![]() |
Re: Ford Focus ST ???
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
incep cu 2 facute de cineva priceput |
foarte tare si masina si cel care le-a facut, insa la poza 2 daca se dadea putin mai in spate sa prinda mai mult din botul masinii era si mai bine :)
|
Quote:
|
Quote:
|
In sfarsit!
|
V-ati facut ceva in plus la masinutze ?
Daca da, specificati si voi ce si cum, va rog... |
i-am pus eu la a mea kit-ul dela rieger, roti tomason pe 19 , suspensie reglabila si evacuare completa magnex + o mica resoftare.
|
pune pozele!
|
Chiar...are dreptate Greg...pune si tu ceva poze si detalii despre modificari...la ce putere si cuplu ai ajuns cu modificari.
Puteti chiar sa le comparati pt ca si Greg a facut ceva modificari la a lui si trege grav de tot. |
Cine are cu tapiterie de piele poate pune niste poze, stau pe ganduri daca sa iau rapid unul cu scaune Recaro panza sau sa astept 3 luni dupa piele.
PS : fac cinste pt o plimbare mica cu un Focus ST in Bucuresti (si in dreapta nu e o problema), as vrea sa vad exact cum merge masina inainte sa ma arunc. Merci! |
5 Attachment(s)
Nu e chiar ST, e Fiesta S ............... daca tot ai stat atat dupa el eu zic mai astepti 3 luni ............. pe unde e pielea rosie am avut material dar am mai modificato eu ...................:lol:
|
Arata bine
Inafara de pielea de pe scaune se mai modifica ceva la bord, usi, interior ? |
Quote:
Eu zic sa astepti trei luni pt piele. Merita Problema e ca la mine cele trei luni anuntate de ei au fost 4 |
Am avut un Mercedes C200 CDI (2006) inainte cu piele si nu mi-a placut de loc, iarna iti cad rinichii de frig iar vara transpiri ca la balamuc.
Intr-o saptamana apare si al meu :joy: |
Quote:
|
e o bestie (portocalie) :evil_laug
aici mai multe detalii : https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/84199-ford-focus-mk2-st/post1642833.html |
sincer sa fiu eu am vazut 2 numai in Satu-mare
|
5 Attachment(s)
Am gasit din greseala pe mobile.de un Focus ST tare belea :shock:
|
Quote:
|
da...frumos intr-adevar
|
Pe mine m-ar interesa pe ST o fusta spate... un difuzor ceva... poate sa ma ajute cineva? in afara de rieger si stoffler.. care le-am vazut...mersi
apropo am vazut acolo o revizie cu pret... a schimbat careva placutele..? ca eu am deja 55.000 km cu ST-ul... si am schimbat deja de 2 ori tin cam 20.000 la mine un set... fata spate cu manopera costa aici in Mures 1.000 lei cu manopera. sunt curios pe la voi cat e? |
Quote:
|
Mersi mult UNLORD. st ul asta vad ca e facelift... eu am model 2007, dar ma gandesc ca se potriveste... trebuie sa ma interesez.
|
stie cineva daca se potriveste bara spate de st pe hatchback?
Precizez ca am un focus hatchback din nov 2006. Multumesc! |
da, se potriveste :)
|
multumesc
|
numa vezi ca iti trebuie si toba de st :) eu am , daca te intereseaza... la pret bun, dar daca bine stiu tu ai roata de rezerva...
sau e in portbagaj roata... na la fix... deci daca iti trebuie, baga un mesaj privat :) |
ma poti ajuta cu seria de caroserie de la masina ta te rog frumos pentru a face comanda de bara spate?
|
una stiu ca se afla in orasul mea,Orsova
|
https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=3089
poate va vin idei, masina mea e un focus 2 din 2007, modificat pe chit sport la interior cu piele in 2 culori Este indicat sa iti faci un topic dedicat masinii pentru a nu se amesteca subiectele, el se va creea A I C I, iar pentru indicatii sau niste lamuriri pentru modul "cum se creeaza unul" citeste A I C I. |
Salutare am un focus st 2.5 benzina .... Si cam de o luna am o bataie cand accelerez si cand iau piciorul de pe acceleratie am fost La multi mecanici dar nimeni nu poate sa imi zica cu exactiate ce are am schimbat planetarele ma schimbat franele cutia este buna ...Ma poate ajuta cineva cu o solutie va multumesc :?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:35. |
- Copyright 2026 4Tuning