Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Poze spion: Logan Stationwagon (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/12106-poze-spion-logan-stationwagon.html)

SMocKey21 22-02-06 14:56

hmmmm..cred ca au de gand sa o bage in clasa masinilor de genul Peugeuot Boxer....etc :lol:

Johnny_C 22-02-06 17:10

Prima varianta anuntata parca era SW, acum asta arata ca ce zici tu, gen Boxter...
Nu mai stiu ce sa cred

shaid-kid 03-03-06 14:19

ultimile poze...

Eugen_TL 03-03-06 14:24

dupa cum am mai spus\" imi place\" ! oricum sunt sigur ca daca cineva vrea s-o faca aproape cum arata ca, concept reuseste ! super ar fi fost sa puna la dispozitie si loganul prezentat la salon pt cei cu bani care vor ceva mai special :)

GabiByte 03-03-06 17:50

Loganul va concura in aceeasi clasa de frumusete cu absolut superbul....
...
...
...
Ssang Yong Rodius!
http://www.femalefirst.co.uk/images/...ong-rodius.jpg

Torque_Cosmin 05-03-06 12:53

Re: Poze spion: Logan Stationwagon

râs de maşină parcă e coteţu lu` tataie..

neXus 06-03-06 15:37

Si Loganul break si Rodius sunt niste odiosenii... dar sincer as alege Loganul daca ar trebui sa aleg. Asa, oleak de patriotism am si eu in mine, plus ca la sfarsitul zilei voi avea mai multi bani in buzunar datorita costurilor reduse de rulare/intretinere.

tha_nox 08-03-06 22:08

http://www.onlinesport.ro/sport/moto...&viewItem=9005
daca ar scoate varianta asta nu m-ar deranja sa am un suv romanesc in garaj..e o kestie inedita, mai ales la capitolu cheltuieli de intretinere, dar pana atunci nu cred ca logan-ul break va fi o masina adresata varstei noastre..poate o masina de familie sau mai degraba de marfa...o sa vedeti voi ce o sa se cumpere asta pe la firme ca o sa fie cea mai ieftina si cea mai spatioasa ;) deci pe ei ii cam doar in c..ot de parerile noastre

Bogdan_mb 12-03-06 17:32

Masina dedicata oltenilor, cu care sa aduca vara lebenitza la piata

Trickz 12-03-06 21:01

MANilor,mie mi se pare o masina urata-parerea mea-o sa fie inlocuitorul daciei "papuc" cred. varianta "capotata" din fabrica :evil:

Trickz 12-03-06 21:04

Quote:

Originally Posted by tha_nox
http://www.onlinesport.ro/sport/moto...&viewItem=9005
daca ar scoate varianta asta nu m-ar deranja sa am un suv romanesc in garaj..e o kestie inedita, mai ales la capitolu cheltuieli de intretinere, dar pana atunci nu cred ca logan-ul break va fi o masina adresata varstei noastre..poate o masina de familie sau mai degraba de marfa...o sa vedeti voi ce o sa se cumpere asta pe la firme ca o sa fie cea mai ieftina si cea mai spatioasa ;) deci pe ei ii cam doar in c..ot de parerile noastre

man, ai vazut pozele spion de pe ************? nu vreau sa fac publicitate,dar intra si cauta si u pe acolo pozele cu loganu cu spate de kangoo.

tha_nox 12-03-06 22:52

Quote:

Originally Posted by Trickz
man, ai vazut pozele spion de pe ************? nu vreau sa fac publicitate,dar intra si cauta si u pe acolo pozele cu loganu cu spate de kangoo.

scuze ca nu m-am exprimat prea clar...cand am zis ca va avea succes m-am referit la loganu break, care arata jalnic pt o masina in zilele noastre...dar un steppe(care realizez ca nu o sa fie disponibil prea curand..sau poate kiar niciodata) m-ar aranja personal...arata binishor cu toate accesoriile alea pe el..

tha_nox 12-03-06 22:53

si totusi cea mai jalnica mi se pare varianta hatchback, care ar trebui sa arate mai sport (probabil) dar sincer nu au facut decat sa scurteze portbagaju...

Bogdan_mb 12-03-06 23:05

Quote:

Originally Posted by tha_nox
scuze ca nu m-am exprimat prea clar...cand am zis ca va avea succes m-am referit la loganu break, care arata jalnic pt o masina in zilele noastre...dar un steppe(care realizez ca nu o sa fie disponibil prea curand..sau poate kiar niciodata) m-ar aranja personal...arata binishor cu toate accesoriile alea pe el..

poate ca o sa apara si steppe in varianta limitata , dar o sa si coste si ceva $$... ceea ce o sa o faca de necumparat

Trickz 13-03-06 13:46

steppe am inteles ca nu va fi prezenta decat fara 90%din optiunile ei...

camilsoft 28-03-06 20:59

astea sufera pe aici, toti vor masini cu sute de caii la preturi cat mai mici si daca se poate nu dacie,ce vedeti acolo e o masina mai degraba utilitara decat break,un fel de kangoo

[-O-] 28-03-06 22:43

In cazul Steppe, parerea mea este ca masina de serie ar fi trebuit sa fie aproape identica cu cea concept, si nu sa fie inlaturate exact elementele de design & optiunile care o faceau interesanta pentru potentialii cumparatori. In cazul Stationwagon-ului, treaba sta la fel. Daca producatorul se va opri la o varianta, ar trebui sa se gandeasca totusi la faptul ca masina aia, inainte de a-si face treaba (respectiv sa care tot felul de lucruri din punctul A in punctul B), trebuie sa fie cumparata de clienti. Ori in conditiile actuale de piata, in care producatorii nu mai stiu ce sa ofere clientilor pentru a-i convinge sa "sparga" banu', fara un design placut, atractiv, degeaba te chinui sa realizezi o masina, doar pentru a mai acoperi un segment de piata. De performante peste concurenta oricum nu poate fi vorba, si atunci macar design-ul sa atraga ochiul & buzunarul, deh. Nah, parerea mea...

RoSonic 12-08-06 20:03

10 Attachment(s)
Un nou set de fotografii spion cu acelasi viitor model de Logan Break /StationWagon sau cum vreti sa-i ziceti. Pozele sunt noi, cearsaful insa pare a fi si el acelasi model cu cel din primele poze ;)

G-power 12-08-06 20:50

Doamneee urata mai e !!!!!!

edy1092 12-08-06 20:52

made in romania .....mai multe cuvinte ar strica si mai mult imaginea tarii de provenienta acestui r*H*t de masina ....

BULLDOG 12-08-06 21:52

de o faceau un pic mai mare ieshea duba:D:D ... mai shtii ce poriecte au astia de la dacia/renault?
oricum ... ii ... nashpa ...

Zuky 12-08-06 22:47

Poate ar fi mai bine sa nu skoata acele "cearshafuri" niciodata...:D:D

steaua23 12-08-06 23:22

doamne ... cand am crezut mai ziceam ca aia de la sang yong fac masini urate ...
1310 break era parfum fata de hidosenia asta

attila 13-08-06 01:56

Masina de transportat sicrie...asa arata!!!

mihaimicron 13-08-06 09:43

insfarsit avem si noi o masina mortuara cu garda la sol mai ridicata :D

mihaimicron 13-08-06 14:21

daca asta arata asa de atragator ca in pozele precedente ma gandesc ce porcarie de pick-up or scoate D:

baloo_cs 13-08-06 15:25

tot o cutie cu rotzi a ramas...

Seat_TDI 13-08-06 15:27

naspa rau de tot

sprinter 13-08-06 17:18

NU are nici o legatura cu concept ul steppe ... nici una!

icey_xx 13-08-06 17:45

hmm, nasol, dar poate vor sa dea lovitura in domeniul dricurilor (masinilor pentru sicrie) :)

mad_mike 13-08-06 18:24

Noile loganuri SW ar trebui sa aiba saci de cadavre inclus in pachetul FULL OPTIONS,sau coshciuge:)

sKyNeT 13-08-06 23:36

mai bine imi iau un papuc decat chestia aia....

fuzzy 14-08-06 08:44

Quote:

Originally Posted by sKyNeT
mai bine imi iau un papuc decat chestia aia....

chiar ca ar fi mai bun un papuc.... daca logan sedan e cam urat... estate-ul e chiar nasol!!!

grasugys 14-08-06 11:42

Super tare!Cu ocazia lansarii Dacie Logan break:D ,asa reusesc si eu sa-mi deschid firma de pompe funebre si o sa folosesc dacia ca dric ca pentru altceva nu arata:lol:

topser 14-08-06 12:05

daca asta e masina mortuara volvo ce mai e :)):))

Snoopy 14-08-06 12:19

Nam inteles ce ai vrut sa zici...parerea mea ii ca un volvo 740 sau 940 ce se folosesc cel mai des ca si dricuri arata mai bine ca si loganu asta :P

valib 14-08-06 14:10

asa urata cum e, sau cum va fi...va purta sigla Dacia Logan by renault...
si in primul rand va fi ceva diferit fata de ceea ce a facut Dacia pana in acest moment, va fi diferit fata de Dacia Pick-up sau altele.

Todorutz 14-08-06 19:53

deci dupa cum zic majoritatea de pe aici......dric pe fatza....dezastru.....din rau in mai rau o duc Dacia astia.....imi pare rau pt tzara asta....

alicee 14-08-06 21:35

de parca cei ce vor cumpara break il vor cumpara cu gandurile de mai sus..

ben23half 14-08-06 23:29

aiurea masina asta.....si sa vedeti cate vor fi pe sosele.....numai morti sa fie...ca vom avea si masini de carat sicrie!

All times are GMT +2. The time now is 22:13.

- Copyright 2026 4Tuning