| NightClubRacer |
17-02-11 14:51 |
Re: Când vorbăria în exces pe forum devine inutilă/dăunătoare?
Quote:
Originally Posted by aleks
(Post 4089198)
Poftiţi soluţia mea, pentru moment: https://forum.4tuning.ro/announcement.php?f=267&a=164
Deocamdată lucrez în tandem cu Daniel_Toa, el m-a ajutat cel mai mult în ultima vreme, fiind principalul moderator activ pe secţiune.
Deci dacă veţi primi ceva semne din partea lui, eu sunt de vină, pe mine mă înjuraţi.
Şi nu, moderatorii nu sunt pe viaţă, cel puţin odată pe săptămână reformulăm echipa de moderare, cred că de la începutul anului şi până acum s-a cam înjumătăţit numărul de moderatori, în special din cauza inactivităţii sau a lipsei de contribuţie pozitivă.
|
cel mai bine frate...eu unu sunt de acord sa fiu ars de fiecare data cand sar calu. Regurile sunt pentru toti, nimeni nu face exceptie. Multe threduri ar trebui curatate la sange de offtopic, sa ramana mai multe modificari decat vorbaraie...E normal sa ramana intrebarile, mai ales cand poti ajuta pe cineva, care se apuca singur.
Uite eu unu am ramas placut impresionat de un alt forum(nu zic numele ca fac reclama), am pus o intrebare, au sarit toti in ajutor si am rezolvat masina, fara sa ajung la un mecanic. Aici parca daca intrebi, inseamna ca vrei sa le furi ideea...sau cine stie.
imi cer scuze fata de useru SpeedClass ca i-am jignit bara tuning...si am postat aiurea, dar acuma postu meu a, ajuns unde trebuie. ;)
|