![]() |
Quote:
Quote:
|
Re: Cine vrea cu primul GTR din Romania cat mai este stock?!?
sper sa te tina cutia ca acolo e o problema cam mare si momentan nu cred ca exista vreun kit special pt transmisie la gtr
|
Quote:
|
eu unul il cred pe om ,cand pleci din bamboo cu o pasarica ,si omori toate loganurile la semafor, e normal sa crezi ca ai o masina bomba.
i-mi aduc aminte cand a venit ferarri ,si sa dat cu dgh si mi la omorat ,de nu mai stia de capu lui. si cate curse nu am vazut ,cu uni care credeau ca daca au dat 100 mii pe o masina bat tot. si veneau la curse si luau bataie rau de la masini de 5000e. |
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
sa ne mai si distram :D
sper sa nu ai vreodata probleme la transmisie ! bafta !! |
Quote:
era cumva al tau? |
Quote:
|
Quote:
o masina foarte frumoasa. chiar sant curioas, cum va da la start ,un alb perlat, si un negru suparat. asa ca hai sa le vedem la treaba, ca cearta nu aduce nimic bun |
Quote:
Quote:
|
Quote:
hai ca nu am chef sa intru intr-o polemica cu tine si nu are rost sa mai discutam, eu sper din tot sufletul sa nu ai nicio problema la masina ! ps. nu o mai umfla asa ca nu are rost ! ps2. P O R S C H E nu "porche" ! |
Quote:
ps o desumflu daca tu zici - masina e nasoala - mai bine imi luam PORSCHE ce sa fac mai face omu si alegeri proaste deh nu toti au masini bune:lol: ps hai sa nu ne mai contram pe tema asta - incepand de luna asta in tara vor fi cel putin 6 GTR-uri de care stiu eu - daca au probleme toate dau eu de baut - daca nu au nici una dai tu - daca e bara bara bem nemteste si facem baie cu sampanie |
Eu nu inteleg o chestie ... poate imi explica si mie cineva ... DGH e o masina ff buna in cursele de drag? .... adica 0-402 m cu start de pe loc ? ... eu nu cred ca poate(DGH) sa bata GT-R`ul intr-o adsfel de cursa ..... pot sa spun ca sunt sigur ca bate GT-R`ul.
Ma repet ... DGH nu este o masina de drag ... este o masina care are performante ff bune pe o plaje de acceleratie ... dar nu are nici o treaba cu ,cursele de drag .... |
poate n-are nici o treaba cu cursele de drag la noi in tara...intr-o adevarata cursa de drag pe o pista de drag si pregatita cum trebuie, masina ar face senzatie!
|
@georgerg - Cu reviziile cum stai cati KM ai ? Daca nu se superi...
|
All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2025 4Tuning