![]() |
Re: Bmw 320d (2006)
Quote:
Quote:
|
eu stiu cum pleaca un 325xi mod sport automat nu o data am vazut de 3 ori una dupa alta in aceeazi seara ... si nu mi-a placut deloc.. urat rau dupa parerea mea ! motoru e turat tare dar el nu pleaca cum ar trebui si tot 4*4 ... iar el nu pleaca de la relanti ... am vazut masini cum ar fi audi quat. care mi-au placut f mult la plecare! in seara cu asta cu bmwul mai eram cu cativa si ne-am uitat unii la altii si ne-am zis " asta e tot ce poate ma?" dezamagit oricum
florin..eu am stat in passat 4motion si a derapat la plecarea de pe loc deci si 4ori4 poate derapa plm nush tre sa existe o explicatie cu plecarea asta ...eu inca nu stiu |
eu am 4x4 si stiu ca derapeaza, dar nu asa rau incat sa intre dsc-ul..
|
b16yzx, tare faza cu batutu. Probabil ca asta este singura varianta viabila in cazul lui weed boy.
Am condus un Audi TT 3.2 250CP cutie manuala cu quattro si la plecarea de pe loc era chiar extrem de tare, plecam la 4000rpm si in timp ce dadeam drumu la ambreiaj o calcam pana la fund si nu scartaiau rotile, nu intra esp-ul (care era cuplat). Am mai condus Passat-ul nou 2.0TDI 140CP 4motion manual si este tare rau la plecarea de pe loc. Plecarea se face la 4000rpm si este racheta. TuningBoy apropo de 4motion (daca te interesezi o sa vezi ca este acelasi lucru cu quattro in cazul modelelor A3,TT si s-ar putea si A4, la restul modelelor nu stiu) ca spuneai tu ca derapeaza, mie unul nu mi s-a intamplat si am facut cateva plecari cu passat-ul mai sus mentionat. Probabil ca se aude un scartait dar extrem de scurt pana se cupleaza toate rotile, asta este o chestie de miime de secunda. Apropo de tractiunea 4x4 de la Bmw, eu unul nu am vazut niciodata unul cum pleaca de pe loc, nu am condus, dar am auzit ca este cel mai bun 4x4. Chestia nu am crezut-o si ca dovada este acea cursa unde un Bmw 4x4 de ultima generatie face o plecare de tot rahatul. Si eu sunt super curios care este explicatia. |
multumesc pt complimente!...daca facem un calcul scurt (cp/greutate) o sa ne dam seama k diferenta intre masini nu e asa mare (0,1339 la 330xd si 0,1333 la 320d),deci tehnic vorbind se poate si s-a vazut!
|
id-ul meu de mess e cosmin_uno....
|
De acord ca diferenta nu este mare dar xd-u' trebuia teoretic sa plece mai bine chiar daca ar fi pierdut in timp avantaju' probabil. Nu spune nimeni ca nu l-ai facut. ;)
|
weedboy, esti avocatul lui cosmin_uno cumva?
cosmin_uno, nu s-a discutat cine ar fi trebuit sa castige.. noi discutam doar de plecare.. puteai sa-i dai si distanta de un tir de la a 2-a incolo, dar pe a 1-a pur si simplu nu aveai ce sa-i faci daca pleca calumea.. eu am 4x4 si stiu de ce e in stare o masina 4x4.. pana acum nu m-a facut nimeni (desi m-am dat cu masini si cu 30-40 cai mai puternice) pe a 1-a daca am plecat calumea.. |
Hai ma nu fii modest zi ca pana in 80 100 km nu te-a facut nimeni :)
|
Florin, vad ca masina ta este un e30 325ix. Cati cp are ? Daca esti de acord ne intalnim cu totii si facem o comparatie intre plecarea ta si a lui Cosmin. ;)
|
171cp + chip..
pe plecare m-as baga, dar de la a 2-a in sus nu are rost.. :D |
Mane, masina lui Cosmin are clar niste avantaje dar va puteti da de curiozitate. ;) Eu am vb cu el acuma si este de acord. Probabil ca vineri seara o sa va dati daca nu ploua. Noi o sa fim la Pescarus vineri dela ora 21:30 incolo. Ai putea veni direct acolo sau stabilim la telefon unde sa ne intalnim. Iti dau PM cu numarul meu de telefon. ;)
|
eu plecarea vreau sa o vad, ca ce o sa fie mai sus de a 2-a se stie :D
|
cu ce promotori avem de a face pe aici! :) si eu ce am la afacerea asta? ...glumesc....ne dam sa vdm...plecarea :))
|
doamne se intampla chesti ciudate pe aicea:cry: :cry: :cry: .................de exemplu mi s-au sters toate filmuletzele care le-am atasat cu cosmin inclusiv unele posturi ciudat rau in fine numai conteaza.....................imi pare rau k aveam o parere buna despre siteul acesta dar vad k m-am inselat
|
Tu esti cam prostut nu mai posta in disperare si fara un continut si poate atunci nu tzi se vor mai sterge posturile.
|
3 Attachment(s)
cine a zis k au disparut filmuletele!??! :)
|
super tare masina ta sa o stapanesti sanatos si sa ne aduci filmari de la cursa urmatoare k sunt curios la faza cu plecarea:lol: :lol: :lol: ...............nervos rau diselaru asta al tau,bafta
|
e nervos, da dupa 100-120.. :rolleyes2
|
cam asa e (in cazul tau).pacat k nu ne-am mai putut da o data! ...next time ;)
|
mda, cand sa o calc a 2-a oara nu se mai tura peste 2-3000.. :( (alternatorul) :???:
|
Oricum s-a demonstrat ceea ce s-a dorit.
|
daca u zici ...:))
|
mishto mashina imi place ca e neagra shi cu folie pe ea mafia style :D auzi poti sa pui si tu un filmulet cu top speedu masinii ?
|
Quote:
|
Quote:
|
e oficial site-ul ;) ...www.alpina-automobiles.com... si domn' vlad nu iti mai pune asa de multe intrebari k adevarul este dincolo de noi!:)) pune mana si du-te la biserica sa te rogi sa fac eu rost de bani sa pun ce am vb pe masina! ;)
|
si specifica acolo sa stie lumea k DOAR o data ne-am dat si DOAR plecarea a fost mai buna k dupa.....e poveste;)
|
da, o data..
oricum eu am vrut sa-ti dovedesc ca n-ai sanse pe plecare in fata unui 4x4, chiar mult mai slab.. dupa aia vorba ta, e alta poveste :P |
Mane, m-as duce la biserica sa ma rog dar sunt ateu. :) Las' ca faci tu rost de bani. Nu mai iesi, nu mai mananci la McDonald's =)), nu-ti mai iei haine etc. De Craciun poate iti dau si eu ceva. =))
|
Era normal ca 4*4 sa plece mai bine ;)
|
mai vrei sa incerci cu R5 turbo?sa vezi cum stai?
|
Cand o sa-si puna rotile cred ca este mai concludent sa se repete cursa pt ca atunci o sa aibe aderenta mai buna si rezultatul s-ar putea sa fie altul. ;)
|
Quote:
Ar fi interesant din nou o cursa intre voi doi ;) |
Quote:
|
da ...colegu' :) ...putina rabdare!esti pe lista;) vb poate in week-end!
|
ceva nou: LCD+DVD :)
|
2 Attachment(s)
poze........
|
1 Attachment(s)
ceva interesant pt tene cosmin(zic eu)...............
|
in 2 saptamani apare bara fata de M...deocamdata;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning