![]() |
Dar caca la sfarsitul cursei se mai fac si niste libere si vre-un show ceva, ambele optiuni sunt valabile pt mine...masini sa fie... si oameni nebuni la volan.
|
corect! mie unu imi plac mai mult cursele de indemanare! acolo se pot vedea mai multe calitatzi a shoferilor , cum franeaza , cum intra in curba cand , cum se descurca cu frana de mana in caz de nevoie etc etc etc! doar ca partea nasoala e ca masinile f puternice nu se baga la indemanare pt k nu prea au pierderi mai mari :twisted:
|
crezi cumva ca schimbatul vitezelor l-a o linie e o chestie usoara?Am vazut masini mai puternice care au pierdut pe chestia asta....
Si la indemanare se vede bine soferu....dar daca un subaru se va descurca bine la o indemanare....da-mi voie sa ma indoiesc...cel putin nu la traseele care le-am vazut eu... Si apropo intradevar mare distractie sa-l vezi pe ala cum isi rupe o planetara....dupa cat razi poate te duci si-l ajuti si cu bani s-o schimbe ca doar te-ai distrat si de obicei se platestc ce-i care amuza oamenii |
da e foarte corect k e si arta schimbarii vitezelor la probele de viteza! eu ma refeream din punct de vedere al celor care vor sa vada ce facem noi la concursuri! nu stiu daca ai observat dar la cate concursuri am fost erau si cei care stateau pe dreapta si ne urmaresc tot timpu ce facem cum si cam ii auzeam la probele de viteza k ori erau pliktisiti ori etc! am zis din punctu lor de vedere!
|
Re:
Quote:
Iar in privinta banilor nu prea vreau sa comentez...dupa ce ca vin cativa zgribuliti de frig (iarna) sau cu insolatie (vara) ... le mai zici sa mai puna mana de la mana sa ii plateasca planetara nu stiu cui, cred ca vor fi curse fara spectatori. |
da-i incolo de bani.... ideea e sa ne distram pina la urma si sa ne simtim bine cu totii, spectacolul sa fie de calitate, ca daca ai vre-o belea in timpul cursei iti zic eu ca nu-ri repara nimeni masina... asa ca .... have fun
Viatza-i scurta , gustu-i lung !!! |
Si la o indemanare iese misto ....frane de mana si chesti dastea ...dar masina are mai mult de suferit......
Cand va fi urmatoarea oragnizare :?: |
Re:
Quote:
cat de curand :twisted: :twisted: :twisted: |
Cum ar iesi una pe zapada????? :lol: :lol: :roll:
|
da tu de ce pui postu de 2 ori ?:) editeaza`l
|
Re:
Quote:
nu prea o sa mai prindem zapada prin c`ta :( |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
o sa vina ... ursu din padure ... sa ulupu de la stana ... sau pesti din ocean .. :) dar zapada mare mare ... nu prea cred .. :)) :)) |
Re:
Quote:
chiar nu pot sa inteleg ce ai vrut sa zici...inseamna ca te amuza si accidentele??? |
accidentele la indemanare se intampla k se baga cei care nu stiu sa-shi conduca masina bine , eu am patit odata cand aveam carnetu de o luna si mi`am recunoscut vina acum ceva timp! fiecare stie in ce se baga cand se inscrie deci e pe riscu lui! dak face show ... lumea aplauda si in caz de succes si in caz de accident :lol:
|
pardon , sa nu se inteleaga k se bag doar cei care nu conduc bine! se baga cei buni ,care fac ce fac , si cei mai putini priceputzi .... care ... fac pok , depinde de situatie
|
Eu zic ca trebuie respectati toti cei care participa la curse, fie ele de viteza sau de indemanare. Sa te distreze ca si-a rupt unul planetara mi se pare o tampenie. Asa poate te distrezi si cand intra unul in multime si omoara cativa spectatori..... Ce draq..... Fii serios.....
|
Re:
Quote:
Eu unu sper sa vina.....cred ca ar iesi ceva calumea pe zapada |
Re:
Quote:
i-auzi nu stiam nici eu ca daca imi rup planetara fac accident...daca ai vointa si ti-o rupi la urmatoarea cursa organizata de x-team,ti-o montez eu moca... poate asa nu o sa mai vanezi ce scriu eu prin forumul asta si sa faci bascalie. |
Hai acuma sariti pe mine toti ca fac scandal ca sunt sarcastic ca imi plac accidentele ca cine stie ca mai gasiti...
|
bwuhahahahahahh
|
Re:
Quote:
cum a fost la x team la triunghi unde puteau fi victime,bine ca nu au fost! dar sincer,mie nu mi se apre nik amuzant sau distractiv in a i se strica cuiva masina,mai ales ca si io sunt pasionat auto,si stiu ce inseamna acest lucru |
Oki man...hai ca nu mai zic ca imi plac accidentele...dar imi plac dar nu mai zic la nimeni...decat voua., dar sa nu mai ziceti la nimeni. :lol:
|
O cursa de indemanare pe zapada ar scuti mult coxul dat la masina si e mai spectaculos ca pe uscat, daca stii sa-i dai in detrimentul vitezei.
|
crezi tu :twisted: :twisted:
|
nu fii asa de sigur :twisted: ... parca vad ca imi ingheata piciorul pe acceleratie
|
nu-i de`asta da acceleratia e mai uzata pe zapada decat pe uscat :) k aluneca , deci ...
|
deci...oricum ar fi voi numa sa puteti organiza si cat de curand si cat mai multe...
APROPO...DACA VREAU SA PARTICIP REGULAT FACETI SI ABONAMENTE CEVA REDUCERI ? :twisted: :twisted: :twisted: |
din pacate nu stiu asta chiar nu s`a discutat pana acum! dar nu cred ca se face asa ceva ! fiecare plateste egal la cursa....
|
Atunci sa vad cum ma dau bine pe langa voi ... poate ma bagati si pe mine in clubul vostru :P 8)
|
pei tu vrei sa te inscrii? daca da anuntza-ma aici ... o singura intrebare am ... tu nu esti deja intr-un club fullspeed etc ?
|
pai nu esti intr-un club deja ?
|
Re:
Quote:
repet , tu nu cumva esti intr-un club deja? in caz ca vrei sa intrii in x team spune-mi si rezolvam , dar nu poti fi in 2 cluburi deodata 8) |
ba da sunt la fullspeed dar nu am spus ca vreau sigur sa vin la voi in club. Eu sunt prez pe FSR constanta ca GBX-u a fugeat la voi ca e mai multi, e greu tare sa aduni oameni seriosi. Pana la urma daca nu reusesc sa fac clubul asta o sa ma lipesc si eu pe undeva...Nu am voie sa migrez?
|
ai voie! asa cum vorba ta GBX`u a migrat de la fullspeed la x team! sau FIX`u s-a bagat cu frasu la street racers! nu e nici o problema! chiar eu sunt de parere sa fim un singur grup! dar fiecare face cum si ce vrea si tot respectul pentru realizari! 8)
|
Am nevoie de mai mult timp de gandire. Nu vreau sa supar pe nimeni. Vreau sa imi mai aranjez putin masina inainte sa aspir la alte idei.
Doar am intrebat si eu daca ar fi posibil. Baietii din Pitesti sunt super tari dar cei care au fost de la cta s-au stins nu ii mai gaseste nimeni. E cam greu sa faci un club de unul singur. Nu vreau sa zica lumea ca ma invart in jurul cozii. |
este foarte greu crede-ma! nu am facut eu club ... dar stiu cat s-a chinuit x team`u ... si e mult de munca si resurse si relatii necesare!
|
A si inca ceva... eu sunt cam nou in domeniu ... sunt incepator dupa cum se vede si mamaliga de pe parbriz :D si testez si eu apele...ma uit si la unii si la altii si care sunt pe placul meu .
|
Uramtoare organizare va fi indemanare..sau liniutze...
Unde se poate organiza linutze..in afara de aeroport? |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
- Copyright 2026 4Tuning