![]() |
Re: Pasiune versus fiţe
Acum ca fapt divers... dar care tine totusi de PASIUNE vs FITE, putem vb si de anumiti baieti care isi aranjeaza masinile doar pt ca spun ei, este o FITA. Daca ii intrebi de ce au ce au pe masina iti vor spune " pai cum tu n-ai vazut la X , iau si eu ce plm, dar la mine e mai misto ca e mai scump etc etc " sau unii nici macar nu stiu ce au pe masina. Acestia mi se par mult mai penibili decat o tipa din aceeasi categorie.
|
2 Attachment(s)
Quote:
PS: Frumos ford. Uite si doua poze, unul de la satu mare anul acesta si unul de la baia mare de anul trecut. Bafta. |
3 Attachment(s)
Quote:
Cu Fordul la SM mi-am luat cupa de locul 1 la expo, nu drag. Pun si o poza cu Smartul care sper ca anul viitor sa-si faca prezenta in forta. |
Quote:
|
Quote:
desigur, şi celelalte poveşti au oarecum parfumul lor, dar maşinuţa acesta şi felul tău de a povestii, pfoa.. |
Quote:
|
Quote:
Ceva in neregula cu culoarea? |
Quote:
In alta ordine de idei RESPECT fetelor pentru munca voastra, pentru pasiunea voastra si pentru modul in care vorbiti despre ea! Succes in continuare cu proiectele voastre si sa ne vedem cu bn la show-uri prin tara! |
Quote:
|
singurul lucuru care il pot spune e... WOW.
sincer, cred ca am vazut pe topicu asta mai multa pasiune pentru masini si frumos decat in jumate din topicurile din masina mea de pe forum. Bravo voua ! |
Quote:
Ce masina are prietena ta? Ca nu sunt prea multe PINK prin RO |
pai la ea a iesit culoare mai mult din greseala ...mai facusem un megane din gri cu o perla mov si iesise frumos...dar culorile de pe logan sunt niste ghene si perla a iesit in evidenta muuuult mai mult decat trebuia si a iesit roz ;).
|
Quote:
|
Quote:
Eu inca fac parte din categoria fetelor pasionate, dar care nu au inca posibilitatea de a pune in practica pe propria masina. In schimb imi "hranesc" aceasta pasiune de cativa ani buni, in umbra si invat lucruri de care majoritatea femeilor(pasionate sau nu) poate nici nu au auzit... Am dreptul sa visez ca o sa ajung in momentul in care voi avea masina(masinile) pe care mi-o (mi le) doresc si acesti ani petrecuti prin garaj, murdara pana la cot, imi vor fi de folos. Am masina, tot ce am facut la ea (de la piese de schimb pana la mici modificari) le-am facut cu mana mea, dar nimic spectaculos. Intotdeauna m-am limitat si am preferat sa nu investesc in ea decat strictul necesar, cat sa fie ingrijita, pentru ca nu e masina potrivita pentru ce vreau eu. Majoritatea din Bucuresti(cei care frecventeaza intalnirile de care vorbeste Khalis, si nu numai) si cativa din tara ma cunosc, dar asta nu pentru masina pe care o conduc, ci pentru ca sunt nedezlipita de lumea auto si prezenta la aproape toate evenimentele din tara, de 3-4 ani. Ceea ce incerc sa subliniez este ca pasiunea nu se masoara numai in masina pe care o conduci, ci si in implicarea pe care o ai... Eu nu petrec prea mult timp pe acest forum, si am renuntat sa mai postez pe sectiuni gen "masina mea"... pentru ca(stim cu totii), forumul s-a umplut de "cunoscatori" si pusti care isi dau cu parerea, din experienta capatata la NFS, si pentru care stilul "spoilere si eleroane" cat mai extravagante inca e la moda, si filtrul de aer sport iti mai da inca 15 cp pe un motor aspirat... Mai frecventez aceste sectiuni doar ca sa ma amuz si sa vad ce mai e nou... Cred ca ati observat ca majoritatea masinilor care au facut sau fac istorie au disparut de pe forum, sau chiar de pe sosea... Cum au mai spus si altii/altele, e greu sa te faci acceptata pe un forum in special pt barbati... mai ales la o varsta, cum aveam eu cand am intrat... 17 ani. Toti se intreaba: ce stii tu? si atunci cand dadeam vreun raspuns mai precis ziceau ca imi "sufla" tata sau prietenu`........ Ba chiar mi s-au sters multe posturi si eram luata tare... doar pentru ca eram fata si pentru ca nu aveam permis(la vremea aia). De asta m-am lovit pe mai multe forumuri... Timp de aproape 5 ani am avut un prieten de la care am invatat 80% din ce stiu si recunosc asta la orice ora.... si cine il cunoaste stie ce masini a avut si in ce fel aratau... In concluzie, realizarile mele nu sunt vizibile de catre toata lumea... si sunt chiar putini cei care stiu ce contributii am avut la masinile respective, dar nu asta ma intereseaza. Cum am mai spus, experienta asta imi va folosi candva, si tot ce am facut a fost pentru mine, nu ca sa arat lumii ce tare sunt eu... Bafta pe mai departe, fetelor! |
si cam ce masina ai vrea tu sa ai? sincer? si nu zice sa nu sti!!!
|
Nici nu am cum sa zic ca nu stiu, pentru ca sunt hotarata de mult.... singura problema e ca vreau mai multe.
Dar prima si cea mai realizabila este un BMW e30 (popularul "urs"), intr-o stare cat mai buna, pe care sa aduc modificarile necesare, atat pentru placerea mea personala, cat si pentru a participa la competitii. Si cand zic "competitii" nu ma refer numai la 400m, ci in special la concursurile de drift. Am inceput sa invat sa tin masina pe lat, dar ursul e una dintre cele mai greu de controlat masini (din categoria BMW). Asadar, am mult de exersat, iar pt asta am nevoie de masina mea... nu-mi permit sa imprumut masina altora de cate ori am chef. Apoi e vorba de o pasiune mai veche pentru Ford Mustang - o masina pe care probabil nu o sa mi-o permit niciodata, din toate punctele de vedere... Si nu in ultimul rand, vroiam un CRX, pentru puterea pe care o dezvolta pentru capacitatea ei(se stie ca la curse, "spaima" grupei B sunt CRXurile si R5urile), dar si pentru forma, dimensiuni si altele. |
Da un Mustang Cervini mi-ar placea si mie...
|
Eu ma refeream la varianta anilor `67-`69... scuze ca nu am specificat
|
5 Attachment(s)
ramasesem de mai sus datoare cu poze cu BMW-ul meu... Am reusit sa-i fac cateva, so here goes...
|
Khalis, arata foarte bine!
Felicitari. |
Quote:
Bafta in continuare la ce iti doresti si multe impliniri, poate ne vom vedea si noi pe undeva la evenimente. Ce masina ai acum? |
Pinky : foarte tare suspensia, o sa ma bag zilele astea pe sub masinile baietilor cu suspensie ca a ta...daca se pune asa usor....de lunea viitoare ma apuc de montat air ride-uri :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
nu a venit pe moment ideea de a te ruga sa ridici masina......deja am vorbit...maine am programare sub un golf :lol: sa vad ce si cum si.....poc....air ride install srl :lol::lol::lol:
hai cu poze de la eveniment si asteptam toti poze cu noua bara spate :D |
Quote:
Am sa pun poze si cu cupa cea frumoasa :rolleyes2 |
:P...pune si tu aici...nu cred ca zice cineva ceva
|
Felicitari pentru topic si pentru "proiectele" enumerate in aceste pagini....de admirat aceste fete, putine la numar, ce-i drept,insa nici pe departe de "neglijat":-)
|
3 Attachment(s)
Quote:
la showul de la cluj am fost bine reprezentate si ma bucur pink probe lady, amalia, khalis felicitari PinkProbeLady pentru cupa :D |
Chiar asa ...Pinky felicitari! Meritata din plin cupa ...la multe altele! Si pentru voi restul fetelor !
PS o gramada de poze aveti :) PinkProbeLady si amalia |
dap avem vreo 200 de poze;)) meritam si sincer ma bucur k am avut ocazia sa ma vad cu fetele au fost doua zile superbe:D si sper pe viitor sa ne vedem mai des va pupicesc fete /...,.deja imi este dor d voi
|
felicitari pentru topic sii ... de admirat fetele acestea :)
mult succes in continuare ;) eu mai am de asteptat pana o sa-mi iau carnetu si o masina pe care sa pot sa o modific cum vreau eu ... :( deocamdata raman la stadiul de desenat masini |
Quote:
despre pasiunea mea...hmm..e veche si probabil as repeta multe "fraze" din povestile expuse anterior... felicitari fetelor...inca o data!:D |
7 Attachment(s)
alte poze cu masinile fetelor:)
|
3 Attachment(s)
si cateva poze cu masina care nici nu a intrat in jurizare pt jante:sad:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Multumesc mult CED :)
Am sa pun cateva poze cu masina mea si a Amaliei de la cluj CST dupa care am sa postez si poze cu alte masini extraordinare care au fost prezente! |
10 Attachment(s)
Pozele au dimensiuni mari :) am sa pun mai multe ture.
|
10 Attachment(s)
Poze...
|
Felicitări pentru câştig :D
|
In primul rand felicitari pentru topic iar in al 2-lea rand vreau sa felicit toate fetele pentru munca depusa si pentru locul unde au ajuns. Povestea intreaga o stiu doar la CED cand am stat aprox 1h jumate sa citesc tot topicul dar cand am ajuns la sfarsit nu mi-a parut rau deloc pentru timpul pierdut! Felicitari CED pentru Mr Cat si sa ai grija de el,felicitari domnisoarei cu Fordul acela pink,felicitari Amalia pentru Golf iar mai pe scurt FELICITARI TUTUROR FETELOR care au depus suflet pentru acele masini si sa aveti grija de ele pentru ca sunt niste bijuterii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2026 4Tuning