![]() |
Re: 4TuningRO numarul 2 !
ar fi fain macar sa vedem la stiri anuntzuri mai dese sau ceva :))
|
1 Attachment(s)
abia azi am luat nr2 e marfa..rau...astept nr 3...:D
dovada: |
Numarul 3 in ce luan apare si ce i prin el surprize :lol: :lol: SCUZE DE OFFTOPIC
|
Quote:
#1-aprilie #2-iunie #3-august etc... de surprize nu stiu nimic... poate ne spune gratzian |
Cum as putea procura numarul 2 ca nu stiu sigur dak se mai gaseste...ma gandeam poate se poate trimite prin posta.Sau daca ma abonez acuma primesc si numarul 2?
|
acush dau fuga la banca sa platesc .. pt 5 reviste :D
|
frumos nr.2!!no comment!!...astept numerele urmatoare si vom vedea!!
|
am sai zic lu batranu sa-mi aduka revista din tara.abia astept sa vad si eu cum arata o revista tuning romaneasca ca reviste spaniole am prin toate colturile casei si masinii.o intrebare... revista are si poster???
|
astept in cursul aceste saptamani o confirmare aici ca au intrat banutzii in cont si ca e totul okay si daca se poate rezolva mica rugaminte legata de stickere 4tuning precum am mentionat in email.. toate cele bune and drive safe!
Ca o premiera pt mine pe 19 iulie adica ieri mi-am facut cont la 4tuning, comanda la revista pt 6 editzii si bomba .. mi-am cumparat si masina ca sunt boboc in ale condusului si am zis ca, cu o masina modesta pot invata arta condusului ... :D |
ne da cineva detalii despre numarul 3 al revistei? o coperta, o data, un pretz?
abia astept sa pun mana pe ea ;) |
au ajuns revistele ... iuhhhhuu..
THX 4tuning, THX Many (cred ca asa e numele) @AdiNX nr 2 al revistei e valabil pt Iunie - Iulie deci urmatorul va fi August - Septembrie, pretz cred ca tot 8.5 RON .. pics asteptam de la cei de "sus" cya :) |
se pare ca pana acuma numarul 2 e singurul numar care iese din tipare , revista fiind mai inalta decat celelate numere, ar trebuii pastrata dimensiunea de la un numar la altul (mai putin grosimea)
|
da, nr 2 a fost o exceptie...
in rest este si va ramane stabil, nu se va mai repeta formatul respectiv... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning