Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Cum ne gasim masinile dimineata in parcare? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18224-gasim-masinile-dimineata-parcare.html)

sonykel 20-12-06 21:20

Re: Cum ne gasim masinile dimineata in parcare?

bai sad da si tu te superi repede ma... omu a ciocanit in geam o fi crezut ca esti prin spate sau pe sub bord si vroia sa te salute...
Acum 3luni am mai patit si eu o faza de mi venea sa-i cer lu sad pusca cu luneta... Tocmai ce vopsisem capota la masina... si nu o tinusem destul in cuptor era putin ``umeda`` si stateam pe geam imi admiram capota proaspat vopsita si vine o baba schiopa se sprijina de masina si isi goleste posheta pe capota masini si avea nu mai fise si chei... si tot cauta o fisa de 5000de lei(adica 50de banii acuma) si racaia si cu unghile.... am ramas masca n-am avut puterea sa tip la ea...

leonard 20-12-06 21:52

io in locul tau coboram sai dau 5 mi

YZF-PWR 21-12-06 00:06

voi credeti ca aveti probleme cu masinile ?:)) mutati`va frate la mine in tomis 3 langa piata in parcarea de la alfa beta sa vezi dupa cum dupa ce iti lasi masina acolo o zi , cand te intorci la ea zici ca-i alta marca asa ti-o deregleaza la balamucu care-i acolo

X-Ray-Eyes 21-12-06 01:59

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 669166)
am ramas masca n-am avut puterea sa tip la ea...

Nu trebuia sa tipi la ea ... vezi ca o punga plina cu apa si cerneala nu face zgomot cand vine de la etaj direct in cap !

:D

p3rv3r5ul 22-12-06 09:12

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 669539)
Nu trebuia sa tipi la ea ... vezi ca o punga plina cu apa si cerneala nu face zgomot cand vine de la etaj direct in cap !

:D

sau o butelie plina direct in ureche. cred ca mai mult de SFRRRRRR nu se aude in cadere :D

sonykel 22-12-06 20:22

nu nu sunt bulangii sunt neam prost... sunt tampiti... eu cata pica as avea pe unu de masina lui nu mas atinge... decat de masina lu profu de fizica iam factu un tribal cu cheia ca ma lasase corigent cu3 in a12... in rest poa sa fie dusmanu meu de sange de masina nu ma leg... daca ai ceva de impartit ii zici in fata nu ca tiganii trag o flegma si fug... astai lashitate astia care se razbuna pe masini... idioti domne imbecili... eu leas rupe mana si ias si castra cum fac arabi cand fura cineva...

LKS 22-12-06 22:06

io era sa`i fac lu profa de mate niste matrici pe capota de la roveru ei streetwise ..da m`am calmat rpd :D

OltcitPower 22-12-06 22:24

de cand am vopsit oltcitul in rosu(4luni)...mi-a fost fortata capota fata de 2ori:lol: :lol: :lol: :lol:

prima data, cand masina era semi-asamblata, adica aveam masca de la faruri pusa(deci capota incuiata), si toate geamurile+incuietorile erau montate. Nu au luat nimic ca nu aveau ce lua din compartimentul motor gol, dar au vrut sa deschida capota in stil Dacia...iar acum cam pe mijlocul ei, capota e bombata in ambele parti.
a doua oara...acum 1 luna...au incercat sa o deschida...de unde oare? de la mijloc, unde era bombata capota. Au tras de ea cat au tras...si s-au prins ca am incuietoare tip Mercedes la ea, adica o sarma legala la incuietoare si bagata prin grilajul din fata. Au luat bateria mea pe moarte:lol: :lol: :lol:

ce oameni...:lol: :lol: :lol:

fixu_mic 23-12-06 11:20

mie aun incerkt sa imi klareask "ursu"( masina era nespalata de o sapt si cand mam dus la ea am ramas mask....erau numai urme de adidas pe ea, toata de la capota, plafon, pana la portbagaj...aja k poate statea in drum si nu aveau romanii loc sa trek) oriqm dk ii prind am zis k ii fac tramvai....si dk nu ma da la stiri nu am fct nik...

leonard 23-12-06 13:31

aia merita sa le dai burn-out pe cap:))

YZF-PWR 23-12-06 20:14

sa va spun cel mai daunator lucru pentru unu care va strica vopseaua etc la masina ? aruncati mamaliga pe masina lui , ( sau un par in cap ) dar daca ii puneti mamaliga pe vopsea va garantez ca ii crapa tot lacu de pe ea , am auzit`o si eu azi cand mi`a spalat unu masina si a vazut de ce nu iese

peter 24-12-06 09:51

cum se face mamaliga ? buhahah :lol:

Bogdan_ozzy 24-12-06 10:07

eu cu masina inca nu am avut nicio problema de genul aceesta!!!

CT-XX-CDA 24-12-06 10:09

da ce nu-ti gasesti dimineatza pe masina.... oricum si gainatzul de pescarusi este la fel de periculor.... iti termina vopseaua.

Bogdan_ozzy 24-12-06 10:11

eu sper ca in fiecaRE DIMINEATA.. sa o gasesc intreaga:P

sonykel 24-12-06 13:05

mamaliga cum se face? se ia un litru de apa se fierbe... cand da in clocot se toarna malaiu si se mesteca sa nu faca cocoloashe... cred cami fac o firma livrez mamaliga la domiciliu...

ciprian-21 24-12-06 22:51

cu toate ca nu`s din cta . o singura data ia furat si lu tata benzina din masina ( bine de la toate masinile din parcare) , iar cand a venit politia ( defat un muce flaimucea) a`nceput sa`i zica lu tata ca daca`i prinde sa`i calce pe cap si dupa sa mai cheme si politia !!!

Daniel_DRV 26-12-06 10:20

sonykel ai uitat sarea ma :)))))))

Psycho 26-12-06 10:25

io azi de dimineatza am gasit-o ninsa ??!! Voi ??

Daniel_DRV 26-12-06 10:28

eu am gasit zapada pe ea ;)

peter 26-12-06 11:04

pare dubios...trebe sa luati masuri :lol:

sonykel 26-12-06 12:50

nush ma la mine si mai dubios? o fi greenwich ala de nasoleshte craciunu...
a mea avea si zapada si era si plina de noroi pe aripi parca facuse drifturi cineva cu ea ieri pe ploaie.... tare dubios tre so spal din nou

sonykel 26-12-06 13:13

Quote:

Originally Posted by NasuL (Post 675060)
sonykel ai uitat sarea ma :)))))))

sarea e extra-toping mai...:rolleyes2 8) :rolleyes2

bogdan C.E.T. 26-12-06 17:15

ala e grinchi ...greenwich e altceva..lol

k4r4 26-12-06 18:47

nu mai zice shi tu asha....k moare garda...

sonykel 26-12-06 22:06

grinci minci... e ala verde urat de respira greu... uraste craciunu si ca consecinta il buleshte... pe craciun la el ma refeream...

CT99WUW 30-12-06 20:48

Mai nou ...o gasesc cu gheata pe parbriz.....cred ca am dusmani..nu gluma daca are timp toata noaptea sa faca el atata gheata.Fratilor cum stiti sa va gudurati pe langa vecini asa aveti masinile....Esti tare'n maxilar pac o zgarietura...te'ai laudat ca ai fost cu baietii prin cluburi si ai spart jdemii de Roni pac o usa "tunata" si tot asa...cei mai periculosi sunt "prietenii" si baietasii care dupa o seara de parfum de struguri isi etaleaza talentele in ale aerografiei , tinichigeriei ...etc.

Psycho 31-12-06 10:18

auzi .. shtiu k romanu s-a nascut poet ... da sa dea draq daca am inteles ceva din ce ai scris ...

sonykel 31-12-06 10:23

omu a fost economic multe idei in putine randuri eu am inteles ideile principale?sati fac un rezumat?:P

CT99WUW 31-12-06 14:52

Nu erau mai multe idei...era una singura si anume :
In functie de cum te porti in "societate" asa se poarta si "societatea" cu tine...mai precis ...micile chestii care se gasesc in parcare apare ca urmare a unui caracter infect , laudaros etc etc de la asa numitii prieteni , vecini , cunostinte etc.
La Multi Ani Romano-Europeni

CT-07-APV 31-12-06 15:57

Atunci zi si mie ceva daca zici ca asa e... Eu nu am mai stat prin cartier afara sau de vorba cu vecini sau ceva de mai bine d un an jumate si tot am avut probleme. Care mai e motivul acum?

GABBY_ 31-12-06 16:06

e vb de rautatea romanilor ,nu tine cont de cine esti si hram porti .hai la multi ani tuturor si sa aveti parte de cel putin macar ceea ce va doriti :P

fixu_mic 01-01-07 18:07

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 680752)
Atunci zi si mie ceva daca zici ca asa e... Eu nu am mai stat prin cartier afara sau de vorba cu vecini sau ceva de mai bine d un an jumate si tot am avut probleme. Care mai e motivul acum?

motivul este simplu...invidia!!pt k baietzii de la tine din cartier pb k stau la colt in fiecare zi si sparg seminte...viseaza la cine jtie ce...

LKS 17-01-07 13:25

azi mi`a facut`o cineva ..cand sa plec de la lic ..masina parcata ..la locu` ei ..cu rotzile de pe dreapta dezumflate complet .. n`aveam nici macar o pompa la mine sa o umflu ...am schimbat una dintre ele cu rezerva ..si aia dezumflata ,...da macar am ajuns la vulcanizare ...
le`am umflat si acum sper sa fie doar o gluma ...sa nu fie taiate ..intzepate ...ca`s gume noi si ma doare sufletu`
chiar ma bufnise rasu` .. de obicei glumele astea imi plac ..da nu daca mi se fac mie :D :D :D

ct03nut 21-01-07 13:26

dati cu lichid de frana pe vopsea .. dupa aia frecati cu carpa si se ajunge la metal, e mai bun ca sablarea....sau mamaliga :evil:

quick_5hifter 21-01-07 15:12

Cu asta chiar ca ai sarit calu'...poate n-ai vazut ca titlul topicului e "cum ne gasim masinile dimineata in parcare?" , cred ca tu ai citit "cum sa le stricam masinile in parcare?"
Nu te gandesti ca mai sunt si retardati pe-aici, capabili sa puna in practica asa ceva?

On-topic: mai nou imi gasesc oglinda lovita in fiecare dimineata...nu o pliam pentru ca era destul loc sa treaca alte masini, dar se pare ca din ce in ce mai multi indivizi iau permisul pe spaga...
Cu pipi de cutu la roti deja m-am obisnuit...:rolleyes2

CT-07-APV 21-01-07 22:08

Cred ca defapt este alt fenomen. Mai nou se practica atinsea... dar la oglinzi. Stiu vecini care asta fac wow hai sa vad daca ii iau oglinda lu asta... ei cred ca asa isi demonstreaza calitatile de sofer de 3 luni si daca este diferenta de inaltime intre oglinzi.. gasesc ei o solutie

mike20 22-01-07 20:19

Quote:

Originally Posted by ct03nut (Post 708051)
dati cu lichid de frana pe vopsea .. dupa aia frecati cu carpa si se ajunge la metal, e mai bun ca sablarea....sau mamaliga :evil:

lichid de frana , acid de baterie si alte ***uri...sunt multe dar cel mai bine isi vede fiecare de masina lui si de treaba lui ca nush dak se ajunge undeva.facandu`i rau altuia...

AdiNX 11-02-07 10:36

1 Attachment(s)
pai.. eram la piata.. am stat 10 minute in magazin, si cand m-am intors la masina, era blocata de asta care parcase aiurea.. aveti poza mai jos.. cand il gasiti, il salutati, sau il blocati si voi 10 minute :lol:

Daniel_DRV 11-02-07 20:37

Bloceaha-i tu pe alti in continuare sa vezi cum este sa te injure.

All times are GMT +2. The time now is 14:38.

- Copyright 2026 4Tuning