![]() |
Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)
felicitari si mult respect pentru efort.mi se pare o masina superba.jantele si interiorulul alb in contrasc cu rozul masinii din nou ceva foarte frumos.daca o sa ai nevoie te pot ajuta si eu cu VT...sper k o sa ajungi si in iasi cand se vor mai organiza evenimente de tuning,chiar mi-as dori sa vad masina live!nu te-ai gandit sa ii faci un air-brush pe capota cu motorul,doar o idee venita pe moment:D
|
Quote:
Vreau pe viitor sa fac si air-brush pe capota cu motorul doar sa gasesc pe cineva sa lucreze calumea, pe partea asta chiar nu stiu pe nimeni + ca as vrea sa stiu si cam la cati bani ar ajunge asta. Ce e VT? Sper si eu sa ajung si in partea aia a tarii, nu am fost niciodata si am inteles ca se organizeaza shouri frumoase! |
virtual tuning-VT
|
1 Attachment(s)
Capota este modificata, de fotograf. Chiar mi-ar place sa iasa ceva de genu, un paint.
|
Aha, thanks!
|
Daca vrei pe cineva care lucreaza in airbrush, stiu pe cineva calumea, Zoltan, mie chiar imi place cum lucreaza...
|
Quote:
|
Thanks!
Si Smartu si Smartu! |
1 Attachment(s)
da sunt frumoase:),oricum prea curand nu cred ca o sa fie:(... nu crezi ca ar da bine un eleron gen evo IX shi niste lambo?:D
|
Sincer incerc sa merg cat de clean se poate, totusi fiind tuning.
Deocamdata ramane eleronul asta, poate pe viitor altul, acum nu ma gandesc sa il schimb si nici nu am gasit ceva inpresionant si in alelas timp clean. Legat de lambo dors...nu va fi lambo, va fi o surpriza. |
nu ar merge pe probele tau un eleron asa mare ca cel din poza de la JusT_SaY_BoBo....arata bine cum e acum...e mult mai finut.cel putin asta e parerea mea..oricum,tu hotarasti daca il schimbi..sau cum va arata;)
cat despre surpriza...nu ne dai nici un indiciu?:rolleyes2 |
Nu schimb eleronul, asta ramane ca inca mi-e foarte drag oricum. Si gustul meu inca este asta, cel putin pentru Probe.
Legat de surpriza :rolleyes2 ... sper sa fie unicat dar inca este in faza de proiect, daca reuseste ceva nu va mai fi surpriza. |
si mie imi place si asa era doar o idee:">
|
:twisted:Usi fluture?:?:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=5HKEnxjxtVc |
suicide sau ca la Matiz-ul negru din Cluj?
|
2 Attachment(s)
ceva de genu' asta?:rolleyes2 chiar sunt curios ce ai de gand...oricum o sa arate super ;)
|
Ceva apropiat Lambo dar cu mai multe smecheri, invartiri, nu ca la Matiz-ul negru.
Oricum cand voi incepe proiectul am sa pun poze! Clar! Acum intra in lucru bara fata. |
Felicitari pentru aceasta frumusete! :)
|
Quote:
|
o investitie profitabila cu siguranta :)
|
Frumoasa masina. Tin minte ca am vazut-o prima data in primavara la sibiu, pe aeroport. Imposibil sa nu iti atraga privirea.
In ceea ce priveste modificarile viitoare... sti vorba aceea "ce-i prea mult nu-i sanatos". Bine inteles ca ar mai fi loc de unele modificari pe ici pe colo, dar ai grija sa nu treci in cealalta extrema. De exemplu. mie imi place linia masinii asa intr-o culoare, si nu prea vad integrata bine o capota alba... Sfatul meu e sa iti indrepti atentia catre detalii, deoarece linia masinii momentan arata bine. Ce as modifica eu? La partea din spate poate ar fi loc de putin mai bine... un alt model de triple(mai fumurii, ceva cu alb ca sa mearga cu jantele... ? ) si poate un alt eleron... nu ceva cu ce sa opresti avioanele, sau sa iti poti agata rufele pe el :)) De exemplu ceva fint, care sa fie mai mult ca un fel de prelungire la hayon imi pare mie ca ar da bine. Felicitari, si bafta in continuare |
Multumesc. Din primavara de cand ai vazut masina s-au mai schimbat unele la ea.
Legat de viitoarele modificari, chiar nu vreau sa dau in kitsch, cred ca toti avem temerea asta, deacea ma bucur pentru orice sfat si il iau ca atare. Legat de capota de carbon ... am sa incerc totusi daca tot am o capota acasa si am sansa asta, cat ca nici eu nu cred ca va da prea bine si din cauza stilului de far pe care il are masina mea, adica escamotabilele. Dar cine stie, pana nu e gata un proiect nu se stie. Stopurile ... off :rolleyes2, nimeni nu produce asa ceva pe partea de tuning, multi mi-au promis si au raspromis ca imi fac ceva oferte de stopruri negre, clare, leduri si asa mai departe dar nimeni nu a fi facut-o. Astea pe care le am acum pe masina sunt cele mai bine vazute pe partea de Ford Probe ... din pacate, am cateva seturi acasa dar nu iti imagina ca ceva e si tuning, cat ca as vrea. Oricum ma bucur si pentru astea, la cat am luptat pentru ele ... le-am comandat de 3 ori din USA si de fiecare data a venit o piesa din set sparta si crapata. Si eleronul, inca nu am gasit ceva mai bun. |
deci eu am ramas masca,ce sa mai ... masinuta asta e o BOMBOANA,si la propriu si la figurat clar... imi place tot pana acum ... chiar daca nu sunt un fan al stikerelor gen dp portiere,cu numele firmelor,pe masinuta asta dau bine bine ... si jantele OZ cred ca au fost cele mai costisitoare din tot proiectu clar ... cu tot cu gume ... felicitari,s`o pastrezi fara incidente si lafel de fresh ca in toate pozele pe care le`am vazut.. spoor la modificari si asteptam cu nerabdare urmatoarele surpirze este un tiopic clar de urmarit.. mai ales cu descrierea aceea de inceput foarte detaliata bvo.. ma bucur ca masinuta asta iti este ca un talisman si ca ai grija de ea asa cum si ea a avut si are de tine :twisted:
|
felicitari pentru masina si pentru ce ai facut si bafta in continuare.... tineo tot asa :)
|
Eu am vazut personal masina dar nu stiam povestea ei, acum am ramas fara cuvinte ...
|
Quote:
P.S. just perfect! |
frumoasa masinuta, mai putine fete care sa.si dedice timpul si sa puna atata suflet pt o masina. respectele mele
|
Quote:
Voi avea grija de ea asta mi-am promis si mie acum mult timp, este tot ce am mai bun. Jantele...hmmm m-au costat mult intradevar..si nervi si bani. Dar suspensia le-a intrecut putin :rolleyes2. Si oricum, investitia este TOT, nici mai mult nici mai putin! Quote:
|
sincer daca te uiti mai neatent seamana foarte mult cu masina tipei din 2 fast 2 furios ... seamana putin. arata super tare masina sincer sunt invidios ca nu am o asemenea bijuterie. Felicitari pentru efortul depus 100% iti spun ca nu a fost deloc in zadar e prea superba masina ta :)
|
4 Attachment(s)
Intradevar, kitul seamana cu cel din film si nu doar ca seamana ci chiar este chiar sub aceasi denumire Milleniun wide (cea ce nu am stiut doar dupa montarea lui, un prieten spunandu-mi la fel ca tine ca seamana foarte mult..atunci am inceput sa caut) ... doar ca eu i-am dus cateva modificari kitului, asa cum mi-a placut mie findca mi se parea oarecum neterminat.
Mersi mult de aprecieri! |
felicitari, masina arata superb.
|
beautifull girl+car+passion=o piesa de arta si o poveste pe cinste.Felicitari mele sincere si continua sa faci o treaba buna:D.Mult respect!!!
|
Foarte frumoasa masina si povestea in felul in careti-ai luat masinutza,ce pot sa mai spun JOS PALARIA!
Apropo daca ai planuri sa vi prin Bucuresti poate ne anunti si pe noi! Bafta in continuare! Super tare masinutza! :) |
1 Attachment(s)
Legalele de la aeroportul Sibiu -2009- .. placut impresionat cand am observat-o ...placut impresionat cand am descoperit topic`ul tau ...placut impresionat cand am citit povestea masinutei ... bafta in viitor si asteptam noi vesti despre noi proiecte care mai mult ca sigur or sa ne bucure retina !
|
eee dragutza masina ....
1. imi place un lucru foarte mult rozul masini cu albul de pe jante .... eee superb contrastul . 2. linile parca sunt umpic exagerate .... ( imi cer scuze daca gresesc dar eu asa le vad si este doar o parere sincera ) 3. in rest perfecta masina , imi place foarte mult ca este cat de cat clean . ( clean 100 % inseamana sa pastrezi in proportie de 80 90 % linile masini .... deci fara alte spoilare fara praguri ... etc ) in rest super dragutza , bafta si sport in continuoare cu acest poriect pentru o fata eee o realizare enorma , desi am vazut un vw new bettel la cluj roz cu alb perlat si era ... super marfa si aceea masina chiar era clean . totusi felicitari pentru munca depusa nu oricine face fata stresului si nerviilor . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Marfa masina am avut ocazia sa o vad la KOE si mai acum cateva saptamani din nou la Cluj la Expo Transilvania .....felicitari si bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning