Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   opel calibra..avantaje si dezavantaje! (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/17411-opel-calibra-avantaje-dezavantaje.html)

OT-34-WAY 06-10-06 13:27

Re: opel calibra..avantaje si dezavantaje!

calibra de vanzare au toti aia care spun ca e consumul 9% :)

Jady 06-10-06 21:59

E ok, si pe ei ii astept....

Mircea-Finutz 08-10-06 16:42

4 Attachment(s)
va salut...mi-am luat si eu acu vreo 2-3 sapt calibra....motor beton...caroserie neatinsa....doar ceva probleme la articulatzii...k la orice mashina mai batranica asha....nijte placute...bucshi...etc......spre surprinderea mea....sunt mai ieftine piesele k la dacie!:shock: :shock: nu mi-a venit sa cred k o bucsha e 200 d mii si 300 aia cu metal in exterior(de bascula). Am bagat in jur de 15 mil in ea....dar e d vis...sincer....merge beton!! iar consumul...e mai mult dekt onorabil...in jur de 10 in orash,...iar afara...6...7. Motorul e 2.0 16v Sfi 150 Cp (e nou) iar mashina este din 91. dar sincer...nu o arata!:D Pun si nijte poze....sa va facetzi o idee!:-) eu sunt super multzumuit d ea....cine vrea sa ishi i-a....o sa aiba surprize....f placute! :D:D

Jady 08-10-06 16:46

Pana cand o sa imi gasesc si eu una, am sa urasc toti proprietarii de Calibra :twisted:
Glumeam, s-o stapanesti sanatos.

Si in continuare, astept oferte .... VREAU CALIBRA!!!

bmwnyk 21-10-06 15:34

Quote:

Originally Posted by Hooligan (Post 467387)
si eu sunt bolnav dupa calibra...da am o pb k nu gasesc acte sa o pot inmatricula si are cartea verde expirata...:(((( HILFEEE deci m inteles k nu consuma mult dak o skimbi in 3-4 mii de ture ...akuma dak o forjezi suporti riscurile :D

ti ai luat calibra?parca era mai bun fiatul coupe frate :lol:

bmwnyk 21-10-06 15:37

zi frate radeai de mine cu calibra ca chipurile e mai proasta ca fiatu

bmwnyk 21-10-06 15:42

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 414217)
aaa ar mai fi o intrebare(pt cei ce s-au aflat in situatzia asta)...Daca e neinmatriculata,cat de greu ar fi s-o inscriu?? :?:

se inscrie usor dar depinde cum vrei tu so inscri

Jady 25-10-06 17:50

Poti sa o inscrii la anul. Te va costa 4002 euro dar nu stiu daca se va aplica numai pentru masinile importate dupa 1 ianuarie 2007 sau si pentru cele de dinainte. In vechiul proiect de lege costa doar 1600 si un pic, dar nu s-a aprobat...

adrian1313 25-10-06 19:40

salut
si daca este vorba de o masina intretinuta dar care in continuare are probleme si cere bani?
ce ar trebui sa fac?
1. sa consult un mecanic bun (directie in care va cre ajutorul)
2. sa o vand (nu-mi vine fiindca am bagat multi bani in ea si arata chiar bine...iar in alta ordine de idei masina asta mi-am dorit-o de vreo 10 ani)
merci pentru raspuns

Jady 26-10-06 02:40

Acum depinde... Cat de intretinuta e daca are probleme. In general masinile cer bani... uneori multi, insa acest multi depinde si de buget. In mod normal, la un moment dat problemele ar trebui sa se mai rareasca, asta daca ai folosit doar piese noi si "autorizate" de constructor. Daca te rezumi la dezmembrari, si aici ma refer la piese mai importante, atunci ai o problema mereu. Dar cel mai bine, zic eu, care sunt in aceeasi situatie cu tine (si eu mi-am dorit foarte mult masina, si de mult timp) mai bine o lasi sa se odihneasca pe dreapta, strangi bani, si te duci la un "doctor" de Opel (vorbeste cu UGA, am inteles ca stie pe cineva foarte in tema cu Opelul) si iti iei frumos doar piese originale si evident noi, ti le pune meseriasul, si atunci e cam greu sa mai ai si probleme. Mai mult... nu stiu ce sa-ti spun, doar nu o vinde decat daca te forteaza imprejurarile, eu stiu sigur ca am sa fac tot posibilul sa-mi tin masinuta, cu dintii daca e nevoie :twisted:

bmwnyk 28-10-06 04:41

baeti spuneti mi si mie unde pot sa ma duc sa unblu in calc la calibra sa mi se itrerupa injectia la 8000de turatii sa sa mi mai bage cativa caluti ca nu fac fata la un span de nova care are motor tunat si nos
ma disperat baetasul ala
ajutatima sa i scot impresiile din cap

Bogdan_ozzy 03-12-06 10:23

[QUOTE=Mircea-Finutz;579216]va salut...mi-am luat si eu acu vreo 2-3 sapt calibra....motor beton...caroserie neatinsa....doar ceva probleme la articulatzii...k la orice mashina mai batranica asha....nijte placute...bucshi...etc......spre surprinderea mea....sunt mai ieftine piesele k la dacie!:shock: :shock: nu mi-a venit sa cred k o bucsha e 200 d mii si 300 aia cu metal in exterior(de bascula). Am bagat in jur de 15 mil in ea....dar e d vis...sincer....merge beton!! iar consumul...e mai mult dekt onorabil...in jur de 10 in orash,...iar afara...6...7. Motorul e 2.0 16v Sfi 150 Cp (e nou) iar mashina este din 91. dar sincer...nu o arata!:D Pun si nijte poze....sa va facetzi o idee!:-) eu sunt super multzumuit d ea....cine vrea sa ishi i-a....o sa aiba surprize....f placute! :D:D[/QUOESTI TARE BAIETE .. SPUI CA TI-AI LUAT O CALIBRA SI AI LA AVATAR O EMBLEMA CU BMW.. SUPER TARE ....
!!! EU NU MI-ASI LUA O MAISNA DAK NU ASI FIN INNEBUNIT DUPA EA ..

Mircea-Finutz 03-12-06 10:25

am acum la avatar poza cu bmw pt k poate intre tp mi-am luat bmw....te-ai gandit?? ;) nu mai face offtopic.....ok ?

Bogdan_ozzy 03-12-06 10:30

sry Fratioare ...nu mi-am dat seama .. ,dar totusi trebuia sa iti modifici putin msg-ul de .. cel cu ,CALIBRA:P !! vezi? sunt un om care is recunoaste greseliile:P !!! ;)

iulicaba 20-02-07 17:29

are cineva calibra de vanzare? astept detalii despre pret an stare ,etc. tot ce credeti ca tre sa stiu despre masina la [email protected].
Va multumesc.:lol:

bmwnyk 13-03-07 15:21

stiti ceva de noul model de opel calibra?
sant curios daca a mai scos ceva si cum arata

F.R.Sonic 13-03-07 23:15

Quote:

Originally Posted by bmwnyk (Post 795858)
stiti ceva de noul model de opel calibra?
sant curios daca a mai scos ceva si cum arata

Din cate stiu eu calibra nu s-a fabricat decat pana in anul 1998 :sadblinky...din pacate
despre cum arata..arata la fel...mici schimbari la motor si tabla...(asa stiu eu..poate gresesc :rolleyes2..corectati-ma)

Stanik Ionutz 15-04-08 15:31

3 Attachment(s)
masina buna!!!fiabila frumoasa consumu nici mare nici mik!eu o am pe a mea de 2 luni das multumit de ea.am luato de la nemti q tot c vrei p ea!consumu..........am facut q ea 930km q 70 de litri.unu mixt.mam dat la ea,am mers regulamentar,am mers si q a1 a2 deci......eu zic k merita.asa qm zic toti masina e pt pasionati.in comparatie q bmw ursulletz.....................excelenta

FLAME 19-07-08 00:03

salutare!
ma uitam si eu pe mobile.de la niste calibre si la unele scria "sticker emissions 4(Green)"imi explica si mie cineva ce inseamna?...multumesc

dandefta 24-08-08 17:24

sal as vrea si eu sa-mi cumbar un opel calibra k st bolnav dupa masinutza aia dar nu stiu ce model k sa nu ma rupa la consum
sa-mi zica cineva un model cu o motorizare kre sa nu-mi consume mult
MS anticipat

Mircea-Finutz 24-08-08 18:09

2.0 16v Sfi e cel mai recomandat! daca motoru e in mintile lui iti consuma 9 sau 10 in oras si afara 6.5 sau 7 maxim. bafta!

ionut_cluj 24-08-08 20:32

Quote:

Originally Posted by FLAME (Post 1652747)
salutare!
ma uitam si eu pe mobile.de la niste calibre si la unele scria "sticker emissions 4(Green)"imi explica si mie cineva ce inseamna?...multumesc

e o catalogare data de Dekra, valabila in marile orase din Germania, care reglementeaza accesul masinilor in centru, doar cele cu verde au voie. Nu are valabilitate in Romania si nu inseamna nimic pentru cumparator.

EN!GM@ 15-02-16 18:44

8 Attachment(s)
Mai baieti si Barbati subiectul consum este dezbatut de nnn persoane, consumul mi se pare irelevant cand vrei o masina care nu doar te duce din A in B ci te insoteste si te duce intr-un anumit mod din A in B consumul e aproape irelevant nu poti lua o masina semisport si cu motor de 2.0 benzina si sa consume 5/100km cat un vw gols 1.9 tdi sau skoda.....Si daca totusi te intereseaza consumul atunci cei care au calibre cu sute de mii de km si n defecte cu n proprietari sa nu isi mai dea cu parerea ...O calibra SFi bine intretinuta si cu toti caii la caruta nu iti ia mai mult de 11 hai cu batai lunga 12% in exterior aici vb de o viteza intre 150-200 km/hp si nu viteza constanta daca e constanta fara prea multe decelerari sate,carute si sosele distruse exemplu autostrada mergi cu 170-180 cu 10 consum,daca mergi in marja de 120 si lejer nu creste peste 8%; in oras se schimba un pic situatia mers sportiv urban ia intre 12-15% ,mers lejer oras undeva intre 9-11 depinde de sofer aici. Vb din experienta proprie detinator a 2 calibre de 10 ani 1.sfi cu zeci de modificari intere 160-170 cp si un x20xev cansumul dintre acestea 2 difera extrem de putin......Ca si fiabilitate calibra ca si masina ......nu e chiar atat de fiabila electronica e problematica, mecanica e bunicica, tablaria bunicica... Bube des intalnite la tablarie alele spate se rup cu tot cu telescop daca nu sunt intretinute,senzorul iac o sa va scoata peri albi,debitmetru se devalorizeaza destul de repede. Ce sa zic ca si masina pt vremea ei eu zic ca e una din cele mai aspectuase masini pe langa rx7 . Ca si finalitate Calibra inca e o masina care are multe de spus pe sosele chiar si comparativ cu modele si motorizarile noi

GTA 18-02-16 19:34

N-am avut rabdare sa citesc tot...iti spun doar ca ai postat intr-un topic in care n-a mai scris nimeni nimic de 8 ani.

cangri 18-02-16 20:21

Daca nu gasesti una uitat in garaj pe la 100.000 km nu se mai merita in zilele astea.
Sau poate sa iei una si sa bagi bani sa o restaurezi.

All times are GMT +2. The time now is 17:29.

- Copyright 2026 4Tuning