![]() |
Re: Megane 2.2 1.5dci
La masina ta alba ar arata bine daca ai sterge marginea neagra de la numar. Macar pe fata. Bafta in continuare cu masina :)
|
MS, urmeaza la primavara alaturi de alte chestii, in functie de buget. :)
|
Arata bine, nu i incarcat ca altele. Am si eu un megane 2.1 dar n am apucat sa bag inca bani in el.
|
O sa arate bine cu bandourile vopsite !
|
Ms frumos radu_kos... important e sa bagi bani cu cap unde trebuie pt efect maxim.
Stiu villanueva, abia astept! :) |
Bine cai tu faruri cu lupa si iti bat la perfectie.......si la faza cu lumina farurilor sa stii ca si la unii cu lupe te chioreste mai tare decat la cele fara....pana mea daca tu cand mergi pe drum te uiti la farurile lu' unu si lu' altu normal ca te face varza la ochi,ma refer la cei cu xenon mai ales.
Oricum in fine vad ca iti cam place sa postezi asa ca sa te bagi in seama sau ca sa atragi atentia,frate eu cand ma uit la unu pe thread si vad ceva ce nu-mi place vb frumos cu omu,nu ca tine.....dar oricum prea putin imi pasa de ce zice unu si altu si asta e,oameni si oameni...... |
Quote:
Fascicolul concentrat pe care-l ofera farurile cu lupă corect reglate nu pot fi niciodată deranjante în comparaţie cu farurile cu xenon fara lupă. |
2 Attachment(s)
Ce parere aveti de aceasta fusta?:D
Pe mine unul ma incanta, prin simplul fapt ca nu am vazut pe strazi si e originala RENAULT. |
Nu-i urata. Si intr-adevar, nu prea e vazuta pe strazi. Dar o asortezi si cu praguri si fusta spate? :P
|
Pai normal, ca sa fie totul la linie; asa trebuie.
|
Banuiesc ca exista model si pentru Megane II facelift ca asta din poza nu prea te ajuta !
|
Sper sa banuiesti bine, o sa trag o tura la reno sa vedem daca macar o gasesc si-mi pot spune ceva despre. Informativ momentan ca oricum pana la primavara nu fac nimic. :)
|
decat sa o incarci cu prelungiri mai bine o cobori putin si gata;)
Tot kit-ul de prelungiri fara cateva sute bune de euro nu il iei din reprezentanta. P.S. Poti sa imi spui si mie cat a costat eleronul fara vopsit si montat? |
Nu mai stiu factura unde e, dar 8 mil parca a fost cu tot.
Pentru calitate e nevoie de euro intradevar, insa nu scap mai ieftin cu bari de RS,care deja sunt peste tot. |
Are dreptate nsl iuli, pune-i arcuri sport SPAX (-4,5 cm)... si nu-ti mai trebuie prelungiri ! O sa-ti atinga la greu !
|
Ma gandesc f serios la arcuri sport, banii ii am pt ele, dar ma gandesc si la faptul ca nu voi mai putea spala masina cum o faceam singur si bine, interior aspirat etc etc si nici in garaj sa o pun! am o panta ca lungime mica, dar abrupta, si cand intru in curte trebuie sa o fac pe diagonala altfel ating la praguri. Sa vad :-<
|
Intri cu marşarierul când e la limită, eu aşa fac...
|
E imposibil. Ori atac intrarea cu Fata ori cu Spatele.
Mai e pana la primavara ca acum oricum merg cu rotile de iarna. |
Vezi ce arcuri iti iei ,ca sunt unele mai tari ca duritate mai moi dupa culori ,daca sunt tari iti duci si amortizoarele mai repede
|
Mie un mecanic de la skoda din buc-tipul priceput cica mi-a spus ca arcurile sport chiar lungesc viata amortizorului, ca amortizorul nu va mai face toata cursa; nu stiu ce sa zic in privinte asta, ma depaseste. :|
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
MA uit, dar nu ma pricep, de ce sa mint. Sa inteleg ca nu e ok arcuri sport cu amortizoare stock?! :)
|
Ideea e ca sunt curse ... ! Probabil ca nu e ok cu arcuri sport pe amortizoare stock .... nu mai conteaza ... arata mult mai bine ... stabilitate mai buna ... amortizoare noi vreo 5 mil. ... !
|
aa, da, nu mi-am dat seama ca sunt scurse. Deci trebuie kit complet :D mai asteptam, sa nu facem treaba de mantuiala.
Un AN NOU mai bun va urez tuturor. Ne vedem la anul cu noi realizari si masini mai frumoase. :lol: |
Ceva noutati pe la masina ?
|
salut
masina mea a luat foc si e dauna totala daca ai nevoie de suspensie completa am : arcuri h&r : 40-40 culoarea gri amortizoare: kayaba |
villanueva: NU din primavara, acum sta in garaj cuminte :)
grosu: Cum de s-a intamplat? intreb ca sa am si eu grija :( pare rau Cati km ai mers cu suspensia? in ce stare e? cat costa la magazin si cu cat o dai tu? si ce inseamna culoarea gri? :) |
Fara nici o suparare dar, m-am uitat in pozele din album si mie nu mi se pare a fi lasata masina. Si daca ma uit la masina ta, Eugen, arata la fel de inalta, stiu ca mi-ai spus ca n-ai pachet drumuri grele.
Cat despre faptul de a cumpara piese de pe o masina lovita, nu-i tocmai un lucru bun. Acum nu stiu daca a fost lovita, sau pur si simplu a luat foc fara sa fie lovita. Apropo cati bani iei de la asigurare? |
masina a luat ffoc de la lampa care lumineaza porpagajul , veneam de la munte cu porpagajul plin s-a topit plasticul pe costumul de ski si a luat foc ..... A ARS DOAR INTERIORUL PANA LA BORD , au ramas intregi bordul si cu cele 4 fete de usi in rest e scrum la exterior am doar o pata de arsura cat o palma pe stalpul din spate stanga.....
nu stiu daca sa o fac sau nu am gasit interior la 500 euro de la dezmembrari dar nu stiu daca sa o fac sau nu depinde cati bani imi da-u cei de la casco eu am scos tot ce am pus pe ea suspensia flanse la rotile din spate de 3 cm toba intermediara si final sport roti pe 17 BROCK B21 ,7.5j grile de rs 3 instalatii xenon |
nasol ce pot spune.
suspensie am nevoie, dar a ta nu ma ajuta cu nimic din pacate. |
Achizitie noua importanta pentru mine:bat: --- Antifurt jante ( e pe drum ):joy:
|
Quote:
Baftă cu maşinuţa,ce mai ai de gând să îi faci pe viitor Eugen? |
Ms, ce am de gand? pff ar fi multe bani sa fie: suspensie completa sport, antifonate usile hayon + ceva in privinta muzicii, mi-ar placea si un body kit finut (ex cel de rs dar costa f mult asa ca nu se stie), vopsit alb perlat, poate si alte jante ... TOTUL TINE DE BANI; daca ma angajez dupa licenta sper sa fie altfel. :D
|
8 Attachment(s)
Dupa mai bine de 1 an de pauza, revin cu niste poze noi.
In acest weekend urmeaza ceva finut si de efect. :twisted: |
Pe cat imi erau de ciudate la inceput pe atat de mult imi place acum modelul asta de Megane :)
Frumoase fotografii, sa stii |
Ms frumos Aleks.
Mie mi-au placut tot timpul, pt simplul fapt ca au un fund care nu exista la alta masina, si e o masina parca specifica tinerilor. :D Partea proasta e ca, comparativ cu alte marci, nu avem de unde alege sa ne luam piese aftermarket. Pe piata doar kitul RS e misto, care e si f scump. |
4 Attachment(s)
Mici noutati: Stopuri + semnalizari fumurii
Urmeaza farurile negre full. |
5 Attachment(s)
La rugamintea lui Eugen, poze cu farurile.
|
Au iesit foarte bine farurile. Cat a costat desfacerea si lipirea lor la loc?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning