![]() |
Re: O Parere despre eveniment...
mai, eu am fost si nu am stat sa a uit ale cui erau masinile sau ce istorie aveau, dar miau placut multe. leam cautat pe toate si le faceam cate 10 poze la fiecare. era un S2000 bagat langa un zid acolo la care nu se uita nimeni si masina era bestiala. altii erau prea preocupati de gagici ca sa se mai uite la masini. oricum f frumos. mult mai frumos ca anu trecut.
|
S2000 ul de care vorbesti are 600+ cp :D
e exemplul perfect. chiar am urmarit sa vad cati comenteaza de el insa din pacate nu prea ai cu cine. |
Quote:
|
Quote:
|
cred ca vorbim de masini diferite :)
sunt cai pe dyno, nu fabulatii. https://www.youtube.com/watch?v=GL-iX0sx434&feature=user tind sa cred ca o masina care face asta nu poate fi batuta de una stock :D |
Quote:
On topic... 4tuningDays-ul de anul acesta a avut poate cele mai interesante masini... insa publicul a lasat de dorit de multe ori... cum sa-l huidui pe bacman? In interior acelasi lucru... se auzea peste tot ce "posterior" are aia ce "balcoane" are ailalta... iar la masini... ahh un lamborghini... mai uite si un mertz pe aici... Per total mi-a placut... |
Quote:
|
Quote:
Vezi ca show-uri astea nu se fac pentru de-alde tine, nu mai cheltui banii aiurea alta data. Pentru tine, care ii cunosteai personal pe toti cei de acolo, care le-ai condus macar odata masina, care i-ai intrecut pe la liniute, si ai mult mai multa muzica decat toti, si ai refacut look-ul la toate masinile din garajul tau. Voi astia nu are rost sa mai veniti, mai interesantilor! |
deci chear a fost marfa pt 20 ron.....
|
evenimetul a fost foarte frurimos
felicitari organizatorilor mie mi'au placut cel mai mult fetele la mai mare ps. un pr mia recomandar forumul |
super evenimentul, nota 10 organizatorului
|
Quote:
|
Quote:
ps evenimentul de nota 100 |
e nasol daca la un eveniment de tuning ti-au placut cel mai mult fetele :))
|
vai cata critica pentru nimica :| poate omului i'au placut mai mult fetele si prestatia lor acolo ...
|
si fetele au fost pe masura ,mai ales partea cu organizarea a fost pe primul loc
|
--- Scuterele alea :rolleyes2
In rest ..Un eveniment destul de reusit zic eu. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning