![]() |
Re: E36 - HELLROT!!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bah tzutzule pune poze cu stickerele, ca doar sunt gata
sa vada lumea ce ne-a copt mintea :)) |
Era cazul, ca astept de .. de pe clasa a 2 a sa vad stickerele alea :))
|
le puneam eu dar sunt pozele la tzutzu
|
o masina simpla dar totusi exceptional de frumoasa si ingrijita toate meritele proprietarului..si tot respectul...pasiunea nu are limite:)
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza de Decembrie in plina ninsoare:D
Plus masca si grilele de facelift(n-am mai avut rabdare pana in primavara:)) ) :rolleyes2 |
Hehe, long time no see :)
Lasa stickerul, este timp pt. el :) Frumoasa vremea la voi la Bv .. aici numai ploi si .. noroi .. Ehh .. lasa .. daca tot e decembrie, poate ii va aduce mosul un cadou frumusel la pisicuta mea .. un motoras 318is :evil: (sper sa-l pun luna asta, daca nu, ce-l tarziu dupa revelion, la inceputul lunii ianuarie) ;) Sa-mi trimiti sau sa pui niste poze cu farurile, sa vedem mai bine (asta referitor la ce mi-ai spus pe mess, cu acel "punct" ce se vede la faruri, stii tu), si sa ne mai spui ce mai face pisi a ta, ce mai pregatesti pt. ea, pe langa acea grila neagra draguta ;) |
Sorry Gabi..masina nu are nici un sticker pe ea momentan!Va trebui sa le dobandeasca mai intai![/QUOTE]
da ce bah tzutzane nu il mai ai pe ala pe parbriz??? |
frumoasa masina....cred k am vaz si pe colina dak nu ma insel... bafta ;)
|
Quote:
Cat despre masina...mai este putin de lucru la ea:D..ma oftic tare ca nu prea ma pot apuca de nimic ca e frig afara... |
Quote:
|
Quote:
Abia astept sa vina primavara...ca m-am tot saturat sa scriu pe topic ce doresc sa ii fac..e multa vorba dar fara fapte deocamdata:)) |
salut:D Frumoasa pisicuta;) auzi narile le-ai colantat in negru mat sau le-ai vopsit?
|
Mersi,nu le-am colantat,m-a corupt Sprinter sa le vopsesc:lol::oops::oops::))
|
Quote:
Cat despre sticker era frumos intr-adevar..dar nu pot pune un sticker pe masina ce semnifica ceva cand masina mea nu este pregatita inca sa poarte acel sticker,trebuie sa-l dobandeasca mai intai.Nu pot pune un sticker ce are in context cuvantul "low" pentru ca momentan masina mea are o suspensie stock si este foarte ridicata. Sunt foarte multe persoane ce au o sumedenie de stickere gen "stance works,low is a lifestyle" "i hate speedbumps"etc. dar defapt in realitate nu au absolut nici o treaba cu notiunile mentionate mai sus. Imi pare rau...nu pot face parte din categoria de mai sus... |
Re: BMW e36 HELLROT!!
Frumoasa!Sa o stapanesti sanatos:-)
|
1 Attachment(s)
Un VT...sper sa va placa(o idee..cum ar arata masina cu suspensii):)
Poza este mai veche,masina are acum masca cu grile de facelift si eleron... |
Quote:
|
Anul viitor imediat dupa rev:D:D:D:D:D
|
Quote:
Asteptam cu interes.Sa fie fortza anu care vine!:-) |
frumoasa masina..ai grij de ea.. sper sa fac si eu pe a mea sa arata ca si asta:X
|
Quote:
Aaa..era sa uit,masina a primit un sticker(Multumesc lui Skillz):twisted::twisted: |
Quote:
Ms mult sef.Sa se mai stranga lovele in primu rand si pe urma piese si-i fac si io aci loc printre ale voastre.Pana atunci admir frumusetile altora.:love: Ce sticker?O poza ceva?Lumea cereeee:lol::lol: |
Quote:
Thx SKZ!:D |
1 Attachment(s)
Intre timp masina a mai primit 2 distantiere(distantierele sunt pt Motorsport-uri) si un set de jante Brock B2 9j toate 4(mai trebe cauciucuri)!Am atasat o poza informativa(poze reale cu jantele pe masina cand fac rost de cauciuce:),app caut 4 cauciucuri 225/45/16 sau 215/45/16 sau 2 si 2:) )
Haaai primavara odata:))! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mama ei de scoala...nu se mai termina o data:)))))) Quote:
|
Frumoase roti, pune-le sus sa vedem cum arata :D
Hai cu sticker-ul sa-l vedem si noi odata si cu alte update-uri, ca esti in urma :P |
4 Attachment(s)
Update,poze cu brock-urile..buzele polishate home-made fara absolut nici un fel de ajutor mecanizat...facute de mana in cateva zile!
Aveti o poza cu o janta inainte de polish buza...(toate aratau dezastros) |
au iesit biine jantele... Frumoase
Da-mi si mie un Pm si spune-mi cum ai procedat de ai ajuns la rezultatul asta cu buza... |
Quote:
Precizez ca la a2a polishare buzele au iesit si mai oglinda....:rolleyes2 Urmeaza Motorsporturile...polish buza+distantiere si un stretch frumos... |
Multumesc... si astept Pm
Bafta in continuaree!!! |
2 Attachment(s)
Before and After:rolleyes28)8)8)8)8)
|
ooo... Frumooos imi place cum au iesit.
Miezul urmeaza sa fie si el vopsit? |
Quote: