![]() |
Re:
Quote:
Wtf?!? Mai omule nu mai vb asa...noi glumeam...:)... Cre'k nu mai dorm in seara asta....:(..:D |
Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......
Quote:
ai experimentat??:???: :???: |
nu,eu cred ca asta e metoda lui favorita de tortura
|
Quote:
|
dar cu bicla a cazut careva de la 3 m intr-o parte cu bicla peste mine si ouale mele in cadru si ghidonul in burta si nu puteam sa ies ! :) :) nu ! eu mare expert in ale trialului, la inceput de cariere acum 2 ani cred mergeam pe un perete gros de 30cm cred! ba si cred ca a fost vantul de m-a impins... unde draq sa pun picioru ca pe o parte si pe alta era gol de 3 m ! numai ca intr-oparte iarba frumos si in alta ciment,loc de batut covoare! a fost si comic tare... dar m-am julit rau si am sarit 1 ora in calcaie cred :) :) :) :)
o alta faza care ma afectat pt 2 sapt a fost din cauza rolelor! la fel mare expert in scheme ma pus draq sa cobor niste scari cu spatele si 1.80 sa fac ! mam razuit cu burta de scari si m-am arcuit tare de tot din coloana de nu puteam sa ma ridic! de atunci m-am dat pe viteza si nu imi pare rau.. n-am cazut de multe ori si nici tare :) daca imi mai aduc aminte povestesc |
da, dureroasa aia cu sarma-ochi-creier , spusa de .. rasistul ala :P
si cand ma gandesc ca iarna asta eram beat mort la 4 dimineatza jucant ascunsa cu baietii , pe un garaj , pfff .. anyway , george ... la semnatura vezi ca am senzatia ca e WORST pain ever, nu worse :) |
aventuri de copil teribil am avut si eu cu rolele .. ma tineam de o mashina d`aia ce face curat pe strada si cand a pus frana am dat cu dintzii si cu genunchii de ea :)
|
si eu ... de un autobuz (178 ) ... ma tineam de spate.. unde e motoru .. are un maner, ca sa poti sa deschisi "capota" ..
si .. tinundu-ma de ala.. nush pe la vreo 40 la ora .. am cazut .. de ce? ca s-a deschis !! =))) m-am facut varza (julit) .. iar ala .. a mers in continuare .. cu ... "capota" ridicata =)) foarte tare |
hmzz de trolee nu ma tineam k mi`era frica ... k mergeau repede .. dar am cazut pe scari .. am calcat pe minge la fotbal ... heh multe
|
:lol: :D
Aveti cu ce sa va mandriti :shock: Eu mi-am spart capul doar de 6 ori (interesant e ca de 3 ori mi l-a spart aceeasi persoana :???: ) mai am mai multe cicatrici nu f mari de la ... nici nu mai stiu. m-a calcat odata masina pe picior ... pe laba piciorului ... nu am patit mai nimic atunci. Cel mai rau, a fost cam in clasa a 4 ... ne impuscam noi cu cornete ... si trebuia sa traversez o strada, eu chiar m-am asigurat ... dar se pare ca nu destul de bine ... si m-a luat in plin o masina, un audi (cred ca 80) rosu, frumos (de atunci imi plac audi-urile). am sarit pe capota si dupa am alunecat sub masina ... m-am rostogolit de cateva ori (atata am tinut minte, cum ma rostogoleam sub masina) si dupa, cum o femeie proasta tipa de la un geam "lasati copilul acolo criminalilor" in timp ce incercau sa ridice masina sa ma scoata de sub ea ... si ca o injuram pe aia: "cum adica sa nu ma scoata ... vaca". De patit nu am patit nimic extraordinar de grav ... mi-am rupt clavicula, dar nici nu am avut nevoie de operatie. in schimb ... daca nimeream sub o roata si nu la mijlocul masinii ... nu mai postam acum. Tin sa precizez ca taicamiu a fost super baiat: nu le-a spus nimic celor ce m-au lovit (erau 2 tineri), si-a dat seama ca e vina mea, chiar daca atunci ca si acum, sa ii f#7 in gura cu legile lor, te baga daca iti sare un prost in fata; cand a ajuns la spital, le-a spus sa plece, ca nu e vina lor. Oricum, atunci ... erau aproape numai dacii si pe mine m-a calcat un audi ... norocos, nu ? :lol: |
Un unchi de-al meu (care a si murit din pacate Dzeu sa-l ierte) a patit ceva "interesant" cand era copil . Se plimba el cu bicicleta frumusel pe o vale si a derapat a cazut peste bicicleta si i-a intrat langul in picior sub genununchi prin muschi...nasoala durere pt un copil de 12 ani
|
i-a intrat *lantul (nu langul)
|
Eu cand aveam vreo 13 ani vroiam sa vad daca atunci cand mergi cu bicla si pui frana pe roata din fata chiar sari asa....am incercat cat am incercat si nimic....:\...dupa aia m-am gandit sa stau ridicat pe bicla sa vad daca asa merge....si a mers....:D...in ce hal am zburat(aveam si viteza...:))..
|
Quote:
Si e bad-worse-the worst...a zis bine santos...;) |
Quote:
am iesit cu ea afara ... i-am dat ... am pus frana ... si am cazut in cap ... prima frana primul cap. :lol: ma rog ... nu chiar in cap ... eram antrenat la cazaturi. |
Quote:
Ce mai pateam si yo cu BMX-u,veneam in bot:lol: P.S:Bine asa cu semnatura?? :D |
...buey mai stiu o tipa statea in fostu meu "cartier" adik la psych aks...ia arumkat lu unu un borkan in kap peste 2 randuri de garaje si la nimerit evident spargandui capu`...si park tot ea a avut un tuberman infipt in picior...psycho stie mai multe amanunte :P
|
SFW .. eshti cau capu` frate sa mor yo :) ....
sa incerc sa`mi mai aduk aminte .. pai tin minte cand eram ciutan m`am ashezat cu curu pe un reshou d`ala cu rezistentze ... cum era p vremea lu ceassca da cum fratele are buci de otel nu mi`au ramas urme :) |
Quote:
De ce sa fiu cu capu ma :rolleyes2 .... eu nu am vrut sa ma calce masina :lol: dar daca am avut ghinion si m-a calcat ... macar m-a calcat una tare :shock: :D |
Si eu cu bicicleta am ceva de zis...pe la 13...14 ani...primul mountain bike (asa se scrie?) eram intr-o curte a unei institutii...in partea din spate...pe jos pietris fin....in capatul curtii cauciucuri din alea mari de tractor.....eu viteza...nos frateee.....ma indreptam spre ele in goana mare.... si cand sa pun frana....s-a rupt cablul... bicicleta buf in cauciucuri in plina viteza....ery sare peste bicicleta si cauciucri drept cu capul in gard..... Rezultatul....eu capul spart maini julite...bicicleta rupta in doua.
|
sa vedeti ce am patit azi ! :) :) :) nu faceam ora si un coleg a pus mapa pe banca in picioare a altui coleg sa o degajez eu cu picioru! si ma pregatesc sa dau si in timp ce piciorul se indrepta spre mapa un alt coleg spune" sa-l vezi ca da in banca" nici nu termina de zi, baaaa si am tras un picior in banca de nu mai imi simteam degetele... am scos banca din surub si am luat vopseaua pe adidas ! :) :) :)
|
well...eu am tras un picior in perete :lol: :lol:
|
Eu am tras un cap intr-un cui din perete...:lol:....nu glumesc...:)
Aveam si viteza....:D |
ti s-a imprastiat capul pe acolo ? :lol:
|
LOOOOOL Tuningboy , la ce ora ? dupa ce am plecat eu?
|
exact...........
|
Quote:
pfoai de capu meu!!! tu vorbesti serios???ma dor ochii,mi s-a facut rau si s-a zbarlit pielea pe mine.poate cea mai crunta faza de aici...si tampita....:evil: :evil: :evil: :x ce se poate intampla de la o bricheta stupida:x :???: |
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
stia moxxu c a gasit la tine |
tu pana nu-ti iei bataie nu te lasi ...
|
dute si joacate cu cva sau fa ce tre sa faci la varsta asta si nu t mai baga aiurea in seama k ma enervezi :D
|
Quote:
si n`o sa ma mai bag aiurea in seama ... k te enervez ... data viitoare iti PROMIT ... ca n`o sa ma mai bag in seama... o sa ma bag altfel ! si n`o sa mai apuci sa te enervezi ! trage concluziile ... ! pana una alta ... uite-te la mesaje ... la SENT .. si daca tzi le-a sters cineva, sau le-ai sters tu de teama sa nu le vada altcineva =)) tzi le trimit eu , le citesti , si le stergi din nou sa nu le vada ... =)) uita-te de la ce s-a plecat, si la ce s-a ajuns , studiaza-ti atitudinea, si schimbarile care au avut loc , a aparut din nou al 3-lea coi ? il taiem imediat ! crede-ma ! de fapt s-ar putea sa taiem 2 .. ;) iti promit .. iti sugerez sa nu continuam aici , la telefon , face 2 face (desi .. nici asa nu ti-as recomanda) .. nu de alta, dar s-ar putea .. sa .. fii ... ontopic dup`aia ... in legatura cu cea mai mare cumplita durere ... ;) |
tare cearta fratilor ~~ BV EvLSant0Sanyway ~~ !...tare rau cu ontopic pe durere
ce mai cumplita durere pe care am suferit-o (fizic vbind) a fu acu vreo 7 ani ! cand am avut si io 7 ani :D ma plimbam cu bicicloantza ! si nu mai avea frane...ca sa vezi ! avusesera unii (nijte preteni "buni" , mai mari ) grija... si meream io ,vitezoman, pe strada ! si ce sa vezi ? eram unpik pe contrasens ! si iaca surpriza ! venea din sens opus o dacie... impaktul a fost devastator ! mashina a franat ! da io nici makr acolo la un coltz !am fu al reacu su am vrut sa vad "ce pot" ! si am venit cu capatzana in parbrizu lu ala ! s-a crapat parbrizu ... si capul de altfel ... io nu am carnet ... sunt unpik minor pe la vreo paishpe ani ! si ... sunt impatimit al rolelor ! asta vara in skate park pe urk pe o rampa la vreo 2 m h ! si ma vad acolo sus ... partea proasta era k nu puteam sa ma dau jos ... :-s si reusehsec sa ma dau jos ! vazand k pot ma mai urc odata ! si nu reusehsc pana sus ! si dau cu capu ! de BETON .......... s-a spart unpik ! maimult ! vreo 35-40 de copci ... doctorii mi-au mai numarat si alte rani ( sparturi ) si aveam vreo 5 pe langa ultima... concluzie ! : Sunt tare rau de cap ! pana acuma nu a pikt......... :-s (e de firma) |
Stiu cazuri de accidente de biciclete cu masini in care cadrul la Mountain Bike s-a facut pur si simplu "U" de la impact.
Sa nu mai zic de jante facute "8" si oase rupte:twisted: |
Quote:
pustiule...prea mult hbo strica ....aaaa...si tampeste... cred k pt unii cea mai mare durere e sa fie prosti...dar mai bine auzim din gura, in cazul asta, degetele lor.... ai legatura |
Quote:
|
Ce-ai mey?
Ai vazut ca se cearta baietii si vrei si tu? Si faza cu ciorile si cu fratii...deja o dai in povesti...nu stiu ce urmaresti...dar cred ca nici tu nu stii...;)... |
Quote:
Quote:
s-o indoctrinez pe........... hai ..fi dragutz si stai in banca ta.....si nu-ti lua brichete din plastic cu tine...;) |
1st of all ... nu ma uit la televizor , imi selectez serialele care vrea sa le vad.. dp odc. .. iau toate sezoanele .. si cand am chef si timp ma uit ..
in al doilea rand, nu joc .. blitzkrieg .. .nici 1 .. nici 2 .. si ..daca esti baiat destept intelegi ce am vrut sa spun prin asta . in al 3-lea rand, eu ti-am mai zis ca tu ai probleme .. legate de atitudine ... nu vrei sa intelegi ... nici o problema .. in al 4-lea rand , cand am vrut sa .. rezolv problema .. ai zis .. " bate-ma .. nu ripostez .. " adica .. totusi .. plm .. pic de .. self-respect ? in al 5-lea rand, ai zis frati , okay .. toate bune si frumoase pana cand ai permis cuiva sa intervina , wrooooong ... in al 6-lea rand , te-am rugat sa termini ... in al 7-lea rand , ti-am spus ca nu am de gand sa port discutia asta pe forum , nu face bine nimanui , ori prin telefon .. ori face 2 face , ur choice .. in al 8-lea rand, de .. nush .. 6 luni .. un an ... nici nu mai stiu , incontinuu .. faci misto .. de moxxu ... ca ar fi gay ... oricine .. dp forumul asta.. poate confirma .. o gluma buna .. tzine ... o luna .. 2 .... 3 luni ... da.. cam atat.. dup`aia devin enervante .. si irita .. si sunt plictisitoare.. gen .. "da halatu cat e halatu" .. dupa 3 luni... e .. mai da-l in mmsi de halat .. ca ne-am plictisit .. vino si tu cu ceva nou .. sau .. stop it .. ar fii ideal .. crezi ca poti ? sa .. incetezi ? |
yo cred ca shogun a avut o copilarie nefericita fara jucari traumatizata de rromi care ii furasera masinutele cele noi si celelalte jucari distruse de el
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning