![]() |
1 Attachment(s)
Alcor... bine ai venit printre noi :hug:
Stuey ia-ti tata un aparat de filmat :D :D :D Ba io am un filmulet in care honda bate bmw si se pare ca e pe linia de sosire ia datzi cu okiu |
1 Attachment(s)
baaaaaaaaaaa
ca acu mia venit ma iau si de ZoliaT de ce pielea mea filmati de la start? pe cine intereseaza startu? (ma rog are si asta farmecu lui) castiga ala care termina primu....aia tre sa vedem nu doua cururi de masina la 1 km distanta si 7 cefe de romani prosti care stau pe pista. Filmati tata la final. Sa se vada clar castigatoru. ma apuca toti dracii cand vad filmele astea. Sau puteati sa stati naibii pe o duba daia de jandarmi si se filma cursa cap-coada la perfectie. Iata cum arata filmat de pe dealu cu nisip (ia ganditiva cum era de pe duba de langa pista) si asta nu e cu supercamera sau superoperator. |
imi asum critica. ai dreptate. :oops:
|
Nu vroiam sa fie critica. Sunt cam nervos acum.
Dar ia-o macar ca un sfat. Poate data viitoare vor fi filmarile mai bune. Aici cred ca ar trebui sa se implice si televiziunile. nu pot sa cred ca nu va aveti pe bune macar o redactie sport de undeva. Poate tele7. Oricum despre asta poate va pot ajuta si eu. Vb in H despre asta. Pup yu. Si sa nu fii suparat pe mine. :bunch: |
Re:
Quote:
Misto final, poate ca se gasesc 2 baietasi isteti care sa filmeze start-ul si finalul la o calitate mai decenta ... :dance: Cat despre faza cu filmele pe CD-uri contra bani, fratilor vreti sa scoateti bani din orice? :cry2: De abia imi ajung sa traiesc de la o luna la alta :crazy: iar taxa aia de 500.000 lei ... o gramada de bani :anger: Cat va costa sa ardeti un blank? 15.000 lei blancu' si cativa Wati pierduti? :peace: Cine are un blank, eu il ard pe gratis :!: :mrgreen: |
salut.Ba fratilor natie mai jegoasa ca militienii de la noi nam intalnit pe nicaieri.Militianul ala care la-ti pozat dupa cursa dadea prin statie indicativele masinior si care nu au participat la curse ?ale care erau cat de cat tunate,erau oprite si le luau talonul pe motiv ca nu erau cica omologate la RAR.Bataie de joc!!!!!
|
Most wanted
Most Wanted
Putem sa aflam numele politaiului constiincios? I-as trimite o scrisoare de felicitare pentru faptele lui de bine ... :D |
Coobra !!!! Aia nu este linia de finish in dreptul careia este filmata Honda vs BMW...
Finishul a fost vreo 150 m mai la vale... Si sti rezultatul... :( :( :( |
Eu i-as intreba pe organizatori cam ce se poate facein viitor pentru evitarea unor astfel de probleme cu Politia, altfel nu vad ce rost mai are sa venim la curse legale. Nu este prima data cand se intampla astfel de lucruri. Eu i-am vazut la mare cum filmau masinile la start fara nici o jena, iar omul era imbracat in uniforma. Imi este greu sa cred ca era atat de pasionat de masini tunate, atata timp cat avea mare grija sa prinda in primul rand numerele.
Ajungem sa venim la curse si sa ramanem fara masini. Trebuie sa fim siguri ca cei care au ramas fara taloane o sa le obtina ffff greu inapoi. Asta este bataie de joc pe fata. Pe langa toate acestea, m-a sunat azi un prieten care are pe cineva la Capitala si omul l-a cauat sa-l anunte ca se afla pe o lista speciala de la Politie (omul are si el o amarata de dacie pe care se chinuie sa o faca cat mai frumoasa). Se pare ca aceasta lista se afal in dotarea tuturor echipajelor de la tehnic de la ei, iar principala lor grija in trafic este ca atunci cand vad in trafic una din masinile respective sa o ia la puricat si sa faca tot posibilul sa o lase fara talon (cel putin). Mi s-a confrmat ca sunt si eu pe lista aia, noroc ca masina mea sta pe dreapta de mai multe luni. Cred ca cei care se ocupa de organizarea acestor curse, si ma gandesc ca au ceva relatii in Politie daca au reusit sa-i faca sa vina sa \"supravegheze\" aceste curse, ar putea sa dea cateva explicatii. L-a inceput am crezut ca sunt doar cateva cazuri izolate semnalate de participanti, dar se pare ca a devenit deja o moda aceasta urmarire \"speciala\" a masinilor tunate, si se pare ca apogeul a fost atins dupa cursa de la Baneasa. Nu vad de ce presa nu se seizeaza si la astfel de cazuri, ci numai cand este vorba de ilegale. Atunci se face cate un tam-tam monstru ca alerga lumea pe bani, dar cand se incearca o legalizare a acestui fenomen, se baga cat mai multe bete in roate. |
Quote:
si cu locul de unde se filmeaza... bine-ar fi sa fie o camera la start si una la finish.. si cand se fac filmuletele sa se mixeze start-finish ca nici daca s-ar filma doar finishul nu prea ar fi bine.... ca la viteza aia nu prea apuci sa filmezi mare lucru.... si s-ar fi pierdut si show-ul de la sfarsit. apropos care-l stiti pe WAY... ca el filma de pe masina cerculetele si toata nebunia.... luati filmele si shareuitile si cu restul :) |
Ai dreptate,inclin sa cred ca exista o lista asa zisa speciala...
Intr-o noapte m-au tras pe dreapta si prima vorba a unui zgardian catre fratele lui de cruce a fost : \"Ia vezi e pe lista?\" si dupa negatie a inceput sa ma ia la \"puricat\" Btw, poti sa afli daca sunt si eu pe lista aia :?: Dau si eu o baterie de vin acolo ... :D |
Re:
Quote:
Nu stiu ce ar putea sa faca..... raspunsul politiei cred ca va fi mereu acelasi cu cel dat in urma plangerilor legate de actiunile politiei de dupa etapa de la Prisma.... si anume : Quote:
|
Hai ca am lipsit cateva zile si cred ca ar trebui sa imi spun si eu parerea.
Pentru unul care a vazut si Tm si Cta aceasta cursa a fost mult mai bine organizata si de la mine au un mare plus ptr ca au invatat si au progresat. Eu nu sthiu ce va plangeti atata pe forum....de ce nu luati nr de tel si incercati sa dati si voi o mana de ajutor pe unde se poate si o sa vedeti cum e cand munciti de nu mai stiti si lumea zice ca organizare de kko.Este clar ca au progresat organizatorii si nu cred ca altcineva poate organiza mai bine aceste intreceri(pentru ca daca puteau o faceau pana acum). Politia:aici nu am nimic de zis....niste oameni de nimic...si de aia ii tratez asa cum ii tratez atunci cand ma opresc(pentru ca o merita).....numai bine si le doresc sa ma opreasca de cat mai multe ori pot ei.....ca dupa isi doresc sa nu ma fi oprit...sthiu ei mai bine. Cursele pe 400m ca tot zicea cineva...Ai dreptate peste tot in lume se tin pe 400m dar la noi nu au asa de mare amploare ca in alte tari(deocamdata) si nu sunt bani ca in alte tari sa iti permiti sa iti faci o masina care sa alerge f.f bine pe 400m si atat.Daca aceasta etapa era pe 400m nu mai vedeati decat 2 masini la ultima grupa si poate nici alea.Am un prieten care nu s-a inscris tocmai pentru ca a crezut ca va fi pe 400m,iar din aceasta cauza nu am putut sa vedem ce poate sa faca un M5(nu acela cu nr de BV care nici nu era condus cum trebuie...parerea mea). Faza cu M5 care nu a facut nimik,mare pacat......ca nu au fost mai multe M5 dar cum am mai zis nu multi au sthiut ca vor fi pe 1000m.Oricum va spun eu ca M5 Schnitzer care era in parcare la intrarea de la Romaero,rupea si AMG,si RS4(ca parca RS am vazut ca era audi-ul rosu) si cred ca batea si Subarul lui Andrei care a castigat grupa(la 1000m) ca la 400 nu prea avea sanse. In rest ce sa zic,un Mare Bravo pentru ZYX care parca nu mergea pe motorina ci pe kerosen. |
PS:nu am nici cea mai mica legatura cu organizatorii,asta in cazul in care exista cineva(din cei care nu ma cunosc) care isi pune intrebarea asta.
|
Hai sa fim seriosi, ei sunt \"legea\" si nu \"incalca normele legale privind circulatia pe drumurile publice din Romania?\"
Tare as vrea sa am timp si bani sa il filmez pe nenea Zgarcea cand e la volanul masinii personale ... le-as trimite filmul la Directia lor sa vada ce mai respecta ei normele legale ... isi flutura legitimatia peste tot, iar cei fricosi umbla numai in uniforma, chiar si in timpul liber cand se duc la piata... Cam asta e realitatea in Romania ... prin alte tari te ia radarul cu 20km/h peste limita legala, te trage pe dreapta si iti zice ca data viitoare sa conduci mai prudent .... si aici e la fel??? :evil: |
Quote:
|
Dupa parerea mea mashinile de peste 200 shi ceva de cai ... trebuiau sa se dea pe 1 km ... iar cele sub ... pe sfert de mila ... asha ar fi fost cel mai ok shi corect!!! ... parerea mea ...
daca se poate ... baietZii de la 4tuning ... FilmuletZ'ul INSOMNIA de la Baneasa! are cam 20 de megi ... dar yo zic ca merita vazut :) ... bafta la totZi !!! |
Re:
Quote:
|
Nu am sa rad dar parca asa era si pt. centura (corecteaza-ma daca gresesc): avertisment sau contraventie.
Intr-o noapte mi-au dat amenda pt. ca nu port centura dupa ce au incercat sa imi gaseasca nod in papura despre orice: toba, geamuri , motor etc. De ce nu am primit avertisment? Pt. ca nu am vrut sa imi tremure mana de 150.000 lei ? :twisted: O alta faza a fost cand m-au amendat ca am mers cu 64 km/h in localitate ... m-a pufnit rasul si plansul in acelasi timp ... :D Pe cand o prietena de a mea niciodata nu a luat amenda, nici ziua , nici noaptea ca deh .... la ce \"costumatie\" are ... i se iarta totul ;) :D Inclin sa cred ca sunt si invidiosi pe noi .... |
h3llo al dupa ceva timp!
1 Attachment(s)
salut la toata lumea iata ca am reusit si eu sa mai rasp dupa ceva timp!Salut ZOliat si K-gula imi pare rau ca nu am putut veni si eu la BUc ,dar promit urmatoarea data vin si singur cu masina mea de data asta!Tin sa felicit pe baiatu cu Golf3 (ALcor) dc nu am gresit si sa o tina tot asa cu golfuletu!Etapa sa zicem a fost buna si spectaculoasa din poze si din filmuletele pe care le-am procurat si eu de pe unde am putut restu numai bine pana la urmatoarea intalnire! :twisted: numai bine de la Andy_SLC
|
Re:
Quote:
|
Re: h3llo al dupa ceva timp!
Quote:
|
Aaaa, era sa uit... Despre Militia Romana... Fara comentarii! Sau... Au fost jalnici... Ca niste caini care abia au fost eliberati din cusca (dupa vreo cativa ani!!!)
|
mie mi-a parut bine ca m-am intalnit cu stuey a fost super marfa faza...
in leg cu jandarmii... ii aratam ca sunt vreo 6 ciorii , tzigani , romi cum vreti voi.. pe partea cealalta... si il intrebam .. pe aia de ce nu luati de acolo... rapsunsul lui \"tu imi spui mie ce sa fac\"... :) si cand treceam eu de linia galbena... facea.... pssssssssssst.... :) trebuia sa ma dau inapoi... mai dai in sapca lor de gogosari... nu au nici o treaba ... sunt vai d ei.. nu mai zic nimic... :( , oricum organizarea a fost mult mai buna decat la cta , frumos.. peace |
Re:
Quote:
nu am avut niciodata gandul de a scoate bani. daca o sa te uiti la estimarea de pret pe care am facut-o cred ca o sa fii de acord cu mine. daca tu poti sa trimiti acele cd-uri in tara la 15.000 lei eu iti fac cadou matrita. |
Am stat si am citit ce a scris toata lumea pe aici. O gramada de pareri. Unele bune si incurajatoare, unele destul de pesimiste care ma duc la gandul ca lumea nu mai vrea curse legale.
Hai sa incercam sa impartim ceea ce s-a intamplat pentru inceput in 4 parti distincte : 1. Cei de la care a fost inchiriat spatiul Dupa lungi amanari s-a reusit intr-un final obtinerea aprobarii desfasurarii evenimentului. Cei fideli stiu deja ca aceasta etapa a fost amanata deja o data din cauze de trafic aerian. De aceasta data etapa a avut loc, ce e drept cu o intarziere fatza de oraru anuntat anterior. Initial s-a anuntat ora 13.00, calupurile publicitare au fost create si au intrat pe post. Noi am anuntat de indata ce am primit informatia ca etapa se amana pentru ora 15.00, nu din vina organizatorilor ci din aceleasi cauze de trafic aerian. Daca toata lumea citea mai atent informatiile ar fi vazut aceasta observatie. Ok. Acum o sa spuneti ca nu s-a dat drumul nici la ora 15.00. Stiu asta, doar am fost acolo cu voi in camp si am asteptat in fatza unei porti care nu se deschidea si cu totii am vazut avioanele care au plecat si au sosit. Daca nici aceasta locatie nu ne convine, din cauza acestor neajunsuri unde o sa mai facem curse ? Pista aceea din visul tuturor o sa mai lipseasca ceva vreme din peisaj. Sa nu mai facem curse ? 2. Politia O mie de comentarii la adresa lor. M-am saturat cenzurand posturi. Credeti ca daca o sa ii intaratati va faceti viata mai usoara ? Credeti ca ceea ce fac fac din propie initiativa ? La urma urmei si ei sunt oameni si ca sa traiasca trebuie sa asculte de niste ordine. De unde aceste ordine si de ce sunt date ? Acest raspuns nu il am si nici nu vreau sa aberez pe aceasta tema. Ganditi-va doar. Stiti cum suna raspunsul oficial in urma plangerilor facute de catre Legal Racing nu ? 3. Organizatorii O mare pasiune care ii ajuta sa faca in continuare aceste curse. In limita posibilitatilor cu siguranta toti cei ce au mai fost prezenti la cursele de acest an au vazut un salt in nivelul organizatoric. Trebuie sa ii incurajam si sa ii sprijinim pentru a putea creste. Credeti ca este usor sa se organizeze asa ceva ? Daca da de ce nu o fac mai multi ? (O mica paranteza nu chiar offtopic. Cum ati tine voi in frau 10 mii de persoane ? Aveti solutia ? La ce suma se ridica ? ) 4. Participantii Felicitari din toata inima. Nu este usor. Unii cu siguranta au facut sacrifici pentru a participa. Unii au preferat sa nu participe pentru a putea sa mai aranjeze ceva la masina. Unii s-au trezit cu cate o invitatie acasa care le taia dreptul financiar la participare pentru 5 etape de acum incolo. Nu dau nume, nu are nici un rost. Cert este ca pasiunea te impinge la limite. Acum fiecare prefera cate o cale. Am scapat cu siguranta multe aspecte dar deja cred ca acest post este destul de lung. Cert este ca lucrurile evolueaza. Cu pasi mici dar este o evolutie. Important este sa nu facem pasi inapoi. Hai sa visam la acea pista. Poate cineva ne asculta si visele si o sa o vedem pusa in practica. Aste este parerea mea. Orice comentariu este binevenit atata timp cat este argumentat (sau nu, dar macar sa fie decent) . Hai sa dam dovada de maturitate. |
ZoliaT, cred ca pe toti de pe acest forum de leaga aceeasi pasiune. Prin urmare, sa nu crezi ca acele critici negative vin din partea unora care sunt contra curselor. Nicidecum. Insa daca progreseaza sau nu, asta nu stiu. Unde sunt acele curse de la Vitan programate la 11 dimineata si care incepeau la 11 ??? Acolo unde jandarmii, putini dar activi, isi faceau datoria ???
In ultima vreme a fost cam nasol, adica incepand cu anul acesta. Probabil din cauza acelor multe betze in roate puse de autoritati. Nu zice nimeni ca este usor sa organizezi o cursa... insa asta ESTE treaba lor !!! Eu sunt convins ca este vina celor care comanda jandarmeria. Numai ei sunt de vina. Daca ar tine sub control publicul, ar fi bine. Si cursele s-ar desfasura in ordine. Dar asta tine tot de organizare cred... De ce nu se renunta la jandarmi inlocuindu-i cu BGS sau ceva de genul ??? Costa mult ??? Sa creasca taxa !! Nu cred ca este cineva care nu ar da bani mai multi dar sa poata sa vada ceva linistit si in siguranta. Cat despre ora de incepere... Cand se anunta ora 11, de ex la Prisma, oamenii stiu ce de fapt incepe pe la 12-13. Si eu, si multi altii ne-am oferit, total gratuit normal, sa ajutam la organizare. Sa pozitionam oamenii, sa atentionam sa se dea romanul in spate, etc... Orice, dar sa ajutam. Daca cei din LR nu doresc asta... nu avem ce face. Dar, oricum si orice s-ar intampla la curse, oamenii tot vor veni mereu, dornici de adrenalina sau doar sa vada caii putere la lucru. Asa cum sunt, bune, proaste, cursele facute de LR sunt SINGURELE... Eu cel putin, asa voi face. Dar am dreptul sa-mi spun parerea, nu ??? Foileton incheiat. :lol: |
In argumentarea celor ce am zis mai sus, va rog sa va uitati ca nr celor care spun ca a meritat si a fost frumos e cam la fel cu numarul celor ce zic ca nu a meritat.
|
Frate ZoliaT imi cer scuze pt. limbaj dar nu m-am putut abtine crede-ma! :( .
In primul rand ai dreptate si sunt intr-u totul de acord cu tine,asta e suntem,sa zicem,la inceput si cu timpul poate o sa avem totul ca la carte(ma refer:organizare,filmulete,etc.) Altceva nu mai am ce spune decat k s-o tinem din ce in ce mai bine la legale si multa bafta in continuare!!!! Cu RESTECPA si SANATATE MAXIMA!!!! 8) |
ZoliaT, ai dreptate, organizatorii trebuie incurajati pentru munca care o fac, insa, in acelasi timp, ar trebui sa ia seama si de opiniile sau criticile celor care au fost la legale, sau care eventual vor sa se inscrie si ei.
Ori, a trebuit sa ne certam ca chiorii ca sa inceapa sa tina cont de alte pareri si sa se miste ceva mai bine? Asta n-ar trebui sa se intample, dar ma rog, tara asta nu e normala oricum din multe puncte de vedere. Aici intervin de fiecare data orgoliile, vezi cazul atunci cand s-a starnit un mega-scandal cu faptul ca LR dorea sa renunte la 4tuning pe baza unor motive ridicole. Excesul asta de zel a dat-o in altele mai urate. Si de ce asa? E normal sa fie asa? Oricum, la cata nesimtire si parvenitism exista in tara asta, eu totusi nu pot decat sa ma bucur cand constat ca problemele incep sa se rezolve usor-usor. Nu pot sa zic decat \"la mai mare\". Cat despre gabori, oameni buni, daca stiti ca v-au oprit doar ca sa va hartuiasca, nu le semnati nene nimic! Fiti cu tupeu cand stiti ca aveti dreptate, ziceti ca nu vreti sa le semnati si sa vedeti ce-o dau din colt in colt, ca dup-aia tre' sa umble ei cu o gramada de hartii si nu le convine. Insa la fazele cu radarul sau cu alte incalcari de semne, aici nu-si fac oamenii decat treaba, aia putini care sunt. |
Re:
Quote:
O etapa de anul trecut avea trecut in rezumat \"bulangii de la bgs cu cainii lor\" . La etapa asta au fost cativa si de la bgs chiar si cu un caine. Nu au reusit sa faca mai nimic. Fortele de ordine nu au ce sa faca atata timp cat multimea vrea sa vada. Nefiind o tribuna un deal de unde oamenii sa poata sa vada usor totul exista aceasta tentatie de a se duce in fatza masinii. Nu vbesc de noi cei de aici care am dezbatut indelung aceasta problema. Am vbit despre ea si cu cei de la Legal Racing si sunt perfect de acord. Dar acum spuneti-mi voi : 10.000 oameni cu ce ii asezi in V ? (Nu este o critica la adresa publicului, pe undeva ii inteleg, este o reactia naturala de a se impinge in fatza fara a se gandi la pericol. Si sincer pericolul exista) De aceasta data intarzierea fatza de program nu a tinut de legal racing. Cei care au venit mai devrme stiu ca ei erau deja acolo si asteptau doar un semn din partea aeroportului ca se poate da drumul la treaba. Eu raman optimist si zic ca va fi mai bine. |
din ce am citit pe forum ... am intzeles
1 : k organizarea a lasat de doric 2 : k politzia iar a fost cu mui@ n`m cuvinte :(( |
Quote:
Quote:
|
Corect!!! Astea sunt bine zise!!!
|
Re:
1.Evlsantos...ma bucur si eu ca v-am intalnit si ma mandresc ca am venit din Busteni sa vad legalele de la Baneasa.
2.Despre organizare...a fost lalaiala...dar cu timpul toate acestea se vor rezolva. 3.publicul; normal ca daca se baga unu in fata se baga si ceilalti dupa el ca sa poata vedea. 4.Zoliat....Am cam exagerat si noi cu limbajul..dar nu avem dreptate :?: cand iti cauta gaborii nod in papura(nu mie ...participantilor) esti fericit?nu :!: ..normal ca te enervezi. 5.Este INTERZIS TUNINGUL ??? prin lege?sau acum tre sa ma duc la rar daca vreau sa imi pun un eleron sau ceva de genu. 6.Ne vedem la prisma 2 pe 10....poate ca o sa se rezolve o mare parte din probleme. P.S: zoliat....de ce mai e legal racing daca vine politia si iti noteaza numerele la masina, ca sa iti trimita amenda sau sa te puna pe lista neagra?Ca ala nu are toba...si ce..e pe drum public.(sau am inteles eu gresit) Si sa nu intelegi gresit. NU A ZIS NIMENI SA NU MAI FIE LEGAL RACING. |
Te inteleg 100%. Nu am spus ca sunt de acord cu ce face politia. Stii ca au fost facute plangeri asupra actiunilor lor si raspunsul a fost foarte oficial. Este undeva aici pe forum.
Eu spuneam doar ca nu rezolvam nimika daca ii injuram sau ne varsam nervii asupra lor. Nu o sa facem altceva decat sa le starnim interesul personal de a face rau. Sincer eu cred ca in momentul asta de ceva vreme au anumite directive. Ei ca persoane nu fac decat sa se ordoneze. Daca noi ii injuram si ii facem in toate felurile nu riscam decat ca totul sa se transforme intr-o vendeta personala. \" Aha , ia uite cum are asta masina, sigur e de pe forumul ala unde ne injura toti, hai sa vezi ce i-o trag acuma \" Si pot sa garantez ca la felul in care arata legea la oricare dintre noi daca vrea sa gaseasca nod in papura gaseste. Pastrand insa o relatie mai buna cu ei ca oameni exista sansa de a mai scapa, de a mai potoli spiritele. Suntem doar in romania nu ? (Stiti toti despre ce vbesc) |
Stiu ca suna foartea aiurea si ca multi o sa sariti si nu prea ar pica bine unele chestii spuse pe forum..... dar ma intreb oare ce rezultate ar fi daca la un momentdat s-ar incerca o apropiere de Politie printr-o \"colaborare\" 4tuning - BPR ... pe ideea emisunii care era pe la TVr \"Reflectii rutiere\".. adica ei sa ofere spre a fi puse pe site informatii, detalii legislative...etc...(ca 4tuning are trafic destul de serios)
si poate astfel s-ar realiza o oarecare comunicare... ok...ati citit...acu' puteti sa dati cu rosii si cartofi in mine.... |
Mie-mi surade ideea... + ca mai era cineva (cred ca daca citeste, isi da seama ca despre el e vorba) care a spus acum ceva timp ca ar fi frumoasa o sectiune in forum Politia va raspunde...
|
Ar fi o idee foarte buna! Parerea mea...Numai ca nu stiu daca capetele alea seci care-s sefi pe la Politie o sa fie de acord. Daca ar fi, ar da dovada de multa maturitate si ar mai castiga respect, zic eu...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning