![]() |
Re: Proiectul noului Cod Rutier: o calci, intri 24 de ore la racoare
Problema cu ATV-uri si scutere e destul de grava. E full de copii care nu prea stiu sa conduca, se urca pe suter si dau viteza mare pe bulevard. Eu pot venii regulamentar si se baga ala in mine; ramai cu sechele pe viata dintr-o prostie. Cine e pe strada sa fie sofer !!
|
[QUOTE=p-george;2485157]
Nici eu nu merg legal tot timpul ( 70-80 pe acolo) dar daca mergi cu 100-120 prin oras ai o problema la cap... [QUOTE] vrei sa'mi zici mie ca nu ai mers niciodata cu nici macar 100 in oras ? fii ma serios :!: cand prinzi o portiune de drum unde se cricula bine,iti zic ca ajungi la 80 fara probleme...ce naiba ? si in Buc. sunt si portiuni unde ai unde sa'i dai si 120-130..bn,e adevarat,noaptea sau in weekend.(da nu cont asta) asa ca eu iti spun ca nu am probleme la cap! |
Quote:
Adica daca autostrada e libera, si am (sa zicem) o masina care prinde 300 la ora, apai ii dau 300, ca doar de aia a fost construita, nu ?? :rolleyes2 Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Si esti sigur ca fara copaci s-ar "destabiliza soselele" ? Cred ca mai degraba se destabilizeaza cand intri tu cu masina in copac, din diverse motive. De exemplu, iti intra unul pe contrasens iar tu tragi (din instinct) dreapta de volan ca sa-l eviti. Unde te opresti ? In copac. Sau intri tu in depasire si cel pe care incerci sa-l depasesti intra si el in depasire, ca nu te-a vazut. Tragi stanga de volan ca sa nu intri in el. Unde te opresti ? In copac. Si exemplele pot continua: poate sa-ti apara pe drum orice, un caine, o vulpe, un ornitorinc, care sa te faca pe tine sa tragi brusc de volan, si sa pierzi controlul masinii. Sau poti pur si simplu sa ai o pana... Apropo, eu am mers si pe sosele fara copaci pe margine, si nu mi se pareau deloc destabilizate... Celelalte argumente sunt penibile (ca si primul de alfel) si nu cred ca merita sa le mai comentez. Adica, pentru 2-3 saptamani pe an in care e viscol sau bate vantul mai tare, tu vrei sa ma expun eu in fiecare zi la riscul de a fi strivit de copac ? Ce logica ai in tine. Quote:
LE: Quote:
Quote:
|
ati scris mult...si degeaba ( unii dintre voi), ati dat-o in chestii total aberante si v-ati abatut de la subiect. Eu, unul, as propune sa iesim frumusel in strada..cum fac si altii in alte tari si sa protestam..unele reguli precum mersul cu atv-ul si cu scuterul fara permis..totusi mi se par de bun simt..dar celelalte..sunt deplasate..iar noi ca niste romani idioti cum suntem..stam si inghitim, pentru ca asta stim sa facem cel mai bine, nu? Daca vreti un motiv pentru taxa auto introdusa..si pentru multimea de legi care ne jignesc..raspunsul il gasiti in ignoranta noastra, a "poporului". Daca vreti sa nu mai fie legi idioate, iesim in strada si stam acolo pana se schimba ceva, eu zic ca este un pret pe care merita sa il platim fiecare dintre noi, timpul nostru pentru niste schimbari majore:) daca am facut greseli gramaticale, ma scuzati, dar nu pot sa ma abtin cand vad prostia si tind mereu sa ma enervez!
|
Quote:
|
si daca ies 1000 de oameni e putin .... si daca ies toti nu se schimba nimic dar ... daca de maine nimeni nu ar mai plati nimic la stat (amenzi, taxe etc...) sa vedeti atunci ce se intampla ...
Dar din pacate asta ar insemna sa ne calcam in picoare istoria de neam de curve ... |
Quote:
si nu cred ca suntem noi asa solidari incat sa ne platim amenzile intre noi : ia frate de aicea ca am eu pt tine,nui nmc,dai tu pt mine data viitoare.... :rolleyes2 Asa ca "" daca de maine nimeni nu ar mai plati nimic la stat (amenzi, taxe etc...)"" nu o sa se intample niciodata. |
voi ati auzit de fenomenul numit troienire a zapezii? pt asta sunt plantati copaci pe marginile drumurilor, pentru a se evita troinirea.
|
mai bine dormeau in continuare.
|
sincer decat sa imi dea amenda si sa imi ia permisu , mai bine 24 ore in arest.
|
cred ca mai raman o vreme prin irlanda...
|
mda. urmeaza scaunu electric pentru cei fara centura, astia exagereaza.
|
Mai bine sa-si taie capetele ca degeaba il au , geniile astea cu taierea copacilor. Poluarea creste cu fiecare minut dar mai taiem si copacii, doar suntem prea inapti sa stam pe sosele.
Viteza legala a fost pusa cu un scop , ai o masina care prinde 300 du-te frate pe autobahn, putin imi pasa mie ca te crezi tu Duncan Mcleod , noi restul suntem muritori . Ar trebui sa adauge ,24 de ore la racoare cu 2 negri , sa va linisteasca de tot :lol: Nu sunt de acord cu paragraful despre atv-uri, daca ar fi s-o luam asa orice masina cu potential de offroad nu are ce cauta pe sosele. De ce ? Dracu stie ce e in capul astora. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning