Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra F 2.0 16v TURBO (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/187-masina-mea-opel-astra-2-0-16v-turbo.html)

Stuey 21-05-04 14:35

X-ray...pe alea de pe site le-am vazut acu 4 zile....toate...dar mai am si eu o intrebare :?: Ai pus tu o poza pe forum...in care aveai 280 km/h...si scria acolo Opel astra turbocharged...240 hp...adik 240 de cai putere...
Pana la urma cati cai ai?

tekno 21-05-04 18:01

mersi X-Ray...
ce sa zic... nu arata rau... doar ca nu le vad rostu'...

X-Ray-Eyes 23-05-04 02:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tekno\"
mersi X-Ray...
ce sa zic... nu arata rau... doar ca nu le vad rostu'...

Design , Agresivitate , impact vizual !
E ceva mai special ... mai aparte ...
Mie unul imi plac la nebunie !!!

Quote:

Originally Posted by \"BoSsuL3TZ\"
BINE ma!! :) daca-ar face totzi ca tine ar da Fibrocom-ul faliment :D hahahhaha.. :D just kidding of course.. si cam la cat te ajunge? (vb de materiale :D ca doar nu-tzi iei si manopera :D hahha)

Chestia e ca vreau sa imi fac masinutza singur singurel ... cu manutza mea ... Cat ma ajunge ... pai manopera e mocca :peace: iar materialele le iau direct de la cel ce le aduce en-gros in Constanta ... deci la a 2-a mana ( ca isi baga si aia de acolo adaos de 15-20 % fata de producator ( Austria))

Quote:

Originally Posted by \"tox\"
Maaaaaaaaaan, da tu chiar ai talent, ca daca ma pui pe mine cu o cutie de fibra si o bara taiata mai uit ca prostu la ea si nu iese nimic :peace:

E talent ... nu e vb de talent ... si asha de abia astept sa termin dracu odata ca m-am saturat ... Fibra este un lichid si se vinde la galeata de 15 kile sau bidoane , butoaie , etc. si pe langa asta iti mai trebuiesc plasa ( stratimatul ) , acceleratorul ( cobalt ) si intaritorul lichid... chitul de fibra e aproape solid ... si este la cutie ...

Quote:

Originally Posted by \"Stuey\"
X-ray...pe alea de pe site le-am vazut acu 4 zile....toate...dar mai am si eu o intrebare :?: Ai pus tu o poza pe forum...in care aveai 280 km/h...si scria acolo Opel astra turbocharged...240 hp...adik 240 de cai putere...
Pana la urma cati cai ai?

E si tu acum ...
Kilometrajul original este pana la 250 ... si este modificat pana la 280 .... Si Turbocharger este urmatoarea modificare pe care sper sa o fac la masina ...
Momentan catzi cai am ... 150 .. cat scrie in talon ...
Nu zic ca am nici 300 , nici 200 nici 100 ca nu vreau sa sara vreunul cu gura ca asha si pe dincolo ... Cand am sa fac testul cu Dyno am sa bag si o poza aici sa se vada realitatea fara nici un dubiu ...
:peace:

BoSsuL3TZ 23-05-04 11:26

apucate domnu de afaceri.. mai ia cu tine doi ucenici.. si scoate-tzi banii pe tuning :D

X-Ray-Eyes 24-06-04 13:50

Re:

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"BoSsuL3TZ\"
apucate domnu de afaceri.. mai ia cu tine doi ucenici.. si scoate-tzi banii pe tuning :D

Sincer .. momentan nu am cum , nu am nevoie si nu am timp ...
Si bani pe tuning nu scoti clandestin ( adica sa sti ca luna asta de ex am profit de 5 mil si mi se rupia ...) decat sa infiintez o firma cu profil si sa aduc si pedale , volane , schimbatoare , huse , neoane , bla bla , si in paralel sa mai bag o bara de fata , spate , praguri , etc...

Uite niste poze cu un motor murdar ...

grandpa 24-06-04 19:55

Cam cand ai de cand sa iti faci un test dyno ?
Ne-ai facut pe toti curiosi .
:)
Bafta!

X-Ray-Eyes 26-06-04 22:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"grandpa\"
Cam cand ai de cand sa iti faci un test dyno ?
Ne-ai facut pe toti curiosi .
:)
Bafta!

Dupa ce am sa termin masina ... ca doar nu ma duc cu ea la Dyno facuta pachet , fara bari , in 3 culori , fara evacuari , si cu 3 cm stratul de praf pe ea ...
Nu ?

X-Ray-Eyes 01-09-04 23:27

3 Attachment(s)
FINISH.

O mica idee despre cum arata masina mea acum .

Restul o sa va explice Gabi cu ajutorul www.4tuning.ro pe prima pagina !

10x !

RoSonic 01-09-04 23:39

BRAVO!!!!!!! SUPER FRUMOASA BETON MARFA COOL !!!!!!

SA-TI TRAIASCA!!!!!!!!!!!

:) :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Al3xius 01-09-04 23:39

superba masina ! felicitari ! :wink:

PYT 01-09-04 23:57

imi place eleronu'... aeromax din nfsu (cel mai tare din tot jocul) :lol:
felicitari si la mai mare :wink:

Speedy 02-09-04 00:08

FELICITARI X-Ray-Eyes,super a iesit masina ce-l putin cand i-am vazut fata am ramas masca :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :shock: :yikes: :yikes: :yikes: ,inca odata FELICITARI !!!

BogdanCMS 02-09-04 00:41

Asta numesc eu TUNING adevarat, desavarsit...FELICITARI SI S-O STAPANESTI SANATOS!!!

Mental 02-09-04 01:24

Excelent !!!!!! E cum MULT peste asteptarile mele !!!
sa o folosesti sanatos !

Cipin-KUS 02-09-04 01:32

marfa..

marfa masina...sper ca intro zi sa ma pot lauda si eu cu asa un kitt de caroserie.....momentan nu am decat un eleron amarat... :oops: ....respect!

polifem 02-09-04 01:52

Ciushca ... ce pot sa zic shi yo .. decat FELICITARI ... sa o plimbi sanatos ... shi la mai multzi calutZi ... arata dementZial ... :D congratZ!!!

luca 02-09-04 01:56

Frate cand am vazut primele doua poze am crezut ca e din afara dar dupa aia am ramas masca. Ai facut-o super, singura chestie ar fi niste cauciucuri mai groase si ar fi perfecta.
Felicitari, rar am vazut asa ceva pe strazile Romaniei :clap:

Zyx 02-09-04 04:51

Si testul Dyno nu a deliberat cati cai, ce cuplu si ce viteza maxima are?

bora 02-09-04 07:00

Cea mai tare Astra. punct

COObra 02-09-04 07:59

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
super. sa o stapanesti sanatos. frumoasa foc si cu gust. nu e incarcata cu tzaranisme.
ce beton e masina rosie cu neoane albastre.
vorba lui Luca am crezut ca e din afara si faci misto de noi.
BRAVOOOOOOooooooooooo

the_mav 02-09-04 08:05

bai X-Ray.... :shock: :shock: :shock: :shock: :yikes: :yikes: :yikes:
a meritat sa astept(am) sa o vedem in forma finala...
e super meseriasha mashinutza...
sa-ti traiasca si sa ai grija de ea ca de ochii din cap :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

polifem 02-09-04 08:27

nishte jante pe 17\" ... cu nishte gume mai late ... merg nishte flanshe ca la ursuletZi ... cu partea de sus a rotZilor mai inspre interior :P

CT-03-ART 02-09-04 08:49

dupa ce am vazut mashina in realitate va pot spune ca lucrarea merita apreciata shi respektata shi respekt shi pt Andrei.o lucrare intradevar buna.

XSW 02-09-04 11:44

Felicitari ! Probabil cu jantele noi care ziceai ca trebuie sa iti vina o sa fie cu adevarat dementa.

Cheers !

Stuey 02-09-04 11:54

Re:

SAD MONSTER......:D
super tare....asteptam pozele puse de gabi pe site.La interior....ai facut ceva modificari???Anyway...felicitari pentru ce ai realizat.

BogdanCMS 02-09-04 11:59

Quote:

SAD MONSTER
...adica \"monstru' trist\" :lol: :lol: :lol: Asta numai trist nu e...suparat, da, dar nu trist... :lol:

X-Ray-Eyes 02-09-04 12:46

LoL ...
Misto comentariile ...
10x !

Jentile sunt pe 16 , cu 9 x 16 pe spate si 7.5 x 16 pe fata si ... ET de 15 !

Deci ies in afara destul de mult . Iar modelul ProLine PA ...

Pe spate am sa mai bag si distantere de 1.5 Cm Sabelt sa iasa inca un pic rotile in afara ...

RoSonic 02-09-04 13:11

si-ar merge si niste stopuri in genul celor puse de SHA pe masinutza lui! :lol:

DnI 02-09-04 13:11

nu exista limite pentru cuvintele de lauda!
este MORTALA! :shock:
cand iti vor ajunge si rotile o sa-i schimbe tot aspectul... si mai belea!
bafta in continuare... si ai grija pe unde o parchezi!

CataNOS 02-09-04 13:46

X-Ray am ramas fara cuvinte... E superba!!!
Am si eu o intrebare.. Cat a costat vopsitul?
Multumeeeesc!

CT-03-ART 02-09-04 13:59

va pot spune ca shi interiorul arata destul de mishto nu am avut timp sa il analizez dar arata destul de marpha din ce am vazut.

B|shOp-VR6 02-09-04 14:07

Acum m-am ridicat de pe scaun... tocmai cazusem cand am vazut pozele... X-Ray.. esti meserias omule... super masina sa-mi bag... deci nu am cuvinte...

Sa ai grija mane de ea... e prea belea, super beleaaa!!!

Eryka 02-09-04 14:25

:inyourfac :peace: :peace: e super belea masina facuta!!!! felicitari!!!!

Gabi 02-09-04 14:53

The most fuckin' beutiful car I've ever seen !

Andrei: te-ai depasit frate!

PROPUN CA MASINA LUI ANDREI SA FIE DECLARATA BEST 4TUNING!

the_mav 02-09-04 14:56

SUBSCRIU !!!!

CT-03-ART 02-09-04 15:02

sustin ce a zis Gabi.

Al3xius 02-09-04 15:05

de acord !!! SAD = BEST 4tuning CAR !!!! :peace: :peace: :peace:

R-NOS15 02-09-04 15:15

no comment

:tenisclap :tenisclap :tenisclap :yikes: :yikes: :yikes: :love: SAD

TheSinner2 02-09-04 16:36

e prea bezda masina !!! sa-ti traiasca ! :twisted:

EvLSant0S 02-09-04 16:40

hehe... din ce mi-ai zis la terasa..... hmm ma asteptam sa fie o frumusetze.... cand am vazut poza din spate.... imediat mi-a atras atentie .... \"aeromax-u\" :) sau eleronul d supra :D ..... in fatza.... cand am vazut fatza... AM ZIS CA NU SE POATEde o frumusete ..... rara .... cu neoanele alea si cu acei mici dintzisori... s-a terminat nu pot decat sa-ti zic bravo... ai facut o masina de nota 10+

P.S: saluta-l pe amicul tau din seara aia , din partea mea si a lui speeder ...
P.P.S subscriu la ce a zis gabi :D ....

P.......P.S : nu ar fi o idee buna ... sa se faca o faza ca asta??? masina lunii .... septembrie... de ex. ?

All times are GMT +2. The time now is 00:42.

- Copyright 2026 4Tuning