Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Saturn - 1-2.05.2004 (https://forum.4tuning.ro/43-saturn-1-2-05-2004.html)
-   -   Cum a fost cursa de la mare ?? (https://forum.4tuning.ro/43-saturn-1-2-05-2004/1077-cursa.html)

BoSsuL3TZ 04-05-04 14:39

fratzilor imi pare rau :) pentru ca atzi patzit-o din nou.. oare ce tre sa facetzi ca sa nu se mai intample astfel de faze?!.. sunt curios cum va fi etapa urmatoare.. respect pentru cei de la NLS si LR pentru ca incearca sa faca cat mai multe curse legale.. dar se pare ca este mai rau ca la ilegale.. pacat ca n-am putut ajunge.. la CT chiar era departe de mine.. sper ca la Buc sa vin.. si capitala macar sa fie la inaltzime.. :) bafta.. !

TYE 04-05-04 14:55

Quote:

Originally Posted by \"BogdanSHA\"
Auzi, auzi...si sosetele sunt tot ale tale??? :D

Nu m-ai incurcat...mersi de intentie :wink: Vb noi :wink:

Nu SHA .... :shock: sconcshii nu sunt ai mei .... decat bluza ! ....

Gabi 04-05-04 15:57

Ursu (X-Team): asta a fost problema, ca n-am avut numerele voastre de telefon.Aveam numaru' lu' Andrei (X-Ray), da' ori nu l-am avut notat bine, ori nu mai are numaru' ala, ca zicea ca nu e alocat.

ZMD: am de ce sa-ti multumesc, si nu ma mai contrazice, ca te iau de urechi :P

VVV: ata ete. Nu ai de ce sa-ti ceri scuze pentru cei care-au facut ce-au facut, pentru ca fac pariu pe orice ca n-au fost doar constanteni. Si daca stau sa ma gandesc bine, si eu am bagat capu' pe sosea, pentru ca din moment ce 1 se baga aiurea, dupa el se baga inca unu', si-nca unu', si etc. Concluzia? Toata lumea in sosea.

SHA: de ce am impresia ca acei \"sconcshi\" sunt ai lu' Cipi?:)

Psycho 04-05-04 22:30

Gabi .. nu`i problem k vine vara .. poate mai ajungetzi la mare si ne datzi si noua un semn de viatza si poate ne int ... am zis ne INTAlnim ... NU K ACUM ( damn caps )asa .. mi`e`mi pare nespus de rau k nu ne`am cunoscut .. sicer .. dar eu cu tye si cu bogdan ne`am cunoscut .. tot din intamplare :D ... eram cel cu Solenza alba din Neptun :D :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8) 8)

MC Mate 04-05-04 23:53

Florica nu cred k era timpul sa te iei de cei kare nu au inca masini si sunt dependenti de astea.O sa vina vremea cand o sa avem si noi patru roti.Poate atunci vom intra si noi in categoria celor respektati.Respekt

MadMax 05-05-04 00:18

PT MC Mate & oamenii inca suparati din XTeam din zona Constanta: Mai bine sa terminam cu ciondanelile si acuzele. A fost cum a fost, au fost si niste cauze si motive, acuma asta e! Daca nu intelegeti, am descris intr-un mesaj anterior pe forum motivele pt care nu s-a putut intampla intalnirea dintre NSL si X-Team in seara de sambata. Cine vrea sa inteleaga, bine, cine nu, iar bine, dar atunci sa nu mai arate cu degetul.

Pt Gratzian: Am avut niste discutii private cu ZoliaT si el mi-a confirmat ca a inteles cum stau lucrurile si de ce am eu parerea pe care o am. Iti va explica colegul tau.

In rest, pace noua tuturor care ne dorim o lume mai buna cu masini puternice, frumoase si tunizate si piste de liniute la tot pasul...

Hondarul 05-05-04 07:34

Da frate, am inteles care a fost faza...

Dar sti care e chestia ??? Nu in fiecare zi venim si noi la CT...

Poate asa ati gandi si voi daca ati veni la Bucuresti sa ne intalnim si noi suntem la un suc...

Vorba ta... Asta a fost !!! Vedem ce ne pastreaza viitorul... :wink:

Psycho 05-05-04 08:17

Hondare NE PARE RAAAUUUUUUU si spun asta in contul tuturor de la X tEam ... dar vom veni si noi la buc .. nu`i problema si poate ne int. 8) 8)

Gabi 05-05-04 11:37

Mie-mi pare rau ca nu v-am cunoscut, ca pe forum pareti baieti de viata. Singuru' constantean (chiar daca nu face parte din X-Team - eu asa stiu) pe care l-am cunoscut, a fost X-Ray (Andrei).

Oricum, la vara ne vedem sigur (ori la Bucuresti, ori la Constanta/Neptun/Mamaia/Costinesti/Eforie/etc.) :)

Ursu-=X-Team=- 05-05-04 15:04

Deci nu vreau sa se inteleaga gresit. Nu am criticat pe nimeni. Ce a fost a fost. Oricum sa faci un raliu la 300Km de casa e ceva .deci. Tot respectul pt NSL & L.R .
Noi poate o sa ne intalnim la bucuresti la urmatorul raliu Unde ca de fiecare data vom fi prezenti ,Speram si mai multi
Andrei (SAD) e prieten cu mine de cind mergeam si bateam aurolaci in gara:) asta cind eram mici .Deci .. poti lua legatura cu el..Si imediat cu mine.

EvLSant0S 05-05-04 15:17

pai veniti in buc si ne vedem... dar sa vorbim dinainte.... , poate ar trebui un topic in care fiecare sa isi lase numerele de telefon... ptr ca in fiecare deplasare din asta sa ne gasim repede.... fara caterinca... peace

BogdanCMS 05-05-04 19:49

Quote:

Originally Posted by \"Ursu-=X-Team=-\"
Andrei (SAD) e prieten cu mine de cind mergeam si bateam aurolaci in gara:) asta cind eram mici .

:lol: :lol: Ce indeletniciri aveati si voi!Frumos,p-asta n-am mai auzit-o pana acum.Pai atunci cand ventiti pe la Buc treceti si pe la Gara de N,asa,de dragul vremurilor de demult :lol: Si va mai tineti de sportul asta? :D

EvLSant0S 05-05-04 19:55

lol...chiar va rog .. sunt cativa boschetari pe aici care ma enerveaza :P , plz platesc :)

BogdanCMS 05-05-04 20:18

:lol: :lol: N-ati vrea sa va faceti firma,ca vad ca va solicita lumea,si n-ar fi rau sa mai adaugati la \"obiectul de activitate\" si cainii vagabonzi,pe mine astia ma enerveaza cel mai mult.Platesc cu card,se poate? :D

EvLSant0S 05-05-04 20:53

MOOOAMA IDEE DE IDEE>......>>>>>>

RUPEM AUROLACI SI CAINI S.R.L :)

BogdanCMS 05-05-04 21:03

Santose,de ce SRL mah?Lasa mai bine SA,ca o sa vreau sa cumpar si eu actiuni la ei,pt ca o sa le tot creasca pretul :D Hai c-am dat-o in offtopic rau de tot. :D

EvLSant0S 05-05-04 21:16

lasa mai ne mai distram si noi :P sa nu se supere admini :) macar mai radem si noi :P

alex_maxx 05-05-04 21:17

...mi-a venit o idee veeti k fac un topic la TOT ce nu poate fi incadrat care sa se numeasca Ce traznai faceam noi cand eram mici !!

EvLSant0S 05-05-04 21:21

LOL , e o idee... o fac eu :)

Gratzian 05-05-04 21:27

do-it

EvLSant0S 05-05-04 21:29

A facut deja topicul e super mijto sa mor eu :) :) :) mi-emi palce la nebunie ... aaa chiar mi-am amintit ceva :)

Hondarul 05-05-04 22:25

Bah, lasati cainii in pace !!! :x :x :x

tekno 05-05-04 22:30

datzi mah un linku cu topicu nou... veci zicetzi ca facetzi topicuri da niciodata nu datzi linku sa ne fie mai ushor... :P

alex_maxx 05-05-04 22:43

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=1753..uite si link-ul :D..:peace:

tekno 05-05-04 23:06

multzam fain... dau o bere... :drunk:

Psycho 05-05-04 23:51

:peace: ce am citit in topicu ala am facut pe mine de ras .. suntem o natzie de oameni nebuni :D :blahblah: :censored: :tetter: :lemon: :ballbounc

EvLSant0S 06-05-04 01:04

:P cine mah noi ? :PP :roll: :) asa e suntem o natzie nebuna !!! :P

tekno 06-05-04 10:12

ashteptatzi intzelepicunea... numai ea poate bratzul slab sa-l intareasca... ea poate supune patimile cele rele, numai ea poate aduce inimilor bucurii...

X-Ray-Eyes 06-05-04 11:08

Quote:

Originally Posted by \"tekno\"
ashteptatzi intzelepicunea... numai ea poate bratzul slab sa-l intareasca... ea poate supune patimile cele rele, numai ea poate aduce inimilor bucurii...

Parazitule !
:peace:

tekno 06-05-04 11:30

heeeh.. cine nu e? :lol:

EvLSant0S 06-05-04 13:12

:) tekno ce legatura are melodia lu omladon cu ce vorbeam noi?

BoSsuL3TZ 06-05-04 15:36

lozl.. baietzi.. imi pare bine ca atzi trecut peste .. si stitzi sa va distratzi.. RESPEKT! :D

Psycho 06-05-04 15:46

nu am decat sa zic .. atat .. S`ALTA DATA S`ALTADATA O S`O FACEM SI MAI SI MAI LATA .. CATE`UN PIC PIC PIC .. PANA N`O MAI RAMANE NIMIIIIIIKKKKKKK IN REST NOI SA FIM SANATOSHI .. !!!si nu uitatzi oriunde e fum e cauciuc ... :D ..

EvLSant0S 06-05-04 20:30

nu neaaparat... :)

Psycho 06-05-04 22:07

ce n uneaparat ??? m`ai bagat in ceatza

MC Mate 06-05-04 22:25

Ba baieti voi erati nebuni de mai mult timp,pt k pe acest forum nu prea exista oameni sanatosi :wink: dar acum ati luat-o pe campii rau de tot :o :D :lol: 8) .Respekt

tekno 07-05-04 12:18

Sant0S, uite aici... sa itzi raspund shi tzie... :P
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
asa e suntem o natzie nebuna !!!

Quote:

Originally Posted by \"tekno\"
ashteptatzi intzelepicunea......

Tengu 07-05-04 14:02

Salut tuturor forumistilor sunt nou pe aici. Prima mea cursa a fost la Timisoara si a doua acum la Saturn. Despre organizare nu o sa spun nimic dar cursele in sine si atmosfera au fost superbe. Stie cineva daca se vor da ceva rezultate? sa vedem care pe unde ne clasam. Eu particip cu o mazda mx6 rosie.

Tineti-o la podea!!!!!!!!!

tekno 07-05-04 17:20

sal mx6..
te-am vazut la TM... man... tuh era sa i-l loveshti pe HHH la fiinsh?

Gabi 07-05-04 17:28

Sincer sa fiu, la Constanta n-am vazut nici o Mazda MX5. Poate nu m-am uitat eu bine, da' nu am vazut...

All times are GMT +2. The time now is 12:55.

- Copyright 2026 4Tuning