2500-4000 euro sa fie fabricat si il vand cu 6-10 000, dar de 5-arul ala care nou il vand cu 40-60 000 euro dar de fapt costa 15000 sa il faca ce zici ? Nu a fost papagal ala care si l-a luat nou sau nu sunt nesimititi aia de la bemve ?

Ideea e urmatoarea.

Masina ti-o cumperi in functie de posibilitati, pretentii, etc. Pentru oamenii care nu dau 2 bani pe clima in 7 directii, magazie de cd-uri, trapa solara si alte dotari scumpe o masina noua, decenta, este cea mai buna varianta. Ai garantie, este noua deci nu se strica in mod normal iar daca se strica nu te costa reparatia, 4-6 ani cat o tin ei masina se comporta exemplar si isi fac treaba cu ea. Mai sunt unii are sunt mai pretentiosi dar nu au nici bani garla, daca se pricep poti sa isi ia un SH, nu pierd asa mult din banii investiti pe termen scurt, au mai multe dotari, etc dar si sansele sa pice cate ceva la ea sunt mult mai mari si piesele in general sunt mai scumpe, masina fiind dintr-o clasa superioara.

Sa spui ca e la fel sa intretii un E39, E46 sau ca sunt la fel de fiabile ca un Logan nou (acum, dupa 10 ani si 300 000 km la bord) e hilar, sincer. Daca erau noi cu siguranta statea altfel situatia dar acum...no chance. Loganul il iei si 3-4 ani cat ai garantie nu bagi 1 leu in el, rulezi 4 ani cu 250-350 de euro care sunt banii de revizii si atat. De stricat nu prea are ce sa se strice iar daca pica ceva e acoperit de garantie. Un sedan mediu/mare oricum e mai scump de intretinut, chiar si o revizie in spatele blocului e mai scumpa ca una de Dacie la reprezentanta iar daca vorbim de piese diferenta e si mai mare. Am multi prieteni cu masini SH si nu prea am vazut una sa mearga zeci de mii fara sa bage bani in ea, printre care si un E46 care de la 200 000 pana pe la 260 000 (pana intr-un an i-a facut) a mancat cam 1500 euro, masina care mergea foarte bine cand a luat-o. Reconditionat turbo, pompa de injectie, galerie admisie, brate + telescoape fata, etc. Pai scuza-ma dar cu o masina noua relativ low cost mergi de imbatranesti cu banii astia. Mai sunt si reperele de caroserie sau piese care se pot strica la un accident, de casco poate nu ai bani la una premium iar un far costa cateva sute de euro, un far de Logan nou il iei si cu 120 lei. Nu ti se pare diferenta ? Ce faci dintr-un salariu mediu de economie daca il pupi cu 5-arul pe unu ? Bagi 1000 de euro sa ii repari botul ? Salariu pe 2-3 luni ? Sau mergi cu Golanu si cu 250 de euro o faci noua ?

Alta problema pusa eronat este asta ca Loganul sau Suza sau orice altceva nou e prea scump, ca la banii astia iti iei ceva jm3k3r SH, premium frate. Imi pare rau sa iti spun dar chestia asta e valabila la ORICE, repet ORICE masina. La bani de masina X noua iti cumperi masina Y SH care e dintr-o clasa superioara, valabil si la Logan si la 3-ar si la 5-ar si la orice doar ca unii se multumesc cu masina respectiva si o vor noua. In felul asta esti si tu fericit ca dupa X ani ti-o achizitionezi SH. Daca tipul care a avut 320i-ul tau de nou gandea ca tine probabil isi lua 7-ar SH si era BO$$ atunci dar s-a multumit cu 3-ar. Daca toti ar lua SH cine ar mai lua masinile noi si ce ar conduce cei care opteaza pentru mana a doua dupa catvia ani ? Trotinete ?

Nu mai fiti asa indoctrinati si asa radicali, ganditi in anasmblu, nu toata lumea imparte ideile voastre, nu toata lumea are acelasi buget si acelasi prioritati si fiecare isi cumpara masina dupa nevoi.

PS - vad ca tot insisti si cu expresia ca astea noi sunt plasticate, da alea vechi sunt facute numai din aur si piele sau cum ? Acelasi tip de materiale au toate, calitatea e in functie de banii pe care ii platesti dar oricum uita-te la un interior premium de acum si uita-te si la unul de acum 15 ani, au evoluat enorm, nu prea ai dreptate la capitolul asta. Ti-am atasat 2 poze, poate renunti la ideea cu plasticatele noi.

aleks 06-06-11 16:17

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 4377914)
Am multi prieteni cu masini SH si nu prea am vazut una sa mearga zeci de mii fara sa bage bani in ea, printre care si un E46 care de la 200 000 pana pe la 260 000 (pana intr-un an i-a facut) a mancat cam 1500 euro, masina care mergea foarte bine cand a luat-o. Reconditionat turbo, pompa de injectie, galerie admisie, brate + telescoape fata, etc. Pai scuza-ma dar cu o masina noua relativ low cost mergi de imbatranesti cu banii astia.

Ori prietenul tău e bou şi nu ştie să meargă cu o maşină ori a avut cel mai mare ghinion cu căruţa aia, ori s-a zgārcit si a luat cea mai ieftină alegere din lista de autovit sau mobile.de. Eu n-am băgat 1500 de eur cu tot cu revizii de 6 ani de cānd am e46-le, şi nici nu mi-a picat toată lista de opţiuni şi accesorii, chiar deloc. Şi nu-s omul care să-şi menajeze maşina, dimpotrivă, nici dacă era maşină de servici nu o călăream aşa. Ăsta e şi motivul pentru care, din multele maşini pe care le rotesc şi le-am tot rotit, e46 rămāne constant īn proprietatea mea, şi nu găsesc motive să-l vānd, măcar pentru că acum costă juma-te din cāt e un Logan nou şi chel īn condiţiile īn care am o listă de opţionale cāt China de lungă.

_anaconda_ 06-06-11 16:42

Chestia e ca nu e bou, de fapt chiar se pricepe la masini (si nu doar automobile), si-o repara singur daca are aparatura necesara (cand isi repara tirul, draglina, vole, etc altii faceau castele de nisip cu lopatica), de mers cu masina nu se pune probleme, are cateva sute de mii de km la activ, masina e automata deci nu poti nici sa-ti bati joc de motor si a dat destul pe ea, un Bertone 2.0T schimb pe schimb. Repet, cand a luat-o masina mergea bine, nu troncanea, tragea destul de ok dar au inceput sa crape articulatiile, motorul avea perioade cand nu mai tragea deloc apoi isi revenea, cand s-a cam dus turbina nu mai sarea de 140 desi pana acolo tragea rezonabil. Masina avea revizii facute la maxim 10 000, nu a fost batjocorita. Poate ghinionul, cine stie. Acum e tipla, nu prea mai are ce sa se strice fiindca (aproape) totul a fost schimbat :lol:.

Oricum unele chestii sunt inevitabil sa cedeze la varsta asta, suporturi motor, tampoane cutie si alte chestii care se strica inevitabil si la care apare uzura in timp indiferent de cum exploatezi masina.

GTR 06-06-11 19:11

Acum chiar ca tine mult si de noroc si tinand cont ca nu luam masinile de noi, nici nu stim cum au fost intretinute.

22VIN 06-06-11 21:16

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 4378547)
Acum chiar ca tine mult si de noroc si tinand cont ca nu luam masinile de noi, nici nu stim cum au fost intretinute.

Pana la urma nici la SH de 1 an si 20k km nu poti sa fii sigur. Daca aia 20k km s-au facut in regim de nesimtire fata de masina e clar ca n-o sa ai viata buna cu ea.

aleks 06-06-11 21:49

Īn principiu ăsta e unul din motivele principale pentru care plăteşti serios mai puţin pe o maşină folosită. Nu sunt diferenţe serioase de confort şi de performanţe īntre o maşină de acum şi una de acum 5 ani, dacă judecăm la rece, deci plăteşti puţin tocmai pentru a compensa cheltuielile suplimentare cauzate, la concret, restul sunt mofturi.

All times are GMT +2. The time now is 21:25.

- Copyright 2026 4Tuning