Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce traznai faceam noi cand eram mici !! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1094-traznai-faceam-eram-mici.html)

tekno 17-05-04 18:42

2 Attachment(s)
mai am doo...

Psycho 18-05-04 01:32

sa va fac o poza cu mashina mea dupa o seara de invartit in port pe ud .. am flacari pea ea din noroi :)

EvLSant0S 18-05-04 20:54

1 Attachment(s)
HAHAH :) :) :) cam asa m-am distrat eu azi :) :twisted: :twisted:
va JUR ca era super buna tipa :) mi-am cam riscat pielea... filmul asta e asa ..\"soft\" in urmatorul era sa ma prinda :) acceiasi tipa uitati: vizionare placfuta

EvLSant0S 18-05-04 21:54

1 Attachment(s)
eu zic ca e super caterinca , asa si acum sa va povestesc... trecusa deja 2 ore de cand tot cautam masini... ne plictisisem , asa ca ne-am apucat de palme... asa cu tipa asta... o vedem ... ii dau lu ala aparatul ma duc in spatele tipei , jap viteza poc.. trec de ea ... ma duc... si la intoarecere... in viteza ii zic.... te-ai suparat??? zice ea. NUUUuuu.... un nu din ala cu sensul de DA , oricum ma duc la tipu` cu care eram si ii zic hai dupa ea mergem dupa ea.. ma aude tipa si vedeti in film ce s-a intamplat , oricum dupa ... ne oprim sa vedem cum a iesit filmul , cand o vedem pe tipa in spate ... DE AICI JUR ca TOTUL e adevarat ... nu ca inainte nu ar fi fost pe bune.... ne cheama la ea.. mergem noi mai aproape de ea DAR NU la ea si imi zice.. de ce ai dat asa tare... puteai sa vi frumos la mine si sa-mi ceri voie la care eu raman pur si simplu
, si o intreb... adica daca te-as i rugat m-ai fi lasat zice ea da... in capul meu e ceva putred . era prea frumos .. si tot imi zicea vino` incoa` , ii ziceam eu lasa ... , imi prindea aia vreo 2 palme ma faceam d ras p strada cam asta a fost , oricum m-am super distrat , sa nu bagati in seama comentariile de pe filme .. ne distram si noi... visam

EvLSant0S 18-05-04 22:34

1 Attachment(s)
pics :) me and my humma` :) :)

NASCA 18-05-04 23:31

Hummer-ul cu numere din Chisinau? No bad!!!! 8) 8) 8)

B|shOp-VR6 19-05-04 10:11

Unii oameni au ramas ink nebuni.... :P :P

EvLSant0S 19-05-04 13:45

te referi la je ???? :) :) :) :) serban te astept maine ( JOI ) la spring time pe la 20:00.... sper sa vii peace si tu alex maxx t roog k?

alex_maxx 19-05-04 19:34

...nu esti sanatos ...poate ne vedem in spring sa ma inveti si pe mine shcheme dastea!! !!

EvLSant0S 19-05-04 21:06

:) :) :) :) care dintre ele ?? :P faza cu curu` lu aia? :P sau \"drift\"-urile ??

B|shOp-VR6 19-05-04 21:11

alex_maxx .. te invat eu.. dar din masina :wink: :wink:

EvLSant0S 19-05-04 21:32

oooo my god... serban :) ce iti dau frate sa facem asa ceva? :P si sa si filmam :P

B|shOp-VR6 19-05-04 22:38

Imi dai gagica pe care o alegem sa-i dam palmutza :D :D

EvLSant0S 20-05-04 00:01

hahhaha merge.... :P :P :P eu conduc tu stai pe geam in dreapta :) si dai palme :) :) :) :) oke?? :P :P :P

Psycho 20-05-04 01:02

io nu pot sa vad pozele imi da erroare .. daca poti .. baga`le .. simple .. sau zi`mi ce codec`uri sa`mi iau k la mine nu mere .. .. sa`mi bag .. pul@ :((

tekno 20-05-04 07:17

nici yo nu pot sa le vad... am vazut doar ala cand tzi-a tras aia palma aia peste spate... :wink: :lol: :lol:

Psycho 04-07-04 00:40

hmzzz hai sa va povestesk o faza de azi ... am un tov in cartier care face mishto de noi k stam pe banii parintzilor k nu facem niik ala bala portocala vechea poveste si si`a despu cv` ul la metro cica ptr angajare si dupa 2 saptamani adik sambata l`am sunat noi sa mearga la metro sa vb cu un anume tip Marian Mitrache .. si .. omu` s`a dus ptr interviu ... cand s`a intors .. ne`am cacat pe noi de ras ... el a zis k e o gluma proasta dar noi si acu` rademmm

tekno 04-07-04 01:24

loooooool
creca ce suparat era omu'...
shi s-a facut shi de cacat la metro...

yonutz 04-07-04 11:56

fraieru chiar o pus botu.loooooooooooooooooooool :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Psycho 04-07-04 18:44

omu radea de noi k stam acasa si k o frecam la rece da i`am tras`o k radea de noi cu o seara inainte in mamaia si noi d`asta i`am tras`o .. nici nu vreau sa ma gandesk ce fatza a ffactu aia de la inforamtii cand s`a dus .. + k e o tipa la metro care face angajarile

X-Ray-Eyes 04-07-04 23:06

LoL !!!
Tot \" mic \" ai ramas ma Psycho !!!
:peace:
Da ce sa mai zic ca pe mine ma intreaba lumea ce s-a intamplat de nu mai ies cu masina , si le zic ca am dus-o la vopsit sa o fac galbena sa o bag pe taxi !!! De asta ce mai zici ???

DnI 04-07-04 23:18

hahahah, sadu pe taxi, cred ca o sa rada jumate de CT daca te vad in halu asta :lol: :lol: :lol:
zile mai bine ca te-au sunat astia care au facut filmu taxi3 ca vor sa te bage in rolul principal, si trebuie sa o faci galbena obligatoriu :P :P

X-Ray-Eyes 04-07-04 23:41

Re:

He He He ...
Numai ca eu o fac rosie si de bagat pe taxi nu am sa o bag niciodata ... !
Doar daca o sa aiba nevoie vreodata vreun prieten sa ajunga de la Constantza la Bucuresti in 1 ora jumatate maxim ...

DnI 04-07-04 23:48

maxim :shock: :D
pai nici daca ma rogi sa merg cu tine din buc pana in ct gratis si tot nu vin :P :P poate la 3 ore mai merge
sau scoti vitezometru sa nu vad bordu.. hehee

X-Ray-Eyes 05-07-04 00:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DnI\"
maxim :shock: :D
pai nici daca ma rogi sa merg cu tine din buc pana in ct gratis si tot nu vin :P :P poate la 3 ore mai merge
sau scoti vitezometru sa nu vad bordu.. hehee

De ce man ???
Sincer ... cu 3 oameni in masina , Bucuresti - Constanta ( drumul pe la Harsova - Constanta :arrow: 270 Km ) l-am facut in 1h si 47 min ... Jur pe ce am mai scump !!! Pe inserat ... treceam prin sate cu 200 .. am spoit o gaina atunci ... :peace: M-am luat la intrecere cu un Passat TDI , Argintiu ( SIC ! ) si un Mercedes C220 si iti dai seama ca nu s-au lasat nici ei prea jos .. mai ales ala cu Passatul la 170 era varsat pe scaunul din dreapta cu botul in pasarik-shipshirip la prietena lui si sti cum s-a ridicat in pozitia normala cand am trecut pe langa el pe contrasens cu 220 ??? Radea tipul din spate de nu mai putea .. si a incercat sa se tina dupa mine si l-am necajit in asha hal incat ca sa nu para de cacao a tras intr-o benzinarie ... He He He ...
Man .. daca as putea sa fac Cta- Buc in 30 Min ash face-o !!!
Si vara asta oricum vreau sa dobor recordul !
Sti ca au facut Soseaua dintre Lehliu si Bucuresti ..
De abia astept sa o testez ... atunci cand am sa vin la liniutze in Bucuresti la LEGALE ...

Psycho 05-07-04 01:07

hahahah sad`u pe taxi :) d`aia umbla aia din BPR asa de fericitzi .. k au scapat de un nebun :DDD

X-Ray-Eyes 05-07-04 01:19

He He He ...
Fericitzi ?
Aiurea ... sunt fericitzi ca a venit sezonul estival si le e foame rau !!!
Sa vezi japca pe ei acum !!!
Cunosc un specimen care dupa 1 vara de \" furat\" si-a luat masina de 15000 euro !!!
Pe BUNE !!!

Psycho 05-07-04 05:42

mdaa ... stiu stiu .. si noi am contribuit la averile si mashinile lor ... pai acum 1 saptamana i`am dat eu lu` unu bani de suc de o pizza ( 200 de mii ) k muist|_| s`a luat de folia mea ... cica daca am omologare .. i`am zis k mi`a omologat`o tata :)

tekno 05-07-04 14:34

xray... daca ajung p1 0 la bucale ma faci shi pe mine cu o plimbarica cu astra ala... da in stilu ala cum ai mers de la mare la bucale...

DnI 05-07-04 15:13

bai baiatule, deja mi-a dat zambetul pe buze, unu pentru ca am luat bacu :P doi cand aud ce povestesti.
poate nici nu stii cat ma abtin sa nu intru pe *********** , banuiesc ca stii de ce nu !?
bafta si poate ne vedem la bucuresti, sa filmezi drumu sa vada si ochiu nostru pe micul racer din ct :D
bafta multa si spor la treaba!

SpeedeR 05-07-04 16:48

bravo cu bacu!!!! si eu lam luat... ma simt scapat de o povara care ingreuna masina vietii... :P :P :P :P

TranceGirl 17-07-04 01:55

trasnai ? cand eram mici? cat de mici ? :))

mm.. n`am apucat sa citesc ce ati scris mai sus desi de obicei citesc tot inainte sa pun un post.. dar kiar am vazut topicu` si n`am putut sa ma abtin sa \"ma laud\" si eu putin :lol:
Cand eram mica... :baby: mica... rau... periculos de mica.. groaznic de mica.. exagerat de mica... lingeam pe talpa pantofii musafirilor care veneau pe la noi 8) simplu.. ma asezam in fund langa ei.. le dadeam o limba.. dupa care gata, erau probati.. treceam la altii :crazy: :P :lol: :lol:

SO.. anyone wanna kiss me? :lol: :lol: :lol: :doh: :inyourfac

Iar in prezent.. am vazut ca fie`mea.. la fel de mica.. mica.. rau.. v`am mai spus cat de mica :lol: se pare ca se duce DIRECT la rotile masinilor.. cu acelasi scop........... le`ar manca tot namolu` din spatele aripilor :)) :baby: :shock:
:lol:

tekno 17-07-04 20:28

looool distrusa fata... :lol: :lol: :lol: cand eram mic... de tot cum zice TG... :lol: pe la vro 2-3 ani... cand ma scotea mama la plimbare... shi vedeam cateo mashina mai faina ma apucam de urlat... \"niiiiiiiiiii ce mashina straina straina straina... :lol: sau aia e mai straina ca asta...\" bineintzeles yo nu tzin minte fazele astea mi-a povestit ea... :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

RoSonic 17-07-04 21:06

tekno.. cand mai aparusera si pe la noi alte masini in afara de dacii ... nu era faza aia cu \"stop a mea\" sau \"stop ales\" cand vedeai o masina straina :P :P

tekno 18-07-04 00:05

nush... nu mai prea tzin minte... o intreb pe batrana maine dimineatza.... :lol:

TranceGirl 19-07-04 22:59

Re:

[quote=\"tekno\"]looool distrusa fata... :lol: :lol: :lol:

tekno adica .. care fata e distrusa.. io sau fie`mea ?! :x
Auzi.. de mune poti sa zici ce vrei dar nu te lega de fie`mea ca vin cu matura dupa tine, daaaaaaaaa !?! :x :punch: Suna convinsa ca te simti amenintat de matura mea.. asa ca ma deja ma simt mai bine...
Btw.. are 1an si o luna.. deci nu cred ca`si prea da seama ce face :p Oricum ideea era ca`i plac mashinile.. si ar prefera sa manance jentile masinilor decat jucariile pt. dinti :p

EvLSant0S 20-07-04 02:53

si eu credeam ca eu faceam prostii cand eram mic.... :) :)

Carmen 20-07-04 02:58

Da` cine zice ca acum suntem mari?! :peace: :yikes: :pistoles:

Spot 05-08-04 18:40

ce pot sa zic ca acum nu prea sunt asa mare dar totusi facem tampenii cand eram mic:
-ne adunam mai multzi si ne kkm,ne P15am ,intr-o oala dupa aia mai adunam altzi ***-i si i bagam dupa aia le amestecam cu un bat in oala aia si dupa ce o amestecam asa bine luam \"treaba\" aia si o aruncam pe peretiii blocurilor mamaaa si stiti cum putea? pfuaaa mirosea pana in strada
-alta tot asa ne adunam mai multi si aruncam cu pietre in geamurile de la o policrinica de la et 2 cred ca au schimbat aia geamu' ala de vreo 5 ori ...au venit cateodata si asistente de acolo cu foarfece sa ne sperie sa zica,,,ca ne taie sa nu mai venim altadata de unde vrajeala ca noi tot veneam
-ala faza era tot sub policrinica aia un subsol unde puteai sa intri si acolo am adus un cauciuc de tractor nu mai tine bine minte oricum era mare si i-am dat foc se facuse un foc mai rau decat se face la aia care pun smoala pe bloc de 5 ori mai mult
-alta faza era ca iarna cand sepunea multa zapada puneam atza legam de masina si gardul din fatza blocului si cand treceau oamenii se imipedicau de isi rupeau picioarele .....odata un copil venea bucuros cu bani luati de la maica-sa sa se duca sa ia ceva de la magazin si mama cand ia ala o gura de asflat...ZBANG!!!! (sa mai intre si skoda_power sa va mai zica si el ca unele le-am facut cu el si altele cu alti baieti)
-altele am adunat lacuste de pe un teren de fotbal de langa o scoala am umplut o sticla de 1 litru aproape si dupa aia am imprastiat lacustele in 335 cine sta prin buc stie pe unde trece 335 si am aruncat lacustele pana sa se inchida usile si dupa aia am aruncat sticla dar continuarea nu am vazut-o ca noi nu am intrat in autobuz pacat ca as fi facut pe mine de ras cred

Altele deocamdata nu-mi mai amintesc poate mai tarziu sau maine mai completez
P.S.:-pana acum din ce am citit yo X-RAY-EYES mi se pare cel mai trili-lili

Spot 05-08-04 19:41

a si mi-am mai adus aminte:
-trageam cu prastii cu ivizoace in fete pe strada sa vezi cum tipau alea
-trageam cu pistoale cu bile in pasari,caini,mai putin pisici(ca am acasa un motan)
-dar cel mai mult trageam cu cornete in lume da in tot ce apucam faceam concurs care trage mai sus,care reuseste sa dea pe blocu cu 10 etaje.Odata am tras vreo 5 intr-una care era pe sina de tramvai cu 2 plase in mana si aia cand a simitit ne-a vazut si-a lasat plasele jos acolo pe sina si a fugit dupa noi si nu era una chiar asa de tanara cred ca avea vreo 30-35 de ani si ne-a fugarit am fugit intai in grup dupa aia eu cu un baiat ne-am ascuns in boscheti altii doi au intrat in bloc si unu a mai ramas pe care il urmarea aia si l-a tinut pe ala in fuga o gramada
E ce sa ii faci eram si noi mici si prosti :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:41.

- Copyright 2026 4Tuning