![]() |
Re: VTM Mosteni
felicitari ono..a fost super :D te mai asteptam pe la noi
|
Ieri am participat la o competitie in Slatina iar la premiere am fost placut surprins de organizator pentru ca ne-au oferit premii.
La FRAS in 2 ani de cand concurez in campionatul mare nu am primit nimic niciodata si as vrea sa fiu lamurit in legatura cu asta. Cum se face ca la o cursa in care participa amatori cu masini de strada, se dau premii destul de interesante (eu am primit pt locul 1 un detector de radar in valoare de 100 euro si doua anvelope care valoreaza aprox 100 euro iar ceilalti sportivi care s-au urcat pe podium au primit si ei premii frumoase), iar la FRAS unde cheltuielile sunt enorme nu se dau decat 3 cupe, de ce? La Slatina au fost prezenti la start aprox 25 concurenti care au platit in total 1250 ron si toate grupele au primit si premii in afara de cupe. La FRAS chiar daca ar fi doar 25 de concurenti s-ar strange 3750 euro avand in vedere faptul ca noua taxa este de 150 euro adica peste 157 de milioane de lei vechi si nu primeste nimeni nimic in afara de cupe. PS. STIU CA M-AM REPETAT IN LEGATURA CU CEEA CE NU NE DA FRAS DAR AS VREA SA FIM LAMURITI DE CATRE CEI RESPONSABILI. |
tabel cu timpi are cineva?
boby ce timp ai avut? |
Cristache......plm...la bun vb acu`.....ce ai facut tu nu se face in veci.....nu tragi tare din prima....mergi progresiv sa vezi de un poti castiga o secunda doua....nu vii blana din prima....nu ai nici masina potrivita....si nici experienta, plus ca nici traseul nu iti era cunoscut. Daca ai observat...ono a avut urcare si de 1,25...deci nu a tras de nebun din prima. Ti-am zis de la inceput unde sa fi atent.....sincer eu ma oftic rau....e naspa sa p|zdesti o masina la care tii, mai ales dauna totala cum ai dat-o tu, dar ma gandesc totusi ca putea sa fie si mai rau....important e ca tu esti intreg, mereu se spune fraza asta......"se putea si mai rau"...dar de ce sa se poate mai rau cand "nu se putea deloc?" Am venit la distractie si eu la fiecare vtm vin cu gandul sa duc inapoi masina pe rotile ei...nu pe platforma.
Morcov...timpul meu a fost 1,24:90.....iar timpul ocupantului locului 2 la grupa a fost 1,24:88-cel cu type r...misto nu? :) Ps: azi la linii iar a mers sportiva in doua viteze.....maine se pune cutia veche :)) |
Rebelule ce-ai patit ma? :shock: Cum dauna totala?
|
Quote:
@Bobby: omu din greseli invata.. data viitoare promit k o sa ma pastrez pt ultima cursa :lol: |
Quote:
Sigur nu sunt in stare sa "MULTUMESC SUFICIENT" tuturor particpantilor, pentru modul sportiv si exemplar in care s-au comportat in cursa (desi au fost...... tare macinati de ambitii, in conditiile in care eu i-am rugat sa ma ajute sa fac o cursa fara evenimente - ca sa "conving politia" ca noi suntem niste sportivi, nu ......). Inca o data vreau sa-i mutuesc lui Daniel Onoriu pentru ca a "licitat" pe un organizator "de doi lei comparativ cu FRAS - ul" - cum zic unii din fanii lui - care a dat la Mosteni, o lectie de "comportament civilizat al unui campion in sportul auto" Muti dintre spectatorii de pe margine si-au insusit lecta, dar foarte putini dintre concurenti l-au bagat in seama [inclusiv cel care si-a insusit un premiu, "dat din greseala de noi, dar ne refuzat din fair play de el" - sa-i fie rusine, iar eu pentru ca am vazut imagini din cursa (revenirea la START).... le "transmit cartonasul galben" baietilor care mi-au dovedit ca NU VOR SA CITEASCA REGULAMENTUL]. Nu stiu daca v-a mai citi acest mesaj (desi ma voi ocupa personal, ca sa fie postate maine, listele cu comisarii sportivi si rezultatele "oficiale"), dar vreau sa transmit in numele organizatorului, dorinta expresa de a mai colabora in viitorul imediat, in mediatizarea sportului auto. Simt ca sunt incoerent,... va cerscuze, sunt foarte obosit (revin acasa dupa aproape 72 de ore) si traiesc un entuziasm extraordinar pentru ca a "iesit" si cursa de acccelerare. Incerc maine sa "ma adun" si sa inchei in mod civilizat acest topic. Sper sa nu ma sanctioneze moderatorul, ca nu "discut despre atomobile" - dar eu cred ca discut tocmai de placerea de a participa la practica sportului auto si asta datorita unui mare portiv, care "in zilele noastre" - chiar si in potriva fanilor lui - a venit la Slatina. |
Foarte frumos. Multumiri si felicitari organizatorilor si in special Dvs. D-le Lamboiu. Astept urmatorul eveniment organizat de dvs.
|
Quote:
Voi meritati aplauze, pentru ca ati demonstrat ca puteti sa respectati si reguli nu sa va urmati doar instinctul varstei. Desi sunt ffffoarte obosit, am sentimentul ca eu sunt cel castigat, pentru ca v-am recuperat pe voi in sufletul meu (in conditiile in care "pentru o clipa am crezut ca generatia voastra este neguvernabila" - fals..... pentru voi nu au aparut guvernatorii.... ei sunt de vina - NU VOI) Am trait experienta a doua curse foarte reusite, dar 100 %, pentru ca ati participat voi, nu pentru ca am visat-o eu. (va sugerez sa va informati si despre "liniutele" de astazi - cea mai frumoasa "chestie" este ca azi am adus pe pista langa "noi" - motociclisti - - este cea mai frumoasa realizare a unui vis din tinerete, prin tineretea voastra, care nu trebuie "reprimata" trebuie condusa. |
Quote:
mai am insa cateva intrebari. un reno 5 cu 1,4 turbo de fabrica intra tot la grupa <1400 o dacie cu 1,4 turbo intra la grupa urmatoare? o masina de fabrica sa zicem cu 1795 turbo si integral din fabrica intra tot la 1800? in orice caz. felicitari pentru organizare si la mai multe. |
Quote:
Stiam ca pentru a "forta" utilizarea la maxim a celor trei ore de circulatie inchisa, trebuia obligatoriu sa plecam din parcul inchis, la ora 9.00. Am reusit sa "crosetez" programul (datorita deciziei pe care am luat-o de a fi si starter, securitate traseu si inchizator mansa), dovada fiind cele 5 manse regulamentare de care voi ati beneficiat - deci scopul principal de a va distra la Mosteni, aproape s-a realizat, in detrimentul unei revizii mai putin "scrupuloase", facuta doar in 40 minute, pe vremea "cainoasa" care tindea sa ne ia speranta. Deci, sa ne fie foarte clar, imi asum toate esecurile in derularea celor doua evenimente si imi cer scuze fata de toti cei nedreptatiti, datorita unor erorii de redactare, comise din criza de timp (altceva era daca primeam inscrierile, macar la timpul limita - nu cum cere regulamentul). Cunosc gustul amar al nedreptatilor comise de oficiali pe pistele de concurs, deci sa fiti siguri ca va cer scuze din tot sufletul nu din ipocrizie. Eu si toata echipa care m-a ajutat (destul de micuta - noroc cu Alex si echipa lui de la Ghost - Craiova/ pe care l-am cunoscut in urma cu 5 zile, suficiente pntru a ma convinge de pasiunea membrilor si de extrem de inaltul caracter) nu am urmarit performantele sportive ci creerea unui ambient in care sa ne cunoastem -formularele birocratice-, voi sa va distrati la mxim, dar in limita regulamentelor sportive, publicul sa se bucure de un spectacol reusit, dar mai ales autoritatile sa capete incredere in noi.... si sa ne mai lase. Daca am gresit :sad: |
nu mi-ati raspuns la intrebarea referitor la incadrarea pe grpe a celor 3 exemple/intrebari. as fi recunoscator
|
Quote:
Regulamentul F.I.A. in Anexa J - art. 252 Prescriptii Tehnice Generale, la pct. 3.1 - Supraalimentare motoare spune: "in caz de supraalimentare, cilindreea nominala va fi corectata cu un coeficient de 1.7, pentru motoarele pe benzina si 1.5 pentru motoarele diessel si masina va fi reclasata in clasa corespunzatoare volumului fictiv, rezultat din aceasta multiplicare. Masina va fi tratata in toate circumstantele, ca si cum cilindreea motorului astfel majorata, ar fi cilindreea sa reala" Deci crede-ma ca stiu sa incadrez corect cele trei exemple. Stiu ca s-au facut niste erori la redactarea Fiselor de Verificare Tehnica, care ar fi putut fi corectate daca rvizia s-ar fi facut riguros, sau daca pilotul ar fi semnalat incadrarea eronata. Se pare insa ca a fost o neglijenta de ambele parti, care sigur nu s-ar fi produs daca as fi avut inscrierile la timp. Am aflat prea tarziu si am considerat (in atmosfera tensionata din-naintea premierii) ca este mai bine sa trec performantele sprtive ale acestei etape, in planul doi. Acesta este si motivul pentru care nu am aplicat nici sanctiunile pentru abaterile de la regulament in timpul cursei, considerand ca este mai important sa utilizam la maxim timpul de inchidere a circulatiei, decat orgoliile unor participanti. Daca avem noroc, o sa organizam o etapa riguros regulamentara atat din punct de vedere al arbitrajului, cat si conformitatea traseului si disciplina concurentilor. Parerea mea este ca se da prea multa atentie pasiunilor individuale, in detrimentul intereselor generale ale unui grup care se distreaza practicand sportul auto. |
ok :) nu mai insist. eu intrebam pentru cultura mea generala sa stiu pe ce loc as fi iesit in cazul unei incadrari corecte a tuturor automobilelor.
nu insist sa dau cu tzarana in cap, voiam doar, asa cum am spus mai sus, sa stiu pe ce loc m-as fi clasat. |
20 Attachment(s)
hai ca urc eu cateva cadre...
|
35 Attachment(s)
si continuarea...
de pe margine s-a vazut bine...pacat de acele incidente... maine spre seara daca o sa am timp o sa urc si filmuletele... |
Quote:
In scurt timp am sa postez, lista de inscriere a pilotilor, fisele de cronometrare pe antrnamente si concurs si clasamentul general. Asa vei afla intradevar unde esti (mai ales ca te raportezi la masini puternice - mai mult sau mai putin "declarate" in cererile de inscriere) Daca vrei, iata parerea mea (desi nu am in fata toate documentele semnate de piloti) : 13; 2; 14; 41 ar trece la N5 (peste 2000) 4 - ar trebui eliminat pentru fals in acte 17; 5; 13; 1; 11; 1"; 26; 25; 9; 58 ar constitui N4 Oare ar fi fost mai bine? nu stiu, dar ceva ma face sa cred ca ar fi aparut alte motive de suparare (si asta ma intristeaza pentu ca "noi" probabil nu vom fi niciodata un grup care se distreaza bine impreuna, ci o gasca suspicioasa si macinata de ambitii). Eu as fi transmis doar clasamentul general, si as fi dat premii doar pentru comportare deosebita (mai ales ca asta ne-am propus - sa facem impresie si sa ne imprietenim), dar sponsorii au insistat sa fragmentam clasele, pentru a da cat mai multe premii si corelat cu neatentia noastra ..... a iesit ce stiti. |
Felicit pe 'raulllamboiu' si 'Cryssl' :) bravo, desi am vazut si critici mi sa parut ok...Ca sa dat premii e super realizare, bravo ....Greselile recunoscute se iarta, asa este???:)
Felicit si pe toti participantii si felicit si pe prietenul meu Onoriu ca a fost printre voi, si totodata sunt invidios ca a fost acolo la voi, aici nu prea vine, zice ca Resita e la capatul Lumii :D ....vine doar la Nationale sa se ia la tranta cu Hora. ......chiar astazi am stat la cafea cu Hora si am povestit despre Mosteni, si mi-a spus ca are un prieten in Craiova care alearga cu o masina(motor/ CV) VW Golf preparata de el, nu ai mai retin numele....poate incet incet o sa va cunosc pe toti si chiar masinile voastre... sa ma scuze cei cu masini tari si scumpe dar pe mine ma impresionat Dacia 1300, pacat ca sunt asa de putine pe traseele din tara ....Ar trebuii ca in fiecare judet macar 10 Dacii sa fie salvate de la "actiunea Rabla" si readusee pe trasee de Coasta de catre tineri care nu au un buget pt EVO sau Subaru si voi din Craiova sa faceti 10 Oltcit-uri bombe :) ..... imaginativa ce nivel de popularitate si ce lupta ar fi la o asemenea clasa cu atatea masini la start, fie ele Dacii si Oltcit-uri..... si Cielo mi-a placut, am si eu 2 bucati :lol:, Golfurile ....ce mai zic toate sunt faine toate au putina istorie in pregatirea lor si asta le fac sa fie mai deosebite...... va salut domnilor..... |
Quote:
cat despre organizare mult peste asteptarile mele la mai multe activitati de genul asta si sa ne vedem cu bine |
13 Attachment(s)
Multumesc nelutzu ..
|
Daca tot a pus criss pozele astea......chiar nu a facut nimeni poza la tzatzoasa aia in mov? ;)
|
70 Attachment(s)
mai pun o serie de poze
Urmeaza ... |
Pai si tzatzoasa? :( . Eu acum stau si analizez....s-a constituit si grupa peste 2000. Erau cinci masini. Nu-i nimic....poate data viitoare.
|
1 Attachment(s)
si toate le gasiti in arhiva asta..sunt prea mult si dureaza sa le incarc
rezolutia e cam mica pentru ca au fost luate prin photo share..probabil diseara o sa le iau full resolution nu stiu bobi :-s |
1 Attachment(s)
Va cer scuze pentru intarziere, dar abia acum am reusit sa "reformulez" modul de redactare al rezultatelor finale de la Mosteni.
Este posibil ca si acum sa se strecoare greseli in "ordonarea" participantilor, pentru ca documentele solicitate la inscriere (cerere inscriere, adeziune, declaratie vehicul tert), nu sunt in posesia mea (le-am consultat enline sau telefonic cu dl. Ilie Badita. In plus multe sunt incomplete sau cu omosiuni majore (gen concurentul nr. 4) care a atras oprobiul d.vs. Am sa va transmit in continuare: 1. Timpii pentru cronometratele I + II (mansele de antrenament) 2. Timpii pentru urcarile din concurs 3. CLASAMENTUL GENERAL In concurs, pentru fluiditate si utilizarea la maxim a timpului alocat, am hotarat ca ordinea de START sa fie aceeasi. |
Re: Clasificari finaleVTM Mosteni
2 Attachment(s)
In continuare, va atasez, timpii cumulati din cele doua probe de concurs si Clasamentul General.
Am incercat in coloana "Grupa / Clasa" sa fac o repartizare mai corecta a automobilelor (repet nu am garantia ca este corecta, pentru ca am multe fise incomplete - mai ales la cilindree, compresor si tractiune), iar fisele de verificare tehnica.... sunt un dezastru) Va rog sa ma scuzati ca la festivitatea de premiere nu am verificat macar masinile cu timpii cei mai buni din clase - as fi putut sa nu ranesc "orgoliul" catorva participanti care ar fi trebuit sa "prinda scandura" - dar carora le multumesc ca nu au stricat placerea cursei, printr-o "revolta" sau vociferari ...absolut justificate. Cat priveste "tzeparii", va garantez ca aproape iam localizat (acum inteleg dece multi dintre concurenti s-au eschivat, sa completeze toate formularele de inscriere), vor mai alerga in curse, organizate sub responsabilitatea mea, maxim o data Inchei cu un principiu personal: se spune... " cand te pacaleste prima data cineva sa-i fie rusine cand te pacaleste si a doua oara.....sa-ti fie rusine" |
Re: Clasificari finaleVTM Mosteni
Quote:
Altfel o sa pierdem prea mult timp cu activitati "politienesti" in loc sa facem curse. Si voi putet deja sa ma ajutati eliminandui pe cei care mint (direct sau prin omisiune) - sau cel putin atentionandu-ma sa fiu atent. |
Cursa asta o sa o tin minte mult timp......asa de departe de locul 2....si totusi asa de aproape......numai 0,02 secunde fata de type r :(
|
lasa ca te faci tu mare
|
Si mie mi-a parut bine ca v-am cunoscut ;)
Le: nu mai tin minte....te-am felicitat pt galben-neagra? |
Quote:
|
Sa te felicit ca desi muncesti la masina de cateva luni bune....nu ai avut timp sa pui si tu interiorul pe ea :)).
Eu ma refeream la toata masina , e ceva deosebit si nu vezi peste tot asa ceva. |
timpi sau nu timpi...
|
Ma bucur ca ati afisat timpii din ambele urcari din cursa, in prima din ele am urcat cu multe rezerve iar in a doua am incercat sa dau maxim dar in primele doua viraje era sa ies foarte brutal in decor deoarece gumele pe fata erau de strada si foarte tocite si bineinteles foarte reci.
Inainte de saritura pe acel aliniament de mare viteza nu mi-a mai intrat intr-a 5 a si am mers doar cu viteza a 4 a pana la final deoarece cutia s-a stricat si nici macar in masalier nu mai intra. Poate ca va mai aduceti aminte unii din voi ca m-ati inpins in parcare cu spatele si va multumesc. :D Totusi timpul a fost mai bun in ultima urcare cu cateva zecimi iar asta da dovada ca nu poti merge tare daca nu cunosti traseul iar asta trebuie sa fie invatatura pentru toata lumea: NU MERGETI TARE DIN PRIMELE URCARI PENTRU CA NU INVATATI NIMIC SI RISCATI SA VA SPERIATI SAU SA STRICATI MASINA ASA CA LUATI-O PROGRESIV IN FIECARE URCARE SI DATI TOTUL IN ULTIMA URCARE! |
1 Attachment(s)
Ia ono poza.....nu se stie cand mai ai ocazia sa urci cu mine pe podium :))))
|
60 Attachment(s)
urc si filmuletele pe care le-am facut...pe unii dintre voi v-am prins de 3 ori, pe altii mai putin, pe unii deloc...sper sa nu fi gresit ceva...v-am asezat tot asa cum sunteti in clasamentul general...
|
am luat niste dvd'uri cu poze de la vtm/liniute..acuma o sa le incarc la liniute ca sunt extrem de mari pozele
|
Quote:
|
O dacie facuta ca la carte intotdeauna va strange mai multa lume pe langa ea decat un evo sau subaru.
|
VTM Mosteni
bobby_gsi2 , :-) EVO si Subaru sunt masini tari, si au locul lor in competitiile auto, dar cu bugetul unui EVO cred ca ai duce 10 Dacii la o competitie.......
Fiecare club din tara daca ar prepara macar 2 Dacii , una cu motorul de serie 1300 stok pt debutantii juniori, si cealanta pt H , la cate cluburi avem in tara va dati seama ce spectacol am avea pe coaste??? ..... si atunci poate uni( cu initiative) daca ar vedea atatea masini la starturile de coasta s-ar gandii sa construiasca niscaiva circuite, dar la 400 -500 de piloti licentiati ( sant oare atatia???:shock:) nu cred ca cineva se va apuca de vreun circuit....... PS...am vazut filmarile cu voi..Bravo!..sunteti tari toti!.... felicitari....mai ales ca traseul am vazut ca nu e tocmai bun cum ar trebui sa fie un traseu de viteza..... Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning