![]() |
Re: FIBRA DE STICLA
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salutare crezi ca poti face niste capace pt jantele de mai jos imi lipsesc 2 sunt partea aia din mijloc ele normal sunt din plastic cred
|
Quote:
|
rasina nu cred ca intra mai mult de 3l. fibra intra mai multa
|
trimite-mi o lista de preturi si produse pe e-mail [email protected] . Merci
|
salut. are cineva idee de unde se pot procura matrite pt spoilere si praguri? am tot cautat si intrebat, fara raspuns
|
nu cred ca o sa gasesti ... cine are tine pentru el ... pentru ca asta inseamna afacere si castig de bani ;)
|
poti sa ti le faci singur daca ai putina indemanare
|
Quote:
Pentru un spoiler facut din fibra iti trebuie 4 l rasina+intaritor si 4kg stratimat.Ca sa fie treaba buna baga si un strat de tesatura intre stratimat si ar veni 3 de statimat si 2 de tesatura. Spor la munca |
gelcotul unde se gaseste ? e de mai multe feluri? aJuta la ceva!? a lucrat cineva cu el?
@ursuletul materialele alea sunt doar penteu bara sau si matrita? daca doar pt bara zimi si pt matrita cat ar trebui? Ms |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu sunt strain cu fibra de sticla drept dovada nu ma sinchisesc sa nu stric material in continuare pana imi iese. ma chinui aa fac o matrita ptr un eleron dar nu imi iese de nici o culoare
|
Quote:
|
Nu incerca sa faci matrita,multi bani,mult timp si mari batai de cap.Cea mai simpla solutie este sa dai o forma pe spoiler si pui fibra peste
Pentru matrita iti trebuie de 2ori ce ti-am spus eu mai sus,important e sa fie solida astfel incat sa nu o rupi cand scoti piesa din ea |
evitand materialul fibra rasina gecot etc nu se poate face si din altceva? spuma, cartoane, sau alte materiale care se gasesc prin curtea omului?
ma refer la o matrita ptr un eleron si de la zero. un eleron care costa second pana in 150 lei sa zicem!! |
Stai asa... tu ai la semnatura tot felul de operatiuni de "tiuning" si intrebi daca poti face matrita din cartoane? Modificarile alea le faci cu cartoane, sac de rafie si ipsos?
Cam cum crezi tu ca poti turna fibra intr-un carton? Ai citit macar topicul asta? |
Quote:
|
Prima regula in vanzari este sa-ti cunosti produsul... ia-o ca pe un sfat.
Citeste topicurile special facute cu sfaturi si idei pt lucrul cu fibra. Fibra de sticla, asa cum o stii tu, este facuta din 2 "chestii" (pe scurt): tesatura in sine si lichidul care se "bate" peste ea si care se intareste, dandu-i forma finala. Nu e plastelina si nici banda izolier, ca sa poti sa o lipeste peste carton. Daca pui un lichid peste carton ce crezi ca se intampla? Mai adauga la asta si faptul ca in urma intaririi apare si caldura. Documenteaza-te, citeste topicurile de pe aici, vezi si pe youtube tutoriale, ca ai sute, si dupa aceea poti sa intrebi, daca mai ai nelamuriri... |
daca sunteti amabili cu un sfat, am achizitionat recent kitul opc line pentru astra h caravan este facut din fibra cu plastic, cu ce este indicat sa il lipesc pe masina, praguri si extensii fata/spate? Silicon de la moment unul rezistent la 50kg sau silicon de parbriz? Sau exista altceva?
|
am un litru de vopsea care dupa ce scrie pe cutie este expirata din mai 2012 acum intrebarea este mai pot face ceva cu ea?
mentionez ca vopseaua nu a fost desfacuta niciodata |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sa prinzi oarecum in holsuruburi si daca sunt mascate le lasi asa daca nu sunt mascate le acoperi cu fibra
si ca sa fii istet faci un oarecare semn in dreptul; fiecarui holsurub ca pe viitor cand vreu s aumbli s anu te apuci sa demolezi toata consla in cautarea holsurubului ;) |
sau cu nituri? ms de sfat dar alt mod nu se poate ? :) nu vor avea nimic daunator deci sau problema e doar la talba daca o nituiesti de fibra. dar auzisem ca daca slefuiesti bine rasina isi face treaba face priza intre fibra si plastic. :( ms de sfat!
|
In cat timp ar trebui sa se intareasca rasina incat piesa sa devina rigida?
|
Eu de regula pun 2-3% intaritor si la o temperatura de 20 grade obtin piesa rigida in 45-60 de min. Sper ca nu gresesc, dar parca asta este timpul.
|
am mai facut si eu cate ceva din fibra de ceva timp..
pe tabla am descoperit cum face priza bine sa nu crape trebuie slefuit pana la tabla dar am o problema barile de plastic trebuie slefuit pana se vede negru? si inca ceva face priza fibra pe spuma? am vazut odata la cei de la ghetto tuning au spus ca au ei niste spuma speciala adusa din alta tara ca cica nu se gaseste la noi :-@ |
Salut,
cunoasteti pe cineva care confectioneaza aripi pentru vw kafer din fibra de sticla? multumesc. |
Ai nevoie de fibra de sticla, fibra de cabon si altele? cu livrare oriunde in Romania pentru masina ta? www.materiale-compozite.ro
Noi avem ceea ce cauti!!! Esti incepator si nu stii ceea ce cauti? si aici te putem ajuta www.materiale-compozite.ro |
salut am si eu o problema , am matrita fibra si celelalte necesare pt constructia unui navomodel intrebarea mea este daca stie cineva unde pot gasi saci pentru vidare (pompa o am) mai mari undeva la 3 - 4 m patrati?
multumesc |
Buna ziua as fi interesat si eu de o reparatie la o bara audi tt 8n e rupta o bucata de jos se poate reface si un numar de telefon in privat.Va multumesc
|
Buna ziua . Cine ar putea sa mi faca 4 over fendere din carbon (extensii aripa,ornamente aripa) pentru mercedes w203 ? sau daca stie cineva de unde pot cumpara ? Multumesc .
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning