![]() |
X-ray...pe alea de pe site le-am vazut acu 4 zile....toate...dar mai am si eu o intrebare :?: Ai pus tu o poza pe forum...in care aveai 280 km/h...si scria acolo Opel astra turbocharged...240 hp...adik 240 de cai putere...
Pana la urma cati cai ai? |
mersi X-Ray...
ce sa zic... nu arata rau... doar ca nu le vad rostu'... |
Re:
Quote:
E ceva mai special ... mai aparte ... Mie unul imi plac la nebunie !!! Quote:
Quote:
Quote:
Kilometrajul original este pana la 250 ... si este modificat pana la 280 .... Si Turbocharger este urmatoarea modificare pe care sper sa o fac la masina ... Momentan catzi cai am ... 150 .. cat scrie in talon ... Nu zic ca am nici 300 , nici 200 nici 100 ca nu vreau sa sara vreunul cu gura ca asha si pe dincolo ... Cand am sa fac testul cu Dyno am sa bag si o poza aici sa se vada realitatea fara nici un dubiu ... :peace: |
apucate domnu de afaceri.. mai ia cu tine doi ucenici.. si scoate-tzi banii pe tuning :D
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
Si bani pe tuning nu scoti clandestin ( adica sa sti ca luna asta de ex am profit de 5 mil si mi se rupia ...) decat sa infiintez o firma cu profil si sa aduc si pedale , volane , schimbatoare , huse , neoane , bla bla , si in paralel sa mai bag o bara de fata , spate , praguri , etc... Uite niste poze cu un motor murdar ... :peace: |
Cam cand ai de cand sa iti faci un test dyno ?
Ne-ai facut pe toti curiosi . :) Bafta! |
Re:
Quote:
Nu ? |
3 Attachment(s)
FINISH.
O mica idee despre cum arata masina mea acum . Restul o sa va explice Gabi cu ajutorul www.4tuning.ro pe prima pagina ! 10x ! :peace: |
BRAVO!!!!!!! SUPER FRUMOASA BETON MARFA COOL !!!!!!
SA-TI TRAIASCA!!!!!!!!!!! :) :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: |
superba masina ! felicitari ! :wink:
|
imi place eleronu'... aeromax din nfsu (cel mai tare din tot jocul) :lol:
felicitari si la mai mare :wink: |
FELICITARI X-Ray-Eyes,super a iesit masina ce-l putin cand i-am vazut fata am ramas masca :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :shock: :yikes: :yikes: :yikes: ,inca odata FELICITARI !!!
|
Asta numesc eu TUNING adevarat, desavarsit...FELICITARI SI S-O STAPANESTI SANATOS!!!
|
Excelent !!!!!! E cum MULT peste asteptarile mele !!!
sa o folosesti sanatos ! |
marfa..
marfa masina...sper ca intro zi sa ma pot lauda si eu cu asa un kitt de caroserie.....momentan nu am decat un eleron amarat... :oops: ....respect!
|
Ciushca ... ce pot sa zic shi yo .. decat FELICITARI ... sa o plimbi sanatos ... shi la mai multzi calutZi ... arata dementZial ... :D congratZ!!!
|
Frate cand am vazut primele doua poze am crezut ca e din afara dar dupa aia am ramas masca. Ai facut-o super, singura chestie ar fi niste cauciucuri mai groase si ar fi perfecta.
Felicitari, rar am vazut asa ceva pe strazile Romaniei :clap: |
Si testul Dyno nu a deliberat cati cai, ce cuplu si ce viteza maxima are?
|
Cea mai tare Astra. punct
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
super. sa o stapanesti sanatos. frumoasa foc si cu gust. nu e incarcata cu tzaranisme. ce beton e masina rosie cu neoane albastre. vorba lui Luca am crezut ca e din afara si faci misto de noi. BRAVOOOOOOooooooooooo |
bai X-Ray.... :shock: :shock: :shock: :shock: :yikes: :yikes: :yikes:
a meritat sa astept(am) sa o vedem in forma finala... e super meseriasha mashinutza... sa-ti traiasca si sa ai grija de ea ca de ochii din cap :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
nishte jante pe 17\" ... cu nishte gume mai late ... merg nishte flanshe ca la ursuletZi ... cu partea de sus a rotZilor mai inspre interior :P
|
dupa ce am vazut mashina in realitate va pot spune ca lucrarea merita apreciata shi respektata shi respekt shi pt Andrei.o lucrare intradevar buna.
|
Felicitari ! Probabil cu jantele noi care ziceai ca trebuie sa iti vina o sa fie cu adevarat dementa.
Cheers ! |
Re:
SAD MONSTER......:D
super tare....asteptam pozele puse de gabi pe site.La interior....ai facut ceva modificari???Anyway...felicitari pentru ce ai realizat. |
Quote:
|
LoL ...
Misto comentariile ... 10x ! Jentile sunt pe 16 , cu 9 x 16 pe spate si 7.5 x 16 pe fata si ... ET de 15 ! Deci ies in afara destul de mult . Iar modelul ProLine PA ... Pe spate am sa mai bag si distantere de 1.5 Cm Sabelt sa iasa inca un pic rotile in afara ... :peace: |
si-ar merge si niste stopuri in genul celor puse de SHA pe masinutza lui! :lol:
|
nu exista limite pentru cuvintele de lauda!
este MORTALA! :shock: cand iti vor ajunge si rotile o sa-i schimbe tot aspectul... si mai belea! bafta in continuare... si ai grija pe unde o parchezi! |
X-Ray am ramas fara cuvinte... E superba!!!
Am si eu o intrebare.. Cat a costat vopsitul? Multumeeeesc! |
va pot spune ca shi interiorul arata destul de mishto nu am avut timp sa il analizez dar arata destul de marpha din ce am vazut.
|
Acum m-am ridicat de pe scaun... tocmai cazusem cand am vazut pozele... X-Ray.. esti meserias omule... super masina sa-mi bag... deci nu am cuvinte...
Sa ai grija mane de ea... e prea belea, super beleaaa!!! |
:inyourfac :peace: :peace: e super belea masina facuta!!!! felicitari!!!!
|
The most fuckin' beutiful car I've ever seen !
Andrei: te-ai depasit frate! PROPUN CA MASINA LUI ANDREI SA FIE DECLARATA BEST 4TUNING! |
SUBSCRIU !!!!
|
sustin ce a zis Gabi.
|
de acord !!! SAD = BEST 4tuning CAR !!!! :peace: :peace: :peace:
|
no comment
:tenisclap :tenisclap :tenisclap :yikes: :yikes: :yikes: :love: SAD |
e prea bezda masina !!! sa-ti traiasca ! :twisted:
|
hehe... din ce mi-ai zis la terasa..... hmm ma asteptam sa fie o frumusetze.... cand am vazut poza din spate.... imediat mi-a atras atentie .... \"aeromax-u\" :) sau eleronul d supra :D ..... in fatza.... cand am vazut fatza... AM ZIS CA NU SE POATEde o frumusete ..... rara .... cu neoanele alea si cu acei mici dintzisori... s-a terminat nu pot decat sa-ti zic bravo... ai facut o masina de nota 10+
P.S: saluta-l pe amicul tau din seara aia , din partea mea si a lui speeder ... P.P.S subscriu la ce a zis gabi :D .... P.......P.S : nu ar fi o idee buna ... sa se faca o faza ca asta??? masina lunii .... septembrie... de ex. ? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning