![]() |
Re: O \"rabla\" de a mea...
las man ca poate chiar nu stie "bine vorbeste rumaneste":))...dar intentia conteaza:)).mai urmeaza sa ne explice ce a zis..
|
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) atata timp cat nu impingem sfoara e bine !!!
|
de ce mintzeste la tine acuma no ? spune drept impingi zilnic funia prin centru sa ia aer ?
|
si dupa care marmota invelea ciocolata in staniol...
hai ma dativa cu parerea la masina omului ca altfel shimbam topicul in amalgam :) stima |
e dacie man ce parere sa poti sa-ti dai ? ce sa modifici la ia sa scoti performanta ? blocu motor nu rezista la mai nimic , suspensia e de cacat , ungiurile telescoapelor sunt de aproape 90 ceea ce nu-i confera nici cea mai mica stabilitate chiuloasa e slaba nu poate fi modificata , structura de rezistenta a intregi masini e praf din design , forma e de o aerodinamicitate egala cu a unei caramizi .
Ca cunoscator ii recomand sa o dea si sa-si ia ceva cat de cat ! |
domnu evo:))...nu ma intereseaza ce zici mai deloc, am mai spuso si o repet,nu tind spre confort si prea multa performanta cu dacia,o tin pentru club, vreau sa o refac si atat)cu straina ma duc la munte mare si pe luna, intelegi?dar stai calm ca daca nu aveam rabla asta nu eram la resita la raliuri sau pe altundeva, si pot spune ca nu mia facut probleme ca si alte masini...la straine ma refer pe care leam avut...daca se strica la dacie ceva...opresti, te uiti pe marginea drumului si gasesti sarma:))...mai ai nevoie de patent si te rezolvi pana in oras:))hai pa ca devine prea multa vrajeala si cearta ampooolea pe acest topik, stergeti modelatoriilor topiku si gata.
|
mai omule tu nu intelegi o chestie aici eu nu ma cert cu tine incerc doar sa inteleg motivul care te face sa bagi atatia bani in dinozauru ala atata tot si ce speri sa obti cu asta .\
Dar daca tu vezi din asta o cearta atunci imi pare rau |
Hai ca nu ne certam
Motivul pt care o facem, pt care bagam atatia bani in ele dupa cum spui tu este probabil acelasi care ii atrage pe posesorii altor masini de generatie veche gen citroen 2CV sau broscute care sunt la fel ca dacia masini care nu tind nici spre confort si nici spre performanta, dar de aceea tot castiga simpatizanti noi. E pasiunea noastra pentru modelul acesta de masina :) |
corect ;) ai dreptate canny
|
Quote:
|
bataie !!!
- rupel mana !!! - Scoatel ochii !!!! hai ma ca toata lumea e fericita nu mai faceci din tantar armasar |
4 Attachment(s)
corect:)) acus facem clubu:D..PS:un nou membru
|
ce vede ochiu meu pe luneta ?!? :)
|
o sa primiti si voi din arad cand ne vedem...:P
|
4 Attachment(s)
...................
|
Sincer nu inteleg dc mai tii pragul ala! Nu vezi ca n-are nici un D-zeu? :|
|
uite un sfat da shy u jos flacara aia de pe portiera spate ca aia mai lipsea
|
aaa..acum am vazut! ai bara fata , prag..dar nu ai bara spate..dc? nu e gata s-au nu o pui deloc! :| flacara joss :)
|
pai dale draq:), masina urmeaza luna asta so fac( exterior),piesele si etc leam cumparat,mai trebuie timp.le dau jos stati calmi:))si o vopsea surpriza:D
|
baiatu nu vinzi o dacie? :) pai acuma ce faci? te apuci de ea sau nu.desi ar fii frumos sa te apuci sa o faci
|
glumesc bro:) dacia asta NU SE VINDE, stie ea de ce:))laso asa cai sta bine urata:))
|
1 Attachment(s)
acus ne vedem pe pista...:D
|
Quote:
|
bv mult succes in continuare frumoasa masina asteptam poze noi:D
|
ma nebunule cu ce te ocupi tu ma?si nu zici nimic :) bafata probabil ca ne vedem sambata daca o sa ai timp sal
|
lasa DARKO noi sa fim sanatosi!!! pai ce plm. frumoase poze!!! dar sti ce anume le face asa frumoase?!?!?!?!? ca ii o DACIANA in ele. :D
Drum intins si Pedala placuta!!! |
o daaaa:)).....azi ma pun sa intind pe jos piesele si tot ce am pregatit pt dansa..(era si timpul)...fain moment...
|
4 Attachment(s)
cam asta ar fii...in 10 intram in service...ne revedem peste luna:)
|
Bha unde dracu esti tiai pierdut harta? :))
Ce se mai aude cu masina ta? ai terminato sau ( under construction ) :D. Hai ca te astept la o linie ca am ajuns sa ma dau cu astia cu togla :P |
sunt in umbra:))da am MONTANA:))jur ca ne dam:))bafta si la voi
|
haloo chiparosuleeee!!!! ce guritza ta mai zici salame??? teai casatorit?
cius barosane!! :D |
nu m-am impuscat inca,am timp,barosane ..mankatzas,io zic bine, surprizele placute vin in timp:))..trec de cateva ori pe zii pe langa ursu tau si merg incet sa nu-l prafuiesc:))...numai bine si ceaules baules
|
1 Attachment(s)
vand ce se vede( sorry de OFF.) pret ma mai gandesc.starea e buna decat sunt putin prafuite in podul casei
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning