Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Virtual Tuning... anyone ??? (https://forum.4tuning.ro/195-satu/18632-virtual-tuning-anyone.html)

holdo 03-08-06 21:12

Re: Virtual Tuning... anyone ???

2 Attachment(s)
m-am riscat la un dodge RAM ............

holdo 03-08-06 21:15

2 Attachment(s)
de-al lui fratelo...:) multe elemente fol de pe RAM!!! sa nu reprosati :)

raul_rebelul2005 05-08-06 14:38

Holdo,fain o iesit dodge-ul....bafta in continuare....

Criwar 05-08-06 19:56

1 Attachment(s)
s-a lansat o provocare intre holdi si alex2fast4u...constand in VT(normal)...pe mine m-o pus sa le gasesc masina...si m-am si chinuit k is pretentiosi baietii astia...
oricum au la dispozitie 1 saptamana pt a finaliza masina...rezultate le voi analiza eu cu ink vreo 3-4 baieti...iar castigatorul...va mai da o bere la ala care o ales masina :D(adik mie :P)...in rest...BAFTA baieti!

Alex2Fast4U 05-08-06 19:58

oricum ai o bere de la mine... sapt. viitoare duminica faci poll`u .. shi asteptam rezultatele.. bafta holdo..

raul_rebelul2005 06-08-06 18:36

Ii prea slab premiu pt.asa ceva:)numa o bere....

holdo 07-08-06 18:16

ms alex.... bafta si tie!!!!! :)
raul da ce premiu zici ca ar trebui sa fie? 1 lada? :)

raul_rebelul2005 07-08-06 19:50

Cel putin sau macar o sticla de wiskan...:D

Criwar 13-08-06 12:42

s-a terminat perioada acordata celor 2 pt a modifica masinile...rezultate vor fi postate dupa ce trimite si holdo masina care precis iarasi bea pe undeva :)...asa k...rabdare ;)

black-hawk 13-08-06 16:23

sal alllz nice forum,ma bag si eu la "tunnigat",cum e pe aici, cu echipe sau cum .Datzi si mie niste detalii:)

Alex2Fast4U 13-08-06 16:35

poi.. nu e pe echipe.. noi deocamdata suntem numai 2 care ne ocupam de asta.. dak ai niste lucrari de ale tale.. sa vedem cum stai cu VT-u` posteaza-le... poate intrii si tu in "echipa". dupa cum vezi suntem primitori pe aici.. nu ca pe alte comunitati.. :) sa vedem ce stii ... shi mai vedem..

@criwar... mey.. eu cred k holdo.. ii pe spate.. azi nu l-am vazut deloc p net.. mai asteptam 1 zi cu lucrarea lui... sa nu fim shoareci.. :D

holdo 13-08-06 18:14

am "terminat" si eu mai trebuia inca una alta da.....data viitoare :)
in rest bine ati banuit eram la o bere ...............:)

holdo 14-08-06 10:47

black-hawk....iti asteptam creatiile :) si dac ai chef data viitoare te bagi si tu
la o masina. Cu cat suntem mai multi cu atat e mai bine :) bine ai venit!

holdo 14-08-06 11:06

2 Attachment(s)
s-a bagat si fratelo pe VT :) cateva poze i-am postat deja, pana nu ii merge useru le postez eu......

holdo 14-08-06 11:08

3 Attachment(s)
inca un 350Z zic eu f reusit!

Criwar 14-08-06 11:47

fainute masinile...ai grija holdo...k fratetau te cam intrece la vt :P...mai persevereaza :D

black-hawk 14-08-06 18:16

Holdo ,sper sa fac si eu ceva, ca mam plictisit de caldura asta,cred ca im pun un ventilator pe undeva pe langa monitor,gheatza in pantaloni imi torn un bidon cu apa gheatza si ma apuc de tunarit.

black-hawk 14-08-06 20:50

1 Attachment(s)
A vanit timpu sa postez si eu ceva asa ca.....Am facut si eu nissan 350Z,nu e cine stie ce,dar macar e......:))

Criwar 14-08-06 21:03

black-hawk...data viitoare salveaza poza k jpeg deoarece calitatea nu se observa fata de bmp iar dimensiunea e de zeci de ori mai mica...si poti uploada poza...k asa ia prea mult timp sa o descarci...ok? incearca...poti sa o transformi din bmp in jpg...iti va fi mai usor...

Criwar 14-08-06 21:04

in rest...nush ce e asa cald la tine...k la noi a fost chiar racoare bine zilele astea...dar dak tot iti place persevereaza si dak ai idei pune-le in practica si iti asteptam lucrarile...spor la tuningat

ranek 14-08-06 21:13

vad k fiecare comunitate de pe 4T "se antreneaza" ... de ce nu intrati si voi in vorba pe sub forumul special pt Virtual Tuning ?! ati putea sa mai invatati cate una , cate alta ;) !

black-hawk 15-08-06 08:17

scz pt poza aia da nu am siut cum sa o pun,in fine alta data asa am sa fac,da ce parere avetzi de masina,stiu ca nu e cine stie...........

black-hawk 15-08-06 08:19

1 Attachment(s)
sa pun poza si in format jpeg,vedetzi aici........

black-hawk 15-08-06 09:28

1 Attachment(s)
si inca una cu mai multe actzipilduri

black-hawk 15-08-06 10:08

hai sa facem si noi un mini concurs,sa aleaga cineva o masina ,dintrun unghi caloomea,si noi sa o facem.Exact ca la Vt.si care castiga alege masina viitoare,e mijto chestia.:)

Alex2Fast4U 15-08-06 11:51

poi.. ar fi o idee.. da in 3? ii cam aiurea... dar dak chiar vreti.. merge.. :)

holdo 15-08-06 12:28

black hawk....de inceput e bine ...nu-i rau :)
e o ideee destul de buna postati ceva....

black-hawk 15-08-06 12:47

holdo daca esti,da si mie id de mess,sa vb acolo oleak

black-hawk 15-08-06 12:48

si daca vretzi caut eu o poza cu o masina si o poztez sa o facem.

black-hawk 15-08-06 12:49

inca ceva cum fac si eu sa bag acolo sub textu care apare cand postez cum are alex2fast4u.ca mam chinuit oleak da nu prea iese

black-hawk 15-08-06 13:41

haidetzi nu mai intratzi si voi pe forum?

Alex2Fast4U 15-08-06 16:06

da nu tre sa postezi in fiecare minut.. poti da edit si iti continui ideea... nu ii goana dupa post-uri.. nu conteaza k ce iti scrie sub nume... poi dak vreti .. dam un concurs.. holdo.. u ce zici.. ?

holdo 15-08-06 20:13

alex...eu sunt de acord si asa nush ce sa fac. Am un impreza in curand o sa fie gata. Puneti o poza si vedem ce iese :)

black-hawk 15-08-06 22:42

1 Attachment(s)
pun eu un evo

black-hawk 15-08-06 23:42

1 Attachment(s)
eu am facut ceva,dar e cam napa,ca stitzi si voi,in stare de ebrietate la bordu unui mouse se conduce cam najaoa,asa ca sa nu fitzi rai,am sa fac alta ,pana atunci ............

Alex2Fast4U 15-08-06 23:52

in primu` rand... spoileru` shi pragu is puse cam aiurea... ca sa nu vb de diferenta f mare de culoare si ca sunt patratoase .. apoi.. la aerisirea de pe capota.. unde ai vrut sa faci negru ?? e selectat gresit ... si intercooler rosu.. io ink nu am vazut... :P nu lucra in cantitate.. lucra in calitate.. mai bine faci 1 masina buna... decat 4 bunicele... numai bine..

holdo 16-08-06 21:09

black hawk.....tu stai la calc cand ai la bord :) ....
poza e tare lanceru e printre masinile mele preferate bineinteles dupa STI, o sa incerc sa o modific putin, numa o sa-mi trebuiasca ceva timp, sa tin si sticla si mausu cu aceeasi mana nu prea merge.
in rest incet o sa evoluezi...totusi ai grija putin la detalii si incearca culoarea sa fie cam acceasi....

holdo 17-08-06 11:22

black hawk pe unde umbli? noh te-ai apucat din nou de EVO?
alex tu incerci sa scoti ceva din el?
eu am incertcat cre ca pe maine e gata cel tarziu

holdo 17-08-06 12:51

2 Attachment(s)
e gata si varianta mea :)
cu culoarea am fost cam nehotarat si farurile.....nush
spuneti-va voi parerea!

black-hawk 17-08-06 14:16

dap frumos nice job,da acolo la radiatoru ala sau cum so mai chema parca e prea in spate si da un efect asa nush cum sa spun.......oricum e super, si inca ceva aerisirea aia e cam stramba .....sau mi se pare

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning