Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia Logan MCV (Multi Convivial Vehicle)(break) (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/24368-dacia-logan-mcv-convivial-vehicle-break.html)

mihaimicron 06-10-06 22:10

Re: Dacia Logan MCV (Multi Convivial Vehicle)(break)

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 573942)
spun asta pentru toti cei care critica loganu:
pt unii masina este doar e necesitate, unii o cumpara pt a-si face treaba in oras si in afara, pe ei nu ii intereseaza cum arata, conteaza sa tina cat mai mult si sa ii duca la locul respectiv nu sa se sparga in figuri cand pleaca primi la semafor cu scartzait de roti asa ca nu mai mancati atat *** ca e nashpa, ca motoarele sunt slabe etc....
daca vreti o masina puternica si nu asa ceva atunci uitati-va in alta parte...
PS: nu am logan si nici nu am masina momentan

ma baiatule ...masina nu ai .....da nu mai critica opinia mea ...am logan si stiu cum merge ....asa ca te rog frumos fi cult si taci!

sebaaa 06-10-06 22:55

acuma nu vreau sa ma bag aiurea intre voi(skynet si mihaimicron) dar
ce spune skynet ..se bate cap in cap
"originally Posted by sKyNeT View Post
spun asta pentru toti cei care critica loganu:
pt unii masina este doar e necesitate," si "conteaza sa tina cat mai mult si sa ii duca la locul respectiv " ceea ce este adevarat
deci recunoaste k sunt oameni kre nu vor neaparat perfomanta de la masina, ci doar garantie, si pur si simplu o masina noua..
dar apoi spune " ....cand pleaca primi la semafor cu scartzait de roti asa ca nu mai mancati atat *** ca e nashpa, ca motoarele sunt slabe etc....
daca vreti o masina puternica si nu asa ceva atunci uitati-va in alta parte...
PS: nu am logan si nici nu am masina momentan"
ai spus deja ce e cu masina si nu mai trebuie sa le spui altora k nu este "masina sport" ..ca sa zic asa..ai zis-o si tu..si probabil ai uitat..k nu se cumpara loganul pt performante, si pt pretul redus fata de concurentii din clasa lui - la spatiu , ca in clasa de pret nu are concurenti, deoarece sunt deja clasa compacte mici celelalte cu pretul apropiat de logan
ma rog...punctul meu de vedere se poate citi mai sus..in post-ul anterior..
si daca se va hotara dacia sa produca ceva sport..si le da renault voie , ..ar trebui sa vb cu niste baieti de pe forum de aici, sa le dea o slujba bine platita, ca merita baietii care au modificat daciile alea o slujba bine platita in domeniu.. ma refer aici la b-34-sgm, tm-13-bnz ..si multi altii care au modificat motoare de dacie..sunt pe alte forumuri..si cred k ar ajuta dacia daca ar angaja oameni ca ei..sunt priceputi, prin practica , nu neaparat prin teorie..si de multe ori asta conteaza!
bafta

Kolegosu' 10-10-06 00:47

Interesanta lucratura, de apreciata este spoilerul fata redesenat care cred eu ca ar trebui sa fie folosit si pe celelalte modele. In rest succes celor de la Dacia cu Loganul asta si astept cu nerabdare Hatchback-ul cu motorul de pe Prestige :)

RCS. 10-10-06 20:49

1 Attachment(s)
Fotografie spion :arrow:

RCS. 10-10-06 20:59

1 Attachment(s)

solo24 10-10-06 23:06

mah sincer nu merg usile alea de pe spate
dar in rest cred ca va avea o capacitate mare de incarcare bv lor

RA_2fast4u 10-10-06 23:16

Quote:

Originally Posted by RCS. (Post 581762)

a.... stai putin sa inteleg ca usile de la compartimentul de marfa sunt exact la fel ca pe "break" ... deci aia chair e aiurea :/

blowwind 10-10-06 23:50

Quote:

Originally Posted by RCS. (Post 581769)

RCS ce faceai la Metav in curte ?:D faci foto la banca ?:D te spun lui tata...si n`o sa te mai lase sa intri :P

Bogdan_mb 11-10-06 02:31

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 581977)
a.... stai putin sa inteleg ca usile de la compartimentul de marfa sunt exact la fel ca pe "break" ... deci aia chair e aiurea :/

eu am zis de la inceput ca e o idee foarte "desteapta"

SHOGUN-A8 11-10-06 23:51

Intradevar....e o mare porcarie masina asta..
Inteleg ca cineva care e interesat de o masina de genul asta nu prea e interesat de design...dar chestia asta e hidoasa...:?
Am vazut 2 break-uri in fata la Sofitel..dar nu m-am uitat prea mult la ele...
Acum cand ma uit mai bine...ma sperii...:|

iasi_drifter 12-10-06 03:36

posesorii de Logan berlina ce parere aveti de faptul ca acum masina voastra e in aceeasi familie cu utilitara MCV -cu sau fara geamuri :D ?

cred ca banuiti ce urmeaza :D

http://www.autoghid.ro/UserFiles/pho...image10118.jpg

Todorutz 14-10-06 00:12

hmm....am vazut k multa lume de aici au zis k loganu break arata bine....eu din poze l-am vazut hidos..de aceea am afirmat cele de mai sus....sincer aici pe forum imi cer scuze pt cei care au logan sau intentzioneaza sasi cumpere.....am fost la reprezentantza dacia si am urmarit cu mare atentie MCV-u.....deci pot sa spun k mam inshelat amarnic in privintza lui.....arata foarte bine....este foarte practic si spatzios....frumos...incodata scuze pt cele de mai sus

Gorby 14-10-06 10:22

puteti sa vedeti noul break la Dacia Adras... au pus acolo o gramada

Spark 14-10-06 14:09

eu acuma recent am vazut Skoda Roomster ... si chiar nici de capul ei nu e nimic ..
asa ca ... mai bine logan break ..

Dragos90 14-10-06 15:19

am venit azi de dimineatza de la pitesti cu un logan 1.5 dci si pe autostrada era un logan break...nu putea soferul sa se tina dupa el la 150, deci...

RoSonic 14-10-06 16:16

Quote:

Originally Posted by Dragos90 (Post 585583)
am venit azi de dimineatza de la pitesti cu un logan 1.5 dci si pe autostrada era un logan break...nu putea soferul sa se tina dupa el la 150, deci...

Si cei cu asta? poate avea alt motor...

Kolegosu' 14-10-06 17:36

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 585519)
eu acuma recent am vazut Skoda Roomster ... si chiar nici de capul ei nu e nimic ..
asa ca ... mai bine logan break ..

:D cum man sa zici aja ceva de Roomster ca nu este nimic de capul ei arata SUPERB este DIVINA ca DESIGN deja reprezinta viitorul in materie de Forme si Design si parca regret in fiecare zi ca nu a preluat VW Dacia..... Si btw in 3 sau 4 ani marca Dacia s-ar putea sa dispara ..... Renault este UNUL :(

Spark 14-10-06 17:45

sincer sa fiu .. mie nu tare imi place roomster ...
si nici nu cred ca dacia va disparea .... ii cam greu sa se intample asa ceva .. parerea mea

Kolegosu' 14-10-06 18:44

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 585696)
sincer sa fiu .. mie nu tare imi place roomster ...
si nici nu cred ca dacia va disparea .... ii cam greu sa se intample asa ceva .. parerea mea

Este o clauza contractuala :D Dupa 10 ani Renault poate renunta la Marca Dacia :( :( Trist foarte trist ... deci francezi is de tot ***ul. Au promis masina de 5000 de euro (cred k Solenza a fost 5000) Loganul chipurile a costat 5000 E in schitze
probabil. Francezi si-au adus utilajele in Romania fara sa plateasca taxe vamale si au fost scutiti de impozite 5 ani de zile.VW nu a scris pe SKODA sau pe SEAT by VW sau Audi nu a scris pe Lamborghini by Audi.... De ce nu putem din primava sa ne urcam in tren sa plecam in EUROPA (mult ravnita EUROPA) sa ne cumparam masini rele ( Golf I , II, III BMW e-30 e-34 e-36 s.a.m.d.) la preturi muuuult sub preturile de la noi. Si care garanat iti vor da mai multa satisfactie decat un Logan PRESTIGE 105 CP. Iti spun eu de ce nu k ne vom POLUA si ca ne vom umple de NOXE ca suntem poluati la MAXIM ci pur si simplu sa nu ai incotro decat sa iti cumperi un Logan d'asta de fitze :D

Imi cer scuze moderatorilor de OFF TOPIC dar Renaultul este de tot rahatul strategia lor de piata este super tare a scos din faliment Nissan-ul dar noi vrem sa avem marca noastra si peste 3-5 ani si cred ca VW reusea lucrul asta . In tara :O MANA SPALA PE ALTA sau hai sa NE PRIVATIZAM de dragul Francofonilor(cica si noi suntem francofoni si cica si francezii is latini OMFG)!!!

P.S. Dacia Logan MCV - Ma intreb cum arata o masina facuta de VW ....

tm8bnz 15-10-06 11:19

Dmnilor am si eu o dilema.
Am un magazin mic,buget mic-mediu.Se cauta o masina fiabila,consum redus cu spatiu cat mai mare de transport,dar in acelasi timp sa fie si prezentabila.
Caut masina cea mai profitabila,ce optiuni am ?

P.S. Noua cu garantie(chiar extinsa)

sebaaa 15-10-06 14:36

ce inseamna prezentabila la tine?
cum arata?-ma refer acuma la design..sau sa nu fie ultimu cazan?-si aici ma refer la starea caroseriei, vopsea,motor,etc..
ai considera loganul mcv prezentabil? ..atunci asta ar fi
sau o papuc cu supra structura sau cum se numeste chestia aia din fibra de sticla kre este pusa peste bena
si ar mai fi cva dubite sh,nu?

tm8bnz 15-10-06 14:45

Prezentabil la modul incat sa nu ii fie rusine unei femei sa coboare din el.

Am zis noua,cu garantie,aici iasa din discutie starea caroseriei,vopsea,motor...

Eu chiar vorbesc serios,astept variante,pt ca nu am gasit nici una mai acceptabila...

solo24 15-10-06 19:54

asta ar fi singura masina pe care poti sa o iei la banii astia
poti sa iei alte masini la second hand de afara dar poti sa iei teapa
dar sa dai cam 12 mi pe o masina destul de buna se merita(si mai ales ca ai si garantia aia de 3 ani).......ai grija si noroc la o masina cat mai buna

WarB 16-10-06 19:53

am si eu o intrebare stiti daca mao apare un diesel nou? daca da cand si ce putere?

Andrey` 16-10-06 20:33

Quote:

Originally Posted by WarB (Post 587831)
am si eu o intrebare stiti daca mao apare un diesel nou? daca da cand si ce putere?

va aparea la inceputul anului odata cu versiunea de caroserie hatchback si un diesel de 82 de cp,care este pe clio symbol :D

solo24 16-10-06 23:07

ati vazut ca acuma au facut motorul de 1.5 dci euro 4
si asa motorul a mai castigat parca 5 caluti ca au pus parca inter cooler (nu mai stiu cum se scrie scz daca am gresit)

Andrey` 16-10-06 23:38

Quote:

Originally Posted by solo24 (Post 588136)
ati vazut ca acuma au facut motorul de 1.5 dci euro 4
si asa motorul a mai castigat parca 5 caluti ca au pus parca inter cooler (nu mai stiu cum se scrie scz daca am gresit)

da va fi si la noi logan 1.5 dci 70 de cai-putere euro 4 de la 1 ian 2007.in alte tari deja se vinde cu 70 de cai si euro 4 ...pe noi tara mama ne lasa mai la urma ;))))))

ceoby 17-10-06 09:48

toate arata bine in salon dar sa vedem pe strada cum arata ..si totusi e cam scump pt o masina romaneasca

adrianpsk 20-10-06 21:47

azi am facut un drive test cu masina nationala
era un logan mcv cu motor-bz. 1.60-16 valve nou.
ce deducem?
1. motorul e tare nu agresiv dar il propulseaza acceptabil
2.manevrabilitate forte buna pt un break si nu balanseaza precum berlina
3.acceptabil dar cu acest motor pina la max 8500 de euro fara accesorii - e masina de carat nu de mofturi.
in rest ce nu merge:
-scaune spate drepte -sa stai in ele 500 km si mai vorbim
-tapiserie urita si subtire de parca nu gasesti ceva mai ca lumea in tara asta /mai bine luau tapiserie din dorally
-zgomotul in interior este infernal boncane si pirie la gropi ceva de speriat/cum e cu un diesel la 30000 km sincer nu stiu - exactca la berlina
-usile alea din spate meritau inlocuite cu un haion chiar cu 200 euro in plus nota finala o masina de nota 7 / ar fi acceptabila un mcv 5 locuri cu motor 1.60-16 valve sau diesel cu un pret de pina in 8500 euro in versiunea cea mai cheala insa peste 10000 de euro cam scump.

sortex 30-10-06 16:05

am vazut unu in realitate...pare prea lung :| nu as da banii pe un mcv

Mustang 09-11-06 15:55

si eo l-am vazut ... condus de un nenea garcica - in afara serviciului bineinteles ...
mie unu' nu imi place de nicio culoare ...
raman la ideea ca ... daca n-ar fi existat bancheta spate ... ar fi aratat ca un dric !

sortex 09-11-06 17:22

frigider pe rotzi:)) seamana cu un dric oare cum ar arata un mcv negru si geamuri fumurii? nu ca un dric?:))

Cosmin255 09-11-06 18:19

eu unul spun ca arata mai bine ca varianta berlina .... Personal cred ca va avea un succes teribil pt ca are un raport calitate pret bun , e o masina noua (sa nu uitam , si e fff incapatoare:) )

sortex 09-11-06 21:06

asta da da nu stiu cat e de fiabila

iasi_drifter 09-11-06 22:26

1 Attachment(s)
ce am gasit pe net :D

sortex 10-11-06 11:35

skiuriile de pe ea pentru ce erau?:)))))

Bobby boss 11-11-06 18:38

o sa vd noi ce poate dupa ce se apuca baeti sa il tunareasca

alleks 11-11-06 19:59

omfg.a mai zis cineva mai sus: masina asta nu e pentru mofturi, E PENTRU CARAT!nici nu sunteti obligati sa o cumparati (wow!).e mai mult pt firme de transport, sau pentru oameni care chiar au nevoie de asa ceva (parerea mea)

fuzzy 12-11-06 15:14

pey chiar eu am fost printre cei care au zis asta si din cate am vazut deja prin obor sunt cativa comercianti care au in "dotare" MCV... deci se pare ca va avea vanzari destul de bune si Logan MCV...

Mustang 14-11-06 07:43

Quote:

Originally Posted by sortex (Post 617191)
skiuriile de pe ea pentru ce erau?:)))))

sa se puna cosciugul pe ele ...
stii tu ... ultimul drum ... alaturi de logan ...

din punctul meu de vedere ... sunt masini de marfa care arata mult mai bine decat ... janghina asta !

vad ca nu se poate face si o masina (romaneasca) care sa arate bine ;)

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning