Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel. (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/237904-ajutor-ieseni-intrebari-raspunsuri.html)

CRyS` 01-09-09 12:18

Re: Unde spalam masina in Iasi?

Dragul meu IS-O-ISAC nu stiu daca atat tu si tatal tau(care vorba aia e politist, nu stiu unde, in ce sector,si nu ma intereseaza) sunteti constienti de ceea ce ganditi si de ceea ce vreti sa faceti. Intradevar exista masini cu nr MPR la nr ce intradevar in loc de proiectoare au "2 chestii" albastre. Dar sa nu uiti ca acele masini au un regim special de functionare si acele "chestii albastre" sunt omologate si certificate si nu ai sa il vezi tu pe Nea Gigi care e la volan ca le aprinde cand "in caz ca am vreo urgenta or whatever sa le activez...". In afara de acest lucru acele masini mai au si un sticker mare in geam cu o chestie pe care evit sa zic aici in public din diverse motive. Intradevar mai sunt cateva masini ce au pus in spatele grilelor niste chestii rosii si albastre dar acele masini apartin sau sunt folosite tot intr-un interes de serviciu bine prevazut. Nu ai sa il vezi tu pe Nea Gheorghe ca isi pune "chestii de genu" si le foloseste "whatever"!

Iti spun toate acestea pentru ca am avut si am legatura cu acei oameni ce conduc acele masini cu regim special si cu acele "chestii" ce le foloses doar in scop de serviciu. Nu vrei sa stii ce poti sa patesti tu cand le aprinzi "whatever" sau ce poate risca bunul tau tatic care e "politist" zici tu si el are chef sa le foloseasca la "urgenta" sau "whatever".

In Iasi stiu eu cine monteaza si la ce pretz, si exista o conditie mare si lata cand iti pune acele "chestii", iti ofera si o garantie pe ele ca nu se vor arde sau nu vei avea probleme cu instalatia sa iti ia foc masina dar vreau sa stii ca montajul te costa ceva. Aaaaaaaaa..si nu lucreaza cu chestii de bazar ci doar cu chestii profesionale. Daca vrei de bazar, iatzi de acolo si vezi ca orice service iti monteaza prostiile alea.

Hai gata cu off topicul ca ma apuc sa va dau cartonase!! Aici se discuta de spalatorii auto nu se prostii pentru masini cu copii ce abia au permisu in mana si sunt zmei!Zmeii zmeiiiilor!

zorro6299 16-10-09 17:47

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 2602398)
Hai gata cu off topicul ca ma apuc sa va dau cartonase!! Aici se discuta de spalatorii auto nu se prostii pentru masini cu copii ce abia au permisu in mana si sunt zmei!Zmeii zmeiiiilor!

:-P:-P:-P WAW ce DUR esti cu "noii veniti" pfff, cred ca a scapat laptele pe el saracu baiat cand ti-a citit mesajul....mai sigur si-a scos si calculatorul din priza ( de frica sa nu-l depistezi cumva..tu..sau baietii tai cei cu stroboscape ) :lol:

Si ca sa nu fiu off-topic si eu,observ ca ne spalam masinile la aceiasi spalatorie "10 min" ...asta cand nu am timp sa mi-o spal in garaj :lol:
Pace to all !!!

CRyS` 17-10-09 08:20

Claudiu ! Te spun lu` Nashu ca faci off topic si nu mai ai reducere :p

autodesign 02-01-10 12:56

Re: Polishari auto in Iasi?

buna ziua! sfatul meu este sa nu polishati pe anotimpul racoros. o zi buna!

manga75 10-01-10 07:42

buna skimpy nu pot sa ti vad mesajul ok daca poti mai trimitel inca o data .mersi mult

manga75 13-01-10 04:03

buna skimpy .poti sa mai trimiti inca o data mesajul? ok mrsi mult

skimpy 15-01-10 09:17

nu stiu ce mesaj ti-am trimis :)

MnezO 20-01-10 13:49

I need a PRice?

nakedcst 08-02-10 18:09

Recomand spalatoria vis-a-vis de Plus. Imi spal masina de 4 ani acolo. Si chiar ca o gadila si pe burta daca e nevoie pt 5 lei .

2slow4u 08-02-10 19:18

Eu am inceput sa spal la Blue car wash (mai sus de AMRS) acolo m-am imprietenit cu un baiat care spala bine si apoi am tot mers peste tot unde a fost el (X5, Red hall, si mai erau vreo cateva dar nu le mai stiu) Peste tot unde am fost serviciile au fost de calitate ( probabil 80%~90% din cauza lui)

Din 2010 nu mai lucreaza la spalatorii si am trecut pe la cea din Canta de care spuneti voi...pot sa zic ca am fost super multumit. Am stat in masina de la intrare pana la iesire (afara fiind -15 grade) masinile intrau ca pe banda rulanta.

Un baiat o curata cu jetul, altul apoi dadea cu spuma, altul o clatea si o stergea. Asta in timp ce inaintam. :)

Cred ca raman la asta din canta sau la blue car wash unde mai stiu un baiat care lucreaza de ani buni si isi stie meseria.

skimpy 09-02-10 17:29

topicul ar trebui schimbat in
"de ce sa ne spalam masina in iasi?"

sub stratul de praf care se aseaza la 5 minute dupa ce ai spalat masina se gasesc zgarieturile celor care nu stiu sa deschida o portiera.
sincer, daca nu ar afecta vopseaua, nu mi-as spala masina neam

MnezO 10-02-10 15:41

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 3068720)
topicul ar trebui schimbat in
"de ce sa ne spalam masina in iasi?"

sub stratul de praf care se aseaza la 5 minute dupa ce ai spalat masina se gasesc zgarieturile celor care nu stiu sa deschida o portiera.
sincer, daca nu ar afecta vopseaua, nu mi-as spala masina neam

Vb lui skimpy ! in baia mare am spalat masina si 1 saptamana a stat fara praf in iasi ! nu chiar dupa 5 minute dar dupa 1 zi e plina !

Bogdan.IS 10-02-10 15:49

a inceput sa apara praful ... azi cand am venit de la scoala , am gasit destul de mult praf pe masina ... am luat carpa si am facut-o luna :D
ieri masina nu avea pic de praf pe ea .

alex_maf2007 10-02-10 16:02

ieri am spalat-o azi iar e murdara:))

Emiliannec 11-02-10 10:14

pana mai ieri era praful ramas de la sare si nisip care se aseza pe masina, acuma a mai plouat si a revenit mazga asta insuportabila... clar ca se va lasa peste cateva zile cu o noua vizita la spalatorie :???: Eu ma duc la Sim Car Wash, este la iesirea din Pacurari, inainte de Petrom, pe dreapta si mai mereu optez pentru programul 3 :rolleyes2

fanatik_iasi 14-02-10 19:37

Quote:

Originally Posted by ktalyn (Post 2414269)
La Spalatoria "Ancuta" ( in Frumoasa ) si la Spalatoria Auto "Preferata" ( capat Canta ) momentan foarte multumit de serviciile prestate!

Spalatoria auto "PREFERATA" a fost a mea....dar de anul trecut din vara,am renuntat la ea......dar totusi,imi lipseste

adrianbar 01-03-10 22:05

incercati si in bularga la automax ;)

karan 20-04-10 12:12

sal mai face cineva polishari auto in Iasi ? m-ar interesa si pe mine

autodesign 20-04-10 15:24

salut! pt un polish profesional cu produse 3M, te invit la atelierul meu din podul de piatra, vizavi de lik oil tel: 0754.414.669

manga75 20-04-10 17:14

salut baieticare mai este treaba ?
stiti cumba un atelier de tuning sau pe cineva care ar putea sa faca treaba asta in IASI?

Armandot 21-04-10 22:10

undeva unde se pune folie bine? (cu folia mea)

OZdetailing 10-07-10 23:10

Cu permisiunea dumneavoastra va anunt ca exista un atelier de detailing si in Iasi ( www.autosarco.ro ) .Lucreaza cu produse Meguiar's si sunt foarte seriosi.

Serjan-SRG 12-08-10 21:28

Daca ma intereseaza polish-uri profesionale PM

Produse 3M, MENZERNA , Cheamical Guys , Valet PRO.

citizenx 15-01-11 20:02

Am fost azi pe la spalatoriea de vizavi de Plus. Mi-am adus aminte de ce acum un an m-au pierdut ca si client. Iar au lasat masina cu pete pe ea si dadeau vina pe vopsea. Am curatat eu o pata si i-am bagat undeva. Nu mai calc pe la ei niciodata.

De ce s-a inchis Autoned? Ca la ei o spalam si eram foarte multumit.

kristi_is 15-01-11 21:10

a fost un scandal si prin ziare cu spatiul unde era autoned. ca a venit nush cine sa-l revendice si a intrat peste ei cu buldozere. mai multe nu stiu, poate la service-ul lor primiti mai multe informatii. seara buna

autodesign 15-01-11 21:14

eu spal langa evenimentul in bucsinescu si sunt foarte multumit de serviciile lor...nedal a avut ceva probleme legate de chirie sau ceva de genul.

CRyS` 02-02-11 19:22

Continuarea de la SPALATORII IASI, o faceti aici!

Vinyl, aici poti posta mai departe! In caz contrar, ai un cartonas rosu! Valabil si pt restul.

vinyl 04-02-11 14:32

Ajutor între ieşeni: topic permanent de întrebări şi răspunsuri de orice fel.

4 Attachment(s)
Topicul acesta a apărut pentru că e nevoie de un loc comun unde cei care ştiu mai multe despre lumea auto şi nu numai din Iaşi să răspundă (dacă vor) celor care vin cu probleme nerezolvate în altă parte.[editat de moderator]
Am un Passat din 2002,1.9 TDI.
Vreau sa ii fac evacuare dubla,din inox,dar nu cap coada.Vreau doar de la finala de diesel pana in partea dreapta.
Cam care ar fi costul investitiei?Cine se pricepe in Iasi sa faca asa ceva?
Imi trebuie o fusta de W8,dar aleia ii cam stiu pretul,acum vreau sa aflu care e pretul cu tot cu manopera pentru ce vreau eu.
Am atasat niste poze,sa va faceti o idee cam cum ar veni.

bogdanell99 04-02-11 20:24

eu unul spal masina rar la spalatorie de obicei doar cand e nevoie si de interior (ceea ce are si acum nevoie:)) ) si cand merg, merg la Blue Sky, e relativ aproape de mine. :)

P.S: nu vor intelege multi, sau nu stiu cati vor intelege ce vreau sa zic prin asta insa...citind post'urile de mai sus, atat in threadul asta cat si in altele...si trecand si eu acum ceva timp prin demonstratia "click'ului" nu ma pot abtzine sa nu spun ca "iubesc" ca "legea" e doar pentru catei.....

MnezO 05-02-11 13:45

re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.

Slip de la noi din Iasi te-ar putea ajuta ! il gasesti la Y:M

RazvanMRG 05-02-11 16:01

scrie si aici cand gasesti ceva te rog. m-ar interesa si pe mine dar la octavia e complicat ca trebuie sa imparti evacuarea in doua in spatele rotii de rezerva sau cumva ca sa iasa fum pe amandoua.

vlad87 05-02-11 17:27

Vezi ca si BMA a facut ceva de genul, eu am reusit la Autocrom.

vinyl 05-02-11 19:27

Pretul investitiei care a fost la Autocrom? A facut evacuarea in "Y" sau asemnatoare cu cea postata de mine?

drobet@ 05-02-11 19:37

nu avem noi fata de autocrom:lol:

vlad87 05-02-11 21:35

Nu mai retin, au fost mai multe de facut atunci.Intr-adevar este mai scump. Iti fac cum vrei, doar sa fie loc de prins. Vezi cum stai cu fondurile si considera si propunerea lui mnezo. . Bafta

vinyl 05-02-11 22:20

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 4055463)
Slip de la noi din Iasi te-ar putea ajuta ! il gasesti la Y:M slip_macelarul

Nu e bun ID-ul de mess.Dar cam la cat ar putea duce manopera?

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 4056591)
nu avem noi fata de autocrom:lol:

Adica?N-am inteles aluzia.

ocaruntu 05-02-11 22:25

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4057096)
Nu e bun ID-ul de mess.Dar cam la cat ar putea duce manopera?.

fara "L"-ul din coada o sa'ti mearga.

vinyl 05-02-11 22:53

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 4057104)
fara "L"-ul din coada o sa'ti mearga.

Merci,a mers...;)

citizenx 06-02-11 10:17

am spalat-o la spalatorie ecologica din incinta parcarii Kaufland Alexandru. A iesit fain + ca baietii o curata foarte bine.

MnezO 06-02-11 11:41

si cat te-a costat?

All times are GMT +2. The time now is 16:55.

- Copyright 2026 4Tuning