![]() |
Re: Tuning Ploiesti Summer Party
eu as avea o recomandare buna si pentru jeep-uri dar e cam departe.......de exemplu.....rasnov....acolo nu ar trebui nici o autorizatie nimic.....si am putea sa mergem frumos in coloana.......etc......
|
Stiu eu un camp smecher si o groapa special amenajata de trial langa Bucuresti la Cernica.
Ar mai fii ceva interesant la Baicoi. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Noi suntem aia care intotdeauna se alearga pe drum, bulverseaza traficul, iau radare, raman fara permise sau ajung la destinatie ba 2 acum si 5 mai tarziu, ba ne intoarcem ca patzeste vreunul ceva la masina... Hai mai langa casa asa ca suntem prea cretini pentru treburi d-astea. Am spus ca sunt pentru acest eveniment, o sa iti dau si id-ul de mess pe privat si discutam de treaba asta legata de... "paine si circ". |
Quote:
pana una alta va astept maine seara in renaissance. |
:D deci... avand in vedere discutiile de pe aici... care mi s-au parut interesante.. am sa va ofer sprijinul meu...in organizarea acestui event.....
iar aici.. mai am si eu cateva vorbe de spus..care ar putea sa para interesante:D 1 - avand in vedere ca vor venii masini multe(speram) langa un tun de bass..si ceva cai incinsi.. ce merge cel mai bine?... un linoleu...si ceva bboy sa faca atmosfera nu?:D de asta.. ma ocup eu:D 2 -ca sa ne usuram si noi propun sa scoatem o serie de flyere/afise....si fiecare..sa le distribuie..dp bunul plac.... 3 - o masina..care doreste sa fie prezenta...sa dea ceva ture ziua..prin oras.. cu ceva muzica.... si niste invitatii speciale..pentru a aduna niste HOT CHICKS.. . ca deh...daca sunt femei.. barbatii vin ca mustele :)). 4 -in taxa de intrare...ar trebui sa intre ceva ce sa primeasca cel ce o plateste...ceva gen.. un fluier...sau nuj.. o poza..o ceva ..sa vada omu pe ce a dat banu... 5 -evenimentu asta....sa nu tina cateva ore...si gata..hai acasa... ideal ar fii..ceva gen..vineri-sambata-duminica...ca daca vineri nu vine lumea ca nu stie....sambata si duminica se mai duce zvonu...si vor venii:D cam atat am pentru moment... astept parerile voastre...:D RespecT:peace: |
+1...
Dar pana la urma s a stabilit o data?... Nu vreau sa fiu rautacios si nici sa intru in polemici dar trebuie data si locatie cat mai repede ca sa fie ceva concret... Quote:
|
Eu nu sunt de acord cu impartitul flyerelor prin oras pentru ca este un eveniment dedicat tuning-ului si nu vrem sa dam acolo de toate ciurucurile si toti nechematii care sa ne strice bairamul.
Daca putem face rost de generatoare pentru lumini si muzica si adunam cat mai multi oameni din cei care stiu ce inseamna un eveniment auto atunci este de ajuns. Nu cred ca avem nevoie de reclama si de vizitatori ca la gradina zoologica. Ce e asa greu? Anuntam cluburile auto ce se intampla si unde, ora la care sunt asteptati cu totii si gata. Intre timp noi montam muzica, lumini si linoleu pentru dansul Bboy, fiecare club vine pregatit cu gratarul dupa el si gata. Daca gresesc cu ceva corectati-ma, va rog. |
Quote:
|
generatoare avem.......... seal-1, mircik-1.
|
mai ramane sa caut eu locatie ca deocamdata nu am gasit.incepand din ziua cand gasesc locatia in 2 saptamani facem evenimentul.
|
Quote:
P.S. Sper sa nu intru intr-un conflict cu nimeni din cauza acestui post, mai ales cu DONU' ci doar am spus cum cred eu ca ar trebui sa fie promovat evenimentul. Numai bine ! |
Quote:
Nu va fi un eveniment foarte mediatizat pentru ca este mai mult un gratar la care iau parte cateva cluburi din Romania cu membri si prieteni de-ai lor. Nu este o expozitie cu premii si chestii de genul. Este sa-i zicem un gratar un pic mai dezvoltat avand generatoare pentru muzica, lumini, dj, trupa de dans. Dar in rest nu se premiaza nimic. Din contra, incercam sa strangem niste bani pentru a ajuta niste copii orfani. Intr-adevar, cum ai spus si tu, se va face reclama decat pe site-ul de specialitate care va fi 4Tuning. Cineva spunea mai sus ca ar fi bine sa impartim flyere si sa umblam prin oras cu portavocea sa anuntam ce si unde se tine. Cu asta nu sunt de acord. 1 la mana fiindca cel care va face asta se poate sa-si ia o mare amenda fiindca nu cred ca poti sa urli intr-o portavoce si sa anunti un eveniment in care primaria nu este implicata. Parerea mea... 2 la mana, aud pe strada "ciurucurile si nechematii" (in care nu esti inclus si tu laur1705). 3 la mana, majoritatea celor implicati in motorsport-ul asta se intalnesc in locurile binecunoscute si afla de acolo despre evenimentul in sine, iar restul care nu sunt intotdeauna prezenti printre noi afla de-aici. Pe strada afla si lumea care nu are de a face cu acest curent, dar vin acolo din lipsa de ocupatie, cum se intampla si la curse cand nu putem sa ne desfasuram activitatea datorita multimii de nestiutori care vin acolo si ne incurca. Asta e tot! Mi-am incheiat pledoaria! :D |
Ideea e ca daca intri pe 4tuning si postezi esti membru 4t, deci esti unul dintre ai nostri, Donu se referea ca poate sa ajunga fluturasu la orice cocalar care sa vina acolo si sa intrebe :" baga tare masina asta" cum erau unii la romexpo anu trecut! Nu trebuie sa te simti aiurea, ca nu era vorba de tine, toti cei care vad aici threadul insemna ca sunt pasionati si pot veni, ca unu care e total paralel cu masinile nu intra pe site-ul asta de "specialitate". Numai bine, daca are donu ceva de completat il astept:)) :peace::peace::peace:
|
Eu propun sa ne grupam in echipe de cate 25 ne imbatam bine..si apoi ne luam la bataie!
(!rog a se respecta programul de grup la bautura si a nu se rupe randurile la bataie! ):lol::lol::lol: La cate discutii sunt aici...o sa fie un haos total!abia astept :twisted::twisted: |
Daca decideti o data sigura, si nu avem nimic in program ... muscle cars romania is in :-)
Vreti sa organizati exclusiv in Ploiesti sau e ok oriunde in Prahova ? V-as putea ajuta cu ceva locuri in Prahova ... |
oriunde in prahova de preferinta cu ceva verdeata(nu cimitir) :)))
|
Quote:
Tin sa iti cer scuze DONU' pentru ca nu am inteles din prima la ce te-ai referit si te-am facut sa pierzi cateva minute explicand din nou pentru astia mai neatenti (adica eu) PS: Pana la urma ce se mai stie? S-a ales vreo data? Vreo locatie? |
cred ca apar si eu cu ciurucul meu nechemat :lol:
|
atatea pagini doar pe niste certuri...serios...concret...este ceva?...vrem sa venim si noi in numar cat mai mare...dar...unde?
cati bani trebuie sa dam?? cui dam banii?? unde trebuie sa venim?? cu cine trebuie sa vorbim?? |
vin si eu + membrii din Styling Club
|
mai departe?:sad:
|
Decidem si noi o data concreta ? Ar fi ideal un poll cu niste date sa voteze lumea !
|
Eu propun 27-28-29 mai, sau 28-29 mai.
Nu e nicio cursa atunci, niciun eveniment auto si e si mai cald. Dar locatia? |
Quote:
pe 29 e cursa la tulcea |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
uite aici link-u cu topicul https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...ml#post4296769 |
Quote:
nu prea ai inteles ce a vrut shantzu sa accentueze ;) am auzit ca organizarea la arad a fost super ok :) |
Quote:
9.9 secunde Nissan GTR Florin Roman de la Timisoara! :peace: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning