Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Drift Section - Sideways Action (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html)
-   -   Discutii tehnice-modificarea masinii pt drift-E30 si nu numai (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/151422-discutii-tehnice-modificarea-masinii-pt-drift-e30.html)

pyranha_1984 07-12-10 22:28

Re: Discutii tehnice-modificarea masinii pt drift-E30 si nu numai

Razvane te mananca d o japoneza A? :D
Ar fi treaba :D cei drept. Usor usor ..... toti ajung la coreene :P Bft.

morpheusmaster 07-12-10 23:51

Sa ramana consemnat la dosar:

<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="480" height="390" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/CeLzPXxD0EQ" frameborder="0"></iframe>

EvLSant0S 08-12-10 02:43

wow cat se duce :X
grav
dar ce masina e ?
tarnafes ?

Razvan_DOI 08-12-10 08:33

Quote:

Originally Posted by pyranha_1984 (Post 3879083)
Razvane te mananca d o japoneza A? :D
Ar fi treaba :D cei drept. Usor usor ..... toti ajung la coreene :P Bft.

Nu ma mananca mah de nici o japoneza..nu mai stiti de gluma fitze'ai dreaq de golani..ar fi treaba pe dreaq..sau ar fi treaba daca as avea buget 20k sa fac o masina pt ca daca nu bagi bani in ele sunt aceleasi cotete si alea.
Eu raman la dragostea mea din tinerete desi vad ca nu se mai poarta, doar ca va ramane stoc numai parbrizul si daca ma dau decent, pe la sfarsitul anului ii fac un motor care ori va exploda, ori va fi grav. Sper sa reusesc ultima varianta.
Asa ca pun si un anunt care va fi valabil peste 1 an (asta da treaba).
Reducerea va fi substantiala daca il vrea cineva care vine etapa de etapa in CND.
Imi vand motorul care este tipla la compresie si la orice dar din 2012 n-o sa mai apar pe nici un circuit..

..sub 600 de cai

Razvan_DOI 08-12-10 08:38

Am citit din nou pagina asta si se pare ca ma plictisesc rau.
Scuze de off si promit sa postez mai mult in legatura cu subiectul topicului.
bafta

Keisuke 08-12-10 11:02

Quote:

Originally Posted by Razvan_DOI (Post 3879646)
bafta

S13 ...distributia maselor smechera...centrul de pivotare este acolo unde trebuie, si cu un motor de \\\M, gandeste-te cat de smechera poate sa fie treaba ;)

morpheusmaster 08-12-10 11:18

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3879439)
wow cat se duce :X
grav
dar ce masina e ?
tarnafes ?

E S13 lui Vlad_Rally din Sf. Gheorghe. Threadul il gasiti aici https://forum.4tuning.ro/115-masina-m...ml#post3878610

Acum ce a facut el acolo e grav tare da tare de tot dar e o treaba netestata, posibil sa iasa urat la primul sau al 2lea viraj...ramane de vazut. Eu ii tin pumnii.

Quote:

Originally Posted by Razvan_DOI (Post 3879646)
bafta

Ma daca nu te mai tin eu de vorba pe mail uite ce faci :)) plictisitule :)). Lasa ma, baga mare, threadul a luat o tenta frumoasa avand in vedere ca postam mai "noi astia" pe aici.

P.S. Miam luat arcurile alea la supercombo, astazi astept sa vina pachetul...acestea fiind zise, te las sa citesti asta, postezi o plictiseala :)) si apoi te iau pe mail (mwuhahahaha)

Razvan_DOI 08-12-10 12:00

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 3879756)
S13 ...distributia maselor smechera...centrul de pivotare este acolo unde trebuie, si cu un motor de \\\M, gandeste-te cat de smechera poate sa fie treaba ;)

Ya man..daca pacatuiesc vreodata si-mi tradez iubirea de-o viata oricum nu ma gandeam la alt model de masina..S13..sexy si totodata practica..o combinatie greu de batut..

Razvan_DOI 08-12-10 12:04

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3879786)
E S13 lui Vlad_Rally din Sf. Gheorghe. Threadul il gasiti aici https://forum.4tuning.ro/115-masina-m...ml#post3878610

Acum ce a facut el acolo e grav tare da tare de tot dar e o treaba netestata, posibil sa iasa urat la primul sau al 2lea viraj...ramane de vazut. Eu ii tin pumnii.

Ma daca nu te mai tin eu de vorba pe mail uite ce faci :)) plictisitule :)). Lasa ma, baga mare, threadul a luat o tenta frumoasa avand in vedere ca postam mai "noi astia" pe aici.

P.S. Miam luat arcurile alea la supercombo, astazi astept sa vina pachetul...acestea fiind zise, te las sa citesti asta, postezi o plictiseala :)) si apoi te iau pe mail (mwuhahahaha)

sa pui poze cu arcurile noi..
chiar imi lipseau mail-urile de la tine :D

Keisuke 08-12-10 20:59

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3879786)

Este testata stai linistit, eu am vazut la 2 persoane cofetareala, unu este Dmitry si al doilea este Dunev. La Dunev inca-i tine fara probleme, dar la Dmitry am vazut cum s-a rupt de 2 ori, odata in serbia si odata la cluj, greseala lui a fost la sudura ca nu a asteptat sa se raceasca materialul din cate am inteles.(se sudau bucatele mici si astepta intre fiecare bucatica sa se raceasca fuzeta)
Daca sudura are penetrare buna nu are de ce sa nu tina.

morpheusmaster 08-12-10 21:01

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 3881365)
Este testata stai linistit, eu am vazut la 2 persoane cofetareala, unu este Dmitry si al doilea este Dunev. La Dunev inca-i tine fara probleme, dar la Dmitry am vazut cum s-a rupt de 2 ori, odata in serbia si odata la cluj, greseala lui a fost la sudura ca nu a asteptat sa se raceasca materialul din cate am inteles.(se sudau bucatele mici si astepta intre fiecare bucatica sa se raceasca fuzeta)
Daca sudura are penetrare buna nu are de ce sa nu tina.

Sa speram ca Vlad stie ce ai zis tu :twisted::twisted:

Poze cu arcurile (pt DOIu)

Razvan_DOI 09-12-10 09:50

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3881373)
Sa speram ca Vlad stie ce ai zis tu :twisted::twisted:

Poze cu arcurile (pt DOIu)

tipla :rolleyes2
pai stiu cum arata ca am schimbat vreo 40 de perechi de-a lungul timpului, eu ziceam poze cu arcurile in sensul ca as vrea sa vad masina cu arcurile montate:D

morpheusmaster 09-12-10 11:27

Quote:

Originally Posted by Razvan_DOI (Post 3882395)
tipla :rolleyes2
pai stiu cum arata ca am schimbat vreo 40 de perechi de-a lungul timpului, eu ziceam poze cu arcurile in sensul ca as vrea sa vad masina cu arcurile montate:D

eu am fost mai plastic =)) (fail!)

Razvan_DOI 13-12-10 12:11

2 Attachment(s)
Salut,
Sper ca se incadreaza la discutii tehnice.
Ma uitam pe pozele de la etape si a fost foarte distractiv sa vad cum a "evoluat" dpdv estetic.
Aviz celor care o sa vina cu masini de show la anul :D
Pun 2 poze.. inainte si dupa :lol:

morpheusmaster 13-12-10 12:12

Quote:

Originally Posted by Razvan_DOI (Post 3893488)
Aviz celor care o sa vina cu masini de show la anul :D
Pun 2 poze.. inainte si dupa :lol:

Bite me! :)) Hai ca'ti fac un mail acu =))

Blitz-Krieg 20-03-11 14:20

Salut.....ma bag si eu in discutia asta.......sunt fan inrait bmw E30,pt drift mi se pare o alegere buna avand in vedere ca se gasesc piese garla si ieftine dar pe masura ce evoluezi(ca sofer ma refer) vrei mai mult si aici mi se pare ca lucrurile se complica deoarece intervin multe modificari mai majore,gen iti pui V8,automat un rollcage si o punte zdravana gen aia de E39 etc,ca sa eviti schimbatul de planetare,toate astea necesita bani,dar nu ar fi mult mai simplu sa luam o japoneza si punem kit-uri dedicate pt masina respectiva?
Poate cineva are un calcul deja facut la un urs pt drift si inca o alta persoana un calcul la o japoneza.
Chiar ar fi interesanta o comparatie la capitolul bani si consider ca mai multe persoane ar aprecia acesta comparatie,avand in vedere in ce tara traim.........

morpheusmaster 22-03-11 12:05

La capitolul bani is de parere ca investesti mult mai mult intr'o japoneza.

Eu am facut pentru mine un calcul simplu.

Sa iti aduci un s14 decent din afara (volan stanga) , sa il inmatriculezi (pe taxa veche, acum nici nu ma gandesc)...te ajungea minim 6000e. Am zis decent, volan stanga...deci cam atat face. Cu drum cu taxe cu masina cu tot tot tot...MINIM.

Apai un urs...la fel de decent il iei undeva la 2000 (poti da si 500e daca vrei o coaja)...iar pana la 6000e, CARE E PRET DE ACHIZITIE pt s14 deci nu vorbim de "modificari"...ai loc minim 4000e de investit. Si ai in ce'i baga si ce face cu ei.

Iar in final ai un ursulet mai mult decat capabil de drift vs un s14 in care abea acum urmeaza sa bagi bani.

Deci la capitolul financiar iesi mult mai bine cu ursu, zic eu.

Aiftimoaie ANREI 27-11-11 17:37

Buna ziua pentru toti! Sunt nou pe aici dar am o mica nelamurire , unghiul de cadere negativ . in afara de suspensiile speciale de drift ce modificari mai trebuie la un bmw e36 pentru unghiul de cadere negativ pe fata ,chiar si pe spate ? as dori raspunsurile detaliate de la ce-i profesionisti si care stiu , chiar si poze !

Blitz-Krieg 18-04-12 09:28

1 Attachment(s)
pt E36 iti fabrici si tu niste bascule ca in poza atasata de mine,bine ar fi sa ai o suspensie cu arcuri de diametru mic,gen reglabile,si faci niste flanse cu care vei putea sa reglezi inclinatia jambei(respectiv tija amortizorului sa fie inspre interiorul comp motor)....voi posta niste poze si cu flansele cand vor fi gata

All times are GMT +2. The time now is 23:14.

- Copyright 2026 4Tuning