Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeile iubesc mai mult banii decat sexul? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/139215-femeile-iubesc-banii-decat-sexul.html)

sergiuhusca 13-09-09 17:21

Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

Fetelor suntem off-topic...

DTH 13-09-09 17:24

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2635895)
Fetelor suntem off-topic...

Ai dreptate ...

Am gasit ceva pe net , daca nu corespund cerintelor topicului , poate fii sters ...nu este suparare !

:arrow::arrow::arrow:

Cine iubeste mai mult?

Potrivit unui studiu, femeile isi iubesc partenerul cel putin la fel de profund ca pe ele insele. In plus, tind sa-si respecte partenerii mai mult.

Cine se indragosteste mai des?

Barbatii se indragostesc la prima vedere la fel de frecvent precum femeile, 54% dintre femei si 63% dintre barbati cred in dragostea la prima vedere.

La… a doua privire, femeile se indragostesc mai des decat barbatii si vorbesc mai mult despre sentimentele lor, in cea mai mare parte de natura euforica. Tot ele sunt mai devreme pregatite sa se casatoreasca si isi idealizeaza partenerii mai mult.

Cine este mai romantic?

Foarte interesante sunt rezultatele cercetarilor ce arata ca barbatii sunt mult mai romantici. Ei se indragostesc mult mai repede la inceputul unui relatii (aproape 25% dintre barbati se indragostesc inainte de a patra intalnire, in comparatie cu doar 15% dintre femei).

Ba 50% dintre femei au declarat ca au nevoie de aproximativ 20 de intalniri inainte de a se putea decide daca sunt sau nu indragostite.

Cine sufera mai mult?

Exista, de asemenea, unele semne care ne arata ca barbatii sufera mai mult cand se despart de partenerele lor. Spre exemplu, un numar de trei ori mai mare de barbati se sinucid in urma unei despartiri.

Cercetatorii au demonstrat ca barbatii sunt si mult mai naivi si cred in iluzii romantice precum: “o persoana iubeste o singura data-n viata cu adevarat”, “cea mai mare fericire iti este data de iubire”, “dragostea invinge toate obstacolele”.

Femeile sunt mai prudente cand vine vorba de sentimente puternice de dragoste din cauza conditiilor sociale si economice. Prin urmare, sunt mai atente atunci cand se indragostesc sau doresc sa se casatoreasca cu cineva.

bluey 13-09-09 17:28

Deci barbatii rullz da?
Ca sa nu mai avem discutii :D

DTH 13-09-09 17:36

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 2635913)
Deci barbatii rullz da?

Eu am o singura parere proprie ... buna sau rea asta este ...

Nu ma intereseaza cine inshala mai mult , cine este mai bun pe plan profesional , cine munceste mai mult , cine cheltuie mai mult banii sau cine economiseste mai mult sau mai putin...

Parerea mea este ca depinde de persoana , fiecare dintre noi suntem diferiti ( complet ) nu cred in zodiac , nu cred ca daca femeia sau barbatul face ( ceva bun sau rau ) inseamna ca toti/toate fac la fel...pur si simplu cred ca daca iubesti intradevar si ca femeie si ca barbat , atunci stai frumos in locsorul tau , te gandesti frumos sa iti faci un viitor impreuna cu persoana iubita , si muncesti cu sau fara el ...fiecare poate sa aibe un serviciu diferit...asta nu inseamna ca daca sunt impreuna ( se sufoca unul pe celalalt ) ...fiecare are stilul lui de viata , cand vrei sa ai un viitor , bani si o viata asigurata ...atunci stii foarte bine ce sa faci ...

Pe cealalta parte ...sunt persoane care bineinteles sunt lenese sau nu au invatat sau se trag din familii cu o situatie financiara praf ...si evident ca daca au stat la gura altora s-au vazut a doua zi in Bentley ...
Nu conteaza daca ai sau nu bani , poti fii sarac lipit pamantului , DACA vrei sa fii destept si te duce capul , te duci frumos muncesti pe spatele tau , lasi deoparte alte fantasme spuse de altii si uite asa inveti si iti construiesti un anumit mod de viata ...

Deci pentru mine subiectul " Femeile iubesc mai mult banii decat sexul " este un subiect nul ...fara suparare :D

Mustang 13-09-09 21:16

Sa pui banul mai sus decat sexul... e imbecilitate.
Sau hai... sa il punem: cunoastem expresia "esti cam ne...a?" Sa fie asta un motiv pentru care apare ideea asta???? :lol::lol::lol:
Sa fie banul mai important decat sexul... ok. Nu te fu*i 30 de ani, ajungi la 45 de ani, nu arati deloc ca la prima tinerete... nici ca la a doua tinerete... cine te mai fu*e? O sa te fu*i singura cu banii - iti iei sute de mii de dildouri cu diverse forme, diferite vibratoare cu diferite marimi... si aia e toooot ce ai realizat in viata!

Excludem varianta cu gigolo-ul. ;) Sunt unele atat de mandre de ele... ca nici la aia n-ar apela sa se mai "calmeze".

Mbine... apare si alta idee: vor apare curvele masculine prin peisaj. Poate asa se vor fu*e si ele...

r0xanicutza 13-09-09 22:05

prefer banii in loc de sex. pt ca nu-mi place sa fac sex. imi place sa fac dragoste!
acum ai inteles?

sergiuhusca 13-09-09 22:11

Hai...las-o pe asta Roxana...
Ca toti facem sex...aaa ca se intampla sa mai simtitm si altceva pt omul de langa noi e alta poveste...Dar cuvantul de baza e SEX...

r0xanicutza 13-09-09 22:12

fiecare cu parerea lui. imi cer scuze ca nu sunt la fel ca voi toti si nu apreciez sex-ul la adevarata sa valoare. ce sa fac... sunt mai... diferita

Mustang 13-09-09 22:15

Quote:

Originally Posted by r0xanicutza (Post 2636692)
prefer banii in loc de sex. pt ca nu-mi place sa fac sex. imi place sa fac dragoste!
acum ai inteles?

Da' ti-a zis tie cineva ceva???
Ti-am mai dat vreun quote, ceva?
Eu am zis-o ca idee la topic. Unu la mana...

Doi la mana... inseamna ca o sa faci sex destul de tarziu cu un tip... din cauza ca vrei sa faci dragoste... pana cand o sa ajungi la pasul "da... il iubesc... trebuie sa facem amor..." cred ca va trece mult. Daca se merge pe principiul asta. Si unii baieti nu rabda chiar atat de mult sa se hotarasca o femeie. ;)

Cat despre sexul versus dragoste... din punct de vedere FIZIC (adica doar organism cu organism)... e acelasi lucru - cucul tot in scorbura intra... in abele cazuri. Ce e in inimioara defineste dragostea. Sexul e compus din sex... dragostea e compusa din sex + sentimente. Asa vad eu problema.

Asa ca astept sa NU imi sariti in cap cu ideea asta.

sergiuhusca 13-09-09 22:16

De ce interpretezi gresit?Nu era vb despre asta...Daca tu consideri ca in loc de sex faci dragoste, e ok si asa...

sergiuhusca 13-09-09 22:17

Mustang corecta explicatie...Dar totusi a vedem parerea Roxanei...

r0xanicutza 13-09-09 22:55

no coment

Psycho 14-09-09 00:58

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 2631269)
Gabi,zi-mi sincer,nu ai auzit/vazut de suficient de multe ori si din partea baietilor,ca o tine pe aia oficiala si pe linga ea mai fute tot ce prinde?Asta nu e tot aia cumva?Nu este in stare sa ii zica in fata,mah esti varza in pat...dar mi-e tare comod sa te tin pe linga mine ca esti o bovina si nu tre sa depun un efort pt a te tine aproape...si pot sa ma prezint cu tine in societate cind este nevoie...dar de fapt nici in cur nu ma doare de tine...si daca te sesizezi si te cari e bine,daca nu cu atat mai bine.Iti zic eu,ca marea majoritate a barbatilor asa face.Un foarte mic procent nu face asta cu buna stiinta,desi ar putea.Iar procentul mai mare nu face,pentru ca e prea prost sa prinda una care sa ii fie pe plac si cind da de una care ii convine se face papucul universal.

Referitor la povestea care a agitat aici spiritele...siti bine,ca am trecut prin multe si pot sa va zic,absolut sigur,ca fiecare poveste de cuplu are cel putin 2 variante,de obicei absolut diferite.Ca sa fim capabili sa tragem o concluzie,ar trebui sa ascultam si varianta ei.Pana atunci nu este cazul sa trageti concluzii pripite despre fata respectiva.(mentionez ca habar nu am cine este ea)

...si tu Psycho,te rog frumos sa imi permiti sa iti dau un sfat.inteleg prefect,ca iarasi treci printr-o situatie de criza si cel mai bine ar fi ca sa te sfatuiesti cu prietenii aia apropiati,care te cunosc de mult timp si se deranjeaza suficient de tare de dragul tau,ca in loc sa te aprobe fara sa te intrebe,te ajuta cu un sfat sincer.In situatii de astea este foarte greu sa vezi limpede,doar cei care te privesc din afara sunt in stare sa analizeze situatia per total si observatiile lor nu trebuie sa te supere ci sa te faca sa te gindesti bine ca sa nu se mai intimple asta si a treia oara cu tine.numai bine iti doresc!

da stiu .. afost un impuls de moment dar am reactionat cat de cat rational , chiar daca am reactionat prost , se putea si mai urat dar totusi sunt un om cu capul pe umeri si stiu ca daca a facut-o o data a facut-o si a doua oara dar am incredere in ea . Ciudat nu ? :)

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2635825)
Scuze ca ma bag dar am citit asa pe fuga " Si acum sunt tot cu cea care mi-a tras clapa "

Cine face ceva o data , sunt sanse mari sa repete si a doua oara ;)

da da .. stiu asta sau NU

Eu pe fosta , aia cu care am fost 10 ani am inselat-o odata , a doua oara nu am mai putut si apoi nu am mai incercat deloc ;) true true ...

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2635874)
Marele defect al femeilor este acela ca se lasa foarte usor conduse de vorbe si de impulsivitatea de moment...
Merita sau nu...Nu stiu...Asta putem discuta in privat...Incep sa ma destainui tuturor si nu e genul meu...pt ca multi judeca la modul..."dom'le ala a fost prost"!

da , a fost un impuls de moment , pentru ca nu imi venea sa cred

acum pot sa bifez si asta . been there , done that ;)

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 2635913)
Deci barbatii rullz da?

true true ...
Quote:

Originally Posted by r0xanicutza (Post 2636692)
acum ai inteles?

aici ma bag si eu prefer dragostea cu sentimente in locul sex-ului .

si sexu e bun cateodata ;)

sergiuhusca 14-09-09 10:34

Roxana de ce ai ramas No comment?

r0xanicutza 14-09-09 12:18

pentru ca se pare ca voi refuzati sa vedeti un raspuns si incercati sa-mi rastalmaciti cuvintele.

eu nu am spus ca nu-mi place sa fac sex, sau ca nu fac sex.
am spus ca nu as renunta la bani pt sex. pentru dragoste as renunta, pt sex nu!
sper ca m-am facut inteleasa de data asta!

sergiuhusca 14-09-09 12:44

Sa zicem ca da...cu toate ca intr-un post anteriror sustineai ca tu nu faci SEX ci dragoste...afirmatie care lasa de inteles ca pe tine inainte de toate te unesc senitmentele fata de o persoana...apoi banii si in ultima instanta sexul...

r0xanicutza 14-09-09 13:13

lol... cred ca ai inteles tu gresit, sau daca asa am scris, nu asta am vrut sa se inteleaga.
si punct!

sergiuhusca 14-09-09 13:15

Nu esti deschisa la discutii?

bluey 14-09-09 13:26

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2638335)
Nu esti deschisa la discutii?

Cred ca la discutii e deschisa, nu e deschisa la stilul asta de abordare a unei femei.
Stii ca exista site-uri specializate unde poti cunoaste femei si fara sa devii foarte insistent :)

sergiuhusca 14-09-09 13:35

Lol...esti off-topic cu totul...
Am relatie de 3 ani...si am facut destule pt a merge relatia asta...Asa ca nu as renunta la 3 ani...pt a aborda pe un forum...
Daca genul asta te caracterizeaza pe tine, e problema ta...Insa vezi ca faci insinuari deranjante...

r0xanicutza 14-09-09 13:40

insinuarile lui sunt bazate pe ceva evident... de 2 pagini incoace te tii dupa fiecare post al meu la modul insistent si te faci ca nu intelegi

sergiuhusca 14-09-09 13:57

Daca o persoana iti da o replica intr-un spatiu virtual...inseamna ca se tine dupa tine?
Daca un interlocutor iti da o replica face-off la fiecare afirmatie a ta, inseamna ca se tine dupa tine si ca se preface ca nu intelege?Ok...Poate pentru voi conversatiile se reduc la monolog...Intr-o alta ordine de idei, am vazut ca erai interesata de subiect, sau mai exact ca aveai un punct de vedere pertinent...Ceea ce nu vezi, este ca te contrazici...Daca am avut un schimb de replici virtuale cu Milllion inseamna ca m-am tinut dupa ea?Tinzi spre absurditate...Iar cine are ochi sa vada ce am scris in posturile anterioare, va intelege...Intr-o alta ordine de idei, vad ca traiesti cu senzatia ca esti curtata...Ia gandeste-te, as ierta o infidelitate, pt a-mi cauta o jumatate pe un forum?Mi se pare putin ilogic...Ca si concluzie, te rog sa ma scuzi ca mi-am permis sau ca am dorit sa am o conversatie cu tine...

bluey 14-09-09 14:03

Eu trebuie sa ii dau de baut lui Psycho.
Poate nu ne mai fenteaza femeile in acelasi timp pe amandoi dupa :D

Psycho 15-09-09 00:03

bem .. cu cea mai mare placere , de fapt e singura placere

20 de kile de bere 20 de kile de has 20 de mii de motive sa nu le lasi :)

Sasha 15-09-09 01:25

Quote:

Originally Posted by r0xanicutza (Post 2638434)
insinuarile lui sunt bazate pe ceva evident... de 2 pagini incoace te tii dupa fiecare post al meu la modul insistent si te faci ca nu intelegi

vezi ca nu esti obligata sa raspunzi nimanui la nimic. si in + din moment ce ai participat la discutie nu e nici frumos nici de bun simt sa raspunzi cu "no comment".

si ca sa iti dau un reply la un post de al tau anterior, sa stii ca poti sa faci sex si cu persoana iubita:) cand spui a face sex...nu este neaparata nevoie s=o faci cu cineva pt care nu simti nimic, poti s-o faci si cu iubitul/sotul/amantul chiar si cu iubirea vietii tale:)

Mustang 15-09-09 07:04

+1 pentru ideea Sashei. :D

Stau si ma intreb: sa zicem ca dam de oameni mult mai destupati la minte si sunt de acord sa ii ofere partenerului de viata un 3some tocmai pentru ca stie ca si-ar dori... cum spui atunci: am facut dragoste cu prietena mea si cu inca o tipa??? Nu suna cam de rahat? Eu mi-am spus cum privesc eu sexu' si dragostea. Unul e doar fizic... unul e fizic + sentimente. Din punctul de plecare la dragoste... e tot sexul, ca lucru "fizic".

Cat despre ideea cu sergiuhusca vs. roxanicutza: sa nu uitam ca si eu o corectez si ii pun in quote multe idei... asta inseamna ca vreau sa ma combin cu ea??? A corecta pe cineva care greseste nu inseamna automat ca vrei sa te combini cu el.

Cat despre comentariile cu "no comment"... mai bine nu mai postam decat sa facem astfel de posturi.

Cius cu subiectele astea! :)

Sa revenim la oile noastre.

sergiuhusca 15-09-09 08:46

Mustang si Sasha sunt nevoit sa va multumesc oarecum...pentru explicatiile oferite...Asa poate vor intelege si altii de pe aici ca O CONVERSATIE se poarta prin dialog, prin schimb de replici si nu prin monolog.

Trixi 21-09-09 11:33

Roxana,te rog frumos sa intelegi,ca nu numai sergiuhusca a ramas cu impresia,ca tu singura te cam contrazici in posturile tale.....siiii,vreodata ti-a trecut cumva prin cap,ca sa te gindesti la simplul fapt,ca baiatul s-a tinut de posturile tale,pt simplul fapt ca e baiat de 22 de ani,care evident este interesat de tema topicului si tu esti singura care a fost dispusa sa discute???

daca vreti sa vorbim de sex,ar fi cazul sa ne mai relaxam,oameni buni!:lol:

Referitor la problema sex sau "facem dragoste",are dreptate Mustangul.Cind "facem dragoste" ,este de fapt sex de calitate,incarcat cu sentimente puternice,care te fac sa simti totul mult mai intens.Asta ,cel putin la oameni care considera ca sexul este suficient de important ,ca sa nu isi bata joc de el in nici un caz.

UWE 99 02-10-09 16:35

absolut toate femeile sunt pe interes, numai dupa bani toate , oricum parerea mea niste zdrente , absolut toate toate au un interes , sincer sa fiu nici nu stiu de cand nu am mai vazut un cuplu cum trebuie , o fata draguta cu un baiat dragut , doar bosorogi cu femei foarte frumoase , intradevar isi cunosc interesul daia si umbla cu bosorogi , dar sa nu ai ambitia de nu a depinde de nimeni si de a avea capacitate sa se ridice singura si sa faca bani pe ce ii poate capul, dar mai bine "s...." ca le place sa fie pe interes , rar mai vezi cate o fata deosebita, asa ca toate sunteti pe interes , si aveti decat un singur scop

aleks 02-10-09 16:51

Am impresia că te cam repeţi :)
Prietenele mele au fost drăguţe întotdeauna, şi amicii mei se respectă şi nu umblă cu nasoale, cred că-i ceva dubios cu grupul tău, serios :)
Tu umbli cu urâte pe interes şi zdrenţe? Nu, serios te întreb, că pari aşa, apocaliptic şi sigur că numai cum le descrii tu sunt toate(ai zis de vreo 3-4 ori că absolut toate-s aşa). Nu te plictiseşti să tot combini urâte (presupun ca ai sau ai avut prietene) sau să salivezi după frumoasele boşorogilor? Dacă te-ai plictisit, poate-ţi fac eu cunoştinţă cu vreo câteva zeci de femei normale, ce zici? Ar fi mană cerească faţă de prăpădul pe care ne spui că-l vezi în jurul tău...

bluey 02-10-09 17:18

Eu zic ca e o problema in titlul topicului.
Femeile cu siguranta iubesc mai mult sexul decat banii :)

DTH 02-10-09 17:58

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 2686783)
Eu zic ca e o problema in titlul topicului.
Femeile cu siguranta iubesc mai mult sexul decat banii :)

Nu toate ;)

Daca majoritatea iubesc banii mai mult decat sexul asta nu inseamna ca fiecare femeie trebuie catalogata la stadiul ala "pe interes domle`" ;)

bluey 02-10-09 18:56

MDB nu ai inteles.
Crezi ca daca o femeie se combina cu unul pentru bani nu o sa mai iubeasca sexul????
E o problema cu titlul topicului, intentionata sau nu. :D

zGb 02-10-09 18:58

in primul rand pt o femeie depinde cine o phoote, ca altfel e posibil sa-i placa si hartia de 1 ron mai mult decat p**a iubitului
cea mai tare gagica e aia care intalneste un baiat cu bani care o phoote incredibil, se inteleg si poate se si iubesc...cine spune ca nu iubeste banii e un ipocrit notoriu (sau ipocrita in cazul de fata) mai ales pe foamea astea, cand suntem toti sclavii banilor mai mult ca oricand...este drept ca mo' money, mo' problems, dar va asigur ca nu se aplica asta decat poate intr-un caz fericit pt 2% din membrii forumului...ca sa ajungi sa spui chestia asta, trebuie sa-ti vina un sentiment de scarba si de voma daca vine vorba sa-i numeri...iar la noi la baieti e mult mai simplu, putem sa le iubim pe amandoua fara nici cel mai mic stres, desi rar se pune problema asta la un baiat

nxtaz 02-10-09 19:08

Normal ca iubesc sexul mai mult decat banii, de-asta uneori, aleg "surse" diferite pentru aceste placeri.

bluey 02-10-09 19:10

Tu vrei sa scrii cea mai lunga propozitie de pe forumul asta???
Stiu eu pe una care il iubeste pe unul cu bani ca o phoote bine :D
Si ea saraca e vai mama ei la capitolul financiar dar tot nu cere.
O fi proasta??

DTH 02-10-09 19:10

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 2687063)
MDB nu ai inteles.
Crezi ca daca o femeie se combina cu unul pentru bani nu o sa mai iubeasca sexul????
E o problema cu titlul topicului, intentionata sau nu. :D

Poate se combina cu el pentru bani dar si-o trage cu altu :D

nxtaz 02-10-09 19:27

bluey tocmai asta spun si eu. Sexul este fruntas pe lista prioritatilor :) Chiar daca intalneste pe cineva cu bani, sigur va cauta si unul care sa o phoota bine. Reciproca nu o consider valabila.
Sa-mi fie scuzata lungimea propozitiei....

zGb 02-10-09 19:32

bluey poate prietena aia a ta are un sistem de valori etic foarte bine definit :)

nxtaz n-ai inteles ce-a vrut sa zica bluey...tu ai dreptate in felul tau, orice femeie care sta cu un mos cu bani cu siguranta mai are cel putin un futac no.1 :lol:

sergiuhusca 02-10-09 23:05

Pai...mai stii daca e chiar bosorogul?Traim in sec 21!Exista domle posibilitati...
Si...apropo pitzipoancele astea, iubesc domle...

All times are GMT +2. The time now is 02:32.

- Copyright 2026 4Tuning