Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Propuneri moderator Piatra Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/237577-propuneri-moderator-piatra-neamt.html)

ReLLaXX 07-02-11 11:43

Re: Propuneri moderator Piatra Neamt

Ce lipseste aici se regaseste la Cafenea.

Nu stiu... si eu ma intreb uneori... pe cine sa intrebam? :lol: Nu-i stres.

Poll-ul....va exista daca e cazul. Tendinta clara in alegerile celor mai multi este evidentierea unei persoane apropiate. Ma pune pe ganduri faptul ca asa zisele "bisericute" nu au nici un "candidat" comun. Ceea ce nu poate fi bine. :)

Celor care au dezbatut problema Neamt vs. Piatra Neamt.... Atata timp cat comunitatea Piatra Neamt a acceptat de-a lungul timpului existenta topicelor dedicate altor localitati apropiate, atata timp cat s-au acceptat intalnirile comune, gratare si alte mici exemple.... vorbim de comunitatea din zona. Deci... Neamt. Inca o data ma vad obligat sa va atrag atentia ca nu sunteti in masura sa stabiliti proportiile si importanta lor.

Sa nu credeti ca aceste masuri sunt democratice. :) Nu sunt. Ele vizeaza in schimb o rezolvare ce va asigura o functionare democratica. Pana acolo mai avem.

adyice 07-02-11 15:33

MTM in primul rand nu trebuie sa te implici numai in Piatra-Neamt, ce daca esti din Piatra , nu faci parte din judetul Neamt?
Au aceleasi drepturi ca si tine toti din judetul Neamt.

RapJustin- Ai sustinerea mea, si te recomand nu datorita faptului ca te cunosc, ci datorita blogului tau si implicarea ta in anumite activitati din Piatra-Neamt (intelegi ce spun invitatiile la ------402 NT96xxx , si multe alte activitati din club si din comunitate)
Mersi.

Mona.Lisa 07-02-11 21:07

Vot Teo_MTM :!:

Teo MTM 07-02-11 21:09

Quote:

Originally Posted by adyice (Post 4062502)
MTM in primul rand nu trebuie sa te implici numai in Piatra-Neamt, ce daca esti din Piatra , nu faci parte din judetul Neamt?
Au aceleasi drepturi ca si tine toti din judetul Neamt.

RapJustin- Ai sustinerea mea, si te recomand nu datorita faptului ca te cunosc, ci datorita blogului tau si implicarea ta in anumite activitati din Piatra-Neamt (intelegi ce spun invitatiile la ------402 NT96xxx , si multe alte activitati din club si din comunitate)
Mersi.

Stai liniştit Marius dacă tu eşti ăla cu XXX ! Nu mă implic eu ! Din moment ce băieţii mă propun e clar că se implică şi ei alături de mine ! Ca băieţii în trib !

AnDrEiCa 07-02-11 21:12

Deci serios ,threadul asta a devenit unul de caterinca !De cand a fost facut threadul au aparut ca din senin multi useri noi.

Stiu ca nu o sa vrei sa zici asta Rellaxx,dar eu totusi incerc.Zi-mi si mie,toate conturile astea noi sunt cumva facute de pe aceelasi ip :lol::lol: ?

sony_cristi 07-02-11 21:17

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 4063675)
Deci serios ,threadul asta a devenit unul de caterinca !De cand a fost facut threadul au aparut ca din senin multi useri noi.

Stiu ca nu o sa vrei sa zici asta Rellaxx,dar eu totusi incerc.Zi-mi si mie,toate conturile astea noi sunt cumva facute de pe aceelasi ip :lol::lol: ?

chiar daca nu`s facute pe acelasi ip si eu pot sa`mi chem toti prietenii si imi adun 100 de voturi:))

Teo MTM 07-02-11 21:18

Quote:

Originally Posted by sony_cristi (Post 4063694)
chiar daca nu`s facute pe acelasi ip si eu pot sa`mi chem toti prietenii si imi adun 100 de voturi:))

Şi ce te reţine ? Vei fi un moderator susţinut de toţi !

red_shoc 07-02-11 21:19

Quote:

Originally Posted by Mona.Lisa (Post 4063655)
Vot Teo_MTM :!:

Quote:

Originally Posted by Teo MTM (Post 4063664)
Stai liniştit Marius dacă tu eşti ăla cu XXX ! Nu mă implic eu ! Din moment ce băieţii mă propun e clar că se implică şi ei alături de mine ! Ca băieţii în trib !

Asta da trib frate! Mai sinteti multi:shock:

valy_04TRR 07-02-11 21:26

Quote:

Originally Posted by red_shoc (Post 4063703)
Asta da trib frate! Mai sinteti multi:shock:

pe zi ce trece apar mai multi :)))
ca ciupercile dupa ploaie =))))

Teo MTM 07-02-11 21:28

Quote:

Originally Posted by valy_04TRR (Post 4063732)
pe zi ce trece apar mai multi :)))
ca ciupercile dupa ploaie =))))

Mai mulţi pasionaţi TRR ! Vezi că eşti cam offtopic ! :-) Ai WARN ! :twisted:

AddY.AVI 07-02-11 21:33

Quote:

Originally Posted by Teo MTM (Post 4063737)
Mai mulţi pasionaţi TRR ! Vezi că eşti cam offtopic ! :-) Ai WARN ! :twisted:

asa ...pregateste-te si fa-ti treaba =)))

Teo MTM 07-02-11 21:34

Quote:

Originally Posted by AddY.AVI (Post 4063757)
asa ...pregateste-te si fa-ti treaba =)))

Al naibii de când eu viitor moderator toţi vă implicaţi cu câte ceva în comunitate ! 8)

red_shoc 07-02-11 21:38

Quote:

Originally Posted by Teo MTM (Post 4063768)
Al naibii de când eu viitor moderator toţi vă implicaţi cu câte ceva în comunitate ! 8)

'tz dai sama?:omfg:

Moderator Piatra Neamt 08-02-11 20:33

Cei care mai doresc sa posteze pe sectiunea Neamt sunt rugati sa citeasca cu atentie inca odata daca trebuie Regulamentul General 4Tuning si regulamentele aditionale!

Cele generale le mai insiram odata pentru ca sunt cele mai importante! Cele aditionale le aveti in link-uri:

Reguli generale pe forumul 4TuningRO

1. Postează numai dacă ai de spus ceva important sau folositor celorlalţi.

2. Foloseşte funcţia Search. Dacă ai ceva de întrebat sau discutat, caută mai întâi prin subiectele existente.

3. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.

4. NU JIGNI şi nu declanşa scandaluri.

5. Nu introduce acelaşi subiect (sau acelaşi tip de produs comercial) pe 2 sau mai multe secţiuni, sau de mai multe ori pe aceeaşi secţiune. Nu folosi clone.

6. Păstrează subiectele în profilul fiecărei secţiuni.

7. Administratorii şi moderatorii forumului nu sunt obligaţi să dea explicaţii, deşi e frumos din partea lor dacă o fac.

8. Scrie normal si corect in limba română.

9. Evenimentele, show-urile şi manifestările auto din ţară pot fi promovate pe forumul 4TuningRO doar în urma unui acord prealabil cu administratorii site-ului. (mail la [email protected])

10. Referirile la alte site-uri, forumuri, jocuri şi concursuri nu sunt acceptate.

11. Foloseşte-ţi bunul simţ şi normalitatea în orice acţiune întreprinzi pe 4tuning.

Recomandare: completeză-ţi profilul in intregime, cu locaţia si vârsta, e o dovadă de respect pentru ceilalţi useri.

COMERCIAL

Vanzari-Cumparari

REGULI GENERALE!

ReLLaXX 08-02-11 23:53

Scuze.... am ajuns ceva mai greu ca sa... confirm. :) Cititi si retineti. Aveti mai sus noul moderator, dupa cum se citeste din nick-ul lui. "Puterile" ii vin de abia maine... dar pana atunci sunt eu atent. ;)

PS: Userii cu 1-2 posturi care au primit ban ieri (si care mai primesc imediat) sa ma contacteze pe PM pentru eventuarea rezolvare a situatiei.

Sper sa va bucurati frumos de sectiunea asta asa cum o faceati la inceput. Daca aveti ceva de lamurit, ceva de reclamat sau orice legat de moderarea sectiunii incepand de maine incolo, astept mesajele voastre si promit sa rezolvam echitabil orice situatie.

Contrar asteptarilor voastre nu conteaza CINE, DE UNDE, si DE CAND este moderator. Si sincer....nici macar nu ar trebui sa va intereseze. Oferiti respect si o sa primiti acelasi lucru. Aveti grija de ce e al vostru.... sau daca nu....o sa aiba grija altii pentru voi....si de voi. :)

Multa bafta!

Teo MTM 09-02-11 07:29

:D
Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4067288)
Scuze.... am ajuns ceva mai greu ca sa... confirm. :) Cititi si retineti. Aveti mai sus noul moderator, dupa cum se citeste din nick-ul lui. "Puterile" ii vin de abia maine... dar pana atunci sunt eu atent. ;)

PS: Userii cu 1-2 posturi care au primit ban ieri (si care mai primesc imediat) sa ma contacteze pe PM pentru eventuarea rezolvare a situatiei.

Sper sa va bucurati frumos de sectiunea asta asa cum o faceati la inceput. Daca aveti ceva de lamurit, ceva de reclamat sau orice legat de moderarea sectiunii incepand de maine incolo, astept mesajele voastre si promit sa rezolvam echitabil orice situatie.

Contrar asteptarilor voastre nu conteaza CINE, DE UNDE, si DE CAND este moderator. Si sincer....nici macar nu ar trebui sa va intereseze. Oferiti respect si o sa primiti acelasi lucru. Aveti grija de ce e al vostru.... sau daca nu....o sa aiba grija altii pentru voi....si de voi. :)

Multa bafta!

Ai sters si ai mutat pe aici si ai facut praf tot ! Sincer iti zic e ca nu ma interesa nici un post de moderator ca nu am timp eu sa stau sa moderez ! Singurul care ar putea sa ii multumeasca pe toti e Ghici_Robert ! Eu doar eram curios ce se va intampla dupa ce majoritatea m-au propus ! Dar cum traim in Romania si zicea cineva mai sus ca toti isi propun prietenu` cel mai bun uite ca si moderatorul a fost ales un prieten bun al supermoderatorului ! Va urez moderare placuta ! :D

AddY.AVI 09-02-11 07:54

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4067288)

Multa bafta!

Rellaxx dc sa banezi acei useri? (poate urmez si eu )pentru ca nu sa anuntat nimic referitor la noul moderator . daca o luam logic nu s-a anuntat nimic legat de un nou moderator.(pe de alta parte sunt fericit k sa ales unul si sa terminat cu tot balamucul creat) .Eu in prima faza cand am vazut "nikul" noului moderator am crezut ca cineva si-a factut cont si se da moderator ,nu am vazut niciunde pana acum catu sa confirmi asa ceva .Parerea mea .
Acum m-am lamurit ...Felicitari noului moderator ..sper sa faca treaba buna:twisted:

DarkNight_Racer 09-02-11 09:15

Se vede k unii chiar nu stiu sa citeasca regulamentul!....moderatorii si supermodertorii nu au de ce sa dea explicatii la unii pentru diferitele decizii luate de ei!!!....fiecare stie mai bine ceea ce face.

buddy_lexx 09-02-11 10:03

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 4067741)
Se vede k unii chiar nu stiu sa citeasca regulamentul!....moderatorii si supermodertorii nu au de ce sa dea explicatii la unii pentru diferitele decizii luate de ei!!!....fiecare stie mai bine ceea ce face.

nu-ti bate capu..ca n-ai cu cine! oamenii nu stiu cei aia un forum si vor moderatori :))))

ReLLaXX 09-02-11 10:26

Quote:

Originally Posted by Teo MTM (Post 4067531)
:D

Ai sters si ai mutat pe aici si ai facut praf tot ! Sincer iti zic e ca nu ma interesa nici un post de moderator ca nu am timp eu sa stau sa moderez ! Singurul care ar putea sa ii multumeasca pe toti e Ghici_Robert ! Eu doar eram curios ce se va intampla dupa ce majoritatea m-au propus ! Dar cum traim in Romania si zicea cineva mai sus ca toti isi propun prietenu` cel mai bun uite ca si moderatorul a fost ales un prieten bun al supermoderatorului ! Va urez moderare placuta ! :D

Nu dragul meu, praf ati facut tot voi, nu eu. Nu am mai sters nimic, doar v-am mutat aberatiile si off-topicul acolo unde le este locul, adica la Cafenea. Daca ti se pare praf, ei bine, asa arata sectiunea voastra daca nu curata nimeni dupa voi. Cum o pastrati, asa o aveti.

Daca o sa simt ca are sens o sa fac curat si la Cafenea. Da' ma gandesc ca macar acolo puteti avea voi grija.

PS: Nu ai habar cat de bun prieten sunt cu noul moderator. :lol: A fost ales de fortele oculte din Piatra. Mie mi s-a comunicat aseara decizia, la ora 12 fix, cu ajutorul unui porumbel orb. Deci prietene...:) Daca vroiam sa-mi aleg un prieten in pozitia aia, il alegeam fara sa intreb nimic pe nimeni. Sper sa-mi fie prieten. Gen.... ca si cum imi sunt eu mie. ;)

AddY.AVI... Am o presimtire ca nu o sa planga nimeni dupa userii aia. ;)

TOPIC INCHIS. Daca mai e ceva de discutat pe tema asta, astept PM.

All times are GMT +2. The time now is 22:11.

- Copyright 2026 4Tuning