Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Pentru pilotul din tine - Concurs (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/198904-pilotul-tine-concurs.html)

Nemesh17 23-09-10 07:54

Re: Pentru pilotul din tine - Concurs

David.d, pentru a posta aici pozele primul lucru Post Reply, iar dupa dai mai jos pagina pana la Attach Files urmand sa dai click pe Manage Attachments, browse si pui pozele pe rand, dupa asta dai upload, apoi close this window, apoi submit reply. Am uitat si eu o perioada de acest topic :( , astept pozele:D

davidd.m 29-09-10 21:52

10 Attachment(s)
Asa....iata cateva poze de la Cluj :D

davidd.m 29-09-10 22:16

10 Attachment(s)
Daaaar :D.....am si poze de la Bucuresti, de la FINALAAAA!!!
A castigat Cristian Rus, a fost incredibil. In primul rand, toti concurentii au fost foarte puternici, au luptat cu indarjire pe circuit si cu greu s-a ajuns la finala intre Cristian Rus si Florin Petrisor. Nu au mai fost 3 manse. De data asta, sistemul a fost mult mai complicat, iar concurentii au aflat toate detaliile in dimineata competitiei :D. Competitia a inceput cu o prima mansa, in care startul a fost luat simultan de cate 2 concurenti, fiecare de cate doua ori. La finalul mansei, in competitie au ramas doar 8 concurenti.
Mansa a doua, a insemnat patru dueluri in sferturi, in urma carora in competitie au ramas 4 concurenti, cei mai buni in 2 din 3 curse: Florin Petrisor, Cristi Cotan, Gigi Bartha si Cristi Rus. Dupa acelasi sistem piramidal, in Finala s-au calificat Florin Petrisor si Cristi Rus. Cei doi s-au intrecut in 5 manse. Dupa primele 4 manse, scorul era egal. Au fost momente in care pe circuit era sincron...incredibil. In ultima mansa, Florin a gresit startul si a fost penalizat. Victoria i-a revenit astfel lui Cristian Rus, cel mai fericit om al serii :D.
P.S: stiu ca-s 2 poze cu fete, dar n-aveam cum altfel :twisted:

davidd.m 29-09-10 22:18

Apropo, multumesc Nemesh17, am urmat instructiunile si acum avem poze :D. Seara buna guys! :D

Nemesh17 30-09-10 11:49

Davidd.m, multumesc si eu pentru ca ai postat pozele, peste cativa ani vor fi o amintire frumoasa :)

davidd.m 28-01-11 16:01

Se mai face anul asta?

26WRC 31-01-11 12:21

Quote:

Originally Posted by davidd.m (Post 4029612)
Se mai face anul asta?

tu ne intrebi pe noi?:lol:

davidd.m 08-02-11 09:18

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 4038067)
tu ne intrebi pe noi?:lol:

Da, poate stie cineva mai multe. Nu s-a mai anuntat nimic. Voua nu vi s-a parut o chestie misto? Bine, asta celor care se mai duc pe la curse si le place racingul, clar, nu toata lumea de aici e into it, imi dau seama. Baiatul ala care a castigat o sa participe anu asta in CNR (vezi link). Eu nu. Pt ca nu sunt asa bun sa ajung acolo pur si simplu si mai trist, nu am nici banii pentru asta, desi daca mi s-ar da ocazia cred ca as renunta la ce fac pentru motorsport. M-am dus dupa ei anul trecut pana si la Sibiu si a fost misto, am mai invatat ceva si mi-am facut prieteni atat din concurenti, cat si din pilotii de la Napoca, niste oameni foarte tari. Nu ma intereseaza cine organizeaza asta, ar putea sa o faca oricine, asa cum se puteau da tricouri sepci si brelocuri ca e mai ieftin si ajung la mai multi. Am vazut in asta ceva facut pt oameni pasionati. O sansa daca vrei sa-i spui asa.
Bafta man!
http://www.rompetrolracing.ro/eliber...urnal_view/151

Nemesh17 08-02-11 17:47

Salut David.m, nu am vorbit de mult timp:(. Noi am crezut tot timpul ca vrei sa promovezi acel show si acea benzina de calitate redusa, din cate am inteles eu. De exemplu postul tau de mai sus, "m-am dus dupa ei", unii cred din start ca te-ai dus CU ei, fara suparare, vreau doar sa clarificam chestia asta mai tarziu decat niciodata. Se vede ca pentru tine a insemnat mult acea senzatie de ocazie(sansa) pentru a participa in CNR si inca nu ai depasit momentul, drept sa iti spun a fost un show extraordinar, dar am plecat suparat acasa pentru ca nu aveam nici bicicleta, nici masina:), dar intre timp mi s-a oferit sansa sa le am pe amandoua si nu o sa o las sa plece... Eu imi doresc un eveniment auto de orice fel, printre altele, sper alaturi de tine sa mai fie rompetrol racing challange;)

davidd.m 09-02-11 10:28

Quote:

Originally Posted by Nemesh17 (Post 4065897)
Salut David.m, nu am vorbit de mult timp:(. Noi am crezut tot timpul ca vrei sa promovezi acel show si acea benzina de calitate redusa, din cate am inteles eu. De exemplu postul tau de mai sus, "m-am dus dupa ei", unii cred din start ca te-ai dus CU ei, fara suparare, vreau doar sa clarificam chestia asta mai tarziu decat niciodata. Se vede ca pentru tine a insemnat mult acea senzatie de ocazie(sansa) pentru a participa in CNR si inca nu ai depasit momentul, drept sa iti spun a fost un show extraordinar, dar am plecat suparat acasa pentru ca nu aveam nici bicicleta, nici masina:), dar intre timp mi s-a oferit sansa sa le am pe amandoua si nu o sa o las sa plece... Eu imi doresc un eveniment auto de orice fel, printre altele, sper alaturi de tine sa mai fie rompetrol racing challange;)

Opa...ce masina? Zi tot! :D

Nemesh17 09-02-11 20:16

Ai private message de la mine davidd.m;)

davidd.m 10-02-11 09:02

Quote:

Originally Posted by Nemesh17 (Post 4069701)
Ai private message de la mine davidd.m;)

idem :)

davidd.m 18-02-11 17:30

Winter Rally Dunlop, organizat in perioada 25-26 februarie 2011 la Odorheiu Secuiesc, va fi urmat - duminica 27 februarie - de competitia “Ice Cup”, deschisa amatorilor.
"Ice Cup" se va desfasura doar pe gheata lacului de acumulare Zetea (DJ 138 - 25km de Odorheiu Secuiesc) si este deschisa tuturor amatorilor de sport cu motor care detin un autoturism, motocicleta, quad, etc.

Doritorii se pot inscrie doar in locatia de concurs - Lacul de acumulare Zetea, duminica 27 februarie, in intervalul orar 07 :00 – 10 :30.
Startul competitie este programat de la ora 11 :00 si va fi precedat de trei treceri – pentru recunoastere.

Autoturismele participante vor fi impartite in patru grupe in functie de tractiune si de echiparea cu anvelope dupa cum urmeaza :
I. Tractiune puntea fata(2WD) - anvelope cu cuie*
II. Tractiune 4x4 (4WD) – anvelope cu cuie
III. Tractiune puntea fata(2WD) - anvelope de iarna*
IV. Tractiune 4x4(4WD) – anvelope de iarna

davidd.m 12-05-11 09:32

https://www.youtube.com/watch?v=zR3X9hJpbDo

Foarte bun :)

davidd.m 17-05-11 16:51

salutare!
va rog un like la prietena mea andrada care s-a bagat intr-o competitie misto pe FB pe johnnie walker romania!

raman recunoscator si dau o bere daca e sa castige! :D multam

All times are GMT +2. The time now is 18:18.

- Copyright 2026 4Tuning