![]() |
Re: NU MAI ALIMENTATI DE LA „PETROM” si "OMV"
Daca ai demnitate trimite mai departe !
Petrom a ieftinit benzina la pompa cu 0,03 bani. Marele lor boss a spus ca e destul pentru nespalatii astia (de romani). Cand i s-a replicat ca protestul ar putea dura, dandu-le peste cap afacerile, a raspuns : - ROMANII SUNT CACACIOSI, NICIODATA NU AU TERMINAT UN LUCRU PE CARE L-AU INCEPUT ! – Continuati boicotul ! NU MAI CUMPARATI DE LA PETROM SI OMV pana nu ajung la 4,20-4,30 lei/litru benzina 95 ! Daca nu vand, li se blocheaza stocurile, transporturile de alimentare fac cale intoarsa….FRANCEZII AU FACUT LA FEL, SI DUPA 5 ZILE, CEI DE LA SHELL AU CEDAT. Daca ai demnitate trimite mai departe !....mai departe ....mai departe |
Quote:
|
[QUOTE=buldogu;4262575]Daca ai demnitate trimite mai departe !
Petrom a ieftinit benzina la pompa cu 0,03 bani. Marele lor boss a spus ca e destul pentru nespalatii astia (de romani). Cand i s-a replicat ca protestul ar putea dura, dandu-le peste cap afacerile, a raspuns : - ROMANII SUNT CACACIOSI, NICIODATA NU AU TERMINAT UN LUCRU PE CARE L-AU INCEPUT ! – Daca eram un popor unit nu se intinplau asemenea lucruri ....asa isi bat joc de noi cu scumpiri cit mai multe |
Quote:
|
Sunt dispus sa realizez flyere ce pot fi impartite in jurulr benzinariilor omv-petrom....si nu numai..prin trafic...oriunde, dar sa atragem atentia. Flyere care sa contina ce am postat eu un pic mai sus. Acum mai am nevoie de cativa voluntari carora sa le ofer flyere si sa le impartim macar in zonele unde locuim. Sa nu fie deranj prea mare...
Eu unul nu mai suport situatia si nu permit ca mai marii tarii sa rada mine. Cine se ofera? |
Quote:
Ps: Nu uitati de Mol, ca si aia au preturi mari si tot de la noi sug precum omv-ul si petromul, ca n-am auzit ca hungaria sa exporte petrol! |
Va rog sa consultati si legislatia in vigoare. Fara o dovada cu toate cele spuse mai sus, benzinarii va pot actiona in judecata pentru calomnii. Si vedeti ca sunt de-a dreptul nesimtiti incat chiar sa fie in stare sa va dea in cap pentru "anti-reclama".
|
Da pe ei nu-i amendeaza nimeni ca la ce preturi au ....nu preturile ar trebui saa fie corelate dupa salari...dupa puterea de cumparare ...PRETURI DE UE SI SALARI DE DOI LEI
|
Nope. Datorită procedurii judiciare greoaie şi încete, şi prejudiciilor de imagine pe care le aduce un proces întins pe cel puţin 2 ani, corporaţiile se feresc de judecată precum Dracul de tămâie, chiar şi atunci când ştiu că ameninţarea cu procesul e nerezonabilă sau că dreptatea ar fi de partea lor şi vor câştiga 100% sigur.
~Nautilus |
Quote:
|
1. Nu te pune nimeni să votezi.
2. Mesajul tău are o logică destul de ciudată, fiindcă din practică s-ar putea spune că paria suntem noi. (Mai ales dacă citeşti articolele cu şi despre maşini şi benzină ale celor 2 creaturi numite Zoso şi Arhi.) 3. Se întâmplă lucruri foarte ciudate uneori când "ceva" nu convine "unora". Spre exemplu, vineri dimineaţa am constatat -în parcare- că racordul de frână de pe partea stângă faţă era rupt / secţionat cam la vreo 5 cm deasupra etrierului. E cam bizar modul în care un racord de frână "se rupe" în timp ce maşina staţiona în timpul nopţii, dar România e o ţară bizară prin construcţia ei şi a fost aşa mereu :D Investigaţiile poliţieneşti sunt în curs. ~Nautilus |
Quote:
2. Pai da, naiba ne pune sa mergem sa alimentam?!.....cand am putea sa ne facem acasa/la tara pt cei de la bloc cate o instalatie de combustibili! 3. Taiatul conductei de frana e o actiune cel putin hilara, e pe acelasi sistem ca si cum s-ar imbraca unul in ninja si ar arunca cu stelute dupa masina ta ca se te omoare :lol:....deci doar efect "haliudian" demn de toata jena...mai mult are efect de intentie decat real. Un sofer chiar mediorcu, care face mai putin de 1 accident la 10mii km poate evita chiar un accident minor si asa.....doar mai ai frana de mana, contact, retrogradari in cutie, etc. Totusi sunt curios daca tot din cauza la ce ai scris pe forumuri, pt ca si eu am primit un astfel de telefon, pe mobil, de la ceva lingau d-asta de securist, la care i-am spus ca daca il tine sa vina sa-mi spuna ce are de spus in fata, ca mi-i frica de el doar daca are buze reci sau limba aspra.........am auzit ca poti face hemoroizi care dor destul de tare. ON: Mai se pregateste v-un prostest mai mare, ca am vazut cozi infernale la practic toate benzinariile din oras zilele astea.....mai zica rumanu ca-i sarac, ca traficul e aglomerat la maxim, si supermarketurile blocate! :x |
Prin forţa împrejurărilor, protestez cu maşina pe loc, cel puţin până miercuri-joi, când vine piesa de schimb.
Dar se recomandă să fim atenţi la conducte, discurile de frână (în caz că sunt cam "uleioase" într-o dimineaţă, fără motiv aparent ;) ) sau bieletele de direcţie în caz că au vreun "şanţ" făcut în aşa fel încât să mai rămână 1 mm de metal... ~Nautilus |
Quote:
|
Ce Domnilor a inceput sa va ameninte cineva ....se simt deranjati cumva de ce ati scris ....scade euro nu ar trebui sa scada si pretul la carburant CUMVA ca leu crescut ...sau ca a crescut leu cresc si pretul la carburant ca asta e ROMANIA DE RAHAT
|
Eu nu mă simt ameninţat. E nevoie de mai mult decât un dobitoc biped cu o lamă ca să vină de hac unuia dintre noi :D
~Nautilus |
Eu o iau mai mult in deradere amenintarea lor, oricum daca il tine sa vina fata in fata sa discutam nu sa se ascunda ca o cwrva penala dupa un nr ascuns de mobil, la care oricum nu mai raspund in veci, dau direct ocupat.
@Iuly, eu chiar ma mir ca, la ce cozi erau la statii acuma de pastile astea ca nu au scumpit cu macar 10bani litrul, si cei de la Luk inca chiar au facut ieftinirea de week-end din nou :o |
http://www.ziare.com/bucuresti/stiri...oi-ani-2085924
alimentati fratilor de la ei, ca sa isi ia si oamenii dividente ca lumea. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning