![]() |
Re: kingpin mobil
bine zici... greseala mea... eu am calculat cu 1,6 coeficientul de la turbo.
O sa fim colegi de grupa. Ne adunam destui. Si eu sunt foarte curios cum trage :twisted: |
Doua filmulete cu masina:D:
https://www.youtube.com/watch?v=wwAWri87kew https://www.youtube.com/watch?v=EB4BwRGcA0Y |
Bafta pentru cursa!!!!
Din pacate nu pot sa vin sa te vad dar te sustin de acasa. |
Quote:
|
al doilea film e pe strada? sau pe stand?? oricum foarte frumos:) imi place mult loganul:D
|
te`am vazut la "Observator" acum :D ... felicitarile mele pentru ceea ce ai facut cu Golanu` ;)
|
Era pe sosea.
La Ko Racing pe 201m masina a scos 10.3 Se poate si mai bine,dar inca nu m-am obisnuit cu masina. |
Frumoase modificarile pe care le.ai adus la partea de motor!
E singurul logan din RO cu campresor! Asteptam si alte upgrade.uri pe viitor! |
Quote:
|
si eu vreau link ca nu am televizor :D
|
|
1 Attachment(s)
@Relu GTT: multumesc de link!:D Pai aveai voie la maxim 5 ture de calificari din care cel mai bun timp conta in general am prins cam toti 3 ture. La grupa (101-130 cp) au fost daca tin bine minte 14 masini, printre care pot enumera, golf1 1.5turbo, golf2 1,4 cu comrpesie 17 si interne schimbate la care nu stiu detalii prea multe se poate sa fi fost convertit in 1.8 tinand cont de internele de 1.6, un seat 1.4 preparat de raliu pe macadam sau ceva de genul, pegeout 205 fara evacuare sau ceva de genu, loganul lui Bibi 1.5dci de 147cp, dacia lui UKU, opel corsa gsi, ETC. Cel mai bun timp de la grupa mea a fost 10.297, timpul 2 parca10.3... eu am scos timpul 3 cu 10.444 iar Bibi timpul 4 cu 10.462. Astfel Bibi a intrat in semi-finale sa se dea cu cel mai bun timp un Golf1 1.5turbo, iar eu a intrat cu Golful2 care avea cel de al2lea timp. Golful1 a abandonat Bibi avansand mai departe, eu am pierdut mansa mea contra Golfului2. In finala Bibi a pierdut contra golfului dupa ce a ratat o data startul si o data treapta de viteza.
Clasament final: Locul 1: VW Golf2 "1,4" Locul 2: Dacia Logan 1.5dci Locul 3: Dacia Logan 1.6compresor |
ai castigat cursa cu bbi-ul? ca nu am fost atent
|
Da am castigat
|
ai dat tot interiorul jos pentru cursa???:lol:
|
am dat jos banchetele panourile de la usi, scaunul din dreapta roata de rezerva, cricul, presurile, casetofonul si boxele :)
|
Quote:
|
Asa fac majoritatea care se dau ;)
|
Poti scote chilograme bune, scaunul dreapta fatza cam 15-15.5 kg panourile de la usi inca 10kg, roata de rezerva 15 kg, cric 3 kg, bancehta are si aia vreo 10-15 kg ca nu am cantarit-o :D
|
felicitari pentru masina si pentru rezultat!
|
cati cai ai in momentul de fata ? :D
|
bravo pentru tot ... daca pana la primavara iti mai tine motorul fara sa schimbi nimik la el se merita toata investitia si o te urmez ...tineo tot asa in continuare!
|
Quote:
bancheta si spatarul , 14kg , 7kg fiecare. scutul motor 5.5 kg. stingator 2 kg cric 2kg presuri 1kg :) restu sper sa fie cum zici tu...dar nu cred ca are scaunul fata asa mult. si nici fetele...prea mult. |
in primu rand felicitari pentru masina:D a iesit ceva foarte frumos:D
|
1 Attachment(s)
Dupa o mica vizita a celor de la Superchips si 9 masuratori complete pe dyno cu afr si tot ce trebuie dar fara a umbla la boost sau parti mecanice masina a ajuns la 168.4cp si 220.3nM cuplu :twisted:
Multumesc inca o data lui Aicu de la Superchips, Sebi "Skany" si celor de la SPDZOOM Cluj pentru ajutorul acordat:!: |
felicitari si multa bafta cu masina si poate intervii si la interne sa te duci spre 200cp la roata :D
apropo cu consumul cum stai din curiozitate??? |
Bravo ,neasteptat de bine :)
|
acum sa te dai cu ea.... sa faci si tu niste filmuletze ..sa vedem diferenta..bafta in continuare
|
10.3 litrii la suta in oras :)
|
Asteptam un 0-100 ca tare curios is acuma:D Felicitari.
|
Decent cosumul ,ai grija de ea :)
|
2 Attachment(s)
un grafic dyno calumea, nu poze facute cu telefonul :oops:
|
Mai ai o alta masina? sau este singura?...
Te intreb asta pentru ca vad ca in continuare ca o ai "dezbracata". |
e singura masina pe care o am dar e frig afara si in plus mi-e si lene sa o montez inapoi nici casetofon nu am :-P
|
felicitari pt proiect,esti de admirat;)
|
Multumesc baieti de urari :D
P.S. Am facut consum extra-urban 6.4l/100 |
Quote:
ai auzit mk1 cu motor vr6 supraalimentat? in cazul ala putem vb de siguranta-omul a specificat ca a umblat la frane si suspensii,mi se pare ok 150 cai pe un logan!!! |
te-ai gandit vreodata sa faci un roll cage? si sa incerci alta paleta de curse? gen VTM sau ceva in genul asta? masina vad ca are potential:)
|
super tare, misto masina si felicitari.
as fi interesat in cat timp prinde suta:lol: mult succes ;) |
salut din greseala m-am grabit si am votat proasta,mi de scuze am o parere f buna despre masina ta am citit acum toate paginile si vreau sa te felicit pt curajul si pasiunea ta legata de aceasta masina
o singura intrebare am,de ce logan?nu ca asi avea ceva cu masina asta doar sunt curios inca odata felicitari si bafta pt ce ti-ai mai propus cu masinuta ta |
| All times are GMT +2. The time now is 11:16. |
- Copyright 2026 4Tuning